TOIMITETTAVISSA 1–2 ARKIPÄIVÄN KULUESSA. RISKITÖN KOKEILUJAKSO JA MAKSUTON PERUSTOIMITUS YLI 45 €:N TILAUKSIIN

JUOKSU- JA TREENIKUULOKKEIDEN HANKKIMINEN

Pokaalikuvake

Mieti kolmea asiaa ennen ostamista

Useimmat juoksijat yhtä lailla lenkkipoluilla kuin juoksumatolla haluavat kuunnella musiikkia treenatessaan. Mielestämme mikään ei vauhdita treeniä niin hyvin kuin ensiluokkainen ääni. Äänenlaadun lisäksi on kuitenkin mietittävä kolmea asiaa ennen kuulokkeiden ostamista: langattomuutta/langallisuutta, istuvuutta ja akunkestoa.

Kuuloke-/Bluetooth-kuvake

Langallinen vai langaton

Erilaiset kuulokkeet soveltuvat erilaisiin treeneihin

Kaipaatko kuulokkeilta vaivatonta käyttövalmiutta ilman latauksesta huolehtimista? Tykkäätkö treenata rauhallisesti juoksumatolla katsellen samalla reality-ohjelmaa, jota et halua myöntää katsovasi. Langalliset kuulokkeet voisivat sopia sinulle.

Vai treenaatko hiki päässä ja inhoat sitä, kun vauhti hiipuu korvasta valuvan kuulokkeen takia? Voisit kokeilla langattomia kuulokkeita. Bluetooth®-yhteyden ansiosta voit kuunnella musiikkia ja pitää samalla puhelimen tiiviisti taskun pohjalla. Modernin teknologian ansiosta äänenlaadusta ei myöskään tarvitse tinkiä.

Monissa langattomissa kuulokkeissa on kuitenkin johto. Langattomuus tarkoittaa varsinaisesti sitä, että kuulokkeiden ja laitteen välinen yhteys on langaton. Esimerkiksi langattomissa SoundSport-kuulokkeissamme on johto kuulokkeiden välillä, mutta niiden yhteys puhelimeen, tietokoneeseen tai muuhun Bluetooth-laitteeseen on langaton. Haluatko vielä pidemmälle vietyä langattomuutta? Valitse sitten SoundSport Free -kuulokkeet, jotka ovat ensimmäiset täysin langattomat in-ear-kuulokkeemme.

Langattomia SoundSport-kuulokkeita käyttävä nainen katsoo älykelloaan
Peukalo ylös -kuvake

Istuvuus

Juoksukuulokkeiden tulisi tuntua yhtä miellyttäviltä ja tukevilta kuin lenkkarit.

Mikään ei häiritse kovaan treeniin keskittymistä niin kuin huonosti istuvan kuulokkeen säätäminen. Istuvuudesta on tullut entistä tärkeämpi tekijä temmoltaan vaihtelevien intervallitreenien suosion kasvaessa.

Juoksukuulokkeiden istuvuudessa on isoja eroja, joten mieti seuraavia asioita. Miltä kuulokkeet tuntuvat pitkäkestoisen suorituksen aikana? Pysyvätkö ne paikallaan ja hankaavatko ne ihoa? Kiinnitä huomiota kuulokkeiden painoon. Kevyet kuulokkeet tuntuvat paremmilta pitkillä lenkeillä.

Monista treenikuulokkeista on vain yksi kokovaihtoehto. Kuitenkin ihmisten korvat ovat erikokoiset. Tiedämme tämän, sillä olemme vuosien ajan mitanneet ihmisten korvien sisäosan kokoa. Tästä syystä kaikissa Bose SoundSport -kuulokkeissa on StayHear+ ‑sovitteet. Ainutlaatuisesti muotoillut sovitteet asettuvat kevyesti ja tiiviisti korvaa vasten, mikä parantaa istuvuutta ja myös äänenlaatua. Kuulokkeidemme mukana toimitetaan kolme erikokoista sovitetta (S/M/L), joista voit valita sinulle sopivimman.

Langattomia SoundSport Free -kuulokkeita käyttävä nainen lepää treenin jälkeen
Akkukuvake

Akunkesto

Kuulokkeiden virran on riitettävä koko treenin ajaksi ja tätäkin pidempään.

Around-ear-kuulokkeissa on tavallisesti pitkä akunkesto, mutta useimmista ne tuntuvat epämukavilta juostessa. In-ear-urheilukuulokkeet ovat pienemmät ja paremmin treeniin sopivat, mutta niissä ei ole tilaa isolle akulle.

Jos saat musiikista tarvitsemasi buustin yltääksesi huipputuloksiin, kuulokkeissa on oltava potkua koko treenin ajaksi. Mieti siis tarkkaan, kuinka pitkään kuulokkeet toimivat yhdellä latauksella ja miten helppo ne on ladata.

Bosella on erilaisia langattomia SoundSport-urheilukuulokkeita, joiden akunkesto on jopa 6 tuntia. Langattomat SoundSport Free -kuulokkeet ladataan kotelossa, jossa itsessään on lisävirtaa kahteen lataukseen (jopa 10 tunniksi). Langalliset SoundSport-kuulokkeet puolestaan liitetään johdolla, joten ne toimivat niin kauan kuin puhelimessasi on virtaa.