UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

5 parannusta ja entistä ehommat ilmailukuulokkeet

Mieslentäjä, jolla on päässään Bose A30 -ilmailukuulokkeet

Mukavan, sujuvan ja turvallisen lennon kannalta hyvät ilmailukuulokkeet ovat lentäjille erittäin tärkeä työkalu. Ne edustavatkin usein huipputeknologiaa ja kuuluvat alansa uusimpiin innovaatioihin. Mitä taustaäänien poistoon tulee, Bose on kehittänyt sen teknologiaa juuri lentäjiä ajatellen. Ominaisuudet ovat vain parantuneet ajan myötä, ja Bose A30 -ilmailukuulokkeet ovat tästä erinomainen esimerkki.

Uudet kuulokkeet saattavat näyttää samanlaisilta kuin edeltäjänsä A20-ilmailukuulokkeet, mutta useiden päivitysten ansiosta ne parantavat lentämiskokemusta entisestään. Näin ne toimivat.

1. Vähemmän puristuksen tunnetta

Bose-ilmailukuulokkeiden pääpannan yläosassa oleva innovatiivinen keskikääntöjousi takaa mukavan istuvuuden pitkillä lennoilla. Vaikka A20-malli tuli tunnetuksi juuri mukavuudestaan, A30 parantaa käyttömukavuutta entisestään: päähän kohdistuva puristuksen tunne on nyt 20 % vähäisempi eri kokoisissa päissä. Tämän ansiosta lentäjät voivat pitää kuulokkeita korvillaan pidempiä aikoja, eikä niitä tarvitse ottaa välillä pois päähän kohdistuvan paineen vuoksi.

Naislentäjä, jolla on päässään Bose A30 -ilmailukuulokkeet
Lentäjä ja matkustaja, jotka käyttävät Bose A30 -ilmailukuulokkeita pienessä yksityislentokoneessa

2. Kolme aktiivista taustaäänien poistotilaa

Taustaääniä poistavien teknologioiden kehittäjänä Bose on erityisen kiinnostunut tästä lentäjiä hyödyttävästä ominaisuudesta. A30 parantaa kuuloketeknologian tasoa entisestään – siinä on kolme erilaista aktiivista taustaäänien poistotilaa. Näin ollen lentäjät voivat säätää poistotilan tason eri tilanteisiin sopivaksi. Korkea taustaäänien poistotila on ihanteellinen pienissä lentokoneissa ja mäntäkäyttöisissä lentokoneissa, jotka ovat yleensä erittäin äänekkäitä. Alhainen taustaäänien poistotila puolestaan ​​toimii parhaiten hiljaisemmissa suihkukoneissa kommunikoidessa. Tässä tilassa kommunikointi muiden ohjaamossa olevien ihmisten kanssa on helpompaa: kuulokkeet vähentävät moottorin matalataajuista huminaa päästäen kuitenkin läpi puheäänen. Medium-tilassa laitetaan päälle keskitason vaimennus, jota monet lentäjät saattavat suosia paineistetuissa lentokoneissa.

3. Napauta ohjausta puhuaksesi läpi

Kun lentäjillä on käytössään erittäin mukavat kuulokkeet, he voivat pitää niitä yllään yhtäjaksoisesti pitkien lentojen aikana. Uusi toiminto: korvakupin napauttaminen kahdesti asettaa taustaäänien poiston "matalaan tilaan". Tämä mahdollistaa sen, että puhe kuuluu läpi suihkukoneissa ja vähemmän meluisissa ympäristöissä, vaikka kuulokkeet ovat päässä. Aiemmin lentäjät ovat saattaneet irrottaa korvakupin kuullakseen vieressä olevaa henkilöä, joka ei ole sisäpuhelimessa.

Mieslentäjä, jolla on päässään Bose A30 -ilmailukuulokkeet
Lentäjä ja perämies, jotka käyttävät Bose A30 -ilmailukuulokkeita

4. Paranneltu kaapeli

A30:n johto on kevyempi ja joustavampi kuin koskaan ennen, joten se on helpommin hallittavissa. Päivitetty materiaali lisää kuulokkeiden yleismukavuutta. Se on joustava, pehmeä ja helppo taivuttaa. Ei enää ongelmaa kriittisissä tilanteissa, kuten sähkömagneettisissa häiriöissä. Uuden kätevän suunnittelun ansiosta tätä johtoa on helppo hallita, ja lentäjät voivat keskittyä lentämiseen turvallisesti ja mukavasti.

Pienessä lentokoneessa matkustava perhe, jonka kaikilla jäsenillä on käytössään Bose A30 -ilmailukuulokkeet

5. Edistynyt aktiivinen taustaäänien poisto

Selkeä ääni on erittäin tärkeää viestinnän kannalta. Radioiden kakofonia haastaa lentäjien työtä jo tarpeeksi – muusta ympäristön melusta puhumattakaan. Aktiivinen melunvaimennus vaimentaa taustamelun, ja lentäjät kuulevat lennonjohdon puheen selkeästi. A30:n suunnittelu perustuu edistyneelle digitaaliselle melunvaimennusjärjestelmälle.

Lentäjä istuu ohjaamossa päässään Bose A30 -ilmailukuulokkeet ja kääntyy katsomaan koiraansa

Lennä tyylillä

A30-ilmailukuulokkeissa yhdistyy aikaisempien sukupolvien laatu nykypäivän ja huipputeknologiaan ja parannettuihin materiaaleihin. 40 tunnin akunkesto, Bluetooth-ominaisuudet ja passiivinen tila, joka sammuttaa kuulokkeet automaattisesti – kaikki mitä korkealaatuisilta ilmailukuulokkeilta voi odottaakin. A30 kuuluu kuuloketeknologian edelläkävijöihin ja on yksi markkinoiden parhaista. Se täyttää lentoturvallisuusvaatimukset ja on täysin yhteensopiva uusimpien FAA- ja EASA TSO -standardien kanssa. Uusi virtaviivainen suunnittelu – lennä mukavasti ja tyylillä.  Johtavan teknologian ja laadun ansiosta myös monet lentomatkustajat valitsevat usein Bosen ensiluokkaiset taustaääniä poistavat kuulokkeet.

Tuotteiden saatavuus voi vaihdella maakohtaisesti.

AIHEESEEN LIITTYVÄT TUOTTEET