UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

Parhaat nappikuulokkeet multitaskaukseen: Parhaat vinkit

Ihmisiä kokouksessa kahvilassa korvissaan avoimet Bose Ultra -nappikuulokkeet

Miten voin kuunnella musiikkia ja ympäristöäni samaan aikaan? Tätä kysyvät usein henkilöt, jotka multitaskaavat jatkuvasti. Hyvää vastausta ei ole ollut tarjolla tähän saakka. Kun nappikuulokkeet asettuvat korvakanavan sisään, ne luonnollisesti estävät ympäristön äänten läpipääsyn — jopa aktiivisella taustaäänien poistolla tietoisuustilan avulla on rajansa. Henkilöille, jotka haluavat kuunnella musiikkia ja elämää samaan aikaan, open-ear-kuulokkeet ovat kuitenkin lyömätön ratkaisu.

Uudet avoimet Bose Ultra -nappikuulokkeet ovat parhaat nappikuulokkeet multitaskaukseen innovatiivisen muotoilunsa ansiosta. Sen lisäksi, että nämä mansettityyliset nappikuulokkeet auttavat kuulemaan, mitä ympärilläsi tapahtuu, ne ovat myös uskomattoman mukavat ja vakaat pitkäaikaisessa käytössä. Lisäksi ne näyttävät hyviltä.

Mitä on open-ear-teknologia?

Ensi silmäyksellä näiden mansettityylisten kuulokkeiden muotoilu saattaa herättää joitakin kysymyksiä: Miten hyvin ääni oikeasti kuuluu? Eivätkö ympärillä olevat ihmiset kuule äänen myös? Nappikuulokkeet eivät ole korvakanavan sisällä – eikö se tarkoita, että ne soveltavat luujohtumisteknologiaa?

Vaikka nämä nappikuulokkeet eivät asetu korvakanavan sisään, ne eivät sovella luujohtumista äänen kuljettamiseen (mikä voisi olla epämukavaa ja heikentää äänenlaatua). Sen sijaan nämä open-ear-kuulokkeet soveltavat OpenAudio-teknologiaa, joka kuljettaa muhkeaa ja monipuolista ääntä lyhyen matkan nappikuulokkeen ja korvakanavan välillä. Kummassakin kuulokkeessa on pieni dipolimuunninjärjestelmä, joka on suunniteltu tuottamaan käyttäjälle selkeää ja kirkasta ääntä. Sen muotoilu minimoi äänen karkaamisen, joten voit kuulla jokaisen nuotin selvästi eikä ääni häiritse ketään lähellä olevaa.

Miten voin kuunnella musiikkia ja ympäristöäni samaan aikaan?

Open-ear-mallin ansiosta avoimet Ultra-nappikuulokkeet kuuluvat parhaisiin nappikuulokkeisiin multitaskatessasi kotona. Ne pysyvät tukevasti paikoillaan hoitaessasi kotiaskareita, käydessäsi asioilla, laittaessasi ruokaa, hoitaessasi puutarhaa tai tehdessäsi etätöitä, ja niitä käyttäessäsi pysyt aina kärryillä kaikesta, mitä ympärilläsi tapahtuu.

Kuulet ovikellon soiton, uunin ajastimen äänen, vauvan heräämisen torkuilta tai perheenjäsenen äänen hänen kutsuessa sinua talon toisesta päästä silloinkin kun nautit lempimusiikistasi tai kuuntelet uusimpia podcasteja. Tämä tarkoittaa, että – toisin kuin in-ear-kuulokkeita käyttäessäsi – sinun ei tarvitse valita viihteen ja tavoitettavissa olemisen välillä, vaan molemmat onnistuvat. Se on vain yksi nappi- ja sankakuulokkeiden eroista!

Nauti mukavasta käytöstä koko päivän ajan

Vaikka sinulla olisi pitkä lista hoidettavista askareista, avoimet Bose Ultra -nappikuulokkeet kulkevat mukana menossa. Avoimien Ultra-nappikuulokkeiden ainutlaatuinen mansettimainen muoto on mukava ja turvallinen, mikä on täydellistä tuntien yhtämittaiseen käyttöön. Joustava nauha kietoutuu korvan ulkosyvennyksen ympärille pitääkseen nappikuulokkeet paikallaan, ja voit liikuttaa niitä ylemmäs tai alemmas korvassasi löytääksesi kaikkein mukavimman paikan ja välttääksesi niiden osumisen koruihisi. Itse asiassa nämä nappikuulokkeet ovat niin mukavat, että saatat haluta pitää niitä koko päivän, vaikket edes käyttäisi niitä. Saatat jopa unohtaa, että sinulla on ne korvissasi!

Eikä hätää – avoimissa Ultra-nappikuulokkeissa on akku, joka kestää pitkään. Täydellä latauksella ne antavat jopa 7,5 tuntia toistoaikaa auttaen sinua jaksamaan töissä, rankoissa treeneissä tai kotiaskareissa. Jos akku tyhjenee, aseta kuulokkeet takaisin latauskoteloon noin kymmeneksi minuutiksi, niin saat tällä pikalatauksella kaksi tuntia lisää toistoaikaa.

Älä anna minkään häiritä avoimia Ultra-nappikuulokkeita käyttäessäsi

Jos olet aina menossa, avoimet Ultra-nappikuulokkeet tekevät lempimusiikistasi nauttimisesta matkan varrella helpompaa ja mukavampaa. Niiden innovatiivisen open-ear-mallin ansiosta sinun ei koskaan tarvitse laittaa elämää tauolle. Voit yksinkertaisesti nauttia täyteläisestä ja selkeästä äänestä pysytellen samalla selvillä kaikesta, mitä ympärilläsi tapahtuu – sinun ei tarvitse keskeyttää musiikkia, alentaa äänenvoimakkuutta, säätää taustaäänien poiston asetuksia tai poistaa nappikuuloketta korvista. Nämä open-ear-nappikuulokkeet ovat täydellinen apuri multitaskaukseen.

AIHEESEEN LIITTYVÄT TUOTTEET

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Avointen Bose Ultra -nappikuulokkeiden edut
Open-ear-audioteknologian ymmärtäminen