UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

Mitkä ovat parhaat nappikuulokkeet työn tuottavuuden kannalta?

Ihmisiä kokouksessa kahvilassa korvissaan avoimet Bose Ultra -nappikuulokkeet

Musiikin on todistettu auttavan parantamaan keskittymiskykyä, ja se voi tehdä nappikuulokkeista arvokkaan työkalun, joka parantaa keskittymistäsi ja tuottavuuttasi töissä. Kun tavoitteena on sulkea pois kaikki ympäristön hälinä esimerkiksi opiskellessasi tai katsoessasi elokuvaa, taustaääniä poistavat kuulokkeet ovat paras ystäväsi. Töitä tehdessäsi tarvitset optimaaliseen tuottavuuteen päästäksesi täydellisen yhdistelmän yksityisyyttä ja tietoisuutta. Open-ear-kuulokkeet ovat siihen loistava työkalu – ne auttavat keskittymään työhön ja pysymään samalla tietoisena ympäristöstä.

Mitkä ovat parhaat nappikuulokkeet tuottavaan työskentelyyn, ja miten kuulokkeet voivat auttaa keskittymään työhön? Avoimet Bose Ultra -nappikuulokkeet ovat vastaus näihin kysymyksiin. Niiden ominaisuudet parantavat keskittymistä, tehokkuutta ja tuottavuutta työpaikalla. Näin Bose tekee sen.

Bose OpenAudio -teknologian ylivoimainen äänenlaatu

Kuten nimestäkin voi päätellä, open-ear-kuulokkeet eivät mene korvakanavaan, kuten perinteiset nappikuulokkeet, vaan ne kietoutuvat korvan ulkoreunan ympärille ja ohjaavat äänen korvaasi. Kun korva ja nappikuulokkeen kaiutin ovat näin kaukana toisistaan, käytetään yleensä luujohtumisteknologiaa, joka ei lupaa erinomaista äänenlaatua. Siksi open-ear-mallit eivät ole vuosien kuluessa olleet kovin suosittuja.

Bose OpenAudio -teknologia – avoimien Bose Ultra -nappikuulokkeiden tähti – on ratkaissut ongelman ilmajohtumisen avulla. Tehokkaan muuntimen ja tiukasti säädellyn akustisen rakenteen avulla nämä nappikuulokkeet tuovat korvaasi täyteläistä ja vivahteikasta ääntä pitäen myös korvasi avoimina ympäristön tapahtumille. Snapdragon-äänen ja Qualcomm® aptX™ Adaptive -koodekin integrointi parantaa sitä entisestään lisäämällä mahdollisuuden häviöttömyyteen ja alhaiseen latenssiin. Ehkä vielä vaikuttavampaa on, että se on yllättävän yksityinen. Kollegat ympärilläsi eivät kuule yhtäkään nuottia, koska Bose OpenAudio -teknologia estää äänen vuotamisen ulkopuolelle.

Teknologian loistaviin ominaisuuksiin kuuluu myös automaattinen äänenvoimakkuuden säätö, joka säätää äänenvoimakkuutta älykkäästi ympäristön melutason mukaan. Se tarkoittaa, että tuottavuuttasi edistävän median ja musiikin voimakkuus pysyy oikealla tasolla, vaikka puhuisit kollegoillesi, liikkuisit toimistossa tai lähtisit ulos lounaalle.

Mukava malli kokopäiväiseen käyttöön

Miten kuulokkeet voivat auttaa keskittymään työhön? Niiden muotoilulla on suuri vaikutus. Käytettäessä nappi- ja sankakuulokkeiden perinteisiä in-ear-malleja työpaikalla niitä voi joutua jatkuvasti ottamaan pois ja laittamaan takaisin – usein joka kerta puhelimen soidessa. Se ei ole vain ärsyttävää, vaan jokainen korvan kudokseen hankaus, nykäys ja hiertäminen tekee siitä yhä epämukavampaa. Itse asiassa saatat päätyä siihen, ettei niiden käyttö ole vaivan arvoista, ja riistää itseltäsi keskittymisen ja tuottavuuden, jotka voisit saavuttaa, jos käyttö olisi helpompaa.

Tämä on avoimien Ultra-nappikuulokkeiden parhaita puolia. Kun kuulokkeet kiinnittyvät korvaan helposti ja laitteisto on päällystetty superpehmeällä silikonilla, ne pysyvät paikallaan koko päivän – vaikka liikkuisit paljonkin – eivätkä tunnu epämukavilta. Koska ne kiinnittyvät korvan ulkoreunaan, ne eivät myöskään vaikeuta silmälasien ja hattujen käyttöä. Itse asiassa kuulokkeiden malli on niin tyylikäs, että moni kollega saattaa erehtyä pitämään open-ear-kuulokkeitasi koruina. Niin kuin sinä itsekin, sillä ne asettuvat korviisi niin kevyesti, että saatat aivan unohtaa niiden olemassaolon. Tämä on siunaus toimisto- ja etätyöntekijöille, jotka haluavat nauttia nappikuulokkeiden tuomista tuottavuuseduista mutta eivät halua jatkuvasti poistaa ja asettaa takaisin korviin kuulokkeita päivän aikana.

Useiden toimintojen tuoma monipuolisuus

Kun etsit parhaita kuulokkeita töihin, monipuolisuus on ratkaiseva tekijä. Avoimien Bose Ultra -nappikuulokkeiden open-ear-teknologia ja kokopäiväiseen käyttöön sopiva malli tuovat työpäivääsi monipuolisuutta. Ne pitävät korvasi avoimina ympäristön äänille, jotta pysyt perillä ympäristön tapahtumista samalla, kun keskityt käsillä oleviin tehtäviin.

Se tarkoittaa myös, että voit helpommin vaihtaa äänitoiminnosta toiseen, siirtyä musiikista videopuheluun ja takaisin – kirjaimellisesti yhtään biittiä menettämättä. Sama koskee henkilökohtaista keskustelua kollegoiden kanssa, koska open-ear-kokoonpano tuntuu puhuessa luonnollisemmalta eikä puhetta tarvitse keskeyttää tai ääntä korottaa, jotta kuulisi oman äänensä. Tämä toimii molempiin suuntiin, sillä open-ear-malleja käyttäessäsi vaikutat valmiimmalta kommunikointiin kuin in-ear-mallien kanssa, etenkin koska kollegasi eivät välttämättä edes huomaa nappikuulokkeitasi.

Monipuolisuus kulkee mukanasi, kun liikut toimistossa tai piipahdat ulos haukkaamaan raitista ilmaa. Itse asiassa open-ear-nappikuulokkeisiin sisältyy myös ”liike”-asetus, joka on suunniteltu erityisesti mukaansatempaavan äänen säilyttämiseen liikkeellä ollessasi. Akussa riittää virtaa täyteen ladattuna jopa 7,5 tunniksi ja latauskotelon avulla saat voimaa keskittymiseen vielä 19,5 tunniksi eli koko päiväksi. Sinun ei todellakaan tarvitse antaa minkään häiritä avoimia Bose Ultra -nappikuulokkeita käyttäessäsi.

Kuule maailma ympärilläsi

Useimmat nappi- ja sankakuulokkeet pakottavat valitsemaan, mihin äänenlähteeseen keskittyä, mutta avoimia Bose Ultra -nappikuulokkeita käyttäessäsi voit kuulla koko maailman samanaikaisesti. Se on ihanteellista työssä – niin kotitoimistossa kuin työpaikalla – missä selkeä viestintä ja nopea reagointi voivat merkitä eroa epäonnistumisen ja onnistumisen välillä.

AIHEESEEN LIITTYVÄT TUOTTEET

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Avointen Bose Ultra -nappikuulokkeiden edut
Open-ear-audioteknologian ymmärtäminen