UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori
Bose-soundbar televisiotasolla

Tuntuvampaa jouluiloa äänen avulla

Joulun kolkutellessa ovelle, lähestyvät myös juhlat ystävien ja perheen kesken. Lahjaostosten lisäksi suunnittelet kenties myös matkoja, illallisia ja perheaktiviteetteja – kymmenien muiden tehtävien lomassa.

Saatat uppoutua joulukiireisiin jopa niin syvälle, että unohdat kokonaan nauttia joulunajasta. Kun teet suunnitelmat ajoissa, pääset itsekin sukeltamaan riemastuttavaan joulutunnelmaan täysin rinnoin.

Huippuluokan kodin äänentoistojärjestelmä sekä juuri oikeanlaiset Bose-nappikuulokkeet ja -kuulokkeet parantavat juhlatunnelmaa enemmän kuin arvaatkaan.

Lue, kuinka Bose-tuoteperhe voi nostattaa joulun tunnelmaa entisestään.

Mukavampaa matkustusta

Matkustatko jouluna sukulaisten luo? Kuljetpa sitten lentokoneella, junalla tai bussilla, tarvitset keinon paeta hälinää. Onneksi Bose QuietComfort® II -nappikuulokkeet ovat ihanteellinen matkakumppani säädettävän taustaääniä poistavan teknologiansa ansiosta.

Kiirehtiessäsi lentokentän läpi portillesi voit asettaa kuulokkeet tietoisuustilaan, jolloin kovin hälinä suodattuu pois, mutta kuulet silti, mitä ympärilläsi tapahtuu. Kun istut mukavasti paikallasi, voit vaihtaa kuulokkeet hiljaiseen tilaan, joka hiljentää jopa seuraavalla rivillä itkevän vauvan äänet.

Nappikuulokkeissa riittää virtaa kuudeksi tunniksi yhdellä latauksella, ja helposti mukana kulkevalla latauskotelolla voit ladata kuulokkeet täyteen kolmesti. Voit siis kuunnella musiikkia, podcasteja ja äänimaisemia yhteensä 24 tunnin ajan, minkä ansiosta aika ei käy matkustaessasi pitkäksi.

Mies metrossa valitsemassa taustaäänen poistoasetusta kaksoisnapauttamalla Bose QuietComfort II -nappikuulokkeiden vasenta nappikuuloketta

Voimaa juhlien suunnitteluun

Täydelliseen jouluun perheen kanssa kuluu paljon energiaa, etenkin jos vietätte joulunpyhiä sinun luonasi. Aterioiden, vieraslistojen ja koristeluiden järjestelyt pitävät sinut kiinni puhelimessa samalla, kun yrität löytää kaiken tarvitsemasi kauppakeskusten ja ruokakauppojen väenpaljoudessa.

Näin monen asian hallitseminen kerralla käy lähes urheilusta – ja Bose-urheilunappikuulokkeet ovatkin apunasi, missä ikinä oletkin. Kyllä, nämä langattomat nappikuulokkeet sopivat erinomaisesti urheiluun, mutta ne helpottavat myös hektistä arkeasi kiiruhtaessasi pää kolmantena jalkana paikasta toiseen.

Kuulokkeiden ainutlaatuinen sateenvarjomainen muotoilu ja pidennetyt joustavat siivekkeet pitävät ne tiiviisti korvissasi riippumatta siitä, miten kovalla kiireellä juokset viimeisen piparkakkutaikinan perässä. Kätevällä kosketusohjauksella musiikkikirjastosi ja saapuvat puhelut ovat vain kosketuksen päässä ilman, että puhelinta tarvitsee kaivaa esiin lainkaan.

Lisäksi kuulokkeissa riittää virtaa viideksi tunniksi yhdellä latauksella, ja täyteen ladatulla kotelolla ne voi ladata kahdesti täyteen, jolloin saat 10 tuntia lisää kuunteluaikaa. Sinun ei siis tarvitse huolehtia, että kuulokkeista loppuisi virta kesken ostosreissun.

Nainen autossa Bose-urheilunappikuulokkeet korvissaan

Herätä joulun taika henkiin

Onko perheelläsi jokin suosikkielokuva, jonka katsotte joka joulu? Vaikka olisit nähnyt sen jo satoja kertoja, voit kokea sen aivan uudella tavalla päivittämällä kotiviihdejärjestelmänne.

Bose 900 -älysoundbar ja sen yhdeksän kaiutinta 100 cm:n kotelossa tuovat elokuvateatterimaisen elämyksen suoraan olohuoneeseesi. Se voi kuulostaa jopa paremmalta Dolby Atmos -teknologian ansiosta, kun ääni suunnataan ylöspäin ja lopputuloksena on monisuuntainen äänentoisto. Vaikka lempijoulutarinaasi ei olisikaan vielä päivitetty Dolby Atmos -sisältöön, Bose TrueSpace -teknologia muuntaa signaaleja, lisää korkeuden tuntua ja luo näin upean tilaäänielämyksen.

Bose 900 -älysoundbar televisiotasolla
Ystävykset katselemassa televisiota

Juhlatunnelmaa

Bosen kodin äänijärjestelmä piristää juhlatunnelmaa joulunpyhinä. Voit luottaa sen langattomaan suoratoistoon, kun kuuntelet joululauluja lempimusiikkipalveluistasi lahjoja avatessasi ja nautit klassikkokappaleista jouluaterialla.

Bosen soundbarit toimivat myös Amazon Alexan ja Google Assistantin kanssa (mikäli saatavilla), joten voit keskeyttää musiikin, vaihtaa kappaletta tai säätää äänenvoimakkuutta pelkällä äänelläsi. Et tarvitse kaukosäädintä etkä puhelinta. Bosen soundbarit voi myös yhdistää minkä tahansa Bosen älykaiuttimen kanssa Wi-Fi®-yhteyden kautta, minkä ansiosta juhlatunnelma pysyy katossa joka huoneessa.

Bose 600 -älysoundbar ja kaukosäädin

Pidä yhteyttä läheisiin

Lempijoululaulujesi kuuntelemisen lisäksi SoundLink Flex Bluetooth® -kaiutin mahdollistaa puheluihin vastaamisen, kun se on yhdistetty puhelimeesi Bluetoothilla. Sisäänrakennettujen mikrofonien avulla perhe ja ystävät kuulevat selkeästi toisessa päässä, mitä huoneessa puhutaan, ja kaiuttimen innovatiivinen muunnin varmistaa parhaan mahdollisen äänentoiston myös sinun suuntaasi.

SoundLink Flex Bluetooth ‑kaiutin tiskialtaan vieressä

Joulunviettoa ulkona

Bosen kannettavien Bluetooth-kaiuttimien ansiosta voit iloita joulusta myös ulkona. Ilmastosta riippuen saatat pelata höntsäfutista takapihalla, kokoontua nuotion äärelle nauttimaan kirpakasta säästä tai katsella lapsia rakentamassa lumiukkoa – miten ikinä vietätkin joulunaikaa, meillä on juuri sinulle sopiva kannettava kaiutin.

Jos päätät lähteä kotipihan mukavuuksia kauemmaksi, voit ottaa mukaasi SoundLink Flex -kaiuttimen, joka on sekä kevyt kantaa että kestää kolhuja. Lisäksi se on veden- ja pölynkestävä, joten voit soittaa musiikkia jopa märässä talvikelissä. Kaiutin mukautuu automaattisesti asentonsa mukaisesti ja optimoi äänentoiston. Voit siis asettaa sen vaaka-asentoon, pystyyn tai riippumaan äänentoiston kärsimättä.

Aterian jälkeiselle reippailulenkille SoundLink Micro Bluetooth ‑kaiutin saattaa olla vieläkin parempi vaihtoehto. Alle puolen kilon painoisen kaiuttimen voi kiinnittää vaikka lastenrattaisiin tai reppuun kiinteällä kantohihnalla. Koostaan huolimatta SoundLink Micro -kaiutin tuottaa täyteläisen ja tasapainoisen äänen sekä syvän basson ja toteuttaa näin lahjojen antamiseen liittyvän vanhan elämänohjeen – parhaat paketit ovat niitä pienimpiä.

SoundLink Micro Bluetooth ‑kaiutin kimalteen keskellä
Nainen istuu ulkona kuuntelemassa musiikkia Bosen kannettavasta älykaiuttimesta

Onnea ja iloa

Bose-tuotteilla on tietenkin paikka myös sinun joulun ostoslistallasi, etsitpä lahjaa sitten aktiiviliikkujalle, bilehileelle tai hifiharrastajalle. Tässä on muutama tapa ilahduttaa läheisimpiäsi.

  • Urheilijalle: Salilla viihtyvälle ystävälle tai perheenjäsenelle Bose-urheilunappikuulokkeet ovat toivottu lahja. Ne on erityisesti suunniteltu pysymään korvissa hikoilusta ja hyppelystä riippumatta.
  • Matkailijalle: Jokainen maailmanmatkaaja tarvitsee taustaääniä poistavat Bose QuietComfort® II -nappikuulokkeet. Niissä on hyödynnetty maailman parasta taustaäänien poistoteknologiaa, ja kuulokkeet jopa mukautuvat korviesi muotoon optimaalisen suorituskyvyn takaamiseksi.
  • Hifiharrastajalle: Uusi Bose-musiikkivahvistin on ihanteellinen jokaiselle, jolla on kattava äänentoistolaitteisto. Sen voi yhdistää kahteen passiivikaiutinpariin, ja se tukee Wi-Fi-, Ethernet- ja Bluetooth-yhteyksiä, minkä ansiosta voit yhdistää kaikki kotiviihdejärjestelmäsi laitteet yhteen.
  • Elokuvien suurkuluttajalle: Uusi Bose 600 -älysoundbar on älykäs lisä jokaiseen kotiteatteriin. Kuten 900-älysoundbarissa, myös tässä on ylöspäin suunnatut muuntimet, jotka tekevät äänikokemuksesta monisuuntaisen. Vain koko ja hinta ovat pienempiä.
  • Seikkailijalle: SoundLink Flex -kaiutin on täydellinen kumppani retkeilijälle, veneilijälle ja ulkoilmassa viihtyvälle seikkailijalle. Bluetooth-kaiuttimessa on vaikuttava 12 tunnin akunkesto, ja se on veden- ja pölynkestävä. Veteen tippuessaan se jopa kelluu.

Helkkyvää riemua

Ainoa jouluiloa parempi asia on yhteinen jouluilo, josta kaikki voivat nauttia. Bosen äänentoistojärjestelmä on valmiina johdattamaan tunnelmaan. Uusi kodin äänentoistojärjestelmä voi nostaa vanhat juhlaperinteet uudelle tasolle, tuoda ystävät ja perheen yhteen sekä tarjota hengähdyspaikan, kun tarvitset hetkeksi omaa rauhaa. Kun joulu on ohi, saatat ihmetellä, miten koskaan pärjäsit ilman sitä.

Ystävykset istuskelemassa kalliolla järven rannalla

Tuotteiden saatavuus voi vaihdella maakohtaisesti.

AIHEESEEN LIITTYVÄT TUOTTEET

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Viisi tapaa, joilla uudet QuietComfort® II -nappikuulokkeet nostavat nappikuulokkeiden tasoa
Mikä Dolby Atmos on ja miten se mullistaa äänentoiston?
SoundLink Flex: Voima rohkean uuden värin takana