UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

Tuntuvampaa jouluiloa äänen avulla

Joulun kolkutellessa ovelle lähestyvät myös juhlat ystävien ja perheen kesken. Lahjaostosten lisäksi suunnittelet kenties myös matkoja, illallisia ja perheaktiviteetteja – kymmenien muiden tehtävien lomassa.

Saatat uppoutua joulukiireisiin jopa niin paljon, että unohdat kokonaan nauttia joulunajasta. Kun teet suunnitelmat ajoissa, pääset itsekin sukeltamaan riemastuttavaan joulutunnelmaan täysin rinnoin.

Huippuluokan kodin äänentoistojärjestelmä sekä juuri oikeanlaiset Bose-nappikuulokkeet ja -kuulokkeet parantavat juhlatunnelmaa enemmän kuin arvaatkaan.

Lue, kuinka Bose-tuoteperhe voi nostattaa joulun tunnelmaa entisestään.

Mukavampaa matkustusta

Matkustatko jouluna sukulaisten luo? Kuljitpa sitten lentokoneella, junalla tai bussilla, tarvitset pakokeinon hälinän keskelle. Onneksi Bose QuietComfort® Earbuds II -nappikuulokkeet ovat ihanteellinen matkakumppani säädettävän melunvaimennusteknologiansa ansiosta.

Kiirehtiessäsi lentokentän läpi portillesi voit asettaa kuulokkeet Aware-tilaan, jolloin kovin hälinä suodattuu pois, mutta kuulet silti, mitä ympärilläsi tapahtuu. Kun istut mukavasti koneen penkissä, voit vaihtaa kuulokkeet melunvaimennustilaan, mikä hiljentää jopa viereisen rivin itkuisen vauvan äänet.

Nappikuulokkeissa riittää virtaa kuudeksi tunniksi yhdellä latauksella, ja helposti mukana kulkevalla latauskotelolla voit ladata kuulokkeet täyteen kolmesti. Yhteensä voit siis kuunnella 24 tuntia musiikkia, podcasteja ja äänimaisemia, minkä ansiosta aika ei käy matkustaessasi pitkäksi.

Mies metrossa valitsemassa taustaäänen poistoasetusta kaksoisnapauttamalla Bose QuietComfort Earbuds II -kuulokkeiden vasenta nappikuuloketta

Voimaa juhlien suunnitteluun

Täydelliseen jouluun perheen kanssa kuluu paljon energiaa, etenkin jos vietätte joulunpyhiä sinun luonasi. Aterioiden, vieraslistojen ja koristeluiden järjestely pitää sinut kiinni puhelimessa samalla, kun yrität löytää kaiken tarvitsemasi kauppakeskusten ja ruokakauppojen väenpaljoudessa.

Näin monen asian hallitseminen kerralla käy lähes urheilusta, minkä vuoksi Bose Sport Earbuds -nappikuulokkeet ovat valmiina rientämään apuun, missä ikinä oletkin. Kyllä, nämä langattomat nappikuulokkeet sopivat erinomaisesti urheiluun, mutta ne helpottavat myös hektistä arkeasi kiiruhtaessasi pää kolmantena jalkana paikasta toiseen.

Kuulokkeiden ainutlaatuinen sateenvarjomainen muotoilu ja pidennetyt joustavat siivekkeet pitävät kuulokkeet tiiviisti korvissasi riippumatta siitä, miten kovalla kiireellä juokset viimeisen piparkakkutaikinan perässä. Kätevällä kosketusohjauksella musiikkikirjastosi ja saapuvat puhelut ovat vain kosketuksen päässä ilman, että puhelinta tarvitsee kaivaa lainkaan esiin.

Lisäksi kuulokkeissa riittää virtaa viideksi tunniksi yhdellä latauksella, ja täyteen ladatulla kotelolla ne voi ladata kahdesti täyteen, jolloin saat 10 tuntia lisää kuunteluaikaa. Sinun ei siis tarvitse huolehtia, että kuulokkeista loppuisi virta kesken ostosreissun.

Nainen autossa Bose Sport Earbuds -kuulokkeet korvissaan

Herätä joulun taika henkiin

Onko perheelläsi jokin suosikkielokuva, jonka katsotte joka joulu? Vaikka olisit nähnyt sen jo satoja kertoja, voit kokea sen uudelleen päivitetyllä kotiviihdejärjestelmällä.

Bose Smart Soundbar 900 ja sen yhdeksän kaiutinta 100 cm:n kotelossa tuovat elokuvateatterimaisen elämyksen suoraan olohuoneeseesi. Se voi kuulostaa jopa paremmalta Dolby Atmos -teknologian ansiosta, kun ääni suunnataan ylöspäin ja lopputuloksena on monisuuntainen äänentoisto. Vaikka lempijoulutarinaasi ei olisikaan vielä päivitetty Dolby Atmos -sisältöön, Bose TrueSpace -teknologia muuntaa signaaleja, lisää korkeuden tuntua ja luo näin upean tilaäänikokemuksen.

Bose Smart Soundbar 900 televisiotasolla
Ystävykset katselemassa televisiota

Juhlatunnelmaa

Bosen kodin äänijärjestelmä piristää juhlatunnelmaa joulunpyhinä. Voit luottaa sen langattomaan suoratoistoon, kun kuuntelet joululauluja lempimusiikkipalveluistasi lahjoja avatessasi ja nautit klassikkokappaleista jouluaterialla.

Bosen soundbarit toimivat myös Amazon Alexan ja Google Assistantin kanssa (mikäli saatavilla), joten voit keskeyttää musiikin, vaihtaa kappaletta tai säätää äänenvoimakkuutta pelkällä äänelläsi. Et tarvitse lainkaan kaukosäädintä tai puhelinta. Bosen soundbarit voi myös yhdistää minkä tahansa Bosen älykaiuttimen kanssa Wi-Fi®-yhteyden kautta, minkä ansiosta juhlatunnelma pysyy katossa joka huoneessa.

Bose Smart Soundbar 600 ja kaukosäädin

Pidä yhteyttä läheisiin

Lempijoululaulujesi kuuntelemisen lisäksi SoundLink Flex Bluetooth® -kaiutin mahdollistaa puheluihin vastaamisen, kun se on yhdistetty puhelimeesi Bluetoothilla. Sisäänrakennettujen mikrofonien avulla perhe ja ystävät kuulevat selkeästi toisessa päässä, mitä huoneessa puhutaan, ja kaiuttimen innovatiivinen muunnin varmistaa parhaan mahdollisen äänentoiston myös sinun suuntaasi.

SoundLink Flex Bluetooth -kaiutin tiskialtaan vieressä

Joulunviettoa ulkona

Bosen kannettavien Bluetooth-kaiuttimien ansiosta voit iloita joulusta myös ulkona. Ilmastosta riippuen saatat pelata höntsäfutista takapihalla, kokoontua nuotion äärelle nauttimaan kiprakasta säästä tai katsella pikkuisia tekemässä lumiukkoa – miten ikinä vietätkin joulunaikaa, meillä on juuri sinulle sopiva kannettava kaiutin.

Mikäli päätät lähteä kauemmas ihanan kotipihan turvasta, voit ottaa mukaasi SoundLink Flex -kaiuttimen, joka on sekä kevyt kantaa että kestää kolhuja. Lisäksi se on veden- ja pölynkestävä, joten musiikki voi soida jopa märässä talvisäässä. Kaiutin mukautuu automaattisesti asentonsa mukaisesti ja optimoi äänentoiston. Voit siis asettaa sen vaaka-asentoon, pystyyn tai riippumaan äänentoiston kärsimättä.

Aterian jälkeiselle reippailulenkille SoundLink Micro Bluetooth -kaiutin saattaa olla vieläkin parempi vaihtoehto. Se on alle puolen kilon painoinen, ja sen voi kiinnittää vaikka lastenrattaisiin tai reppuun kiinteällä kantohihnalla. Koostaan huolimatta SoundLink Micro -kaiutin tuottaa täyteläisen ja tasapainoisen äänen sekä syvän basson ja toteuttaa näin lahjojen antamiseen liittyvän vanhan elämänohjeen – parhaat paketit ovat niitä pienimpiä.

SoundLink Micro Bluetooth -kaiutin kimalteen keskellä
Nainen istuu ulkona kuuntelemassa musiikkia Bose Portable Smart Speaker -kaiuttimesta

Onnea ja iloa

Bose-tuotteilla on tietenkin paikka myös sinun joulun ostoslistallasi, etsitpä lahjaa sitten aktiiviliikkujalle, bilehileelle tai hifiharrastelijalle. Tässä on muutama tapa ilahduttaa läheisimpiäsi.

  • Urheilijalle: Salilla viihtyvälle ystävälle tai perheenjäsenelle Bose Sport Earbuds -kuulokkeet ovat toivottu lahja. Ne on erityisesti suunniteltu pysymään korvissa hikoilun ja hyppelyn määrästä riippumatta.
  • Matkailijalle: Jokainen maailmanmatkaaja tarvitsee taustaääniä poistavat Bose QuietComfort® Earbuds II -kuulokkeet. Niissä on hyödynnetty maailman parasta taustaäänien poistoteknologiaa, ja kuulokkeet jopa mukautuvat korviesi muotoon optimaalisen suorituskyvyn takaamiseksi.
  • Hifiharrastajalle: Uusi Bose Music Amplifier -vahvistin on ihanteellinen jokaiselle, jolla on kattava äänentoistolaitteisto. Sen voi yhdistää kahteen passiivikaiutinpariin, ja se tukee Wi-Fi-, Ethernet- ja Bluetooth-yhteyksiä, minkä ansiosta voit yhdistää kaikki kotiviihdejärjestelmäsi laitteet yhteen.
  • Elokuvien suurkuluttajalle: Uusi Bose Smart Soundbar 600 on älykäs lisä mihin tahansa kotiteatteriin. Kuten Smart Soundbar 900 -kaiuttimessa, myös tässä on ylöspäin suunnatut muuntimet, jotka tekevät äänikokemuksesta monisuuntaisen. Vain koko ja hinta ovat pienempiä.
  • Seikkailijalle: SoundLink Flex -kaiutin on täydellinen kumppani retkeilijälle, veneilijälle ja ulkoilmassa viihtyvälle seikkailijalle. Bluetooth-kaiuttimessa on vaikuttava 12 tunnin akunkesto, ja se on veden- ja pölynkestävä. Veteen tippuessaan se jopa kelluu.

Helkkyvää riemua

Ainoa jouluiloa parempi asia on yhteinen jouluilo, josta kaikki voivat nauttia. Bosen äänentoistojärjestelmä on valmiina johdattamaan tunnelmaan. Uusi kodin äänentoistojärjestelmä voi viedä vanhat juhlaperinteet uudelle tasolle, tuoda ystävät ja perheen yhteen sekä tarjota hengähdyspaikan, kun tarvitset pienen oman hetken. Kun joulu on ohi, saatat ihmetellä, miten koskaan pärjäsit ilman sitä.

Ystävykset istuskelemassa kalliolla järven rannalla

Tuotteiden saatavuus voi vaihdella maakohtaisesti.

AIHEESEEN LIITTYVÄT TUOTTEET

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Viisi tapaa, joilla uudet QuietComfort® Earbuds II -kuulokkeet nostavat nappikuulokkeiden tasoa
Mikä Dolby Atmos on ja miten se mullistaa äänentoiston?
SoundLink Flex: Voima rohkean uuden värin takana