UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

6 joululahjaideaa itsesi hemmotteluun tänä jouluna

Kun shoppailet läheisillesi joulun alla, ethän unohda hankkia lahjaa eräälle tärkeälle ihmiselle: itsellesi. Bose tekee muistamisestasi helppoa suurella valikoimalla tuotteita, jotka voivat tehdä leffaillasta hieman paremman, tuoda tehoa jokapäiväisiin treeneihisi ja täyttää kotisi mukaansatempaavalla äänellä. Tässä ovat parhaat joululahjaideat suoraan sinulta… sinulle!

Nainen keittiössä joulujuhlan jälkeen kuuntelemassa musiikkia Bose QuietComfort Ultra -nappikuulokkeilla

1. Käsityksesi täydellisestä illasta on rentoutuminen sohvalla hyvää elokuvaa katsoen

Dolby Atmosilla® varustetun soundbarin, kuten Bose Ultra -älysoundbarin hankkiminen lahjaksi itsellesi ei merkitse vain loistavaa äänentoistoa, vaan se tuo mukanaan myös yhdessäoloa, laatuaikaa ja rentoutumista. Tämä puheohjauksella toimiva soundbar parantaa leffailtojasi Dolby Atmosilla ja TrueSpace-teknologialla sekä lähes joka suuntaan suunnatuilla kaiuttimilla luoden täydellisen mukaansatempaavan tilaäänikokemuksen, joka tekee vaikutuksen ystäviisi.

Mutta ei siinä kaikki – Bose Ultra -älysoundbarista puhe kuuluu huomattavasti paremmin, jotta ymmärrät paremmin, mitä suosikkidraamassasi sanotaan äänenvoimakkuutta säätämättä. Kun useita Bose-tuotteita saa ryhmitettyä Bluetoothin® avulla ilman sovellusta ja Bluetooth-yhteydet toimivat entistä helpommin, asennus sekä vaihto musiikin, elokuvien ja television välillä sujuvat nopeammin ja helpommin kuin koskaan. Tämä tyylikäs soundbar sisältyy varmasti moneen tämän vuoden joululahjaidealistaan.

Bose Ultra -älysoundbar

2. Nappikuulokkeet aina korvissa

Äänen kuuntelu nappikuulokkeilla on hyvin henkilökohtainen kokemus. Kaikilla on omat vaatimuksensa äänelle, kätevyydelle ja mukavuudelle, joten kannattaa hankkia itsellesi juuri sitä, mitä todella haluat. Siksi taustaääniä poistavat nappikuulokkeet, kuten Bose QuietComfort Ultra -kuulokkeet, on tehty miellyttämään kaikkia. Ne analysoivat korvasi yksilöllisen muodon, mukauttavat äänen ja taustaäänien poiston korvaasi sekä mukauttavat kuuntelukokemuksen siten, että saat aina nauttia parhaasta äänenlaadusta.

Näissä nappikuulokkeissa on huippuluokan taustaäänien poisto ja mukavuus, josta Bose tunnetaan, ja nyt niissä on myös tilaääni, joka tarjoaa aidosti mullistavan kuuntelukokemuksen. Tämä tarkoittaa, että pääsi sisälle syntyy avarampi äänimaailma – joka on niin elävä, että tuntuu kuin voisit ojentaa kätesi ja koskettaa sitä. Bose pitää sinut myös aina akustisesti suotuisassa paikassa varmistaen, että unohdat kokonaan käyttäväsi kuunteluun nappikuulokkeita.

Nainen seisomassa portaiden lähellä päässään Bose QuietComfort Ultra -nappikuulokkeet

3. Musiikki kulkee aina mukanasi

Jos kuulut henkilöihin, jotka asettavat kuulokkeet mielellään päähän ja uppoutuvat musiikkiin, anna itsellesi tänä jouluna lahjaksi Bose QuietComfort Ultra -kuulokkeet. Ne ovat Bosen tutut sangalliset kuulokkeet parannettuna tilaääniteknologialla, joka toimii minkä tahansa stereosisällön kanssa. Se sisältää myös pään seurannan, jotta korviisi tulee suoraan todella aidon kuuloinen ääni.

Kaikilla näillä hienouksilla varustetuissa Bose QuietComfort Ultra -kuulokkeissa keskeistä on kuitenkin yhä mukavuus. Kun sankaan on suunniteltu pieni puristusvoima, korvakupit ovat ylellistä proteiininahkaa ja sisäpuolen CustomTune-teknologia kalibroi kuulokkeiden asetukset korvasi yksilöllisen muodon mukaan tuottaen juuri sinulle räätälöidyn äänen, voit kuunnella mukavasti tunnista toiseen. Sinun ei myöskään tarvitse käyttää niin paljon aikaa kuulokkeiden tai liitettyjen laitteiden räpläämiseen perustoimintojen säätämistä varten, koska niiden sisältämät anturit tunnistavat, ovatko ne päässäsi vai eivät, ja reagoivat vastaavasti keskeyttämällä tai lopettamalla sisällön toiston.

Kaikki nämä toiminnot takaavat mukaansatempaavamman äänen ja paremman keskittymisen töissä, kotona tai matkalla.

Mies istumassa olohuoneen lattialla Bose QuietComfort Ultra -kuulokkeet päässään

4. Saat kaiken huomion

Yksi tapa muistaa itseäsi tänä jouluna on nauttia itseilmaisusta bilekaiuttimen avulla. Valitse esimerkiksi kannettava S1 Pro+ -Bluetooth-kaiutinjärjestelmä. Tämä langaton kaiutinjärjestelmä on loistava muusikoille, sillä siihen voi liittää mikrofonin tai instrumentin kahteen kanavatuloon. Lisäksi käytössä on kolmas kanavatulo ennalta tallennettua materiaalia varten. ToneMatch-esiasetukset auttavat yhdistämään tämän kaiken optimoimalla äänen ominaisuudet taajuuskorjaimen avulla, samoin kuin efektiyksiköiden ja pedaalien tuomat äänenkäsittelymahdollisuudet.

Voit myös käyttää langatonta kaiutinjärjestelmää ja toimia DJ:nä omissa juhlissasi. Tämä oli itse asiassa keskeinen ajatus S1 Pro+ -kaiuttimen suunnittelussa, ja sen vuoksi laitteeseen lisättiin lukuisia toimintoja, kuten Bluetooth-suoratoisto ja laiteparin muodostus yhdellä painikkeella sekä tuloliitäntöjä johdollisille lähteille, kuten DJ-mikserille, kannettavalle tietokoneelle tai CD-soittimelle. Lisäksi yksittäistä järjestelmää voidaan käyttää satelliittijärjestelmänä suuremmissa DJ-esiintymisissä. Kokoonpanoon tuo lisäpotkua automaattinen taajuuskorjain, joka optimoi taajuuskorjauksen sisäisten anturien avulla kaiuttimen fyysisen sijainnin ja suuntauksen mukaan.

Ihmisiä juhlissa ja kannettava Bose S1 Pro+ -Bluetooth-kaiutinjärjestelmä

5. Ihmiset luottavat siihen, että pistät juhlat pystyyn.

SoundLink Revolve+ II -Bluetooth-kaiutin on loistava ennakkolahja itsellesi jouluna alla, jos luoksesi on tulossa vieraita. Tämä tyylikäs kannettava Bluetooth-kaiutin huolehtii joulujuhliesi tunnelmasta 360 asteen äänentoistolla, joka jakaa syvää ja täyteläistä ääntä kaikkiin suuntiin. Voit levittää vielä enemmän jouluiloa toistamalla musiikkia samanaikaisesti kahdesta yhteensopivasta kaiuttimesta ja siirtymällä biletilaan (molemmat kaiuttimet toistavat yhdessä) tai stereotilaan (molemmat kaiuttimet toistavat vasempana ja oikeana kaiuttimena).

Tämän lieriömäisen pystykaiuttimen mukana tulee useita laaja-alaisia kaiuttimia, Wi-Fi®- ja Bluetooth-yhteydet oman kirjastosi tai suosikkisuoratoistopalvelusi käyttöön sekä mikrofonit puheluja ja äänen hallintaa varten, jotta käyttö sujuu helposti. Lisäksi 17 tunnin akunkesto pitää sen toiminnassa lähes koko päivän ja yön yhdellä latauksella.

SoundLink Revolve+ II -Bluetooth-kaiutin

6. Haluatko antaa koko CD-, kasetti- ja vinyylikokoelmasi loistaa?

Joulun aika on vuoden nostalgisinta aikaa, kun energia, ruoka ja musiikki voivat viedä mennessään entisten joulujen muistoihin. Kaiutinvahvistin voi viedä sinut vieläkin lähemmäs muistoja, sillä sen avulla voi yhdistää ja kanavoida sekä digitaalisia että analogisia lähteitä, mikä tekee siitä yhden tämän vuoden parhaista teknisistä lahjaideoista. Se tarkoittaa, että voit hakea vanhat DC-levysi, kasettisi ja vinyylilevysi pois pölyttymästä ja kokea ne aivan uudella tavalla. Lue lisää vahvistimen toiminnasta ja katso, mihin kaikkeen se pystyy!

Se on myös käytännöllinen lahja itsellesi, koska Bose-musiikkivahvistimen voi yhdistää Apple Airplay 2:een, Chromecastiin ja Spotify Connectiin ilman lisäkomponentteja. Vahvistin voi myös levittää ääntä kauas: sen kautta voi käyttää kahta passiivikaiutinta kanavakohtaisella 125 watin teholla. Jos nämä kaiuttimet ovat Bosen valmistamia, aina parempi, koska vahvistin mahdollistaa taajuuskorjaimen säädön.

Bose-musiikkivahvistin

Tee jokaisesta päivästä joulu

Itsesi hemmottelu jollain näistä lahjaideoista jouluna ei ole vain itsensä hemmottelua – se on muistutus siitä, että sinä ansaitset rakkautta ja arvostusta. Kun nautit uusista sanka- tai nappikuulokkeistasi tai soundbaristasi, anna niiden inspiroida jakamaan tätä anteliaisuutta ihmisille ympärilläsi ja herättämään vuorostaan joulun tunnelmaa.

Ihmisiä juhlissa

AIHEESEEN LIITTYVÄT TUOTTEET