Myymälät Ostoskori

Bosen ympäristö, yhteiskunta ja hallinto (ESG)

Viesti toimitusjohtajaltamme ja operatiiviselta johtajaltamme

Jim Scammon, toimitusjohtaja ja operatiivinen johtaja

”Me Bosella olemme sitoutuneet saavuttamaan positiivisia ympäristöllisiä, sosiaalisia ja hallinnollisia vaikutuksia. Kehitymme vuosi vuodelta, ja vuosi 2022 on ollut kriittinen ajanjakso matkallamme kohti suurempia aikaansaannoksia. Kriittisten ilmastotoimien vuosikymmenen ensimmäisen kahden vuoden aikana hallitukset, teollisuudenalat ja yksilöt ovat alkaneet keskittymään ympäristöllisiin, yhteiskunnallisiin ja hallinnollisiin ongelmiin enemmän kuin koskaan ennen.”

Jim Scammon

Toimitusjohtaja ja operatiivinen johtaja

Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus, osallistaminen ja yhteenkuuluvuus

Pyrimme luomaan osallistavan ympäristön, jossa työntekijämme voivat kukoistaa ja tehdä töitä täysin omana itsenään.

Ympäristö- ja yhteiskuntavaikutuksen lähestymistapamme

Pyrimme tuomaan kestävän kehityksen osaksi jokapäiväistä työtämme koko yrityksen tasolla siten, että se muovaa ajattelutapaamme ja liiketoimintaamme.

Bosen vuoden 2022 kestävän kehityksen raportin kansi

Ympäristön, yhteiskunnan ja hallintotavan raportit

Vuoden 2022 päivitetyssä kestävän kehityksen raportissa kerrotaan viime vuoden merkittävimmistä kestävää kehitystä edistävistä toimista. Voit lukea lisää Bosen edistysaskelista uusimmista ja aikaisemmista raporteistamme.

Vastuullinen toimitusketju

Bose-tuotteiden valmistaminen ja toimittaminen markkinoille ei olisi mahdollista ilman globaalia toimittajien, sopimusvalmistajien ja jakelijoiden verkostoa. Koska haluamme eettisen, vastuullisen ja rehellisen liiketoiminnan arvojemme ulottuvan kaikkialle toimitusketjuumme, valvomme jatkuvasti, että kaikki toimittajamme täyttävät ympäristölliset, sosiaaliset ja hallinnolliset standardimme.

Kohti etnistä tasa-arvoa

Osana sisäistä Black History Monthin juhlistusta olemme innoissamme saadessamme kaksi musiikintutkijaa, tohtori Kyle Brooksin Methodist Theological Schoolista Ohiosta ja tohtori Deborah Smith Pollardin Michigan-Dearbornin yliopistosta, kertomaan meille mustien protestimusiikin tärkeästä roolista; se tuo yhteen kaikki, jotka välittävät etnisen tasa-arvon toteutumisesta. Bose pyrkii jatkuvasti ottamaan mustien historian huomioon ja pitämään sitä esillä, vahvistamaan mustien ääntä ja tukemaan etnisen tasa-arvon tavoitteita.