90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Bosen kestävän kehityksen strategia

Viesti toimitusjohtajaltamme ja operatiiviselta johtajaltamme

Jim Scammon, toimitusjohtaja ja operatiivinen johtaja

”Viime vuosi koetteli meitä, mutta olemme nyt entistä vahvempia ja sitkeämpiä. Kohtasimme monia haasteita, jotka auttoivat meitä ymmärtämään paremmin toisiamme, yhteisöjämme ja yhteistä planeettaamme.”

Jim Scammon

Toimitusjohtaja ja operatiivinen johtaja

Toimintamme COVID-19-pandemiassa

Tärkein tavoitteemme koko COVID-19-pandemian ajan on ollut varmistaa työntekijöidemme ja heidän perheidensä turvallisuus ja hyvinvointi. Samalla kun ryhdyimme päättäväisiin suojelu- ja tukitoimiin, työntekijämme tekivät väsymättä töitä, jotta toimintamme saattoi jatkua ja jotta pystyimme tukemaan yhteisöjämme kamppailussa pandemiaa vastaan. Onnistumisemme on osoitus henkilöstömme ja yrityksemme sinnikkyydestä ja periksiantamattomuudesta.

Toimintamme kestävän kehityksen hyväksi

Pyrimme tuomaan kestävän kehityksen osaksi jokapäiväistä työtämme koko yrityksemme tasolla siten, että se näkyy ajattelutavassamme ja liiketoiminnassamme.

Bosen vuoden 2021 kestävän kehityksen rapotin kansi

Kestävän kehityksen raportit

Vuoden 2021 kestävän kehityksen raportissa kerrotaan viimeisten kahden vuoden merkittävimmistä kestävää kehitystä edistävistä toimista. Uusimmasta ja aikaisemmista raporteistamme voit lukea lisää edistysaskeleistamme.

Vastuullinen toimitusketju

Bose-tuotteiden valmistaminen ja toimittaminen markkinoille ei olisi mahdollista ilman globaalia tavaran- ja palveluntoimittajien, sopimusvalmistajien ja jakelijoiden verkostoa. Koska haluamme eettisen, vastuullisen ja rehellisen liiketoiminnan arvojemme ulottuvan kaikkialle toimitusketjuumme, valvomme jatkuvasti, että kaikki toimittajamme täyttävät ympäristölliset, sosiaaliset ja hallinnolliset standardimme.

Tuemme uusiutuvaa energiaa

Otimme vuonna 2018 käyttöön 1,7 MW:n aurinkopaneelijärjestelmän Framinghamin toimipisteessämme. Järjestelmä tuottaa huomattavan osan toimipisteen sähköstä, minkä ansiosta Massachusetts saavutti uusiutuvan energian käyttöä koskevat tavoitteensa.