TUTUSTU MAAILMAN PARHAASEEN TAUSTAÄÄNIEN POISTOON: QUIETCOMFORT® EARBUDS II -KUULOKKEET JA 90 PÄIVÄN RISKITÖN KOKEILU. LISÄTIETOJA

Bosen kestävän kehityksen strategia

Viesti toimitusjohtajaltamme ja operatiiviselta johtajaltamme

Jim Scammon, toimitusjohtaja ja operatiivinen johtaja

”Me Bosella olemme sitoutuneet saamaan aikaan positiivisia ympäristöllisiä, sosiaalisia ja hallinnollisia (ESG) vaikutuksia, ja kehitymme vuosi vuodelta. Vuosi 2022 on ollut kriittinen ajanjakso matkallamme kohti suurempia aikaansaannoksia. Kriittisten ilmastotoimien aikakauden ensimmäisen kahden vuoden aikana hallitukset, teollisuudenalat ja yksilöt ovat alkaneet keskittyä ympäristöllisiin, sosiaalisiin ja hallinnollisiin ongelmiin enemmän kuin koskaan ennen.”

Jim Scammon

Toimitusjohtaja ja operatiivinen johtaja

Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus, osallistavuus ja yhteenkuuluvuus

Pyrimme luomaan osallistavan ympäristön, jossa työntekijämme voivat kukoistaa ja tehdä töitä täysin omana itsenään.

Toimintamme kestävän kehityksen hyväksi

Pyrimme tuomaan kestävän kehityksen osaksi jokapäiväistä työtämme koko yrityksemme tasolla siten, että se näkyy ajattelutavassamme ja liiketoiminnassamme.

Bosen vuoden 2022 kestävän kehityksen rapotin kansi

Kestävän kehityksen raportit

Vuoden 2022 päivitetyssä kestävän kehityksen raportissa kerrotaan viime vuoden merkittävimmistä kestävää kehitystä edistävistä toimista. Uusimmista ja aikaisemmista raporteistamme voit lukea lisää Bosen edistysaskelista.

Vastuullinen toimitusketju

Bose-tuotteiden valmistaminen ja toimittaminen markkinoille ei olisi mahdollista ilman globaalia tavaran- ja palveluntoimittajien, sopimusvalmistajien ja jakelijoiden verkostoa. Koska haluamme eettisen, vastuullisen ja rehellisen liiketoiminnan arvojemme ulottuvan kaikkialle toimitusketjuumme, valvomme jatkuvasti, että kaikki toimittajamme täyttävät ympäristölliset, sosiaaliset ja hallinnolliset standardimme.

Kohti etnistä tasa-arvoa

Osana sisäistä Black History Monthin juhlistusta olemme innoissamme saadessamme kaksi musiikintutkijaa, tohtori Kyle Brooksin Methodist Theological Schoolista Ohiosta ja tohtori Deborah Smith Pollardin Michigan-Dearbornin yliopistosta, kertomaan meille mustien protestimusiikin tärkeästä roolista; se tuo yhteen kaikki, jotka välittävät etnisen tasa-arvon toteutumisesta. Bose pyrkii jatkuvasti ottamaan mustien historian huomioon ja pitämään sitä esillä, vahvistamaan mustien ääntä ja tukemaan etnisen tasa-arvon tavoitteita.