UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

Bosen ympäristö, yhteiskunta ja hallinto (ESG)

Viesti toimitusjohtajaltamme

Lila Snyder

Bose on jo lähes 60 vuoden ajan kehittänyt tuotteita ja teknologioita, jotka saavat äänen kuulostamaan sellaiselta kuin on tarkoituskin. Olemme myös sitoutuneet hoitamaan liiketoimintaamme vastuullisesti ja läpinäkyvästi. Tämän mukaisesti sosiaaliset, hallinnolliset ja ympäristöön liittyvät (ESG) pyrkimykset ovat edelleen osa liiketoimintastrategioitamme ja koko arvoketjuamme.

Lila Snyder

Toimitusjohtaja

Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus, osallistaminen ja yhteenkuuluvuus

Pyrimme luomaan osallistavan ympäristön, jossa työntekijämme voivat kukoistaa ja tehdä töitä täysin omana itsenään.

Ympäristö- ja yhteiskuntavaikutuksen lähestymistapamme

Pyrimme tuomaan kestävän kehityksen osaksi jokapäiväistä työtämme koko yrityksen tasolla siten, että se muovaa ajattelutapaamme ja liiketoimintaamme.

Auringonlasku puiden reunustamalla tiellä

Ympäristön, yhteiskunnan ja hallintotavan raportit

Vuoden 2023 ympäristö-, sosiaalisia ja hallinnollisia asioita koskevassa raportissa kerrotaan viime vuoden merkittävimmistä kestävää kehitystä edistävistä toimista. Voit lukea lisää Bosen edistysaskelista uusimmista ja aikaisemmista raporteistamme.

Vastuullinen toimitusketju

Bose-tuotteiden valmistaminen ja toimittaminen markkinoille ei olisi mahdollista ilman globaalia toimittajien, sopimusvalmistajien ja jakelijoiden verkostoa. Koska haluamme eettisen, vastuullisen ja rehellisen liiketoiminnan arvojemme ulottuvan kaikkialle toimitusketjuumme, valvomme jatkuvasti, että kaikki toimittajamme täyttävät ympäristöä koskevat, sosiaaliset ja hallinnolliset standardimme.