UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

Miksi nappikuulokkeiden latauskoteloa kannattaa suojella

Nappikuulokkeiden ja latauskotelon suhde on elinikäinen. Kumpikin auttaa toista saavuttamaan täyden potentiaalinsa. Tästä huolimatta huomio keskittyy usein yksinomaan nappikuulokkeisiin, ja kotelo jää taka-alalle. Nappikuulokkeiden latauskotelon laiminlyönti voi kuitenkin haitata koko äänijärjestelmän toimintaa.

On siis tärkeää ymmärtää, miksi langattomien nappikuulokkeiden latauskotelo on tärkeä, ja kuinka voit pitää sen huippukunnossa.

Mies junassa korvissaan QuietComfort Earbuds II -nappikuulokkeet

Tasa-arvoinen kumppanuus

Taustaääniä poistavat QuietComfort Earbuds II -kuulokkeet eivät pystyisi fantastiseen äänentoistoon, jos ne eivät saisi riittävästi virtaa. Siksi niillä onkin kätevä latauskotelo. Yhdessä nappikuulokkeet ja latauskotelo sisältävät virtaa 24 tunnin ajaksi – täysin ladatut kuulokkeet kuudeksi tunniksi ja kotelo 18 lisätunniksi. Näin mieluisimmat kappaleet, äänimaisemat ja podcastit kulkevat mukanasi koko päivän ilman, että sinun tarvitsee pysähtyä etsimään latausasemaa.

Lisäksi kotelo suojaa langattomia Bluetooth-nappikuulokkeita vaurioilta myös silloin, kun ne eivät ole latauksessa, ja pitää kuulokkeet kätevästi samassa paikassa. Bosen latauskotelo ei kuitenkaan ole täysin immuuni vahingoille, ja mitä enemmän se vaurioituu, sitä enemmän kuulokkeidesi toiminta saattaa kärsiä. Näin suojaat koteloa vahingoilta.

Bose QuietComfort Earbuds II -kuulokkeiden silikoninen suojakotelo kiinnitettynä vyöhön

Näin suojakotelo saattaa vahingoittua

Nämä ovat kolme yleistä vahinkoa, jotka saattavat haitata kotelon toimintaa.

Soapstone Bose QuietComfort Earbuds II -kuulokkeiden silikoninen suojakotelo laukun läheisyydessä

1. Vesivaurio

Kotelo suojaa nappikuulokkeita vedeltä varsinkin suljettuna, mutta ei kuitenkaan ole täysin vedenpitävä. Jos kotelon sisään ja latausasemiin joutuu vettä, kotelo saattaa mennä oikosulkuun tai menettää latauskykynsä.

Näin suojaat koteloa vesivaurioilta:

  • Kuivaa kätesi ennen käsittelyä
  • Pidä koteloa kuivissa vaatteissa
  • Vältä ulkokäyttöä sateisella tai kostealla säällä
  • Poista taskusta ennen vaatteiden pesua

Jos latauskotelo kastuu, avaa se heti ja poista nappikuulokkeet kuivausta varten. Puhalla koteloon viileää ilmaa hiustenkuivaajalla tai tuulettimella ja jätä se auki kuivumaan vähintään 48 tunnin ajaksi. Voit myös upottaa kotelon kuivaan riisiin, joka imee osan vedestä.

Nainen käyttää Bose QuietComfort Earbuds II -kuulokkeiden kosketusohjaimia
Triple Black Bose QuietComfort Earbuds II -kuulokkeiden silikonikotelo urheilukassissa

2. Lika

Puhtaus on puoli ruokaa myös nappikuulokkeiden kohdalla. Likainen kotelo voi heikentää nappikuulokkeiden suorituskykyä ja kestävyyttä monin tavoin. Lika ja pöly voivat tukkia latausportin kotelon ulkopuolella ja latauspisteet sen sisäpuolella ja aiheuttaa ylikuumenemista. Myös bakteerien lisääntyminen voi vahingoittaa laitetta entisestään.

Siksi on hyvä puhdistaa kotelo säännöllisesti sekä säilyttää sitä huoneenlämmössä hyvin ilmastoidussa tilassa. Pyyhi latauskotelo mikrokuituliinalla ja puhdista aukot vanupuikolla. Kotelo on paras puhdistaa kuivana, mutta voit käyttää hieman tislattua vettä tai isopropyylialkoholia hankalampien tahrojen poistamiseen.

3. Fyysiset vauriot

Bose-latauskotelo on kyllä kestävä, mutta kovat iskut voivat heikentää sen toimintaa tai rikkoa laitteen kokonaan. Tällaista vahinkoa aiheuttaa yleensä laitteen putoaminen kovalle pinnalle. Lisäksi se voi kolhiintua muista esineistä, jotka asetetaan sen päälle tai jotka ovat samassa laukussa. Laite voi myös vaurioitua, jos käyttäjä unohtaa sen taskuun ja istuu sen päällä pitkään.

Tämä ei vahingoita pelkästään koteloa, varsinkin jos latauspisteet vaurioituvat. Jos vaurioituneella kotelolla yrittää ladata nappikuulokkeita, niidenkin toiminta voi heikentyä. Jos kotelo siis lakkaa toimimasta pudotuksen seurauksena, on paras korvata se uudella, niin nappikuulokkeet eivät vaurioidu.

Nainen ulkona Bose QuietComfort Earbuds II -kuulokkeet korvissaan
Triple Black Bose QuietComfort Earbuds II -kuulokkeiden kankainen suojakotelo kiinnitettynä laukkuun

Suojaa nappikuulokkeiden latauskoteloa

Bose ymmärtää suojauksen tärkeyden ja tarjoaa siksi kaksi erimallista kotelosuojaa – kankaisen ja silikonista tehdyn. Molemmat suojaavat koteloa vedeltä, lialta ja iskuilta, ja niissä on metallinen koukku, jonka avulla voit kiinnittää kotelon reppuun, laukkuun tai vaatteisiin. Suojassa on aukko USB-C-laturia varten, ja latauksen tila on näkyvillä. Näin sinun ei tarvitse riisua suojaa latausta varten.

Pitkä käyttöikä

Bose QuietComfort Earbuds II -kuulokkeet ovat huolellisesti kalibroitu ja tehokas laite pienessä koossa. Mutta ne eivät saavuta laadukasta äänentoistoa ja taustaäänien poistoa yksinään. Niiden latauskotelo on yhtä tärkeä tai jopa tärkeämpi, sillä ilman sitä nappikuulokkeet eivät toimi lainkaan. Pidä kuulokkeidesi latauskotelosta hyvää huolta, niin saat sen kestämään pitkään.

Soapstone Bose QuietComfort Earbuds II -kuulokkeiden silikoninen suojakotelo kiinnitettynä vyöhön

Tuotteiden saatavuus voi vaihdella maakohtaisesti.

AIHEESEEN LIITTYVÄT TUOTTEET