UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

Bosen tekijänoikeuskäytännöt

Viimeksi muokattu: 25. toukokuuta 2022

Bose kunnioittaa tekijänoikeuslakeja ja immateriaalioikeuksia, ja odotamme käyttäjiemme toimivan samoin ja rohkaisemme heitä siihen. Vuoden 1998 Digital Millennium Copyright Act (DMCA) -tekijänoikeuslain mukaisesti teemme Bosella parhaamme vastataksemme asianmukaisella huolellisuudella tekijänoikeuksia loukkaaviin vaatimuksiin silloin, kun vaatimukset raportoidaan meille oheisen esimerkin mukaisesti laaditulla ilmoituksella. Kyseinen tekijänoikeuslaki on luettavissa kokonaisuudessaan U.S. Copyright Officen verkkosivuilla.

Jos uskot, että tekijänoikeuksiasi on loukattu ja työsi on kopioitu Bosen palveluiden käyttöön, toimita seuraavat tiedot olennaisilta osin tekijänoikeusasiamiehellemme.

OLETETUN LOUKKAUKSEN DMCA-ILMOITUS (”ILMOITUS”)

  • Yksilöi tekijänoikeuksin suojattu työ tai työt, joiden uskot tulleen loukatuiksi.
  • Yksilöi materiaali tai linkki materiaaliin, jonka tekijänoikeuden uskot tulleen loukatuksi ja jonka käyttö tulisi lopettaa. Liitä mukaan kyseisen sivun URL-osoite tai materiaalin tarkka sijainti.
  • Liitä mukaan oma tai yrityksesi nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.
  • Liitä ilmoitukseen lausunto, jossa kerrot, että sinulla on hyvä syy uskoa, että tekijänoikeuksien haltija, edustaja tai laki ei ole hyväksynyt tekijänoikeuslailla suojatun materiaalin väitettyä käyttöä.
  • Lausunnossa tulee käydä ilmi, että tieto on totuudenmukaista ja että perättömän lausuman rangaistuksen uhalla olet kantajapuolena materiaalin haltija tai valtuutettu toimimaan materiaalin haltijan puolesta.

Bosen tekijänoikeusasiamiehen yhteystiedot:

Bose Corporation
Attn: Copyright Agent
100 Mountain Road, Framingham, MA 01701-9168 USA
(508) 879-7330
copyright@bose.com