90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Sopivan älykaiuttimen valinta

Älykaiutin voi helpottaa elämääsi ja tuoda musiikkiin lisää potkua. Opas auttaa sinua valitsemaan juuri omiin tarpeisiisi sopivan älykkään kotikaiuttimen.

Sopivan älykaiuttimen valinta

Nykyään jääkaappi voi tilata lisää maitoa, puhelimet tunnistavat kasvoja ja kellot voivat tarkkailla unirytmiä – myös kotikaiutinten pitäisi pystyä tekemään paljon muutakin kuin toistamaan musiikkia. Kaikki laitteet autoista ja imureista ovikelloihin ja termostaatteihin ovat älykkäitä, ja niin tulisi olla kaiutintenkin. Bose on tuonut markkinoille kolme älykästä kaiutinta ja kaksi älykästä soundbaria. Ne tarjoavat ensiluokkaisen kuuntelukokemuksen, ja niiden nykyaikaiset ominaisuudet tekevät niistä todella älykkäät.

Parhaat älykaiuttimet ovat lisäksi käytännöllisiä. Seuraava osto-opas auttaa sinua valitsemaan tarpeisiisi ja elämäntapaasi sopivan älykaiuttimen.

Kastunut Bose Portable Smart Speaker ulkona pöydällä

Äänenlaatu

Jos vieraiden viihdyttäminen on sinulle tärkeää, kaiuttimen valinnassa kannattaa huomioida erityisesti äänenlaatu. Bose Home Speaker 500 tarjoaa huoneen täyttävää stereoääntä seinästä seinään niin isoihin juhliin kavereiden kanssa kuin intiimimmille illallisille perheen tai sukulaisten kesken. Kaiuttimen sisällä on kaksi elementtiä, jotka on suunnattu vastakkaisiin suuntiin, jotta ääni kimpoaa seinistä. Lopputulos Hämmästyttävä stereoääni sopii kaikkiin tilanteisiin.

Muita vaihtoehtoja ovat Bose Home Speaker 300 ja Bose Portable Smart Speaker. Niissä on Bosen 360 asteen äänentoisto, joka lähettää ääntä kaikkiin suuntiin, ja ne sopivat täydellisesti basson ystäville.

Ota mukaan

Järjestätkö grillijuhlia takapihallasi tai terassillasi? Tykkäätkö mennä rannalle rentoutumaan? Vai oletko innokas maailmanmatkaaja, joka viihtyy hotelleissa yhtä hyvin kuin kotona? Jos haluat älykaiuttimen, jonka voit ottaa mukaasi kaikkialle, valitse Bose Portable Smart Speaker. Kaiuttimessa yhdistyvät Bluetooth®-kaiuttimen vapaus ja älykaiuttimen ominaisuudet. Seikkailufiiliksen iskiessä nappaa vain kiinni kaiuttimen kahvasta ja lähde liikkeelle.

Bose Portable Smart Speaker -kaiuttimen älykkäät ominaisuudet ovat käytettävissä aina, kun kaiutin on yhdistetty Wi-Fi®-verkkoon. Jos Wi-Fi-verkkoa ei ole käytettävissä, kaiutin toimii kuin mikä tahansa Bluetooth-kaiutin – se sopii siis täydellisesti paljon reissaaville ihmisille.

Kaiuttimen akunkesto on jopa 12 tuntia, joten sinun ei tarvitse tarkkailla kelloa tai etsiä virtalähdettä. Edes kaatuvia juomia tai sadepilviä ei tarvitse pelätä, sillä Bose Portable Smart Speaker -kaiutin on kestävä ja roisketiivis.

Koko

Myös kokoa on syytä miettiä. Onko kotisi tilava? Isoihin tiloihin tarvitaan isoa ääntä, ja siksi Bose Home Speaker 500 on täydellinen valinta. Jos kotisi on pieni, kompakti Bose Home Speaker 300 on parempi valinta. Pieniin tiloihin sopiva kaiutin on vain 16 cm korkea ja tuottaa uskomattoman tehokasta ääntä kokoonsa nähden. Molemmissa kaiuttimissa on samat älykkäät ominaisuudet, joten voit valita tilaasi sopivan kaiuttimen ominaisuuksista tinkimättä.

Bose Home Speaker 500 -kaiutin kotona pöydällä

Hallinta

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä – hallinta. Älykaiuttimen valinnassa kannattaa vielä viimeiseksi ottaa huomioon, miten kaiutinta hallitaan. Jos arvostat helppokäyttöisyyttä, pidät varmasti siitä, että Bosen älykaiuttimia voi helposti käyttää Google Assistantin ja Amazon Alexan avulla. Kaiuttimissa on sisäänrakennetut virtuaaliavustajat, joten voit pyytää kaiutinta toistamaan suosikkikappaleesi tai kysyä säästä yhdellä puhekomennolla. Tuotteen ensimmäisen asennuksen yhteydessä voit valita, kumpaa virtuaaliavustajaa haluat käyttää. Bosen älykaiuttimissa on erikoissuunnitellut mikrofonit, joiden ansiosta se kuulee pyyntösi jopa äänekkäiden juhlien keskellä. Lisäksi Apple AirPlay 2 integroituu saumattomasti iOS-teknologiaan.

Jos olet visuaalinen ihminen, sinulle parhaiten voisi sopia älykäs Bose Home Speaker 500 -kotikaiutin. Kaiuttimessa on LCD-näyttö, josta näet toistettavan kappaleen tiedot, minkä lisäksi se toimii kellona, kun sillä ei kuunnella musiikkia.

Lisäksi voit käyttää erittäin kätevää Bose Music -sovellusta, jonka ansiosta voit hallita Bosen älykaiutinta älypuhelimella. Bosen älykaiuttimien yläosassa on myös useita säätimiä, jos älypuhelin ei ole ulottuvillasi. Säätimillä voit aloittaa tai keskeyttää musiikin toiston tai ohittaa kappaleita sekä hallita äänenvoimakkuutta. Bose Home Speaker 500- ja 300-kaiuttimissa on myös kuusi ohjelmoitavaa esiasetusta, joten suosikkiasetuksesi ovat vain yhden kosketuksen päässä.

Mies käyttää Bose Music ‑sovellusta älypuhelimella

Elokuvateatterimainen ääni kotisohvalla

Suoratoistopalveluiden suosion kasvamisen vuoksi kotiviihteeltä odotetaan uudenlaista audiovisuaalisuutta. Jos kaipaat elokuvamaista kotiteatterikokemusta ja ensiluokkaista musiikin suoratoistoa, sinulle parhaiten sopiva älykaiutin saattaa olla älykäs soundbar-kaiutin, esimerkiksi Bose Soundbar 500 tai Bose Soundbar 700. Nämä kaiuttimet tekevät olohuoneestasi elokuvateatterin ja tuottavat vaikuttavaa ääntä, kun haluat nauttia suosikkimusiikistasi. Bosen älykkäät soundbar-kaiuttimet ovat oikea valinta, kun haluat maratoonata uutuussarjoja, katsella elokuvia perheesi kanssa tai nauttia suosikkimusiikistasi. Lue lisää parhaan kaiuttimen valinnasta Bosen soundbar-kaiutinten osto-oppaasta.

* Puhepalvelut (Amazon Alexa, Google Assistant) voivat vaihdella, eivätkä ne välttämättä ole saatavana kaikilla kielillä ja kaikissa maissa. Bosen älytuotteiden virtuaaliavustajien saatavuus.

Tuotteiden saatavuus voi vaihdella maakohtaisesti.