UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

Sopivan älykaiuttimen valinta

Älykaiutin voi helpottaa elämääsi ja tuoda musiikkiin lisää potkua. Opas auttaa sinua valitsemaan juuri omiin tarpeisiisi sopivan älykkään kotikaiuttimen.

Sopivan älykaiuttimen valinta

Nykyään jääkaappi voi tilata lisää maitoa, puhelimet tunnistavat kasvoja ja kellot voivat tarkkailla unirytmiä – myös kotikaiutinten pitäisi pystyä tekemään paljon muutakin kuin toistamaan musiikkia. Kaikki laitteet autoista ja imureista ovikelloihin ja termostaatteihin ovat älykkäitä, ja niin tulisi olla kaiutintenkin. Bose on tuonut markkinoille kolme älykästä kaiutinta ja kaksi älykästä soundbaria. Ne tarjoavat ensiluokkaisen kuuntelukokemuksen, ja niiden nykyaikaiset ominaisuudet tekevät niistä todella älykkäät.

Parhaat älykaiuttimet ovat lisäksi käytännöllisiä. Seuraava osto-opas auttaa sinua valitsemaan tarpeisiisi ja elämäntapaasi sopivan älykaiuttimen.

Kastunut Bose Portable Smart Speaker ulkona pöydällä

Äänenlaatu

Jos vieraiden viihdyttäminen on sinulle tärkeää, kaiuttimen valinnassa kannattaa huomioida erityisesti äänenlaatu. Bose Smart Speaker 500 täyttää minkä tahansa huoneen stereoäänellä ja luo kotiisi täydellisen tunnelman niin suuria juhlia kuin pieniä illanistujaisia varten. Bose Smart Speaker 500 -kaiuttimen sisällä on kaksi elementtiä, jotka on suunnattu vastakkaisiin suuntiin, jotta ääni kimpoaa seinistä. Lopputuloksena on hämmästyttävä stereoääni, joka sopii kaikkiin tilanteisiin.

Muita vaihtoehtoja ovat Bose Home Speaker 300 ja Bose Portable Smart Speaker. Niissä on Bosen 360 asteen äänentoisto, joka lähettää ääntä kaikkiin suuntiin, ja ne sopivat täydellisesti basson ystäville.

Ota mukaan

Järjestätkö grillijuhlia takapihallasi tai terassillasi? Tykkäätkö mennä rannalle rentoutumaan? Vai oletko innokas maailmanmatkaaja, joka viihtyy hotelleissa yhtä hyvin kuin kotona? Jos haluat älykaiuttimen, jonka voit ottaa mukaasi kaikkialle, valitse Bose Portable Smart Speaker. Kaiuttimessa yhdistyvät Bluetooth®-kaiuttimen vapaus ja älykaiuttimen ominaisuudet. Seikkailufiiliksen iskiessä nappaa vain kiinni kaiuttimen kahvasta ja lähde liikkeelle.

Bose Portable Smart Speaker -kaiuttimen älykkäät ominaisuudet ovat käytettävissä aina, kun kaiutin on yhdistetty Wi-Fi®-verkkoon. Jos Wi-Fi-verkkoa ei ole käytettävissä, kaiutin toimii kuin mikä tahansa Bluetooth-kaiutin – se sopii siis täydellisesti paljon reissaaville ihmisille.

Kaiuttimen akunkesto on jopa 12 tuntia, joten sinun ei tarvitse tarkkailla kelloa tai etsiä virtalähdettä. Edes kaatuvia juomia tai sadepilviä ei tarvitse pelätä, sillä Bose Portable Smart Speaker -kaiutin on kestävä ja roisketiivis.

Koko

Myös kokoa on syytä miettiä. Onko kotisi tilava? Isoihin tiloihin tarvitaan isoa ääntä, ja siksi Bose Smart Speaker 500 on täydellinen valinta. Jos kotisi on pieni, kompakti Bose Home Speaker 300 on parempi valinta. Pieniin tiloihin sopiva kaiutin on vain 16 cm korkea ja tuottaa uskomattoman tehokasta ääntä. Molemmissa kaiuttimissa on samat älykkäät ominaisuudet, joten voit valita tilaasi sopivan kaiuttimen ominaisuuksista tinkimättä.

Bose Smart Speaker 500 pöydällä kotona

Hallinta

Jos olet visuaalinen ihminen, Bose Smart Speaker 500 on sinulle sopiva älykaiutin. Kaiuttimessa on LCD-näyttö, josta näet toistettavan kappaleen tiedot, minkä lisäksi se toimii kellona, kun sillä ei kuunnella musiikkia.

Lisäksi voit käyttää erittäin kätevää Bose Music -sovellusta, jonka ansiosta voit hallita Bosen älykaiutinta älypuhelimella. Bosen älykaiuttimien yläosassa on myös useita säätimiä, jos älypuhelin ei ole ulottuvillasi. Säätimillä voit aloittaa tai keskeyttää musiikin toiston tai ohittaa kappaleita sekä hallita äänenvoimakkuutta. Bose Smart Speaker 500- ja Bose Home Speaker 300 -kaiuttimissa on lisäksi kuusi ohjelmoitavaa esiasetusta, joten suosikkisi ovat vain yhden kosketuksen päässä.

Mies käyttää Bose Music ‑sovellusta älypuhelimella

Elokuvateatterimainen ääni kotisohvalla

Suoratoistopalveluiden suosion kasvamisen vuoksi kotiviihteeltä odotetaan uudenlaista audiovisuaalisuutta. Jos kaipaat kotiisi elokuvamaista kotiteatterikokemusta ja musiikin suoratoistomahdollisuutta, sinulle sopivin vaihtoehto voisi olla älykäs soundbar-kaiutin, kuten Bose Smart Soundbar 300 tai Bose Smart Soundbar 700. Nämä kaiuttimet tekevät olohuoneestasi elokuvateatterin ja tuottavat vaikuttavaa ääntä, kun haluat nauttia suosikkimusiikistasi. Molempiin voi yhdistää lisävarusteena myytävät bassoyksiköt ja surround-kaiuttimet, jotka parantavat äänimaailmaa entisestään. Bosen älykkäät soundbar-kaiuttimet ovat oikea valinta, kun haluat maratoonata uutuussarjoja, katsella elokuvia perheesi kanssa tai nauttia suosikkimusiikistasi. Lue lisää parhaan kaiuttimen valinnasta Bosen soundbar-kaiutinten osto-oppaasta.

* Puhepalvelut (Amazon Alexa, Google Assistant) voivat vaihdella, eivätkä ne välttämättä ole saatavana kaikilla kielillä ja kaikissa maissa. Bosen älytuotteiden virtuaaliavustajien saatavuus.

Tuotteiden saatavuus voi vaihdella maakohtaisesti.

AIHEESEEN LIITTYVÄT TUOTTEET

  Olet valinnut vertailuun enimmäismäärän tuotteita (4).   Enimmäismäärä tuotteita (4) valittu   Voit vertailla vain samankaltaisia tuotteita.   Vertaa vain samankaltaisia tuotteita
(0)
Valitse vertailuun 2–4 tuotetta