UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

Joululahjaopas: Vuoden 2023 parhaat äänentoistolahjat

Tarvitsetko apua lahjan valintaan musiikin ystävälle tänä jouluna? Markkinoilla on niin paljon vaihtoehtoja, että voi olla vaikea valita parhaat ja ihastuttaa ystävät ja perheenjäsenet lahjoilla. Bose on ratkaisu, epäröitpä lahjaostosten tekemisessä tai noudatat läheisesi toivelistaa. Tämä teknisten joululahjojen opas on tänä vuonna täpötäynnä tuotteita, jotka on pakko saada.

2 naista joulujuhlan jälkeen keittiössä kuuntelemassa musiikkia Bose SoundLink Revolve+ II -Bluetooth-kaiuttimesta

Varmaakin varmempi valinta

Saatat katsoa joulun ostoslistaasi pähkäillen, mitä ostaa lapsellesi, kumppanillesi, vanhemmillesi, sisaruksillesi tai ystävillesi. Tarvitset jotain huomaavaista ja vaikuttavaa, joka tuntuu heti hyvältä. Näillä lahjasuosituksilla et voi tehdä väärää valintaa.

Kaupungin työmatkaajalle

Nämä nappikuulokkeet ovat kätevä lahja lähes kenelle tahansa läheisellesi. Bose QuietComfort Ultra -nappikuulokkeet sopivat täydellisesti videoneuvotteluihin ja lenkille tai sulkeaksesi työmatkan kaaoksen ulkopuolelle. Nämä uudet, entistä paremmat taustaääniä poistavat nappikuulokkeet sisältävät nyt Bosen mullistavaa tilaääniteknologiaa.

Mukaansatempaavalla äänellään, joka on räätälöity jokaisen korvan muodon mukaan, ne vievät sinut äänen keskelle – olipa kyse musiikista, elokuvista tai TV-ohjelmista. Tämä ainutlaatuinen versio tilaäänestä simuloi tapaa, jolla korvat luonnostaan kuulevat ääniä, huomioiden etäisyyden, suunnan ja pään liikkeen. Se voi myös luoda huippurealistista ääntä jäljittelemällä instrumentteja, ihmisääniä tai tuntemuksia.

Nämä tyylikkäät nappikuulokkeet on kehitetty klassisten Bose QuietComfort II -nappikuulokkeiden pohjalta: CustomTune-teknologia tarjoaa räätälöidyn äänen ja taustaäänien poiston jopa kuuden tunnin akunkeston ja jopa 18 tunnin lisälatauksen suojakotelon avulla.

Pariskunta makoilemassa olohuoneen lattialla, miehellä korvissa Bose QuietComfort Ultra -kuulokkeet ja naisella Bose QuietComfort Ultra -nappikuulokkeet
Bose QuietComfort Ultra -kuulokkeet

Bose QuietComfort Ultra -kuulokkeet
Lisätietoja

Bose QuietComfort Ultra -nappikuulokkeet

Bose QuietComfort Ultra -nappikuulokkeet
Lisätietoja

Nykyiselle ja tulevalle musiikintuottajalle

Bose on kuuluisa sankakuulokkeistaan. Nyt ikoniseen tyyliin on lisätty tilaääni, jotta voit nauttia ylivoimaisen mukaansatempaavasta kokemuksesta, mihin ikinä menetkin. Tämä tarkoittaa musiikin kuuntelua artistin tarkoittamalla tavalla.

Antamalla tänä jouluna lahjaksi kuulokkeet, esimerkiksi Bose QuietComfort Ultra -kuulokkeet, tarjoat läheisellesi yksien huippumukavien kuulokkeiden myötä huippuluokan aktiivisen taustaäänien poiston ja erinomaisen tilaääniteknologian, johon sisältyy pään seuranta.

Voit myös säätää taustaäänien poistoa ActiveSense-teknologialla, johon sisältyvät hiljainen ja tietoisuustila. Siten voit räätälöidä tarkalleen, kuinka suuren osan maailmasta haluat päästää sisään tai pitää ulkopuolella. Lisäksi kuulokkeiden virta riittää jopa 24 tunniksi yhdellä latauksella, mikä tekee niistä vielä arvokkaamman ja pitkäikäisemmän lahjan.

Henkilö päässään Bose QuietComfort Ultra -kuulokkeet
Bose QuietComfort Ultra -kuulokkeet

Bose QuietComfort Ultra -kuulokkeet
Lisätietoja

Hänelle, joka katsoo KAIKKEA

Bose Ultra -älysoundbar on ihanteellinen lahja listasi popkulttuurin harrastajalle. Vaikka lahjan saajalla olisi jo ennestään tyylikäs Bose 900 -älysoundbar, tässä uusimmassa versiossa on vielä enemmän hienouksia, joita hän taatusti arvostaa. Tämä puheohjauksella toimiva soundbar sisältää uusia ominaisuuksia, kuten Atmos-dekoodauksen ja TrueSpacen yhdistettyinä älykkääseen äänenvoimakkuuden tasoitukseen sisällön vaihtuessa. Se on Bosen paras soundbar ja loistava lisäys mihin tahansa kotiteatteri- ja stereojärjestelmään.

Uutta on se, että tämä soundbar tuo käyttöön myös koneoppimisen parantaman dialogin ja tilaäänen. Se sisältää myös kaikki alkuperäisen soundbarin ominaisuudet, kuten yhdeksän kaiutinta, jotka tekevät sisällöstä 360 asteen elämyksen, ja kyvyn erotella äänet eri puolille huonetta mukaansatempaavan äänen aikaansaamiseksi. Sen käyttö onnistuu myös ilman käsiä Bose Music -sovelluksella ja Google Assistantin ja Alexan avulla, mikä tekee siitä loistavan lahjan nörteille.

Bose Ultra -älysoundbar
Bose Ultra -älysoundbar

Bose Ultra -älysoundbar
Lisätietoja

Luokkansa paras

Elämäsi seikkailijalle

Joululahjojen hankkiminen useammalle henkilölle voi olla hankalaa, etenkin kun haluat löytää jokaiselle ainutlaatuisena yksilönä täydellisesti sopivan lahjan. Bosella on täydellinen ratkaisu, joka miellyttää taatusti jokaista – ja on myös taatusti edullinen. Tutustu Bose SoundLink Flex -Bluetooth®-kaiuttimeen, joka on seikkailuihin täydellisesti sopiva huippuluokan vedenpitävä Bluetooth-kaiutin.

Ensinnäkin saatavana on useita upeita värejä, joista voit valita itsellesi sopivimman – musta, sininen, karmiininpunainen, sypressinvihreä tai valkoinen savu. Tämä kaiutin soittaa soundtrackin elämän villeimpiin hetkiin, sillä sen vedenpitävä, pölynpitävä ja elämää kestävä rakenne sietää jonkin verran pudottelua ja kolistelua. Tämä tehokas kaiutin voi kohentaa jokaista elämäsi hetkeä jopa 12 tunnin akunkestolla latausta kohden, ja sen PositionIQ-teknologia merkitsee optimaalista ääntä kaiuttimen paikasta riippumatta.

Lahjasi saaja hämmästyy siitä, miten suuri ääni tästä kompaktista kaiuttimesta lähtee nauttien taatusti sen monipuolisuudesta kotona, vuorilla samoillessa tai jopa melontaretkellä. Ilahduttavaa on myös sen edullinen hinta.

Bose SoundLink Flex -Bluetooth-kaiutin
Bose SoundLink Flex -Bluetooth®-kaiutin

Bose SoundLink Flex -Bluetooth®-kaiutin
Lisätietoja

Bose SoundLink Micro -Bluetooth-kaiutin
Bose SoundLink Micro Bluetooth® Speaker

Bose SoundLink Micro Bluetooth® Speaker
Lisätietoja

Henkilölle, joka on aina menossa

Etsitkö kannettavaa kaiutinta läheisellesi, joka on aina menossa? Pieni Bluetooth-kaiutin, kuten SoundLink Micro Bluetooth ‑kaiutin, voi olla pieni, mutta siitä lähtee suuri ääni – yllätyt taatusti jykevästä bassosta, jota tämä kompakti kaiutin tuottaa.

Kiinnitä se helposti reppuun tai sujauta pyörän ohjaustankoon. Ei hätää – sen IP67-luokituksen mukainen malli sopii joka maastoon ja säähän, sillä se on veden- ja pölynpitävä ja kestää lämpötilavaihteluja. Se on myös helppo yhdistää muihin Bosen kaiuttimiin, ja akun varaus riittää jopa kuudeksi tunniksi. Tämä lahja tekee takuulla vaikutuksen.

Kotiteatterin ystävälle

Jos läheisesi toivelistalla on kotiteatterin äänentoistojärjestelmä, rakenna sellainen Bose 600 -älysoundbar, Bose 500 -bassomoduuli ja Bose-tilaäänikaiuttimista tuodaksesi konsertin pauhun tai elokuvateatterin pauhaavan 3D-tilaäänen kotiympäristöön.

Näistä kolmesta osasta muodostuu huippuluokan äänentoiston tehopaketti, kun bassoyksikkö tykittää maata järisyttäviä bassoja, soundbariin sisältyy Dolby Atmos® ja tilaäänikaiuttimista kuuluu teatterin kaltainen ääni. Varaa popcornit valmiiksi ja valmistaudu unohtumattomiin yhteisiin leffailtoihin.

Bose 600 -älysoundbar, Bose 500 -bassomoduuli ja Bose-tilaäänikaiuttimet

Kotiviihteen ystävälle

Bosen kannettava älykaiutin on joulun toivelistojen suosikki, sillä se sisältää todella kaiken, mukaan lukien Wi-Fi®, Bluetooth ja puheohjaus. Tartu sen kevyeen hihnaan ja vie se helposti mukanasi mihin tahansa huoneeseen, retkelle tai tapahtumaan. Sen Bluetooth- ja Wi-Fi-yhteydet mahdollistavat myös helpon siirtelyn niin kotona kuin liikkeellä ollessa.

Tämä tyylikäs kaiutin tuottaa tuttua Bose ääntä, minkä lisäksi se on roiskesuojattu ja kestävä. Se on loistava lahja mukavuutta arvostavalle henkilölle ja toimii jopa 12 tuntia yhdellä latauksella. Puheohjauskin on mahdollista.

Ihmisiä juhlissa kuuntelemassa musiikkia Bosen kannettavasta älykaiuttimesta
Bosen kannettava älykaiutin

Bosen kannettava älykaiutin
Lisätietoja

AIHEESEEN LIITTYVÄT TUOTTEET