UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

ÄÄNEN VOIMALLA

Me Bosella emme tee tuotteitamme vain rahan takia. Haluamme auttaa ihmisiä ottamaan itsestään kaiken irti äänen voimalla.

Janay Harding treenaa Bose Sport Earbuds -kuulokkeet korvissaan

OLE PYSÄYTTÄMÄTÖN

Äänen voimalla -sarjan ensimmäisessä osassa näemme, miten Bosen taustaäänien poiston luoma hiljaisuus auttaa tyynnyttämään mielen. Muualla sivustollamme esittelemme kolme tapaa, joilla musiikki voi tehdä elämästä parempaa. Lue, miten Bose-äänen voimalla voi tuntea itsensä pysäyttämättömäksi.

Janay Harding treenaa Bose Sport Earbuds -kuulokkeet korvissaan

”Kuuntelen musiikkia joka päivä. Sen avulla pääsen juuri oikeaan mielentilaan.”

Janay Harding on vapaaottelun nouseva tähti. Hän on ollut ammattiottelija vuodesta 2014 ja kiertänyt maailmaa lajin johtavan promoottorin, Bellator MMA:n, järjestämissä tapahtumissa. Musiikilla on hänen elämässään tärkeä rooli sekä kehässä että sen ulkopuolella. ”Kuuntelen musiikkia joka päivä”, Janay sanoo. ”Musiikki soi aina: autossa, treenatessa, kotona, nukkumaan mennessä – joka tilanteessa. Se on auttanut minua sekä urheilijana että muuten. Sen avulla pääsen juuri oikeaan mielentilaan.”

”On tärkeämpää olla kiinni hetkessä ja mieli kirkkaana kuin aggressiivinen ja vihainen.”

Janayn treenimusiikki heijastaa hänen ajattelutapaansa. ”Olen huomannut, että minulla on vähän erilainen tyyli”, hän sanoo. ”Haluan olla mieluummin rauhallinen kuin aggressiivinen ja täynnä höyryä. Moni varmaan ajattelee, että vapaaottelu on raakaa touhua. Mutta samalla se on kuin šakkia. Siinä pitää koko ajan ajatella. Minulle on tärkeämpää olla kiinni hetkessä ja mieli kirkkaana kuin aggressiivinen ja vihainen.”

Janay Harding treenaa meren rannalla

”Kuuntelen biisejä, joista tulee hyvä ja positiivinen fiilis, ja vien sen energian otteluun.”

Musiikki myös sitoo otteluun treenaamisen ja itse ottelun yhteen. ”Yleensä valitsen pari todella hyvää biisiä”, Janay sanoo, ”ja alan tehdä soittolistaa niin, että koko otteluviikko on täynnä hyvää fiilistä ja positiivista energiaa. Kuuntelen juuri niitä biisejä, joista tulee hyvä ja positiivinen fiilis, ja vien sen energian otteluun.”

”Muistutan itseäni, että kuulun tänne ja olen ansainnut paikkani.”

Musiikki soi myös silloin, kun on aika astua kehään. ”Kävelen kuulokkeet korvissa. Istuessani paikallani käyn läpi asioita, joissa olen hyvä. Mietin positiivisia juttuja treeneistä ja ottelusuunnitelmaa ja sen toteutusta. Sitten muistutan vielä itseäni, että kuulun tänne ja olen ansainnut paikkani kovalla työllä. Eikä kukaan voi viedä sitä minulta. Vain minä itse voin antaa sen pois.”

Janay Harding soittaa kitaraa lapsena

”Lapsena musiikki oli minulle varmaan tärkein ystävä.”

Kun Janay ei kierrä ottelemassa, hänen kotinsa on Australiassa. Hän on syntynyt Uudessa-Seelannissa, ja hänen äitinsä oli yksinhuoltaja. Musiikilla oli Janayn lapsuudessa tärkeä osa. ”Minusta tuntuu, että musiikki oli tärkein ystäväni”, Janay sanoo. ”Äiti oli tietysti mukana niin paljon kuin pystyi. Hänkin rakastaa musiikkia, ja sitä kuunneltiin aina.” Noin 10-vuotiaana Janay alkoi tutustua karateen. Hän ansaitsi mustan vyön, osallistui turnauksiin ja löysi sitten vapaaottelun. Käytyään koulun loppuun hän päätti tehdä harrastuksestaan itselleen ammatin. ”Itseluottamukseni ja itsenäisyyteni periytyvät selvästi äidiltäni ja kasvatuksestani. Niillä on ollut iso merkitys, ja varmasti niiden ansiosta olen pärjännyt niin hyvin vapaaottelussa.”

”Kun astun häkkiin, edustan itseäni ja kaikkia ennen minua eläneitä.”

Iän myötä Janay on alkanut kiinnostua enemmän sukunsa historiasta. Hän on kuolleen isänsä puolelta osaksi maori. Musiikin avulla hän pysyy yhteydessä omaan kulttuuriinsa. ”Musiikilla on iso osa maorien kulttuurissa, tanssiperinteessä ja uskonnossa. Kun kuuntelen sitä, saan voimaa aiemmilta sukupolvilta. Joka kerta, kun astun häkkiin, edustan itseäni ja kaikkia ennen minua eläneitä. Sillä on mielestäni valtava merkitys.”

Janay Harding häkissä

”Mikään ei pysäytä minua, kun tavoittelen maailmanmestaruutta ja kaikkia niitä asioita, jotka haluan saavuttaa.”

Hänellä on tähtäimessään isommat tavoitteet. ”Unelmani on totta kai maailmanmestaruus”, Janay toteaa. ”Välillä ottelut menevät paremmin ja välillä huonommin. Mielestäni olen kuitenkin pystynyt puskemaan hyvin eteenpäin ja pitämään katseeni tavoitteessa. Eikä mikään pysäytä minua, kun tavoittelen maailmanmestaruutta ja kaikkia niitä asioita, jotka haluan urallani saavuttaa. Mietin mielessäni, että olen hyvä, tapahtui mitä tahansa. Tästä ajatuksesta minun täytyy pitää kiinni, koska siitä saan motivaatiota vaikeina hetkinä.”

Janay Harding treenaa Bose Sport Earbuds -kuulokkeet korvissaan
Bosen pääinsinööri Mike D'Agostino päässään Bose Noise Cancelling 700 -kuulokkeet

”Tiedämme, että ihmiset ostavat Bosen tuotteita siksi, että he haluavat laadukasta ääntä.”

Kun Janay treenaa ottelua varten, hän käyttää Bose Sport Earbuds -kuulokkeita. Bosen pääinsinööri Mike D'Agostino on ollut kehittämässä kyseisiä kuulokkeita keskittyen erityisesti äänenlaatuun. ”Meillä asiakas on aina etusijalla”, Mike sanoo. ”Tiedämme, että ihmiset ostavat Bosen tuotteita siksi, että he haluavat laadukasta ääntä. Tämä tarkoittaa, että aina kun julkaisemme jotain uutta, odotusarvo on, että se on vähintään yhtä hyvä tai parempi kuin edellinen tuote.”

”Kun kuuntelee lempimusiikkiaan näillä kuulokkeilla, saa energiaa äänen voimasta.”

Mike toteaa, että Bose Sport Earbuds -kuulokkeita ei tehty treenikammoisille, jotka tarvitsevat jotain kuunneltavaa treenin ajaksi. Sen sijaan tavoitteena oli luoda jotain, millä treeniin saa hyvän startin, vaikka ei olisi valmis treenaamaan. ”Tavoitteenamme oli, että kun kuuntelee lempimusiikkiaan näillä kuulokkeilla, saa energiaa äänen voimasta”, Mike sanoo. ”Se saa liikkeelle. Se motivoi aloittamaan treenin tai treenaamaan pidempään – juoksemaan vielä yhden kierroksen tai tekemään vielä yhden sarjan tai vielä yhden toiston. Kun kehitimme kuulokkeita, testasin niitä useaan kertaan, kunnes yhden uuden version kanssa kävi niin, että laitoin juuri löytämäni uuden albumin soimaan ja yhtäkkiä olin täynnä virtaa. Lähdin saman tien kellaritoimistostani juoksulenkille. Olin siis kehittämässä tuotetta ja päädyin käyttämään sitä. Juuri siitä työssäni on kyse.”

Triplamustat Bose Sport Earbuds -kuulokkeet

”Teemme aina tuotteita, joilla ääni kuulostaa paremmalta.”

Aivan kuin Janay tuntee, että mikään ei pysäytä häntä hänen tavoitellessaan unelmaa maailmanmestaruudesta, Mike ajattelee samoin omasta työstään. ”Koko olemassaolomme perustuu siihen, että haluamme tarjota laadukasta ääntä”, hän sanoo. ”Teemme aina tuotteita, joilla ääni kuulostaa paremmalta. Ja pyrimme aina tekemään elämästä parempaa tarjoamalla parasta mahdollista äänenlaatua.”

AIHEESEEN LIITTYVÄT TUOTTEET

  Olet valinnut vertailuun enimmäismäärän tuotteita (4).   Enimmäismäärä tuotteita (4) valittu   Voit vertailla vain samankaltaisia tuotteita.   Vertaa vain samankaltaisia tuotteita
(0)
Valitse vertailuun 2–4 tuotetta