UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

Bosen tekstiviestipalvelua koskevat käyttöehdot

Viimeksi päivitetty: 26. helmikuuta 2024

Tilaamalla palvelun tai muutoin hyväksymällä Bosen lähettämien tai Bosen puolesta lähetettyjen tekstiviestien vastaanottamisen tai antamalla muutoin puhelinnumerosi Boselle hyväksyt nämä tekstiviestipalvelua koskevat ehdot (”Tekstiviestipalveluehdot”) sekä Bosen käyttöehdot ja tietosuojakäytännön, jotka on liitetty tähän viitteenä ja joihin voi tutustua tässä annettujen linkkien kautta. Tekstiviestipalvelua koskevat ehdot säätelevät Bosen (yhteisesti ”Bose”, ”me”, ”meille” tai ”meidän”) ja tekstiviestipalveluntarjoajiemme tekstiviestien toimittamista ja tarjoamista.


Tilaaminen

Tilaamalla minkä tahansa Bosen tekstiviestiohjelman annat suostumuksesi Bosen lähettämien tai Bosen puolesta lähetettyjen kaupallisten, toiminnallisten, informatiivisten ja toistuvien markkinointitekstiviestien vastaanottamiseen. Viestit voidaan lähettää automaattisella puhelinsoittojärjestelmällä antamaasi puhelinnumeroon. Saapuvien tekstiviestien määrä vaihtelee riippuen siitä, minkä Bosen tekstiviestiohjelman olet tilannut. Tekstiviestien vastaanottamisen hyväksyminen ei edellytä tuotteiden tai palveluiden ostamista. Emme välttämättä voi toimittaa viestejä kaikkien matkapuhelinoperaattoreiden liittymiin. Bose ja mitkään puhelinoperaattorit eivät ole vastuussa myöhästyneistä tai toimittamattomista viesteistä.


Tilauksen peruuttaminen

Jos et halua enää vastaanottaa tekstiviestejä meiltä, suostut vastaamaan ”STOP”, ”END”, ”CANCEL”, tai ”UNSUBSCRIBE” numeroon, josta viesti lähetettiin. Tämän jälkeen saatat saada ylimääräisen ilmoituksen, joka vahvistaa, että pyyntösi on tullut perille ja käsitelty. Saatat saada tekstiviestejä vielä hetken ajan, kunnes pyyntösi on käsitelty. Yhden Bosen tekstiviestiohjelman peruuttaminen ei peruuta muita Bosen tekstiviestiohjelmia (jos sovellettavissa), ellet peruuta kaikkia ohjelmia erikseen. Jos tarvitset lisäapua, lähetä viesti ”HELP" numeroon, josta sait viestin, tai ota yhteyttä Bosen asiakaspalveluun numeroon (800) 379-2073. Kun olet peruuttanut tekstiviestien vastaanottamisen, voit tilata uudestaan minkä tahansa Bosen tekstiviestiohjelman noudattamalla kyseisen ohjelman ohjeita.


Maksut

Bose ei veloita tekstiviestiohjelmien käytöstä, mutta Bosen lähettämistä tai Bosen puolesta lähetetyistä viesteistä sekä sinun meille lähettämistäsi viesteistä saatetaan periä viesti- ja tiedonsiirtomaksut. Jos sinulla on kysyttävää liittymäsi tekstiviestien tai datan käytön hinnoittelusta, ota yhteyttä matkapuhelinoperaattoriisi.


Kelpoisuusvaatimukset ja puhelinnumeron muutokset

Antamalla puhelinnumerosi Boselle vakuutat, että olet vähintään 18-vuotias. Lisäksi vakuutat, että olet kyseisen numeron haltija tai että sinulla on valtuudet vastaanottaa viestejä kyseiseen numeroon. Jos vaihdat Boselle antamasi puhelinnumeron, luovut siitä tai poistat sen käytöstä, suostut ilmoittamaan siitä Boselle välittömästi.


Muutokset tekstiviestipalvelun ehtoihin

Näitä tekstiviestipalveluja koskevia ehtoja voidaan päivittää milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Jatkamalla minkä tahansa Bosen tekstiviestiohjelman tilausta hyväksyt kaikki muutokset.


Kysymykset

Mikäli sinulla on kysyttävää näihin tekstiviestipalvelua koskeviin ehtoihin tai Bosen tekstiviestiohjelmiin liittyen, ota yhteyttä Bosen asiakaspalveluun numeroon (800) 379-2073.