UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

Miten John Summit vapauttaa yleisön energian

John Summit kantamassa Bosen kannettavaa SoundLink Max -kaiutinta
Bose x John Summit

Miksaamassa biittiä. Tuntemassa sykettä.

Harvat osaavat luoda yhteyden huoneeseen täynnä ihmisiä, saati sitten tuhatpäiseen väkijoukkoon. DJ ja tuottaja John Summitille yhteys on hänen ydinaluettaan. John on kehittynyt bileiden pyörittäjästä kokonaisten väkijoukkojen pyörittäjäksi tarttuvan energiansa, työlleen omistautumisen ja yleisönsä ymmärtämisen kautta. Ja koska musiikki on hänelle pakkomielle, hän arvostaa äänen laatua yli kaiken. Bose SoundLink Max -kaiuttimen avulla hän voi kuulla musiikkinsa hienoimmat yksityiskohdat ja syvän basson juuri sillä energialla, jota hän tarvitsee energiansa rinnalle. Olipa John tunnelmoimassa kavereiden kanssa tai esiintymässä maailman suurimmilla festareilla, mikään ei vedä hänestä vertoja jaetun energian aaltoilulle, joka alkaa, kun musiikki alkaa.

John Summit ja Bosen kannettava SoundLink Max -kaiutin

”Minä olin aina aux-johtotyyppi, joten oli aivan mieletöntä, kun pääsin itse DJ:ksi.”

Miten aloitit elektronisen musiikin tekemisen?

”Nuorena kuuntelin vanhempieni kanssa paljon klassista rockia, mutta myös Radioheadia, Animal Collectivea. Mutta vasta sitten, kun aloin käydä live-esityksissä ja konserteissa, aloin oikeasti hakeutua tanssimusiikin pariin, sillä porukka oli aina aivan villinä, ja olen koukussa siihen energiaan. Ensimmäinen elektroninen show, jonka näin, oli Deadmau5 Lollapalooza-festareilla kaatosateessa. Sillä hetkellä tiesin, että minusta olisi pakko tulla kokoaikainen DJ ja tuottaja.”

John Summit kantamassa Bosen kannettavaa SoundLink Max -kaiutinta olkahihnan avulla
John Summit avoimet Bose Ultra -nappikuulokkeet korvissaan

Mikä on salaisuutesi niin mahtavien settien luomiseen?

”Varmaankin kasvatukseni, jatkuva konserteissa käynti ja reivaus joka viikonloppu – tiedän täsmälleen, mitä yleisö kaipaa, kun on kyse musiikin tekemisestä ja soittamisesta. Tiedän myös, mistä minä itse pidän. Kun puhutaan musiikin tekemisestä, haluan tehdä musiikkia yleisölle, ihmisille, mutta on myös asioita, jotka inspiroivat minua.”

”Tunne, jonka saan suurista esityksistä, on kerta kaikkiaan euforinen.”

John Summit kantamassa Bosen kannettavaa SoundLink Max -kaiutinta kädessään olkahihnan avulla
Bosen kannettava SoundLink Max -kaiutin

Ajatuksia uudesta SoundLink Max -kaiuttimesta?

”Soundi on minulle kaikki kaikessa. En suostu esittelemään musiikkiani kavereille tai perheelle, jos siinä ei ole hyvää bassoa. Bose SoundLink Maxissa on tärkeää, että siinä on riittävästi bassoa housemusiikin kuunteluun selkeästi. Kunhan bassoa on tarpeeksi, sillä saa bileet käyntiin.”

”Tunne vauhtiin pääsystä musiikkia tehdessä on kaikkien aikojen paras humala.”

John Summit päässään Bose QuietComfort Ultra -kuulokkeet

Voitko kuvailla, miltä tuntuu olla luovassa tilassa?

”Tunne vauhtiin pääsystä musiikkia tehdessä on kaikkien aikojen paras humala, täysin luonnollinen humala. Siksi tavoittelen sitä koko ajan ja teen musiikkia joka ikinen päivä. Yleensä yritän kuunnella underground-musiikkia saadakseni inspiraatiota, selailen internetiä, YouTubea, SoundCloudia, kaikkea mahdollista. Minua inspiroi aina uusi sukupolvi.”

AIHEESEEN LIITTYVÄT TUOTTEET

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Ulkotilan kaiuttimet tunnelman kohottamiseen missä tahansa ajanviettopaikassa
Onko kaiuttimesi vedenpitävä?