90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Entistä parempia ratkaisuja jo vuodesta 1964.

Siitä lähtien kun tohtori Amar G. Bose perusti yhtiön yli 50 vuotta sitten, intohimomme kehittää entistä parempia ratkaisuja on inspiroinut tuhansia työntekijöitämme kehittelemään, kokeilemaan ja keksimään uutta.

Etsimme uuden sukupolven työntekijöitä, aina testilaboratorioista vähittäismyynnin myyntitiskeille saakka, liittymään sitoumukseemme tehdä elämästä entistä parempaa luomalla hämmästyttäviä kokemuksia.

Missä tahansa työskenteletkin yhtiössämme, annamme sinulle vapauden, mahdollisuuden ja tilaisuuden muuttaa ideasi todeksi ja tehdä hyvästä entistä parempaa.

”Visionani on, että kaikkialla yhtiössämme olisi sellainen ilmapiiri, jossa jokainen yksilö voisi saavuttaa parhaan mahdollisen tuloksen.”
Tohtori Amar G. Bose
Bosen perustaja

MAHDOLLISUUDET

Myynti ja markkinointi

Sitoudu asiakkaisiimme, sillä meidän työmme keskeinen tarkoitus on parantaa heidän elämänkokemuksiaan.

Suunnittelu

Pääset panostamaan uuden keksimiseen toimitiloissa, jotka on omistettu upeiden tuotteiden luomiseen.

Yritys

Toimit yhteistyössä muiden ammattilaisten kanssa rakentaaksesi entistä paremman Bosen.

Ohjelmistokehitys

Auta meitä kehittämään sitä, kuinka asiakkaat käyttävät tuotteitamme.

Tietotekniikka

Luo ja ylläpidä infrastruktuuria, joka tukee tehokkuutta ja jatkuvaa innovatiivisuutta koko yhtiön tasolla.

Opiskelijat ja vastavalmistuneet

Pääset urallasi vauhtiin työharjoittelussa tai opintojen ohella työskennellessä.

BOSEN STRATEGIA

Kehity paremmaksi

Teemme tutkimuksia ja testejä, sillä arvostamme halua oppia. Tavoitteemme ei ole yksinomaan kehittää upeita tuotteita. Uskomme myös, että työntekijöillä pitäisi aina olla mahdollisuus kehittyä. Arvostamme yksilöllisiä intohimoja ja kiinnostuksen kohteita, joten voit valita omannäköisesi kehityskaaren.

Yhteisöllisyys

Työntekijämme tekevät Bosesta ainutlaatuisen. Rohkaisemme työntekijöitämme avoimeen kommunikaatioon ja aktiiviseen sitoutumiseen eri ryhmiin, kuten Bosen nuoret ammattilaiset ja Bosen naistyöntekijät. Musiikkiryhmät ja vapaaehtoistyöryhmät luovat myös yhteishenkeä yhteisen hyvän merkeissä.

Usko hyvään

Meille on tärkeää toimia oikein ja olla hyvä naapuri asuin- ja työpaikoillamme. Hyväntekeväisyystoimintamme ei rajoitu pelkästään yhtiökumppaneihimme. Me tuemme paikallista hyväntekeväisyystyötä, palkattua työntekijöiden vapaaehtoistyötä, harkittua lahjoitusten antamista ja laajaa maanpuolustusohjelmaa.

”Joka kerta kun olen tullut urallani siihen pisteeseen, etten koe työtäni enää tarpeeksi haastavaksi, Bose on aina antanut minulle mahdollisuuden kokeilla jotain uutta.”

Katherine Jenkins
strategiajohtaja, kansainvälinen myynti

Edut

Keskeinen tehtävämme on upeiden asiakaskokemusten luominen, mutta tämän saavuttamiseksi meidän on pidettävä huolta myös työntekijöistämme. Kilpailukykyisten palkkojen lisäksi tarjoamme joustavia työratkaisuja, tuotealennuksia ja monia terveydenhoitoon ja eläkesäästämiseen liittyviä vaihtoehtoja. Kaikki yhtiön työntekijät voivat osallistua monipuolisiin ohjelmiin, jotka on suunniteltu edistämään ihmissuhteita sekä töissä että vapaa-ajalla. Valikoimaan kuuluu esimerkiksi harrasteryhmiä, vapaaehtoistyötä ja kestävän kehityksen projekteja.

Yksilön kehitys on meille yhtä tärkeää kuin ammatillinen kehitys, minkä vuoksi rohkaisemme työntekijöitä osallistumaan erilaisiin hyvinvointihankkeisiin, opiskelumahdollisuuksiin sekä erityisiin tapahtumiin, joita järjestetään vuoden ympäri. Tapahtumissa on muun muassa musiikkia, elokuvia ja julkisuuden henkilöiden vierailuja.

BOSE TEKEE ELÄMÄSTÄ PAREMPAA

Henkilö langattomat QuietComfort 35 -kuulokkeet päässään

Bosen tuotteet kuluttajamarkkinoille

Jos kehittämämme uusi tuote ei ole parempi kuin aikaisemmat, se ei päädy kauppojen hyllyille. Uraauurtavan melunvaimennusteknologian kehittämiseen meni 20 vuotta. Asiakkaamme tuntuvat kuitenkin pitävän lopputuloksesta, joten innovaatioon käytetty aika oli panostuksen arvoinen.

Otamme aina virheistä opiksemme ja käytämme uutta tietoa hyväksi. Tuotekehityksemme perustuu haastavienkin ongelmien selättämiseen ja täydellisiin suunnanmuutoksiin, joiden lopputuloksena on paras mahdollinen asiakaskokemus.

Intohimomme jatkuvaan kehitykseen ei koske pelkästään tuotteitamme, vaan pyrimme aina parantamaan myös viestintäämme, yhteistyötämme ja työtapojamme. Parhaat tuotteet syntyvät vain parhaassa työympäristössä.

MISSÄ ME TYÖSKENTELEMME?

Bose on kansainvälinen yhtiö, joka toimii kolmella pääalueella: Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Aasian ja Tyynenmeren alueella sekä Euroopassa. Siksi Bosen uramahdollisuuksia on ympäri maailmaa: Yhdysvalloissa, Euroopassa, Lähi-idässä, Intiassa, Kiinassa, Japanissa, Taiwanissa, Singaporessa tai Australiassa.

Monia toimintojamme ja liiketoimintaamme johdetaan pääkonttoristamme Massachusettsin Framinghamista, mutta tuotekehitys, valmistus, myynti, kuljetus- ja jälleenmyynti tapahtuu ympäri maailmaa. Jos olet aina halunnut asua jossain tietyssä paikassa ja sinulla on taitoja, joita haluat hyödyntää, voimme luultavasti tarjota sinulle loistavan mahdollisuuden.

Pohjois- ja Etelä-Amerikka
Kanada
Meksiko
Yhdysvallat

Aasian ja Tyynenmeren alue
Australia
Kiina
Intia
Japani
Uusi-Seelanti
Singapore
Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Eurooppa
Itävalta
Belgia
Tanska
Suomi
Ranska
Saksa
Italia
Norja
Puola
Portugali
Espanja
Ruotsi
Sveitsi
Alankomaat
Iso-Britannia

Bose tarjoaa kaikille samat mahdollisuudet. Pätevät hakijat arvioidaan heidän kykyjensä ja taitojensa perusteella.

Palkkaukseen liittyvien asioiden esille ottaminen ei aseta hakijaa eriarvoiseen asemaan.

Bose ottaa huomioon vammaisten työntekijöiden ja hakijoiden tarpeet.