TUTUSTU MAAILMAN PARHAASEEN TAUSTAÄÄNIEN POISTOON: QUIETCOMFORT® EARBUDS II -KUULOKKEET JA 90 PÄIVÄN RISKITÖN KOKEILU. LISÄTIETOJA

Ääni on voimaa.

Äänen taikaa jo vuodesta 1964

Omistautumisemme äänen voimaan on inspiroinut tuhansia työntekijöitämme vuosien varrella kehittelemään, kokeilemaan ja keksimään uutta. Etsimme uuden sukupolven työntekijöitä liittymään mukaan matkallemme. 

Tohtori Amar Bose

”Visionani on, että kaikkialla yhtiössämme olisi sellainen ilmapiiri, jossa jokainen yksilö voisi saavuttaa parhaan mahdollisen tuloksen.”

Tohtori Amar G. Bose

Miksi kannattaa liittyä joukkoomme?

Kasvua-kuvake

Kasvua

Uskomme yhtiömme ja työntekijöidemme oppimiseen. Meidän kanssamme tiimiläisillämme on mahdollisuus kasvaa haluamaansa suuntaan. 

Tiimi-kuvake

Yhteistyö

Työntekijämme ovat aina olleet Bosen sydän. Kannustamme toisiamme avoimeen vuoropuheluun ja aktiiviseen osallistamiseen, joiden kautta tuomme kaikki yhteen.

Ihmiset-kuvake

Yhteisö

Tavoitteenamme on olla hyviä liiketoimijoita ja yhteisöjemme jäseniä aina yrityskumppanuuksista paikalliseen hyväntekeväisyystyöhön, palkalliseen työntekijöiden vapaaehtoistyöhön ja moneen muuhun. 

Hyödyt-kuvake

Edut 

Pyrimme varmistamaan jokaisen työntekijän viihtyvyyden kilpailukykyisillä palkoilla ja eduilla, joustavilla työratkaisuilla, tuotetarjouksilla, työterveydenhuollolla sekä eläkesäästämiseen liittyvillä vaihtoehdoilla. 

”Joka kerta kun olen tullut urallani siihen pisteeseen, etten koe työtäni enää tarpeeksi haastavaksi, Bose on aina antanut minulle mahdollisuuden kokeilla jotain uutta.”

Katherine Jenkins, Transformation & Operations, Global Marketing

Bose tarjoaa kaikille samat mahdollisuudet.

Bose tarjoaa kaikille samat mahdollisuudet. Pätevät hakijat arvioidaan heidän kykyjensä ja taitojensa perusteella.

Palkkaukseen liittyvien asioiden esille ottaminen ei aseta hakijaa eriarvoiseen asemaan.

Bose ottaa huomioon vammaisten työntekijöiden ja hakijoiden tarpeet.