UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

Ääni on voimaa.

Äänen taikaa jo vuodesta 1964

Omistautumisemme äänen voimaan on inspiroinut tuhansia työntekijöitämme vuosien varrella kuvittelemaan, kokeilemaan ja keksimään uutta. Etsimme uuden sukupolven työntekijöitä liittymään mukaan matkallemme. 

Tohtori Amar Bose

”Visionani on, että kaikkialla yhtiössämme olisi sellainen ilmapiiri, jossa jokainen yksilö voisi saavuttaa täysin oman potentiaalinsa.”

Tohtori Amar G. Bose

Miksi kannattaa liittyä joukkoomme?

Kasvua-kuvake

Kasvua

Uskomme yhtiömme ja työntekijöidemme oppimiseen. Tiimin jäsenemme voivat kasvaa haluamaansa suuntaan. 

Tiimi-kuvake

Tiimityö

Työntekijämme ovat aina olleet Bosen sydän. Kannustamme toisiamme avoimeen viestintään ja aktiiviseen osallistamiseen, jotka tuovat meidät kaikki yhteen.

Ihmiset-kuvake

Yhteisö

Pyrimme olemaan hyvä toimija ja naapuri yhteisöissä, joissa asumme ja työskentelemme – aina yrityskumppanuuksista paikalliseen hyväntekeväisyyteen, työntekijöiden palkalliseen vapaaehtoistyöhön ja moneen muuhun. 

Edut-kuvake

Edut 

Pyrimme varmistamaan jokaisen työntekijän viihtymisen kilpailukykyisillä palkoilla ja eduilla, joustavilla työjärjestelyillä, tuotetarjouksilla, työterveyshuollolla sekä eläkesäästämisen vaihtoehdoilla. 

”Joka kerta, kun olen tullut urallani siihen pisteeseen, etten koe työtäni enää tarpeeksi haastavaksi, Bose on aina antanut minulle mahdollisuuden kokeilla jotain uutta.”

Katherine Jenkins, muutokset, operaatiot ja globaalinen markkinointi

Bose tarjoaa kaikille samat mahdollisuudet.

Bose tarjoaa kaikille samat mahdollisuudet ja on sitoutunut osallistamiseen ja monimuotoisuuteen. Pätevät hakijat arvioidaan heidän kykyjensä ja taitojensa perusteella.

Palkkaukseen liittyvien asioiden esille ottaminen tai niistä kysyminen tai keskustelu ei aseta hakijaa eriarvoiseen asemaan Bosella.

Bose ottaa huomioon vammaisten työntekijöiden ja hakijoiden tarpeet ja pyrkii tarjoamaan kohtuullisia mukautuksia.