UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

Kunnostettu elektroniikka:

Kuusi syytä ostaa kunnostettuja tuotteita

Olet päättänyt panostaa laadukkaisiin kuulokkeisiin ja toivot saavasi rahoillesi vastinetta, varsinkin kun tiedät, että hyvät kuulokkeet voivat maksaa maltaita. Yhä useammat ihmiset päätyvät ostamaan kunnostettua elektroniikkaa, jossa yhdistyvät sekä laadukas ääni että edullinen hinta. Esimerkiksi kunnostetut Bose QuietComfort® Earbuds -kuulokkeet maksavat 50 € vähemmän kuin upouudet, vaikka ne ovat suorituskyvyltään yhtä hyvät.

Kunnostetuilla tuotteilla on muitakin etuja. Ennen ostopäätöstä on kuitenkin hyvä ymmärtää, mitä kunnostetulla tuotteella tarkoitetaan. Näin voit valita juuri sinulle parhaan vaihtoehdon, etsitpä sitten Bluetooth-kaiutinta, kuulokkeita tai soundbaria.

Mikä on kunnostettu tuote?

Kunnostettu tuote on aiemmin ostettu tuote, joka on jostakin syystä palautettu. Tuote on tarkistettu, puhdistettu, tarvittaessa korjattu ja uudelleenpakattu. Prosessin jälkeen tuote on kuin uusi. Bosen tiimit tutkivat, testaavat ja huoltavat jokaisen palautetun tuotteen vastaamaan Bosen tuote- ja äänenlaatuvaatimuksia.

Kuusi syytä ostaa kunnostettu tuote

Onko kunnostettu elektroniikka sen arvoista? Kerromme sinulle kuusi hyvää syytä, miksi Bosen virallisen kunnostetun tuotteen ostaminen kannattaa.

1. Säästät selvää rahaa

Vaikka kaikki Bosen viralliset kunnostetut tuotteet myydään uuden veroisina uusissa pakkauksissa lisävarusteiden, mahdollisten latausjohtojen ja ohjelmistojen kera, ne ovat uutta tuotetta edullisempi vaihtoehto. Lisäksi kaikissa kunnostetuissa tuotteissa on maksuton perustoimitus, joten säästät vieläkin enemmän.

2. Kuin uusi

Kaikkien Bosen virallisesti kunnostettujen tuotteiden toimivuus ja äänenlaatu on testattu perusteellisesti, joten niiden suorituskyky on samaa huippuluokkaa kuin uusissa tuotteissa, ja niiden ääni on yhtä kirkas ja selkeä. Jokainen kunnostettu tuote on kauttaaltaan puhdistettu niin ulkoa kuin sisältä. Mikäli tuotteessa on korjattavaa (esimerkiksi sinkki-ilma-akussa, johdoissa, suojakotelossa tai muissa osissa), vioittuneet osat korvataan aidoilla Bose-varaosilla.

Kunnostetut Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeet – mukana äänijohto, USB-C-latausjohto ja suojakotelo

3. Kaikki lisävarusteet sisältyvät hintaan

Jokaisen Bosen virallisen kunnostetun tuotteen mukana toimitetaan samat lisävarusteet kuin uusien tuotteiden kanssa. Näin ei yleensä ole kolmannen osapuolen myymien kunnostettujen tuotteiden kohdalla. Esimerkiksi kaikkien kunnostettujen Bose QuietComfort® Earbuds -kuulokkeiden mukana toimitetaan kuulokkeiden lisäksi latauskotelo ja USB-kaapeli, kolmet erikokoiset silikonisovitteet (S, M ja L), päivitetty ohjelmisto, pikaopas sekä turvaohjeet.

4. 2 vuoden takuu

Suoraan Boselta ostetuilla kunnostetuilla tuotteilla on 2 vuoden takuu vuoden takuu, joka on sama kuin uusilla tuotteilla. Tämä erottaa Bosen viralliset kunnostetut tuotteet muista ilman takuuta myytävistä käytetyistä tuotteista, joiden ostaminen on melkoista arpapeliä.

Kunnostettu SoundLink Color Bluetooth II -kaiutin ja kunnostetut Bose Sport Earbuds -kuulokkeet

5. Ilmainen tuotetuki

Kun ostat Bosen virallisesti kunnostetun tuotteen, pääset hyödyntämään Bosen asiantuntevaa palvelua. Olipa sinulla sitten kysyttävää kuulokkeiden, soundbarin tai kannettavan kaiuttimen asennuksesta, ongelmien vianmäärityksestä, Bose-sovellukseen yhdistämisestä tai mistä tahansa muusta asiasta, tuotetukemme palvelee sinua samalla tavalla kuin uusien tuotteiden ostajia.

6. Pienempi hiilijalanjälki

Kunnostettujen tuotteiden ostaminen on ympäristöystävällisempää kuin uusien tuotteiden ostaminen, koska kunnostaminen ei vaadi samanlaista osien, materiaalien ja pakkauksien hankintaa ja toimitusta. Digitaalisella sektorilla jopa puolet hiilidioksidipäästöistä aiheutuvat laitteiden tuotannosta. Niinpä kunnostetun tuotteen ostaminen vähentää reilusti päästöjä.

Fiksu päätös ja älykäs laite

Joillekin kunnostetun tuotteen ostaminen voi olla askel kohti tuntematonta. Onkin fiksua ja luonnollista olla varovainen ja pohtia, onko kunnostettu elektroniikka sen arvoista. On tärkeää ymmärtää, että kunnostettu ei ole sama asia kuin käytetty tuote, ja että kunnostettu tuote tuo mukanaan kaikki uuden tuotteen edut. Ainoa ero on, että tilillesi jää enemmän rahaa.

Tuotteiden saatavuus voi vaihdella maakohtaisesti.

AIHEESEEN LIITTYVÄT TUOTTEET