UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

Näin valitset parhaat taustaääniä poistavat kuulokkeet

Parhaat taustaääniä poistavat kuulokkeet tekevät paljon muutakin kuin vain vähentävät meteliä. Mitkä kuulokkeet sopivat juuri sinulle? Tämän oppaan avulla voit valita parhaat kuulokkeet.

Yrität rentoutua pitkällä lennolla, mutta moottorin humina häiritsee. Yrität tehdä töitä kahvilan terassilla, mutta naapuripöydässä pidetään todella kovaa meteliä. Olet saavuttamassa omaa ennätystäsi kuntosalin juoksumatolla, mutta tarvitset apua keskittymiseen. Taustaääniä poistavilla kuulokkeilla voit hiljentää näissä tilanteissa keskittymistäsi häiritsevät äänet.

Jos vaihtoehtoja on niin monia, miten löydät juuri sinulle sopivat taustaääniä poistavat kuulokkeet? Se selviää helposti, jatka vain lukemista. Käymme läpi kaikki tärkeimmät tekijät, ominaisuuksista muotoiluun. 

YKSITYISYYS EDELLÄ

Itse säädettävä taustaäänien poisto

Usko tai älä – taustaäänien poisto perustuu siihen, että häiritseviä ääniä peitetään toisella äänellä. Ajattele vaikkapa tehosekoittimen tai pölynimurin hurinaa. Niiden melu voidaan kumota yhtä voimakkaalla päinvastaisella signaalilla. Teoriassa kaikki on melko yksiselitteistä: 1 + (-1) = 0. 

Tosielämässä tämän lopputuloksen saavuttamiseen tarvitaan kuitenkin hyvin edistynyttä akustista suunnittelua. Taustaääniä poistavien Bose-kuulokkeidesi mikrofonit seuraavat ympäröiviä ääniä, kuten ärsyttävää tehosekoitinta tai pölynimuria. Samaan aikaan sisäiset mikrofonit seuraavat korvakäytävän sisäistä ääntä. Kuulokkeet käsittelevät nämä tiedot millisekunnin murto-osassa ja tuottavat päinvastaisen signaalin, joka käytännössä kumoaa ja hävittää ulkoisen melun. Heitä hyvästit tehosekoittimelle. Sano sayonara pölynimurille.

Kaikki Bosen taustaääniä poistavat tuotteet voivat eristää sinut ulkomaailmasta, mutta monissa kuulokkeissa toimintoa voi myös säätää. Tämän kätevän ominaisuuden ansiosta voit päättää, kuinka paljon ulkomaailman ääniä haluat kuulla – kuten nimesi huikkaavan baristan tai turvaohjeita kertaavan lentoemännän. 

Bose Noise Cancelling Headphones 700- ja Bose QuietComfort® Earbuds -kuulokkeet mahdollistavat 11 erilaisen taustaäänien poistotason käyttämisen. Poista enemmän taustaääniä, niin sinun ei tarvitse kuunnella kahvilan myllyjä, tehosekoittimia tai puheensorinaa. Poista ääniä vähemmän, jos haluat seurata lenkkeillessäsi keskustan liikennettä. Valitse taso tunnelman mukaan. Kun haluat keskeyttää musiikin toiston kokonaan ja jutella, käytä keskustelutilaa. Kätevän ominaisuuden ansiosta voit keskustella kollegan kanssa, tilata kupin kahvia tai kuunnella lentoon liittyviä ohjeita, eikä sinun tarvitse riisua kuulokkeita. Voit siirtyä taustaäänien poistotilojen välillä napauttamalla vasenta nappikuuloketta kahdesti. Korvat peittävissä kuulokkeissa puolestaan on painike vasemmassa korvakupissa. Keskustelutilan voi ottaa käyttöön myös Bose Music -sovelluksen kautta.

Langattomissa QuietComfort® 35 II -kuulokkeissa on kolme taustaäänien poiston tasoa, joiden välillä on helppo vaihtaa. QuietComfort® 20 Acoustic Noise Cancelling -kuulokkeissa on Aware-tila, jossa kuulokkeiden sisäinen mikrofoni ottaa vastaan ulkoista ääntä, jonka voit kuulla kuulokkeiden sisällä yhdellä napinpainalluksella – ottamatta niitä pois korvista. Toiminto sopii kaikille, jotka haluavat vaimentaa ulkoisia ääniä, mutta aina ajoittain olla taas kuulolla.

Puheohjaus

Kaikki tarvitsisivat joskus apukäsiä. Kun sähköpostit kasaantuvat, kokouksille ei näy loppua ja kalenteri repeää liitoksistaan, pienikin apu on tarpeen. Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeet ja langattomat QuietComfort® 35 II -kuulokkeet on optimoitu Google Assistantille ja Amazon Alexalle,* jotka voivat keventää työtaakkaa avustamalla pienissä arkipäivän askareissa. Yksinkertaisella äänikomennolla voit tarkistaa päivän tapaamiset tai ajastaa muistutuksia. (Äänikomennot ja -ohjaus voivat vaihdella.)

Puheäänentunnistus

Olet etätöissä, ja tehtävänäsi on viimeistellä asiakkaan esitys, auttaa lapsia videopelien kanssa ja tehdä itsellesi kauan odottamasi smoothie. Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeiden erinomaisen puheäänentunnistuksen ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia ympäristön metelistä edes puheluiden aikana. Bose Headphones 700 -kuulokkeissa on edistynyt neljän mikrofonin järjestelmä, joka eristää äänesi samalla, kun se sulkee pois ympäröivän taustamelun. Kuulokkeiden puheäänentunnistus on markkinoiden johtava ratkaisu. Tärkeät asiakkaat eivät joudu siis kuuntelemaan sekoittimen hurinaa tai lasten huudahduksia pelaamisen tuoksinassa. Sinä kuulet ja sinut kuullaan – aivan kuin keskustelu käytäisiin hiljaisessa huoneessa kahden kesken.

Bose Headphones 700 UC -kuulokkeet nostavat puheohjauksen vieläkin korkeammalle tasolle ja auttavat sinua tekemään työsi paremmin missä tahansa. Headphones 700 -kuulokkeiden erikoisversio toimii Bose USB Link Bluetooth® -adapterin kanssa, mikä takaa kätevän, valmiin langattoman yhteyden neuvottelupuheluita varten. Kuulokkeet ja adapteri ovat yhteensopivia Microsoft Teamsin, Google Meetin ja Zoomin kanssa. Näin voit pitää laadukkaita kokouksia ja nauttia huolettomasta yhteistyöstä.

Headphones 700 -kuulokkeiden molemmista versioista tuttu mikrofonijärjestelmä toimii myös QuietComfort® Earbuds -kuulokkeissa ja auttaa sinua keskustelemaan selkeästi muiden kanssa puhelimessa sekä käyttämään virtuaaliavustajia. Koska korvanapit ovat paljon korvakuppeja pienempiä, sopivat mikrofonit ovat harvassa. Vaikka QuietComfort® Earbuds -kuulokkeiden puheäänentunnistus ei siis olekaan täysin samalla tasolla Headphones 700 -kuulokkeiden kanssa, on se yhtä hyvä tai parempi kuin muissa markkinoilla olevissa täysin langattomissa nappikuulokkeissa.

Kosketuspainikkeet

Käytämme älypuhelimiamme moniin asioihin, minkä vuoksi katseemme kääntyvät niihin vähän väliä. Pää kääntyy silloin alaspäin ja menetämme yhteyden ulkomaailmaan – paitsi nyt. Bose Noise Cancelling 700- ja Bose QuietComfort® Earbuds -kuulokkeiden avulla sisältöä voi hallita katsomatta tai koskettamatta puhelinta.

Yksinkertaisilla eleillä voi vastata puheluihin ja päättää ne, säätää äänenvoimakkuutta, toistaa ja pysäyttää sisältöä, säätää taustaäänien poistoa ja paljon muuta.

Löydä täydelliset kuulokkeet

Kuulokkeiden pitäisi tuntua ja kuulostaa yhtä hyviltä. Kun harkitset uusien kuulokkeiden hankkimista, selvitä ensin, mitkä sopivat parhaiten niin päähäsi kuin elämäntyyliisikin.

Jos haluat langattomat over-ear-kuulokkeet, Bose Noise Cancelling Headphones 700- ja langattomat QuietComfort® 35 II -kuulokkeet peittävät korvasi pehmeästi. Kuulokkeiden säädettävä pääsanka muodostaa tiiviin kupin korvien ympärille painamatta kuitenkaan päätä.

Jos pidät enemmän in-ear-kuulokkeiden virtaviivaisuudesta ja tuntumasta, harkitse Bose QuietComfort® Earbuds -kuulokkeita. Täysin langattomissa kuulokkeissa on pidettävä mielessä tarkka tasapaino miellyttävän tuntuman ja pitävän muotoilun välillä. Jos nappikuuloke on liian pehmeä, se ei välttämättä pysy kunnolla paikallaan. Jos se taas on niin jäykkä, ettei se putoa koskaan korvasta, se tuntuu taatusti epämiellyttävältä. Bosen vuosia kestäneen tutkimustyön tuloksena ovat Bose QuietComfort® Earbuds -kuulokkeiden StayHear™ Max -sovitteet. Mukavia sovitteita voi käyttää tuntikausia, ja niiden monikäyttöinen muotoilu sopii kaikkiin tilanteisiin. 

QuietComfort® 20 Acoustic Noise Cancelling -kuulokkeissa on StayHear+-sovitteet. Kartiomainen muoto jakaa kosketuspinnan tasaisesti koko korvan alueelle taaten mukavuuden. Se muodostaa mukavan tuntuisen tiivistyksen, joka mahdollistaa kuulokkeiden täysialaisen melun vaimennuksen. Parhaat taustaääniä poistavat kuulokkeet istuvat tukevasti korvissa, jotta voit huoletta kuntoilla tai pitää kylmällä säällä lämmittävää päähinettä mukavasti.

Akunkesto

Valmistaudut pitkään lentoon. Olet odottanut rentouttavaa matkaa ja nokosia, mutta takanasi on joukko äänekkäästi jutustelevia matkustajia. Onneksi otit taustaääniä poistavat kuulokkeet mukaasi. Otat ne laukusta, laitat ne korviisi ja asetut mukavasti nauttimaan unettavasta soittolistasta. Mutta ei se niin helppoa ollutkaan: Juuri kun olet lipumassa unten maille, kuulokkeiden akku loppuu ja säpsähdät hälinän takia hereille.

Akun varaustason seuraaminen on ärsyttävää, eikä latautumisen odottelu ole koskaan mukavaa. Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeissa ja langattomissa QuietComfort® 35 II -kuulokkeissa on huippuluokan akut, joissa riittää virtaa kuunteluun jopa 20 tunniksi. Lisäksi niiden mukana toimitetaan johto, joka on hyödyllinen silloin, kun akku loppuu eikä niitä ole aikaa ladata.

Bose QuietComfort® Earbuds -kuulokkeiden akku riittää 6 tunnin keskeytyksettömään kuunteluun. Kun et käytä kuulokkeita, säilytä ne langattomassa latauskotelossa. Kun kotelo on ladattu täyteen, siinä riittää virtaa lataamaan kuulokkeet kahteen kertaan. Yhteensä akunkestoa riittää siis 18 tunniksi.

Vielä muutama huomio

Kun hankit uusia kuulokkeita, mikä on sinulle tärkeintä? Jos kaipaat todentuntuista ääntä tai tehokasta taustaäänien poistoa, yleensä sinulle suositeltaisiin over-ear-kuulokkeita. Mutta nykyään niille on vaihtoehtoja. Bose® QuietComfort Earbuds -kuulokkeiden äänenlaatu ja taustaäänien poisto ovat yhtä hämmästyttäviä kuin parhaimmissa over-ear-kuulokkeissamme. Kun pidät tämän mielessä, voit keskittyä valitsemaan parhaiten elämäntyyliisi sopivan kuuloketyypin.   

Oletpa sitten rentouttavaa matkakokemusta metsästävä maailmanmatkaaja, rauhaa ja hiljaisuutta arvostava etätyön tekijä, musiikista voimaa ammentava urheilija tai työmatkaaja, joka haluaa sulkea ulkomaailman ulkopuolelle, Bosen valikoimasta löytyy tuntumaltaan ja toiminnoiltaan täydellinen vaihtoehto juuri sinulle. Tämän oppaan tietojen avulla voit selvittää, millainen kuuntelija olet – ja mikä tärkeintä, millaiset taustaääniä poistavat kuulokkeet tarvitset.

* Virtuaaliavustajat eivät ole käytettävissä kaikissa maissa, ja niiden saatavuus voi vaihdella. Bosen älytuotteiden virtuaaliavustajien saatavuus.
Tuotteiden saatavuus voi vaihdella maittain


AIHEESEEN LIITTYVÄT TUOTTEET

  Olet valinnut vertailuun enimmäismäärän tuotteita (4).   Enimmäismäärä tuotteita (4) valittu   Voit vertailla vain samankaltaisia tuotteita.   Vertaa vain samankaltaisia tuotteita
(0)
Valitse vertailuun 2–4 tuotetta
Uudet sanka- ja nappikuulokkeet sekä äänentoiston seuraava kehitysaskel.
Aikaa hiljaisuudelle, aikaa äänille.
Valitse parhaat kuulokkeet juoksemiseen