Valmis toimitettavaksi 1–2 arkipäivässä. 90 päivän riskitön kokeilu ja maksuton vakiotoimitus

Näin valitset parhaat taustaääniä poistavat kuulokkeet

Parhaat taustaääniä poistavat kuulokkeet tekevät paljon muutakin kuin vain vähentävät meteliä. Tämä opas auttaa sinua löytämään täydelliset kuulokkeet.

Näin valitset parhaat taustaääniä poistavat kuulokkeet

Yrität rentoutua pitkällä lennolla, mutta moottorin humina häiritsee. Teet etäpäivää suosikkikahvilassasi, mutta siellä on niin kova hälinä, ettet saa mitään aikaan. Olet salilla tekemässä viimeistä sarjaa, ja haluat keskittyä siihen terävämmin. Näissä ja monissa muissa tilanteissa – kun maailma tuntuu hieman liian äänekkäältä – melu käy hermoille. Onneksi taustaääniä poistavilla kuulokkeilla voit hiljentää keskittymistäsi häiritsevät äänet.

Mutta koska vaihtoehtoja on niin paljon, mistä voit tietää, mitkä sopivat sinulle parhaiten? Tämä opas Bosen tuotevalikoimaan auttaa sinua löytämään täydelliset kuulokkeet.

Mies kirjastossa päässään Bose Noise Cancelling Headphones 700 ‑kuulokkeet

YKSITYISYYS EDELLÄ

Itse säädettävä taustaäänien poisto

Taustaäänien poisto toimii parhaiten, kun sitä voi säätää. Joskus kaipaat erittäin tehokasta taustaäänien poistoa, joka eristää sinut ulkomaailmasta. Joskus taas on hyvä kuulla, mitä ympärillä tapahtuu – esimerkiksi kun barista huikkaa nimesi tai kun matkustamohenkilökunta selostaa lentokoneen turvallisuusominaisuuksia. Bosen taustaääniä poistavien kuulokkeiden taustaäänien poistotasoa voi säätää ympäristön mukaan.

Kaikissa Bosen kuulokkeissa on jonkin tasoinen passiivinen taustaäänten poisto. Samalla tavalla ääniä voi poistaa työntämällä sormet korviin. Vaikka mikä tahansa fyysinen este vaimentaa korkeita ääniä, joskus tarvitaan hieman tehokkaampia keinoja. Erilaisissa taustaääniä poistavissa kuulokkeissa on eri tapoja säätää taustaäänten poistotasoa tarpeidesi mukaiseksi.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeet ja langattomat QuietComfort 35 II -kuulokkeet kuuntelevat ympäristöä aktiivisesti ja vaimentavat melua tuottamalla vastakkaista signaalia. Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeissa on 11 eri asetusta ja laajimmat hallintamahdollisuudet. Niissä on lyhytkestoisia keskeytyksiä varten suunniteltu keskustelutila, joka pysäyttää musiikin ja päästää taustaäänet läpi – se sopii mainiosti kollegan kanssa keskustelemiseen kesken viikon kuumimman soittolistan kuuntelun. Langattomissa QuietComfort 35 II -kuulokkeissa on kolme taustaäänien poiston tasoa, joiden välillä on helppo vaihtaa.

Jos pidät enemmän in-ear-kuulokkeista, kokeile langattomia QuietControl 30 -kuulokkeita tai QuietComfort 20 Acoustic Noise Cancelling -kuulokkeita. Jälkimmäisessä mallissa on Aware-tila, jossa kuulokkeiden sisäinen mikrofoni ottaa vastaan ulkoista ääntä, jonka voit kuulla kuulokkeiden sisällä yhdellä napinpainalluksella – ottamatta niitä pois korvista. Toiminto sopii kaikille, jotka haluavat vaimentaa ulkoisia ääniä, mutta aina ajoittain olla taas kuulolla.

Nainen langattomat QuietComfort 35 II ‑kuulokkeet päässään ulkona

Puheohjaus

Kaikki tarvitsisivat joskus oman sihteerin. Kun sähköpostit kasaantuvat, kokouksille ei näy loppua ja kalenteri repeää liitoksistaan, pienikin apu on tarpeen. Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeet ja langattomat QuietComfort 35 II -kuulokkeet on optimoitu Google Assistantille ja Amazon Alexalle,* jotka voivat keventää työtaakkaa avustamalla pienissä arkipäivän askareissa. Yksinkertaisella äänikomennolla voit tarkistaa päivän tapaamiset tai ajastaa muistutuksia. (Äänikomennot ja -ohjaus voivat vaihdella.)

Puheäänentunnistus

Olet hälyisässä toimistossa, asioimassa kaupungilla tai istumassa etäpäivänä kahvilassa. Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeiden puheäänentunnistuksen ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia ympäristön metelistä edes puheluiden aikana. Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeissa on edistynyt neljän mikrofonin järjestelmä, joka eristää äänesi samalla, kun se sulkee pois ympäröivän taustamelun. Kuulokkeiden puheäänentunnistus on markkinoiden johtava ratkaisu. Tärkeiden asiakkaiden ei siis tarvitse kuunnella kahvilan maidonvaahdottimen kohinaa tai parin työpöydän päästä kantautuvaa kollegasi ääntä. Sinä kuulet ja sinut kuullaan – aivan kuin keskustelu käytäisiin hiljaisessa huoneessa kahden kesken.

Henkilö säätämässä langattomien QuietComfort 35 II ‑kuulokkeiden äänenvoimakkuutta

Löydä täydelliset kuulokkeet

Vaikka olisikin mukavaa viettää koko päivä verkkareissa kotisohvalla, joskus on lähdettävä liikkeelle. Kiireessä ei tarvitse kuitenkaan olla epämukavaa. Kuulokkeiden pitäisi tuntua ja kuulostaa yhtä hyviltä. Selvitä, millaiset kuulokkeet sopivat päähäsi parhaiten. Joillekin ainoa oikea valinta on langattomat over-ear-kuulokkeet. Toisille sopivat parhaiten sirot in-ear-kuulokkeet.

Over-ear-kuulokkeet – kuten Bose Noise Cancelling Headphones 700 ja QuietComfort 35 II – peittävät korvasi pehmeästi. Kuulokkeiden säädettävä pääsanka muodostaa tiiviin kupin korvien ympärille painamatta kuitenkaan päätä. Langattomat ominaisuudet muuttavat myös tapaa, jolla käytät kuulokkeita. Esimerkiksi Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeissa on kosketusohjaus, jolla toistoa, kelaamista ja äänen voimakkuutta voi säätää yksinkertaisesti napauttamalla ja pyyhkäisemällä sormilla tavanomaisten painikkeiden sijaan.

Mies langattomat QuietControl 30 -kuulokkeet päässään

In-ear-kuulokkeista pitäville Bose tarjoaa kaksi parasta taustaääniä poistavaa mallia: langalliset QuietComfort 20 Acoustic Noise Cancelling -kuulokkeet ja langattomat QuietControl 30 -kuulokkeet. Niissä molemmissa on StayHear+-sovitteet, jotka istuvat mukavasti ja pehmeästi korvissa. Kartiomainen muoto jakaa kosketuspinnan tasaisesti koko korvan alueelle taaten mukavuuden. Se muodostaa mukavan tuntuisen tiivistyksen, joka mahdollistaa kuulokkeiden täysialaisen melun vaimennuksen. Langattomat QuietControl 30 -kuulokkeet jättävät johdot historiaan. Niissä on ergonominen niskapanta, jonka pehmeät materiaalit tuntuvat miellyttäviltä koko päivän ajan. Parhaat taustaääniä poistavat kuulokkeet istuvat tukevasti korvissa, jotta voit huoletta kuntoilla tai pitää kylmällä säällä lämmittävää päähinettä mukavasti.

Akunkesto

Valmistaudut pitkään lentoon. Olet odottanut rentouttavaa matkaa ja nokosia, mutta takanasi on joukko äänekkäästi jutustelevia matkustajia. Onneksi otit taustaääniä poistavat kuulokkeet mukaasi. Otat ne laukusta, laitat ne korviisi ja asetut mukavasti nauttimaan unettavasta soittolistasta. Mutta ei se niin helppoa ollutkaan: Juuri kun olet lipumassa unten maille, kuulokkeiden akku loppuu ja säpsähdät hälinän takia hereille.

Heikon akun kanssa eläminen on tuskallista ja latauksen odottelu kiristää hermoja. Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeissa ja langattomissa QuietComfort 35 II -kuulokkeissa on huippuluokan akut, joissa riittää virtaa kuunteluun jopa 20 tunniksi. Lisäksi niiden mukana toimitetaan johto, joka on hyödyllinen silloin, kun akku loppuu eikä niitä ole aikaa ladata.

Kuulokkeissa on eroja. Oletpa sitten rentouttavaa matkakokemusta metsästävä maailmanmatkaaja, rauhaa ja hiljaisuutta arvostava etätyön tekijä, musiikista voimaa ammentava urheilija tai työmatkaaja, joka haluaa sulkea ulkomaailman ulkopuolelle, Bosen valikoimasta löytyy tuntumaltaan ja toiminnoiltaan täydellinen vaihtoehto juuri sinulle. Tämän oppaan tietojen avulla voit selvittää, millainen kuuntelija olet – ja mikä tärkeintä, millaiset taustaääniä poistavat kuulokkeet tarvitset.

* Virtuaaliavustajat eivät ole käytettävissä kaikissa maissa, ja niiden saatavuus voi vaihdella. Bosen älytuotteiden virtuaaliavustajien saatavuus.
Tuotteiden saatavuus voi vaihdella maittain


AIHEESEEN LIITTYVÄT TUOTTEET

ERIKOISTARJOUS Bose Noise Cancelling Headphones 700

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Hinta nyt 369,95 € Alkuperäinen hinta 419,95 €

 • Musta
 • Hopea
 • Soapstone
 • Bluetooth
 • Akku
 • Äänikomennot
 • Säädettävä taustaäänien poisto

QuietComfort 35 II ‑langattomat kuulokkeet

369,95 €

Säädettävä melunvaimennus, jopa 20 tunnin akunkesto

 • Hopea
 • Rose Gold
 • Musta
 • tummansininen
 • Bluetooth
 • Akku
 • Äänikomennot
 • Säädettävä taustaäänien poisto
 • Lisätty todellisuus Augmented Reality

QuietControl 30 -langattomat kuulokkeet

329,95 €

Langaton, säädettävä melunvaimennus, jopa 10 tunnin akunkesto

 • Musta
 • Bluetooth
 • Akku
 • Säädettävä taustaäänien poisto

Taustaääniä poistavat QC20-kuulokkeet – Apple-laitteet

289,95 €

Taustaäänien poisto, johdossa oleva mikrofoni/kaukosäädin, Aware-tila

 • Musta
 • Akku
 • Taustaäänien poisto Taustaäänen poisto