UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

Näin taustaääniä poistavista nappikuulokkeista on apua koko päiväksi

Nainen Bose QuietComfort II -nappikuulokkeet korvissaan

Missä tahansa asutkin, rauhallisen paikan löytäminen voi olla haastavaa. Kaupungissa todennäköisesti ilmenee liikenteen, rakennustöiden ja lentokoneiden aiheuttamaa melusaastetta. Myös esikaupungissa tai maaseudulla saatat joutua kärsimään rakennustöiden, ruohonleikkuun, teiden kunnostuksen tai villieläinten aiheuttamasta metelistä.

Onneksi näille häiritseville äänille on olemassa helppo ratkaisu. Taustaääniä poistavat kuulokkeet ja nappikuulokkeet eivät ainoastaan torju korviasi ärsyttäviä ääniä, vaan poistavat ne kokonaan. Siitä on paljon hyötyä arjessasi, olit sitten toimistolla, kuntosalilla tai kotonasi.

Juuri tällainen monikäyttöisyys tekee taustaääniä poistavasta teknologiasta suosittua. Näin se auttaa selviämään päivän askareista.

Taustaäänien poisto 101

Taustaäänien poisto voi olla aktiivista tai passiivista. Passiivinen taustaäänien poisto torjuu ympäristön äänet luomalla fyysisen esteen korvaan saapuville ääniaalloille.

Aktiivinen taustaäänien poisto taas on sähköistä. Kuulokkeessa tai nappikuulokkeessa sijaitsevat pienet mikrofonit tarkkailevat ympäristön ääniaaltoja ja luovat sitten samantasoisen mutta vastakkaisen signaalin äänen torjumiseksi. Näin voit itse hallita, mitkä äänet kuuluvat selkeimmin, ja keskittyä musiikkiin, podcastiin tai äänikirjaan.

Luo yksityinen työskentelypaikka julkiseen tilaan

Työpaikan hälinässä voi olla vaikea keskittyä, kun näppäimistön, puhelimien, keskustelujen, tulostimien ja kävelyn äänet täyttävät tilan. Nämä häiriötekijät vaikuttavat väistämättä tuottavuuteen ja hidastavat työtehtävien suorittamista päivän aikana. Onneksi voit helposti torjua häiritsevät äänet taustaääniä poistavilla nappikuulokkeilla, kuten esimerkiksi QuietComfort Earbuds II, jotka luovat ihanteellisen keskittymistilan.

Myös virtuaalitapaamiset onnistuvat paremmin selkeämmän äänen ansiosta. Kannettavien tietokoneiden kaiuttimet eivät ole kuuluisia äänenlaadustaan. Kun kokoukseen osallistujilla ei lisäksi ole kunnollisia mikrofoneja, heidän voi olla vaikeaa kuulla toistensa puhetta.

Taustaäänien poisto auttaa kahdella tavalla. Ensinnäkin se torjuu ympäristön äänet, jotta voit keskittyä kokoukseen. Lisäksi se on kannettavan tietokoneen kaiutinta luotettavampi. Voit kuulla muut osallistujat selkeästi, vaikka heidän mikrofoninsa eivät olisikaan parasta laatua. Taustaäänien poisto myös tehostaa mikrofonien ääntä. Esimerkiksi Bose Noise Cancelling Headphones 700 käyttävät taustaääniä poistavaa teknologiaa torjumaan taustaääniä äänisignaalistasi. Näin muut osallistujat kuulevat sinut selkeästi sijainnistasi riippumatta. Tämän takia Bose tarjoaa parhaat kuulokkeet töihin ja kouluun.

Nainen ulkona Bose QuietComfort II -nappikuulokkeet korvissaan
Nainen, jolla on päässään Bose Noise Cancelling Headphones 700 ‑kuulokkeet

Kuntoile häiriöittä

Kuntoillessa haluaa keskittyä itseensä, ja siksi voikin olla ärsyttävää, kun taustaäänet häiritsevät vaativaa lihasvoimaharjoittelua tai pitkää lenkkiä juoksumatolla. Tällöin taustaääniä poistavat nappikuulokkeet voivat auttaa sinua syventymään musiikkiin ja pääsemään nopeammin kuntoilun vauhtiin.

Monet tutkimukset ja urheilijoiden omat kertomukset ovat osoittaneet, että musiikin kuuntelu voi parantaa fyysistä suoriutumista – mutta ei minkä tahansa musiikin! Yhdysvaltain kansallinen lääketieteellinen kirjasto julkaisi vuonna 2021 tutkimuksen, joka osoitti, että kuuntelijan yhteydellä musiikkiin on merkitystä. Suoritus saattaa kärsiä, jos kuuntelija ei pidä musiikista. ”Siksi valmentajien ja urheilijoiden tulisi ottaa yksilön omat musiikkimieltymykset huomioon pyrkiessä tehokkaampiin suorituksiin ja treeniohjelmiin”, raportissa todetaan.

Nainen Bose QuietComfort II -nappikuulokkeet korvissaan

Hanki apuri kodin töihin

Kotityöt ovat välttämättömiä, mutta niiden ei tarvitse tuntua pakkopullalta. Taustaääniä poistavat kuulokkeet voivat tuoda lisää puhtia kodin askareisiin. Nauti energisestä soittolistasta samalla kun silität tai viikkaat vaatteitasi, hankaat pintoja puhtaiksi tai pyyhit pölyjä. Kun sinulla on taustaääniä poistavat kuulokkeet, voit päästää mielikuvituksesi valloilleen keskellä arjen askareita.

Lisäksi taustaääniä poistavat kuulokkeet ja nappikuulokkeet voivat suojata korviasi pihatöissä, kuten ruohonleikkuun aikana, alentamalla koneen desibelitasoja jopa 70 %. Kaasukäyttöinen ruohonleikkuri tuottaa melua keskimäärin 90 desibelin verran, ja pitkäaikainen altistuminen yli 70 desibelin melulle saattaa vaurioittaa kuuloa. Taustaääniä poistava teknologia auttaa siis suojaamaan kuuloasi pidemmän aikaa.

Pysy valppaana

Niin kaupungissa, esikaupungissa kuin maaseudullakin ulkoilu saattaa tarkoittaa melusaasteelle altistumista. Niin ärsyttäviä kuin liikenteen, tietöiden ja väkijoukkojen äänet ovatkin, on tärkeää pystyä kuulemaan tulevan junan ääni tai aseman kuulutukset, jotta tiedät milloin poistua kyydistä.

Tällöin Bosen taustaääniä poistavat kuulokkeet tarjoavat kaksi vaihtoehtoa, joiden avulla pysyt valppaana. Ensimmäinen vähentää desibelejä kuulosi suojaamiseksi ja toinen tarjoaa QC Earbuds II -kuulokkeiden tietoisuustilan ja Noise Cancelling Headphones 700s -kuulokkeiden keskustelutilan. Molempien ansiosta kuulija voi helposti valita, kuinka paljon taustaääniä haluaa kuulla tai torjua. Näin pystyt nauttimaan alemmasta desibelitasosta ja silti pysyä tietoisena ympäristöstäsi. Voit siten kuulla kaiken tarvittavan ilman ylimääräistä taustahälyä.

Nainen Bose QuietComfort II -nappikuulokkeet korvissaan

Matkaa rauhallisesti

Taustaääniä poistavat nappikuulokkeet ovat kompaktit sekä kevyet ja mahtuvat taskuun, joten voit ottaa ne mukaan minne ikinä menetkin. Rauhoittava äänimaailma on aina kätesi ulottuvilla. Onko edessä pitkä lento? Uppoudu äänikirjan maailmaan parhaiten lentokoneeseen sopivilla, taustaääniä poistavilla kuulokkeilla. Kaipaatko keskittynyttä tilaa? Luo meditatiivinen äänimaailma. Täytyykö kirjoittaa raportti? Ota taustalle motivoivia ja energisiä kappaleita.

Tämän kaiken mahdollistaa Bosen taustaääniä poistavien kuulokkeiden akku. Esimerkiksi QC Earbuds II -nappikuulokkeet ja niiden latauskotelo tuottavat yhteensä virtaa jopa 24 tunnin ajaksi. Jos nappikuulokkeiden akku kuluu tyhjiin, saat niihin lisävirtaa jopa kahden tunnin ajaksi vain 20 minuutin latauksen jälkeen. Ihanteellinen pikalataukseen juna-asemalla, lentokentällä tai varikolla.

Teknologian monilahjakkuus

Taustaääniä poistavista kuulokkeista ja nappikuulokkeista on hyötyä päivän mittaan. Kun opit hyödyntämään niiden etuja ja monikäyttöisyyttä, niistä tulee aamukahvin veroinen välttämättömyys.

Tuotteiden saatavuus voi vaihdella maakohtaisesti.

AIHEESEEN LIITTYVÄT TUOTTEET

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Viisi tapaa, joilla uudet QuietComfort II -nappikuulokkeet nostavat nappikuulokkeiden tasoa
Parhaat kuulokkeet työskentelyä varten