UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori
Nainen Bose QuietComfort II -nappikuulokkeet korvissaan

Taustaäänien poisto tuo rauhaa joulukiireiden keskelle

Jouluna on tarkoitus levätä ja rentoutua yhdessä perheen kanssa, mutta todellisuudessa siitä on tapana tulla melkoista hullunmyllyä. Kun odottavat askareet kasaantuvat, kodista tulee toiminnan keskipiste – täytyy ostaa lahjoja, ripustaa koristeita, siivota, kestitä vieraita, selvittää lasten riitoja ja keitellä glögiä.

Anna itsellesi rauhaa taustaäänten poistotekniikan avulla jouluhälinän keskellä. Teknologia voi auttaa sinua luovimaan perhekokoontumisissa ja tuomaan esiin parhaat puolesi vuoden ihanimpana aikana.

Nainen käyttää QuietComfort 45 -kuulokkeiden toimintopainiketta, ja nainen korvissaan Bose QuietComfort -nappikuulokkeet

Mitä taustaääniä poistavat kuulokkeet tekevät?

Aktiivinen taustaäänien poisto seuraa ympäristön ääniä ja lähettää signaalin vastakkaisella taajuudella, mikä kumoaa signaalin. Taustaääniä poistavien kuulokkeiden edut löytyvät taajuuden luomasta hiljaisuuden kuplasta, jossa toistamasi sisältö kuuluu selkeämpänä kuin koskaan meluisissa olosuhteissa, joissa tavallisesti pystyt tuskin kuulemaan omia ajatuksiasi. Joulunaikaan tämä saattaa olla juuri kaipaamasi pakokeino, jotta selviät hälinästä juhlatunnelman kärsimättä.

Rentoudu matkustaessasi

Matkailu on taustaäänien poiston geeneissä. Teknologia kehitettiin alun perin lentäjille, ja ensimmäiset oikeat taustaääniä poistavat kuulokkeet saivat alkunsa, kun Bosen perustaja Amar Bose joutui kärsimään huonosta äänikokemuksesta lennolla – ja päätti löytää siihen ratkaisun.

Jos otetaan huomioon, miten intensiivistä matkustaminen voi joulunaikaan olla, Bose QuietComfort® II -kuulokkeet voivat olla paras matkakumppanisi. Surisevia puhelimia? Kirskuvia junia? Kiljuvia vauvoja? Ei pihahdustakaan. Jäljelle jäätte vain sinä ja äänimaisemasi. Lisäksi kevyet ja kompaktit kuulokkeet kulkevat helposti mukana ja niissä riittää virtaa 24 tunniksi.

Mies ulkona korvissaan Bose QuietComfort II -nappikuulokkeet, ja mies ottamassa yhtä Bose QuietComfort II -nappikuuloketta latauskotelosta
Ulkona oleva nainen käyttää Bose QuietComfort -nappikuulokkeiden kosketusohjaimia, ja nainen laittaa QuietComfort-nappikuulokkeiden latauskoteloa taskuunsa

Tee shoppailusta mukavampaa

Teitpä sitten ostoksia kaupungilla tai kauppakeskuksessa, voit olla varma yhdestä asiasta – et voi välttyä ruuhkilta. Kaupat verhoavat sisääntulot näytöillä houkutellakseen suuria, riehakkaita väkijoukkoja ja soittavat niin paljon joulumusiikkia, että pärjäät sillä vuoden loppuun saakka, ellet pidempääkin.

Kun päädyt keskelle hälinää, sujauta taustaääniä poistavat kuulokkeet korviisi ja valitse päivällesi oma soittolista. Kuulokkeet pitävät kaaoksen loitolla, jotta voit keskittyä käsillä olevaan tehtävään. Ulkoisten ääniärsykkeiden poistaminen voi auttaa sinua myös uppoutumaan täyden levollisuuden tilaan ja ehkä jopa tehdä pitkässä kassajonossa jonottamisesta mukavaa. Huolimatta ulkomaailman äänistä voit nauttia rauhaisasta hetkestä suosikkimusiikkisi tai -äänikirjasi parissa.

Luo oma piilopaikka

Joulunaikaan koti on usein tupaten täynnä, kun lapsilla alkaa loma, ystävät ja perhe tulevat kyläilemään kaukaakin ja naapurit sekä työkaverit pistäytyvät tuomaan lisää taatelikakkua. Kun ympärillä tapahtuu niin paljon, on helppo tuntea itsensä ylivirittyneeksi.

Sujauta päähän taustaääniä poistavat Bose 700 -kuulokkeet ja sukella seesteisyyden tilaan. Anna ajan hidastua, kun joka ikinen ulkomaailman ääni – niin pattereiden kolina kuin tiskikoneen hurinakin – haihtuu kuulumattomiin. Tässä tilassa lepää niin mielesi, kehosi kuin sielusikin.

Nainen ulkona päässään taustaääniä poistavat Bose 700 -kuulokkeet, ja taustaääniä poistavat Bose 700 -kuulokkeet pöydällä
Nainen korvissaan Bose QuietComfort II -nappikuulokkeet, ja mies työskentelee päässään QuietComfort 45 -kuulokkeet

Nauti yhdessäolosta

Joillakin yhdessäolo ystävien ja perheen kanssa voi jäädä videopuheluiden varaan, jos matkustaminen ei ole vaihtoehto.

Jouluna kokoonnutaan usein yhteen suuren ihmisjoukon kanssa, mikä tarkoittaa, että myös ääntä lähtee. Bosen taustaääniä poistavien kuulokkeiden ja nappikuulokkeiden mikrofonijärjestelmät on suunniteltu juuri tällaisiin ympäristöihin ja tilanteisiin.

Kuusi mikrofonia poistavat kaikki ympäristön äänet, jolloin kuulet soittajan paremmin, samalla kun neljä mikrofonia vaimentavat häiritseviä ääniä ympärilläsi, jotta soittaja kuulee sinut selkeämmin – jopa täpötäydessä ja meluisassa huoneessa. Lisäksi uusimman Bluetooth-teknologian ja ulkoisten kosketusohjaimien ansiosta musiikin ja puheluiden välillä siirtyminen on helppoa eikä sinun tarvitse koskaan enää hapuilla puhelintasi.

Löydä sisäinen rauha ja riemu

Taustaääniä poistavat kuulokkeet ja nappikuulokkeet ovat loistava lahja. Ne voivat kuitenkin olla kultaakin kalliimmat sinulle itsellesi, sillä ne voivat vähentää – tai jopa poistaa – stressiä, joka tuo esiin sisäisen ilonpilaajasi. Taustaääniä poistavissa kuulokkeissa on myös se etu, että ne voivat antaa sinulle tarvitsemasi tilan rauhan löytämiseen ja joulunajasta nauttimiseen.

Mies ulkona päässään Bose QuietComfort 45 -nappikuulokkeet, ja QuietComfort II -nappikuulokkeet pöydällä.

Tuotteiden saatavuus voi vaihdella maakohtaisesti.

AIHEESEEN LIITTYVÄT TUOTTEET

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Viisi tapaa, joilla uudet QuietComfort® II -kuulokkeet nostavat nappikuulokkeiden tasoa
Bosen langattomien nappikuulokkeiden ohjaaminen pyyhkäisemällä, napauttamalla ja painamalla
Paras soundi ja istuvuus yksilöitävillä nappikuulokkeilla