TUTUSTU MAAILMAN PARHAASEEN TAUSTAÄÄNIEN POISTOON: QUIETCOMFORT® EARBUDS II -KUULOKKEET JA 90 PÄIVÄN RISKITÖN KOKEILU. LISÄTIETOJA

Avokonttoreissa yhteistyö on helpompaa, mutta häiriötekijöitä riittää

Miten Bosen Bluetooth®-kuulokkeet voivat auttaa sinua työskentelemään tehokkaammin

Jos luet tätä tekstiä töissä, vietät todennäköisesti paljon aikaa avokonttorissa. Vaikka vieruskaveriin pidetään nykyään pidempi turvaväli, ympäristön melu ei ole kadonnut minnekään. Sinusta tuntuu ehkä siltä, että et saa mitään aikaiseksi ennen kuin Mikko lopettaa äänekkään myyntipuhelunsa tai Anni ja Ilari lakkaavat nauramasta sarjalle, jota he molemmat maratoonaavat. Tai kunnes useat muut häiriötekijät lakkaavat häiritsemästä työntekoasi.

Avokonttoreilla on monia hyviä puolia, esimerkiksi yhteistyö, toveruus, energiataso ja jos olet onnekas, huoneen toisessa päässä olevasta ikkunasta kajastava luonnonvalo. Huonojakin puolia kuitenkin löytyy. Tutkijat havaitsivat Journal of Environmental Psychology -lehden tutkimuksessa vuodelta 2018, että melu, esimerkiksi työkavereiden keskustelu, häiritsi avokonttoreissa työskenteleviä ihmisiä. Sen seurauksena työntekijöiden stressaantuneisuus lisääntyi, ja heidän kykynsä tehdä yhteistyötä laski. Luultavasti päädyt siis välttelemään häiritseviä työkavereitasi.

Useimmat meistä eivät voi valita, millaisessa konttorissa työskentelemme. Voit kuitenkin helpottaa työskentelyäsi myös avokonttorissa. Avain tehokkaaseen työskentelyyn on flow-tilassa pysyminen ja keskeytysten minimoiminen erityisesti tehtävästä toiseen siirryttäessä. Näin Bluetooth-yhteydellä varustetut Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeet voivat auttaa sinua siinä.

Laita kuulokkeet päähäsi heti työpäivän alettua – näin viestit muille, että yrität keskittyä. Suosikkisoittolistaasi kuuntelemalla voit vähentää meluisan ympäristön aiheuttamia häiriötekijöitä (kun sinun pitää todella keskittyä, kuuntele tuttua instrumentaalista musiikkia). Kuuntelitpa mitä tahansa, Headphones 700 -kuulokkeiden aktiivinen taajuuskorjain tuottaa vivahteikkaan ja mukaansatempaavan kuuntelukokemuksen. Taustaäänien poistotekniikka puolestaan sopii täydellisesti avokonttoreihin, koska se havaitsee äänet ympäristöstäsi ja tuottaa vastakkaisen elektronisen signaalin, joka kumoaa ne tehokkaasti. 

Kaikilta keskeytyksiltä ei voi kuitenkaan välttyä – esimerkiksi kun pomosi haluaa tietää mielipiteesi tai kun työkaverisi kysyy, miten juot kahvisi. Tällöin sinun ei tarvitse kopeloida kuulokkeita pois korviltasi, vaan voit ottaa käyttöön keskustelutilan. Pyyhkäise vain sormellasi korvakuppia, niin voit siirtyä täydellisestä taustaäänien poistosta ympäristön äänien kuunteluun. Toiminto keskeyttää äänisisällön toistamisen ja laskee melunvaimennuksen nollaan. Siten kuulet ympäristösi äänet kuin kuulokkeita ei olisi ollenkaan.

Bosen kuulokkeet saavat tunnetusti musiikin kuulostamaan hyvältä, minkä lisäksi Headphones 700 -kuulokkeet parantavat myös oman äänesi laatua. (Puheäänesi siis. Lauluääntä ne eivät valitettavasti paranna.) Korvakuppeihin upotetut mikrofonit eristävät äänesi konttorin taustamelusta – kuten Annin ja Ilarin naurusta – joten puhelun toinen osapuoli kuulee äänesi selkeästi.

Jos haluat nostaa etäpalaverisi uudelle tasolle, kannattaa harkita UC-sertifioituja Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeita. Ne on suunniteltu helpottamaan työntekoa missä tahansa (kukapa ei tänä päivänä olisi muuttanut työtapojaan?). Headphones 700 -kuulokkeiden erikoisversio toimii Bose USB Link Bluetooth -adapterin kanssa, mikä takaa kätevän, valmiin langattoman yhteyden neuvottelupuheluita varten. Kuulokkeet ja adapteri ovat yhteensopivia Microsoft Teamsin, Google Meetin ja Zoomin kanssa. Näin voit pitää laadukkaita kokouksia ja nauttia huolettomasta yhteistyöstä.

Eikä tässä vielä kaikki – Headphones 700 -kuulokkeet ovat vain yksi taustaääniä poistavista tuotteistamme. Bosen valikoimaan kuuluu lisäksi erilaisia in-ear-kuulokkeita, kuten uudet täysin langattomat QuietComfort® Earbuds -nappikuulokkeet. Hankittuasi sopivat taustaääniä poistavat Bluetooth-kuulokkeet työkaverit, työ tai jopa avokonttori voivat alkaa taas tuntua miellyttäviltä.

Uudet sanka- ja nappikuulokkeet sekä äänentoiston seuraava kehitysaskel.
Ostosvinkit: taustaääniä poistavat kuulokkeet