TOIMITETTAVISSA 1–2 ARKIPÄIVÄN KULUESSA. RISKITÖN KOKEILUJAKSO JA MAKSUTON PERUSTOIMITUS YLI 45 €:N TILAUKSIIN

MITEN BOSEN BLUETOOTH®-KUULOKKEET VOIVAT AUTTAA SINUA TYÖSKENTELEMÄÄN TEHOKKAAMMIN

Avokonttoreissa yhteistyö on helpompaa, mutta häiriötekijöitä riittää

Avokonttoreissa yhteistyö on helpompaa, mutta häiriötekijöitä riittää.

Jos luet tätä artikkelia töissä, työskentelet luultavasti avokonttorissa. Sinusta tuntuu ehkä siltä, että et saa mitään aikaiseksi ennen kuin Mikko lopettaa äänekkään myyntipuhelunsa tai Anni ja Ilari lakkaavat nauramasta sarjalle, jota he molemmat maratoonaavat. Tai kunnes useat muut häiriötekijät lakkaavat häiritsemästä työntekoasi.

Avokonttoreilla on monia hyviä puolia, esimerkiksi yhteistyö, toveruus, energiataso ja jos olet onnekas, huoneen toisessa päässä olevasta ikkunasta kajastava luonnonvalo. Huonojakin puolia kuitenkin löytyy. Tutkijat havaitsivat Journal of Environmental Psychology -lehden tutkimuksessa vuodelta 2018, että melu, esimerkiksi työkavereiden keskustelu, häiritsi avokonttoreissa työskenteleviä ihmisiä. Sen seurauksena työntekijöiden stressaantuneisuus lisääntyi, ja heidän kykynsä tehdä yhteistyötä laski. Luultavasti päädyt siis välttelemään häiritseviä työkavereitasi.

Useimmat meistä eivät voi valita, millaisessa konttorissa työskentelemme. Voit kuitenkin helpottaa työskentelyäsi myös avokonttorissa. Avain tehokkaaseen työskentelyyn on flow-tilassa pysyminen ja keskeytysten minimoiminen erityisesti tehtävästä toiseen siirryttäessä. Näin Bluetooth®-yhteydellä varustetut Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeet voivat auttaa sinua siinä.

Laita kuulokkeet päähäsi heti työpäivän alettua – näin viestit muille, että yrität keskittyä. Suosikkisoittolistaasi kuuntelemalla voit vähentää meluisan ympäristön aiheuttamia häiriötekijöitä (kun sinun pitää todella keskittyä, kuuntele tuttua instrumentaalista musiikkia). Headphones 700 -kuulokkeiden aktiivinen taajuuskorjausteknologia tarjoaa täyteläisen ja immersiivisen kuuntelukokemuksen. Taustaäänien poistotekniikka puolestaan sopii täydellisesti avokonttoreihin, koska se havaitsee äänet ympäristöstäsi ja tuottaa vastakkaisen elektronisen signaalin, joka kumoaa ne tehokkaasti.

Kaikilta keskeytyksiltä ei voi kuitenkaan välttyä. Kun työkaverisi tulee juttelemaan sinulle, älä tuhlaa aikaasi Headphones 700 -kuulokkeiden riisumiseen – taustaäänien poisto on täysin säädettävissä. Korkeimmalla tasolla saat vaikuttavimman hiljaisuuden, alhaisimmalla tasolla taas kuulet kaiken niin hyvin, että et uskoisi käyttäväsi kuulokkeita lainkaan. Voit asettaa taustaäänien poiston tasolle, joka parhaiten sopii työhösi. Keskustelutila pysäyttää äänisisällön ja keskeyttää samalla taustaäänien poiston pikaisia keskusteluja varten. Voit siis kertoa pomollesi, että projekti etenee aikataulussa, ja jatkaa sitten siitä mihin jäit.

Bosen kuulokkeet saavat tunnetusti musiikin kuulostamaan hyvältä, minkä lisäksi Headphones 700 -kuulokkeet parantavat myös oman äänesi laatua. (Puheäänesi siis. Lauluääntä ne eivät valitettavasti paranna.) Korvakuppeihin upotetut mikrofonit eristävät äänesi konttorin taustamelusta – kuten Annin ja Ilarin naurusta – joten puhelun toinen osapuoli kuulee äänesi selkeästi.

Avokonttori ei välttämättä ole paras paikka keskittymistä vaativalle työlle, mutta taustaääniä poistavien Bluetooth-kuulokkeiden ansiosta pidät jälleen työkavereistasi, työstäsi ja ehkä jopa avokonttoristasi.

BOSE NOISE CANCELLING HEADPHONES 700

Pidä katse ympäristössäsi. Vapauta kätesi.
Lumoudu kuulemastasi.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeet vastaavat odotuksiasi – ja ylittävät ne kirkkaasti. Ne ovat älykuulokkeet, joiden ansiosta voit havainnoida ympäristöäsi ja käyttää virtuaaliavustajia helposti.