UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

Avokonttoreissa yhteistyö on helpompaa – mutta häiriötekijöitä riittää

Miten Bosen Bluetooth®-kuulokkeet voivat auttaa sinua työskentelemään tehokkaammin

Jos luet tätä tekstiä töissä, vietät todennäköisesti paljon aikaa avokonttorissa. Vaikka vieruskaveriin pidetään nykyään pidempi turvaväli, ympäristön melu ei ole kadonnut minnekään. Sinusta tuntuu ehkä siltä, että et saa mitään aikaiseksi, ennen kuin Mikko lopettaa äänekkään myyntipuhelunsa tai Anni ja Ilari lakkaavat nauramasta sarjalle, jota he molemmat maratoonaavat. Tai kunnes useat muut häiriötekijät lakkaavat häiritsemästä työntekoasi.

Avokonttoreilla on monia hyviä puolia, esimerkiksi yhteistyö, toveruus, energiataso, ja jos olet onnekas, huoneen toisessa päässä olevasta ikkunasta kajastava luonnonvalo. Huonojakin puolia kuitenkin löytyy. Tutkijat havaitsivat Journal of Environmental Psychology -lehden tutkimuksessa vuodelta 2018, että melu, esimerkiksi työkavereiden keskustelu, häiritsi avokonttoreissa työskenteleviä ihmisiä. Sen seurauksena työntekijöiden stressaantuneisuus lisääntyi ja heidän yhteistyökykynsä heikkeni. Luultavasti päädyt siis välttelemään häiritseviä työkavereitasi.

Useimmat meistä eivät voi valita, millaisessa konttorissa työskentelevät. Voit kuitenkin helpottaa työskentelyäsi myös avokonttorissa. Avain tehokkaaseen työskentelyyn on flow-tilassa pysyminen ja keskeytysten minimoiminen erityisesti tehtävästä toiseen siirryttäessä. Näin Bluetooth-yhteydellä varustetut, Bose Noise Canceling 700 -kuulokkeet voivat auttaa sinua siinä.

Laita kuulokkeet päähäsi heti työpäivän alettua – näin viestit muille, että yrität keskittyä. Suosikkisoittolistaasi kuuntelemalla voit vähentää meluisan ympäristön aiheuttamia häiriötekijöitä (kun sinun pitää todella keskittyä, kuuntele tuttua instrumentaalimusiikkia). Kuuntelitpa mitä tahansa, 700-kuulokkeiden aktiivinen taajuuskorjain tuottaa vivahteikkaan ja mukaansatempaavan kuuntelukokemuksen. Taustaäänien poistotekniikka puolestaan sopii täydellisesti avokonttoreihin, koska se havaitsee äänet ympäristöstäsi ja tuottaa vastakkaisen elektronisen signaalin, joka kumoaa ne tehokkaasti. 

Kaikilta keskeytyksiltä ei voi kuitenkaan välttyä – esimerkiksi kun pomosi haluaa tietää mielipiteesi tai kun työkaverisi kysyy, haluatko kahvia. Tällöin sinun ei tarvitse kopeloida kuulokkeita pois korviltasi, vaan voit ottaa käyttöön keskustelutilan. Pyyhkäise vain sormellasi korvakuppia, niin voit siirtyä täydellisestä taustaäänien poistosta ympäristön äänien kuunteluun. Toiminto keskeyttää äänisisällön toistamisen ja laskee melunvaimennuksen nollaan. Siten kuulet ympäristösi äänet kuin kuulokkeita ei olisi ollenkaan.

Bosen kuulokkeet saavat tunnetusti musiikin kuulostamaan hyvältä, minkä lisäksi 700-kuulokkeet parantavat myös oman äänesi laatua. (Siis puheäänesi. Laulaessasi joudut kuitenkin pärjäämään omillasi.) Korvakuppeihin upotetut mikrofonit eristävät äänesi konttorin taustamelusta – kuten Annin ja Ilarin naurusta – joten puhelun toinen osapuoli kuulee äänesi selkeästi.

Jos haluat nostaa etäpalaverisi uudelle tasolle, kannattaa harkita UC-sertifioituja, Bose Noise Canceling 700 -kuulokkeita. Ne on suunniteltu helpottamaan työntekoa missä tahansa (kukapa ei tänä päivänä olisi muuttanut työtapojaan?). 700-kuulokkeiden erikoisversio toimii Bose USB Link -Bluetooth-adapterin kanssa, mikä takaa kätevän, valmiin langattoman yhteyden neuvottelupuheluita varten. Kuulokkeet ja adapteri ovat yhteensopivia Microsoft Teamsin, Google Meetin ja Zoomin kanssa. Näin voit pitää laadukkaita kokouksia ja nauttia huolettomasta yhteistyöstä.

Eikä tässä vielä kaikki – 700-kuulokkeet ovat vain yksi taustaääniä poistavista tuotteistamme. Bosen valikoimaan kuuluu lisäksi erilaisia in-ear-kuulokkeita, kuten täysin langattomat QuietComfort®-nappikuulokkeet. Hankittuasi sopivat taustaääniä poistavat Bluetooth-kuulokkeet työkaverit, työ tai jopa avokonttori voivat alkaa taas tuntua miellyttäviltä.

AIHEESEEN LIITTYVÄT TUOTTEET

  Olet valinnut vertailuun enimmäismäärän tuotteita (4).   Enimmäismäärä tuotteita (4) valittu   Voit vertailla vain samankaltaisia tuotteita.   Vertaile vain samankaltaisia tuotteita.
(0)
Valitse vertailuun 2–4 tuotetta

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Ostosvinkit: taustaääniä poistavat kuulokkeet

Mitä ovat työhön tarkoitetut kuulokkeet?

Työhön tarkoitetut kuulokkeet on suunniteltu auttamaan keskittymiskyvyn ja tehokkuuden parantamisessa töissä laadukkaan äänen ja taustaääniä poistavan teknologian avulla.

Millaisia ominaisuuksia työhön tarkoitetuista kuulokkeista kannattaa etsiä?

Kun valitset kuulokkeita työkäyttöön, kiinnitä huomiota taustaäänien poistoon, mukavuuteen, kestävyyteen ja pitkään akunkestoon.

Mitä hyötyä taustaääniä poistavista kuulokkeista voi olla töissä ja neuvottelupuheluissa?

Bosen taustaääniä poistavat sanka- ja nappikuulokkeet sopivat loistavasti neuvottelupuheluihin ja muuhun työkäyttöön, sillä ne ovat mukavia ja kestäviä ja vaimentavat muita ääniä. Nämä ominaisuudet helpottavat ajankohtaisiin tehtäviin keskittymistä, ja kuulokkeita voi käyttää miellyttävästi tuntien ajan.

Onko olemassa työhön tarkoitettuja taustaääniä poistavia kuulokkeita?

Kyllä. Bosen taustaääniä poistavat kuulokkeet ovat langattomia, ja niitä voi käyttää kätevästi Bluetooth-yhteydellä.

Voiko työkäyttöön tarkoitettuja taustaääniä poistavia kuulokkeita käyttää matkoilla?

Kyllä. Työkäyttöön tarkoitetut taustaääniä poistavat kuulokkeet ovat usein ihanteellisia matkoille, sillä ne voivat sulkea pois lentokoneen tai junan moottorin äänet.

Mistä tiedän, sopivatko työhön tarkoitetut taustaääniä poistavat kuulokkeet minulle?

Jos työskentelet meluisassa ympäristössä ja kaipaat keskittymisrauhaa, työhön tarkoitetut taustaääniä poistavat kuulokkeet voivat olla hyvä apuväline häiriöiden vähentämiseen ja tuottavuuden parantamiseen.