UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

Uskomme, että ääni voi avata sydämemme ja mielemme mittaamattomille mahdollisuuksille. Tee jokaisesta päivästä entistä parempi

ÄÄNEN VOIMALLA

Lue, kuinka ihmiset käyttävät taustaäänien poistoa uppoutuakseen täyteen hiljaisuuteen tai syventyäkseen musiikkiin.

Tositarinoita siitä, miten ihmiset käyttävät kuulokkeita rauhoittumiseen, keskittymiseen ja itsestään huolta pitämiseen.

Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeet

Kun avaat silmäsi auringonvalolle, avaat myös mielesi ympäröivälle maailmalle. Päivittäiset velvollisuudet, vaatimukset ja mieltä painavat ajatukset yhdessä ympäristön näkymien ja äänien kanssa tunkeutuvat yksityiseen tilaasi ja vaikuttavat mieleesi ja tunteisiisi. Äänen voimalla ihmiset ovat kuitenkin löytäneet tapoja paeta hetkeksi ympäröivästä maailmasta. He ovat löytäneet elämäänsä iloa, lohtua ja joskus myös helpotusta.

Tutustu kokemuksiin ja tarinoihin siitä, miten äänen voima on muuttanut ja parantanut ihmisten elämiä.

Aikaa hiljaisuudelle, aikaa äänille.

Kaaos ja meteli ovat osa lentohenkilökunnan jokapäiväistä elämää. Japon kaltaiset lentohenkilöstön jäsenet joutuvat jatkuvasti kestämään raskasta aistikuormaa, mikä voi vaikuttaa niin henkiseen kuin tunteelliseen puoleen ja saattaa aiheuttaa stressiä. Tällainen jatkuva paine voi vaikeuttaa arjen tasapainon ja hyvän olon löytämistä.

”Hiljaisuus on auttanut minua selviämään.”

– Japo, lentoemäntä

Katso, miten Japo tekee päivästään paremman suodattamalla ääniä ja nauttimalla musiikista. Äänen voimalla Japo on kyennyt löytämään hyvää oloa ja pitämään itsestään huolta tai ”rakastamaan itseään”, kuten hän asian ilmaisee. Hän luo oman kuplansa vaimentamalla ympäristön äänet ja kuuntelemalla omaa musiikkiaan ja pitää näin itsestään huolta fyysisesti, henkisesti sekä mielen ja tunteiden tasolla.

Äänien innovaatiota

Alun perin lentokoneen melunvaimennukseen tarkoitetut vastamelukuulokkeet ovat kehittyneet hurjasti, ja nykyään ihmiset käyttävät niitä arkielämässään. Rakkautemme ääneen saattoi olla melunvaimennuksen vallankumouksen alullepanija, mutta innovaatiomme todellinen lähde ovat tarinat siitä, kuinka ihmisten elämänlaatu on parantunut kuulokkeidemme ansiosta.

On ihmeellistä huomata, kuinka paljon melunvaimennustekniikka on kehittynyt ja kuinka me olemme oppineet kehittämään sitä entistäkin pidemmälle. Luomme jatkuvasti uutta ja jatkamme luomuksiemme työstämistä ja kehittämistä.

Katsaus sisäpuolelta

Rodrigo Gomes, Bosen Senior Product Line Manager, on ollut osa Bose-perhettä jo kahdeksan vuoden ajan ja työskennellyt enimmäkseen melunvaimennustekniikan parissa. Keskustelustamme Rodrigon kanssa kävi ilmi, että melunvaimennusta ei kehitetty pelkästään paremman tekniikan takia, vaan tavoitteena oli myös ihmisten elämänlaadun, työnteon ja vapaa-ajan parantaminen. Kuulokkeiden ominaisuuksien täytyy myös pystyä vastaamaan siihen valtavaan määrään sisältöä, mitä nykyajan älypuhelimissa on. Lisäksi ihmiset käyttävät kuulokkeita koti- ja työympäristön lisäksi ulkomaailmassa, kuten kahviloissa, kävelyllä ja maisemia ihaillessa. Nämä muutokset ihmisten käyttäytymisessä ohjasivat suunnittelutyötämme, kun työstimme viimeisimpiä langattomia Bluetooth®-vastamelukuulokkeita, joiden ansiosta:

”Voit tarpeen tullen keskittyä ja eristää häiriötekijät ulkopuolelle.”

– Rodrigo, Bose Senior Product Line Manager

Rodrigon mukaan monet asiakkaat ovat kirjoittaneet palautteissaan, että vastamelukuulokkeet ovat parantaneet heidän elämänlaatuaan. Tämä on musiikkia Rodrigon kaltaisen työntekijän korville, sillä hän on jo vuosia työskennellyt vastamelukuulokkeiden parissa.

”On ihmisiä, jotka eivät pystyneet lähtemään ulos kodistaan heitä häiritsevän melun takia. He kertoivat palautteissaan, kuinka kuulokkeemme ovat muuttaneet heidän elämänsä.”

– Rodrigo

Äänet koetaan henkilökohtaisesti

Rodrigon omat kokemukset todella kiteyttivät sen, kuinka äänet voivat vaikuttaa ihmisten elämään – niin hyvässä kuin pahassa. Hän kertoi naapuristaan, joka oli erittäin herkkä koville äänille. Naapurin poika oli samassa uimakoulussa Rodrigon pojan kanssa. Uimaharjoittelun allas oli katoksen alla, ja hallissa kaikui ja oli äänekästä. Rodrigon naapuri ei pystynyt melun takia istumaan hallissa katsomassa poikansa uimista. Eräänä päivänä Rodrigo lainasi naapurilleen langattomia vastamelukuulokkeitaan. Naapuri asetti melunvaimennuksen tasolle 5.

”Se muutti kaiken. Nyt naapurini pystyi katsomaan poikansa uimaharjoituksia. Se oli mahtavaa.”

– Rodrigo

Vaimenna. Voimista.

Äänet koetaan henkilökohtaisesti, ja ne vaikuttavat meihin eri tavoin. Erityisesti muusikot tietävät, miten äänen voima voi vaikuttaa ihmiseen. Kyse ei ole pelkästään musiikista – äänet voivat muuttaa elämäämme monin tavoin. Laulaja, lauluntekijä ja Bosen pitkäaikainen yhteistyökumppani Anna Clendening on yksi muusikoista, jotka ovat käyttäneet äänen voimaa pitääkseen häiritsevät äänet loitolla.

Oli mahtavaa kuulla, kuinka paljon ääni rauhoittaa Annaa. Kaikki alkoi siitä, kun Anna kokeili isänsä vastamelukuulokkeita yli 5 vuotta sitten.

”Laitoin ne päähän herätessäni, pidin niitä suurimman osan päivää ja nukuin ne päässäni, jotta en heräisi keskellä yötä.”

– Anna, muusikko

Anna ei voi koskaan tietää, mikä kulloinkin saa hänen jokapäiväistä elämää häiritsevän hermostuneisuutensa ja stressinsä heräämään. Vastamelukuulokkeillaan Anna kuitenkin pystyy sulkemaan stressaavan melun ja häiriöt ulkopuolelle ja kuuntelemaan sen sijaan tyynnyttäviä ja rauhoittavia ääniä.

”Laitan kuulokkeet päähän, kun menen ruokaostoksille tai ostoskeskukseen syömään. Sillä tavoin pystyin luomaan ympärilleni oman levollisen tilan.”

– Anna, muusikko

Anna meni vastamelukuulokkeineen jopa Disneylandin ilotulitusnäytökseen, vaikka hän ei pidä suurista väkijoukoista. Hän käänsi musiikin kovemmalle ja vaimensi ympäristön äänet niin, että hän pystyi nauttimaan näytöksestä ”omassa pienessä maailmassaan”, kuten Anna asian ilmaisee.

”Kuulokkeet muuttivat elämäni, ne auttoivat minua saamaan elämäni taas raiteilleen. Kuulokkeet olivat turvaverkkoni.” Lisää Annasta ja hänen musiikistaan.

Parempaa arkea

Japon, Rodrigon naapurin ja Annan kertomusten kaltaiset tositarinat osoittavat, miten paljon äänet vaikuttavat elämäämme. Ihmiset voivat eri tavoin paeta ulkomaailmaa tai sulkea sen ulkopuolelle vastamelukuulokkeilla. He pitävät itsestään huolta nauttimalla äänestä – ja hiljaisuudesta. Äänen voimalla he pystyvät myös muuttamaan itsensä ja elämänsä ja tuntemaan enemmän, olemaan enemmän ja tekemään enemmän.

AIHEESEEN LIITTYVIÄ TARINOITA

Kolme tapaa, joilla musiikista voi saada motivaatiota
Lue, kuinka kuulokkeet voivat auttaa sinua tekemään töitä tehokkaammin
Näin taustaääniä poistavat kuulokkeet tekevät lentomatkustamisesta mukavampaa

AIHEESEEN LIITTYVÄT TUOTTEET

Bose error page
  Olet valinnut vertailuun enimmäismäärän tuotteita (4).   Enimmäismäärä tuotteita (4) valittu   Voit vertailla vain samankaltaisia tuotteita.   Vertaa vain samankaltaisia tuotteita
(0)
Valitse vertailuun 2–4 tuotetta