UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

Soundbar-älykaiutin parantaa television ääntä monin tavoin

Soundbar voi tehdä television katselusta miellyttävämpää. Soundbar-älykaiutin voi tehdä elämästäsi mukavampaa.

Soundbar-älykaiuttimien ominaisuudet eivät pääty parempaan äänenlaatuun

Jos mietit, saako tavallisesta soundbarista rahoilleen tarpeeksi vastinetta, saattaisit ehkä pitää älykkäistä soundbareista. Soundbar-älykaiuttimet, kuten Bose Smart Soundbar 700- ja Bose Smart Soundbar 300 tietysti parantavat televisiosi äänenlaatua, mutta niillä voi tehdä paljon muutakin.

Aloita päiväsi älykaiuttimen seurassa

Bosen älykäs soundbar-kaiutin on älykaiuttimen ja soundbarin yhdistelmä. Bosen älykkäissä soundbareissa on esimerkiksi Wi-Fi®-yhteys ja sisäiset virtuaaliavustajat*. Kuvittele, että on varhainen aamu ja valmistaudut töihin lähtöön. Teet monia asioita kiireessä samanaikaisesti. Bosen älykkään soundbarin ansiosta voit kuulla uutiset, sää- ja liikennetiedotteet ja paljon muuta pelkästään puhekomentojen avulla. Samalla voit käydä suihkussa, pukeutua, syödä ja valmistautua lähtöön käyttämättä kaiutinta käsilläsi.

Rytmiä arkeen

Bosen älykkäät soundbarit pitävät sinut aina ajan tasalla, mutta niistä on myös viihdykkeeksi. Jos aina kotiin tullessasi laitat ensimmäisenä television päälle, se on todennäköisesti tapa eikä tietoinen päätös. Mitä jos tulisit kotiin ja käynnistäisitkin soundbarin? Bosen soundbar-älykaiutin on tehokas musiikkijärjestelmä. Sisäänrakennetun puheohjauksen ansiosta voit aloittaa lempimusiikin striimauksen ja internetradion, podcastien ja äänikirjojen kuuntelun omalla puheellasi ja nauttia selkeästä, huoneen täyttävästä äänestä. Bosen älykaiuttimia voi liittää yhteen muiden Bosen älykaiuttimien kanssa, jolloin tuloksena on saumaton äänielämys kaikkialla kotonasi. Kuuntele eri kappaleita eri huoneissa tai yhtä kappaletta kaikissa huoneissa samaan aikaan. Lisäksi vieraasi voivat yhdistää mobiililaitteensa Bosen älykkääseen soundbariin Bluetooth®-yhteydellä ja soittaa omaa lempimusiikkiaan.

Paras katseluaika on keskellä yötä

Kuten olet huomannut, Bosen älykkäät soundbarit pitävät sinut ajan tasalla ja toimivat tehokkaina kodin musiikkijärjestelminä, joista voi toistaa rajattomasti viihdettä. Ei kuitenkaan unohdeta, missä kaiutin on parhaimmillaan. Kaiutin tietysti saa elokuvat, urheilun ja muun viihteen kuulostamaan hyvältä, mutta ennen kaikkea se saa viihteen tuntumaan hyvältä sitä katsoessasi. Yleisön mylvintä ennen tärkeää ottelua. T-Rexin ärjyntä viidakon keskellä. Bosen älykkäissä soundbareissa on jykevä ja voimakas ääni. Mutta entä jos haluat nauttia TV-ohjelmasta isolla ja vahvalla Bose-äänellä häiritsemättä muita ympärilläsi? Voit yhdistää Bose Smart Soundbar 300- tai Bose Smart Soundbar 700 -kaiuttimenBose Headphones 700- tai QuietComfort® 45 headphones -kuulokkeisiin ja kuulla TV:n äänen haluamallasi tavalla. Voit säätää kummankin äänenvoimakkuutta erikseen, joten voit laskea soundbarin äänenvoimakkuutta tai mykistää sen kokonaan ja pitää kuulokkeidesi äänenvoimakkuuden kovalla.

* Virtuaaliavustajat voivat vaihdella maittain.
** Soitto-ominaisuus käytettävissä vain Alexaa tukevissa tuotteissa. Jotta tuotteiden välillä voi soittaa puheluita, molempien osapuolien on otettava ominaisuus käyttöön ja oltava yhteydessä Wi-Fiin.
Tuotteiden saatavuus voi vaihdella maittain


AIHEESEEN LIITTYVÄT TUOTTEET