UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori
Viulisti käyttämässä Bose S1 Pro+ Wireless PA Systemiä esiintyessään

Uusi S1 Pro+ System auttaa esiintyjiä nostamaan rimaa 4 tavalla

Jos olet esiintyjä, langaton PA-järjestelmä on kalustosi olennainen osa. Nämä siirrettäväksi sopivat kaiuttimet, joita myös PA-järjestelmiksi kutsutaan, vievät minkä tahansa esityksen korkeammalle tasolle auttamalla sinua vahvistamaan tuottamaasi ääntä riippumatta siitä, oletko katusoittaja, esiinnytkö kahvilassa vai isännöitkö lähibaarisi karaokeiltaa.

Kannettava Bose S1 Pro Bluetooth® -kaiutinjärjestelmä tuottaa jo luokkansa parasta ääntä, ja Bluetooth-kaiuttimen uusi, seuraavan sukupolven Bose S1 Pro+ Wireless PA System nostaa panoksia vielä entisestään. Sen rakenne ja äänenlaatu edustavat samaa korkeaa laatua, jota Bose-kaiuttimilta olet tottunut odottamaan, mutta uudistetun rakenteen ansiosta se on vielä edeltäjäänsäkin monipuolisempi ja helppokäyttöisempi. Seuraavassa esitellään joitakin rimaa nostavia ominaisuuksia, joita voit tältä uutuudelta odottaa.

1. Yhdistä välittömästi langattomiin varusteisiin

Esiintyjät saattavat tarvita siistimpää lavaa tai nopeampaa valmisteluprosessia, ja uusi S1 Pro+ todella tarjoaa molempia.

Se on luokkansa ensimmäinen kannettava PA-kaiutin, johon on integroitu kaksi langatonta vastaanotinta, jotka mahdollistavat välittömän yhdistämisen varusteisiin – ilman johtoja tai synkronointia. Sinun ei tarvitse kuin liittää langattomat lähettimet (myydään erikseen) lähteeseesi, ja ne yhdistyvät automaattisesti vastaanottimiin, jotka yksinkertaisesti kytket haluamaasi kanavaporttiin. Ja näin helposti voit yhdistää akustisen kitarasi, mikrofonisi tai muut instrumentit kaiuttimeen muutamassa sekunnissa. Se on täydellinen karaokeen, sillä se mahdollistaa kahden mikrofonin yhdistämisen ja synkronoinnin Bose Music -sovellukseen, jossa voit toimia DJ:nä asettaen seuraavan raidan jonoon, ja säätää raidan sekä mikrofonin äänenvoimakkuutta, ekvalisaattoria, kaikua ja paljon muuta.

Lähettimet tarjoavat yli 9 metrin luotettavan langattoman yhteyden, joten olet vapaa liikkumaan lavalla. Ne tarjoavat myös jopa neljän tunnin akunkeston sekä säilytyksen ja latauksen laitteessa, joten kätevyys on vertaansa vailla. Kyseessä on huippuluokan innovaatio, joka asettaa uusia standardeja viihteelle.

Esiintyjä kytkee Bose S1 Pro+:n 1/4” langatonta soitinlähetintä
Esiintyjä säätää bassoa Bose S1 Pro+ Wireless PA Systemin takana

2. Helpompi käyttöliittymä

S1 Pro+ tekee ihanteellisen äänen saavuttamisesta entistä helpompaa. Sen ohjauspaneeli on suunniteltu uudelleen, mikä tekee PA-järjestelmästä intuitiivisemman käyttää, mikä tarkoittaa, että oikean asetuksen löytämiseksi ei enää tarvitse räplätä useita säätimiä. Voi hallita kutakin kolmesta kanavasta uusien OLED-näyttöjen avulla säätäen äänenvoimakkuutta, bassoa, diskanttia ja kaikua (jos käytettävissä). Jos tämä ei ollut riittävän siistiä, modernit säätimet kääntyvät automaattisesti PA:n suunnan mukaan, joten niiden säätäminen on helppoa missä tahansa tilanteessa.

3. Miksaa langattomasti älypuhelimellasi

Määritimme monikanavaisen täysin langattoman kokemuksen uudelleen S1 Pro+ Systemin avulla. Etämiksaus Bose Music -sovelluksen yhdistettävyydellä tarjoaa ensimmäistä kertaa ohjauspaneelin suoraan älypuhelimeesi. Voit hallita kitaraasi, mikrofoniasi, taustanauhaasi ja paljon muuta puhelimellasi – enää ei kesken esityksen tarvitse siirtyä lavan laitaan säätämään bassoa tai mikrofonin äänenvoimakkuutta.

S1 Pro+ Wireless PA System -järjestelmän hallinta älypuhelimen Bose Music -sovelluksella
Muusikko kantaa S1 Pro+ Wireless PA Systemiä sisäänrakennetun kantokahvan avulla

4. Kevyempi, helppokantoisempi paketti.

Liikkuva esiintyjä tuntee jokaisen kilon, joten voimme iloksemme kertoa, että S1 Pro+ System on todella kannettava, sillä se painaa vain 6,5 kiloa – puolisen kiloa edeltäjäänsä vähemmän. Älä unohda: Se toimii muun muassa PA-järjestelmänä, monitorina, treenivahvistimena, langattomana päämusiikkijärjestelmänä, kaikki tämä yhdessä tyylikkäässä laitteessa. Se on valmistettu samoista laadukkaista materiaaleista, joihin voit Bose-tuotteita käyttäessäsi luottaa, sen upea ääni ja innovatiivinen teknologia on pakattu kevyeen ja helposti kannettavaan pakettiin.

Viihdyttämisen uusi standardi

Otimme PA-järjestelmät ja paransimme niitä entisestään uudella S1 Pro+:lla säilyttäen samalla alkuperäisen seikat, joita alkuperäisessä S1 Pro Speaker Systemissä rakastit. Uuden version rakennetta on parannettu, jotta se olisi entistä kannettavampi, monipuolisempi ja helppokäyttöisempi. Uudet OLED-säätimet ja langattomat miksausominaisuudet mahdollistavat soundisi säätämisen silmänräpäyksessä. Lisää Bose S1 Pro+ Wireless PA System varustukseesi ja nosta seuraava live-esiintymisesi korkeammalle tasolle.

Tuotteiden saatavuus voi vaihdella maakohtaisesti.

AIHEESEEN LIITTYVÄT TUOTTEET

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Loistavan kannettavan PA-järjestelmän 8 ominaisuutta