UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori
Nainen ylittää tietä Bose QuietComfort Earbuds II -kuulokkeet korvissaan

Viisi tapaa, joilla uudet QuietComfort® Earbuds II -kuulokkeet nostavat nappikuulokkeiden tasoa

Kuulokkeet ovat kehittyneet valtavasti entisaikojen vekottimista, jotka kytkettiin suoraan lanteilla roikkuvaan kasettisoittimeen – oransseja vaahtomuovisia korvalappuja unohtamatta. Nykyään parhaimpiin langattomiin nappikuulokkeisiin sisältyy sovitevalikoimia ja niissä on lukuisia ominaisuuksia, kuten vedenkestäviä materiaaleja, äänenvoimakkuuden ja toiston kosketusohjausta sekä aktiivista taustaäänien poistoa.

Bose korottaa panoksia entisestään uusilla seuraavan sukupolven QuietComfort® Earbuds II (QC Earbuds II) -kuulokkeilla. Kuulokkeiden muotoilu, toiminnot ja suorituskyky ovat entistä parempia, ja ne antavat jokaiselle mahdollisuuden nauttia musiikista juuri haluamallaan tavalla.

Tässä on viisi tapaa, joilla Bose QuietComfort® Earbuds II -kuulokkeet jatkavat aikaisemman mallin menestystä.

Mies istuu bussissa Bose QuietComfort Earbuds II -kuulokkeet korvissaan

Maailman paras taustaäänien poisto

Jokaisen korvan ja etenkin korvakäytävän yksilöllinen muoto vaikuttaa äänen kulkeutumiseen korvaan ja taustaäänien poiston toimintaan. QC Earbuds II -kuulokkeet ovat maailman ensimmäiset kuulokkeet, jotka ottavat tämän huomioon hyödyntämällä CustomTune-teknologiaa. Kun asetat napit korviisi, kuulokkeet antavat merkkiäänen mikrofonille, joka määrittää signaalin perusteella parhaimmat mahdolliset asetukset kummallekin korvalle. Näin voit olla varma, että ääni on aina juuri sopiva tärykalvoillesi. Lisäksi CustomTune-teknologia parantaa aktiivista taustaäänien poistoa etenkin puheen ja muiden sellaisten äänien kohdalla, jotka on hankala vaimentaa.

Triplamustat Bose QuietComfort Earbuds II -kuulokkeet

Mukavampi istuvuus

QC Earbuds II -kuulokkeet ovat kaikkein miellyttävimmät nappikuulokkeemme. Niiden mukana toimitetaan Fit Kit -sovitesarja, jonka ansiosta kuulokkeet voidaan räätälöidä entistä paremmin jokaiselle sopivaksi. Sarjan vaihdettavien sovitteiden ja vakausnauhojen joukosta voit valita parhaiten korviisi sopivat koot. Jos esimerkiksi oikean korvan korvalehti on pieni, mutta korvakäytävä leveä, voit valita suuremman sovitteen ja pienemmän vakausnauhan. Mieltymyksistäsi riippuen vasemmalle korvalle taas saattaa sopia paremmin jokin toinen yhdistelmä, kuten keskikokoinen sovite ja vakausnauha. Yhdistelemällä sovitteita ja nauhoja käytössäsi on yhdeksän mahdollista yhdistelmää, joilla voit yksilöidä kuuntelukokemuksesi ja varmistaa, että kuulokkeet pysyvät korvissasi.

Henkilö poistaa QC Earbud II -nappikuulokkeita latauskotelosta

Enemmän virtaa pienemmässä koossa

Suuret latauskotelot eivät mahdu taskuun, ja pienemmät kotelot eivät yleensä pysty yhtä tehokkaaseen lataukseen. QC Earbuds II -nappikuulokkeissa ei tarvitse murehtia kumpaakaan. Suunnittelimme kuulokkeille kotelon, joka on 45 % pienempi ja 25 % ohuempi kuin alkuperäisten QuietComfort® Earbuds -kuulokkeiden kotelo. Parannetussa latauskotelossa riittää virtaa kolmeen täyteen lataukseen aikaisempaan kahteen verrattuna. Kuulokkeissa on koko langattoman kuulokevalikoimamme pisin akunkesto, sillä koko paketti tarjoaa jopa 24 tuntia kuunteluaikaa: täyteen ladattujen QC Earbuds II -nappikuulokkeiden akunkesto on kuusi tuntia ja kotelosta saa usealla latauksella lisävirtaa yhteensä 18 tunniksi.

Nainen Bose QuietComfort Earbuds II -kuulokkeet korvissaan

Kevyemmät ja sulavalinjaisemmat

QC Earbuds II -kuulokkeiden latauskotelo ei ole ainoa, mikä on pientä. Uudet kuulokkeet ovat 30 % pienemmät kuin alkuperäiset QuietComfort® Earbuds -kuulokkeet, joten ne istuvat korviin huomaamattomammin. Uusi litteämpi muotoilu sopii paremmin korvien muotoon ja näyttää tyylikkäämmältä. Pienet kuulokkeet pysyvät paremmin paikoillaan, vaikka niitä huitaisisi vahingossa, ja tuntuvat muotoilunsa ansiosta mukavammilta korvissa myös sängyllä tai sohvalla loikoillessa.

Bose QuietComfort Earbuds II -kuulokkeet Soapstone-värissä

Parempi Bluetooth®

Ärsyttävät piippaukset ja signaalia häiritsevät yhteysongelmat ovat tuttu juttu kaikille Bluetooth-kuulokkeiden käyttäjille. QC Earbuds II -kuulokkeissa on uusin Bluetooth 5.3 -versio, jotta niiden yhteys olisi paras mahdollinen.

Tämä uusi Bluetooth-teknologia tarjoaa vahvan, katkeamattoman yhteyden yhdeksän metrin säteellä laitteesta. Parannukset kanavan luokittelussa vähentävät myös häiriöitä, jotka voisivat katkaista yhteyden. Se on energiatehokkaampi, sillä yhdistettyjen laitteiden ei tarvitse käsitellä niin paljon dataa. Lisäksi Bluetooth 5.3 -yhteyden ansiosta siirtyminen pieni- ja suuritehoisten toimintojen välillä on sulavampaa, jolloin musiikista voi siirtyä vaivattomasti puheluun yhteyden heikentymättä.

Triplamustat Bose QuietComfort Earbuds II -kuulokkeet

Vie kuuntelukokemuksesi uudelle tasolle

Kuuntelitpa sitten musiikkia salitreenin lomassa tai työtovereitasi etäkokouksessa, QC Earbuds II -nappikuulokkeet yhdistävät suosikkimusiikin ja arjen askareet täysin uudella tavalla. Nämä viisi parannusta saattavat olla juuri se asia, joka saa päiväsi uuteen nousuun lenkkipolulla tai toimistolla.

Tuotteiden saatavuus voi vaihdella maakohtaisesti.

AIHEESEEN LIITTYVÄT TUOTTEET