90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Väärennetyt tuotteet

Kun ostat tuotteen suoraan meiltä tai valtuutetulta Bose-jälleenmyyjältä, voit olla varma, että saat aidon Bose-tuotteen. Meiltä tai valtuutetulta jälleenmyyjältä verkossa, puhelimitse, tuotekuvaston kautta tai myymälässä ostettu tuote on takuulla aito Bose, jolla on myös Bosen rajoitettu takuu.

Tuotteiden ostaminen luvattomilta jälleenmyyjiltä voi olla riskialtista. Jos jälleenmyyjä ei anna ostajalle valtuutetun jälleenmyyjän antamaa ostokuittia, mikään takuu ei kata tuotetta. Valtuuttamattomalta jälleenmyyjältä ostettu tuote voi myös olla väärennös tai varastettu. Tällaisen tuotteen myyminen edelleen voi johtaa siviili- tai jopa rikosoikeudellisiin seuraamuksiin.

Väärennettyjen tuotteiden tunnusmerkit ja toimintaohjeet ongelmatilanteissa

Markkinoilla on paljon väärennettyjä tuotteita. Bosen tietoon on tullut, että valtuuttamattomat myyjät myyvät seuraavien Bose-tuotteiden väärennöksiä suosituilla huutokauppa- ja verkkokauppasivustoilla ja kirpputoreilla: useimmat Bose-kuulokemallit, kuten QuietComfort 35, 25, 20/20i, 3 ja 15, QuietControl 30, SoundLink, SoundSport, SoundTrue, SoundTrue Ultra, FreeStyle, IE2, MIE2/MIE2i, SIE2/SIE2i, OE2/OE2i ja AE2/AE2i sekä Bluetooth®-kuulokkeet ja SoundLink III-, II-, Mini-, Color-, Micro-, Revolve-, Revolve+ ja SoundWear Companion -kaiuttimet. Joissain tapauksissa kiinalaiset tavarantoimittajat väittävät myyvänsä aitoja ("OEM") kuulokkeita, mutta kyseiset tuotteet ovat itse asiassa väärennettyjä. Usein väärennettyjen tuotteiden myyjät myyvät tuotteita edullisempaan hintaan kuin Bose tai valtuutetut Bose-jälleenmyyjät mutta pitävät hinnat kuitenkin riittävän korkeina, jottei ostaja osaa epäillä tuotetta väärennökseksi.

Väärennettyjen tuotteiden ulkonäkö ja pakkaus ovat usein hyvin samankaltaisia aitoihin tuotteisiin verrattuna, mutta tuotteiden suorituskyky ei vastaa aitojen Bose-tuotteiden tasoa. Väärentäjät pyrkivät kaikin keinoin saamaan tuotteensa näyttämään aidoilta tuotteilta. He voivat esimerkiksi lisätä pakkaukseen tuoterekisteröinti- ja takuukortin tai aitojen Bose-tuotteiden sarjanumeroita muistuttavan sarjanumeron saadakseen tuotteensa vaikuttamaan aidolta. Väärennettyjen tuotteiden erottaminen aidoista voi olla hyvin vaikeaa. Jos epäilet, että olet ostanut väärennetyn Bose-tuotteen, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Report_Counterfeits@bose.com. Autamme sinua selvittämään, onko tuotteesi väärennös.

Havaintojemme mukaan Bose-tuotteista eniten väärennetään kuulokkeita ja langattomia kaiuttimia. Niiden lisäksi olemme havainneet myös vanhempien kaiutinmalliemme, kuten 101- ja 301-kaiutinjärjestelmien ja Panaray 502 A -kaiuttimen väärennöksiä. Joissain tapauksissa BOSE-tavaramerkki on yhdistetty tuotteisiin, kuten karaokemikrofoneihin, jollaisia emme valmista lainkaan. Voit välttyä petokselta vain ostamalla tuotteesi valtuutetulta jälleenmyyjältä.

Kolme tapaa välttyä petoksilta:
Tilaa tuote suoraan Boselta joko verkkosivustossa tai puhelimitse tai osta se Bose-kaupasta. Bose.com on Bose Corporationin virallinen verkkosivusto, joka on tarkoitettu Yhdysvalloissa ja sen territorioiden alueella asuville asiakkaille. Jos haluat nyt ostaa tuotteen, voit olla varma, että saat aidon Bosen tuotteen.

Etsi joidenkin jälleenmyyjien sivustoilta löytyvä virallinen valtuutetun Bosen jälleenmyyjän merkki.*

Ota meihin yhteyttä, jos haluat tarkistaa, onko jälleenmyyjä valtuutettu Bose-jälleenmyyjä. Jos asut Yhdysvalloissa, soita numeroon 1 800 999 2673 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen support@bose.com. Jos asut Yhdysvaltojen ulkopuolella, etsi maasi yhteystiedot Bose Worldwide -sivun kautta. Bosen edustaja tarkistaa sen jälleenmyyjän tai sivuston nimen, jolta aiot ostaa tuotteen, ja kertoo, onko kyseessä valtuutettu Bose-jälleenmyyjä.

Jos haluat kertoa epäillystä väärennöksestä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Report_Counterfeits@bose.com. Kaikki apu väärennettyjen tuotteiden jakelun estämiseksi on tervetullutta.

Bose Corporation
Framingham, Massachusetts, USA

* Kaikkien valtuutettujen Bose-jälleenmyyjien sivustoilla ei vielä näy tätä merkkiä.