UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

Väärennetyt tuotteet

Kun ostat tuotteen suoraan meiltä tai valtuutetulta Bose-jälleenmyyjältä, voit olla varma, että saat aidon Bose-tuotteen. Meiltä tai valtuutetulta jälleenmyyjältä verkosta tai myymälästä ostettu tuote on takuulla aito Bose, jolla on myös Bosen rajoitettu takuu.

Tuotteiden ostaminen luvattomilta jälleenmyyjiltä voi olla riskialtista. Bosen rajoitettu takuu kattaa ainoastaan tuotteet, jotka on ostettu suoraan valtuutetulta jälleenmyyjältä. Luvattomilta jälleenmyyjiltä ostetut tuotteet voivat myös olla väärennettyjä tai varastettuja. Jos yrität myydä tällaisia tuotteita, sinuun voi kohdistua merkittävä siviilioikeudellinen vastuu ja/tai rikosoikeudellisia seuraamuksia.

Väärennettyjen tuotteiden tunnusmerkit ja toimintaohjeet ongelmatilanteissa

Markkinoilla on paljon väärennettyjä tuotteita. Bose on tietoinen, että markkinoilla myydään väärennöksiä suurimmasta osasta Bosen kuulokkeita ja puettavia audiotuotteita. Näitä tuotteita ovat muun muassa Bose Frames -aurinkolasit, Bose Sport Earbuds -urheilukuulokkeet, QuietComfort Earbuds II -kuulokkeet, QuietComfort Earbuds -kuulokkeet, QuietComfort-kuulokkeet 45, 35 II, 35, 25, 20/20i, 3 ja 15, QuietControl 30 -kuulokkeet, SoundLink-kaiutin, SoundSport-kuulokkeet (kaikki mallit), SoundWear Companion -kaiutin, Sleepbuds-unikuulokkeet, SoundTrue-kuulokkeet, SoundTrue Ultra -kuulokkeet, FreeStyle-nappikuulokkeet, IE2-, MIE2/MIE2i-, SIE2/SIE2i-, OE2/OE2i-, AE2/AE2i-kuulokkeet ja Bluetooth®-kuulokkeet. Väärennöksiä tehdään usein myös langattomista kaiuttimista, kuten malleista SoundLink III, II, Mini, Color, Micro, Revolve, Revolve II, Revolve+, Revolve+ II ja Flex. Usein väärennettyjen tuotteiden myyjät myyvät tuotteita edullisempaan hintaan kuin Bose tai valtuutetut Bose-jälleenmyyjät mutta pitävät hinnat kuitenkin riittävän korkeina, jottei ostaja osaa epäillä tuotetta väärennökseksi.

Monissa tapauksissa väärennettyjen tuotteiden ulkonäkö ja pakkaus ovat hyvin samankaltaisia aitoihin tuotteisiin verrattuna, mutta tuotteiden suorituskyky ei vastaa aitojen Bose-tuotteiden tasoa. Väärentäjät pyrkivät kaikin keinoin saamaan tuotteensa näyttämään aidoilta tuotteilta. He voivat esimerkiksi lisätä pakkaukseen tuoterekisteröinti- ja takuukortin tai aitojen Bose-tuotteiden sarjanumeroita muistuttavan sarjanumeron saadakseen tuotteensa vaikuttamaan aidolta. Väärennettyjen tuotteiden erottaminen aidoista voi olla hyvin vaikeaa.

Markkinoilla liikkuu paljon myös väärennettyjä täysin langattomia in-ear-kuulokkeita, joissa on BOSE-logo, mutta jotka eivät muistuta mitään Bosen valmistamista tuotteista. Bose ei valmista mitään kuulokemallia, jossa on kirjaimet TWS. Ainoat Bosen valmistamat täysin langattomat in-ear-kuulokemallit ovat Bose Sport Earbuds, Bose QuietComfort Earbuds II, Bose QuietComfort Earbuds ja Bose SoundSport Free.

Jos epäilet, että olet ostanut väärennetyn Bose-tuotteen, ilmoita meille väärennöksestä tällä lomakkeella. Autamme sinua selvittämään, onko tuotteesi väärennös.

Kolme tapaa välttyä petoksilta

Osta tuotteet suoraan Boselta. Bose.com on virallinen Bose Corporationin ylläpitämä verkkosivusto Yhdysvaltojen ja sen alueiden asukkaille. Voit siirtyä muiden maiden paikallisille sivustoille Bose Worldwide -sivustolta. Jos haluat nyt ostaa tuotteen, voit olla varma, että saat aidon Bosen tuotteen.

Etsi joidenkin jälleenmyyjien sivustoilta löytyvä virallinen valtuutetun Bosen jälleenmyyjän merkki.*

Bosen valtuutetun jälleenmyyjän merkki

Ota meihin yhteyttä, jos haluat tarkistaa, onko jälleenmyyjä valtuutettu Bose-jälleenmyyjä. Jos asut Yhdysvalloissa, soita numeroon 1 800 999 2673 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen support@bose.com. Jos asut Yhdysvaltojen ulkopuolella, etsi maasi yhteystiedot Bose Worldwide -sivun kautta. Bosen edustaja tarkistaa sen jälleenmyyjän tai sivuston nimen, jolta aiot ostaa tuotteen, ja kertoo, onko kyseessä valtuutettu Bose-jälleenmyyjä.

Bose Corporation
Framingham, Massachusetts, USA

* Kaikkien valtuutettujen Bose-jälleenmyyjien sivustoilla ei vielä näy tätä merkkiä.