UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

Bosen langattomien nappikuulokkeiden ohjaaminen pyyhkäisemällä, napauttamalla ja painamalla

Kun olet liikkeellä, haluat kaiken sujuvan mahdollisimman nopeasti, helposti ja saumattomasti. Tämä koskee kaikkea aamukahvin hakemisesta kappaleen vaihtamiseen kuulokkeissasi. Et ehkä pysty lyhentämään suosikkikahvilasi jonoa, mutta voit opetella ohjaamaan langattomia nappikuulokkeitasi niin nopeasti ja vaivattomasti, ettei sinun tarvitse enää ottaa puhelintasi tai tablettiasi esille.

Täältä löydät ohjeet Bosen langattomien nappikuulokkeiden ohjaamiseen. Ohjeet pätevät esimerkiksi uusiin Bose QuietComfort® II -kuulokkeisiin ja Bosen urheilunappikuulokkeisiin. Yksinkertaisen kosketusohjauksen – pyyhkäisy, napautus ja painallus – avulla voit säätää muun muassa äänenvoimakkuutta, vastata puheluihin ja hallita median toistoa.

Ihmisiä, joilla on korvissaan Bose QuietComfort -nappikuulokkeet, Bosen urheilunappikuulokkeet ja Bose QuietComfort II -nappikuulokkeet

NAPAUTA

Hallitse sisältöä ja puheluita napauttamalla

Yhden napautuksen voima on suurempi kuin koskaan ennen.

Bose-nappikuulokkeilla musiikin päälle laittaminen tai keskeyttäminen ja puheluun vastaaminen hoituu nopealla kosketuksella.

Bose QuietComfort® II -nappikuulokkeiden ja urheilunappikuulokkeiden kosketuspinta sijaitsee kummankin kuulokkeen ulkosyrjällä, ja suurin osa kosketusohjaimista löytyy oikeasta kuulokkeesta. Kun haluat aloittaa tai keskeyttää median toiston, kaksoisnapauta oikeaa nappikuuloketta yhdellä sormella. Kevyt kosketus riittää, voimakasta painallusta ei tarvita. Näin sinun ei tarvitse kaivaa puhelintasi esille, mikä on erityisen kätevää esimerkiksi työmatkalla, toimistolla tai salilla.

Treenaava nainen, jolla on päässään Bosen urheilunappikuulokkeet, koskettaa oikeanpuoleista nappikuuloketta

Nappikuulokkeiden ohjaimilla voit myös vastata puheluihin tai hylätä niitä. Voit vastata puheluun napauttamalla oikeanpuoleista nappikuuloketta kahdesti. Puhelun lopettaminen hoituu samalla tavalla. Huomaa, että mikrofoni sijaitsee oikeanpuoleisessa nappikuulokkeessa, joten se on pidettävä korvassa puhelun ajan. Jos sinua ei huvita vastata puheluun, voit hylätä sen napauttamalla ja painamalla oikeaa nappikuuloketta pitkään.

PYYHKÄISE

Säädä äänenvoimakkuutta pyyhkäisemällä

Kun haluat peittää ympäröivän melun, voit säätää äänenvoimakkuutta Bosen nappikuulokkeiden kosketusohjauksen avulla. Sinun on kuitenkin otettava ominaisuus käyttöön Bose Music -sovelluksessa, ennen kuin voit käyttää sitä. Varmista myös ennen asetuksen ottamista käyttöön, että sinulla on käytössäsi ohjelmistoversio 4.2.4 tai uudempi.

Mene Bose Music -sovelluksessa Settings (Asetukset) -valikkoon ja siirry Product Control (Tuotteen hallinta) -osioon. Sieltä löydät Voice Touch Control (Äänen kosketusohjaus) -liukupainikkeen, josta voit kytkeä ominaisuuden päälle tai pois päältä.

Kun asetus on päällä, voit säätää äänenvoimakkuutta lennossa. Voit suurentaa äänenvoimakkuutta pyyhkäisemällä sormellasi oikeaa kuuloketta ylöspäin tai pienentää sitä pyyhkäisemällä alaspäin. Ominaisuus toimii myös taustaääniä poistavissa Bose 700 -kuulokkeissa, joiden kosketuspinta sijaitsee oikean kuulokekuvun etuosassa. Suuremmissa kuulokkeissa voit myös siirtyä seuraavaan kappaleeseen pyyhkäisemällä eteenpäin ja palata edelliseen kappaleeseen pyyhkäisemällä taaksepäin.

NAPAUTA

Säädä taustaäänien poistoa napauttamalla

Jos nappikuulokkeissasi on Bosen huippuluokan taustaäänien poistotekniikka, voit siirtyä eri asetusten välillä kaksoisnapauttamalla vasenta nappikuuloketta. Kolme taustaäänien poistotasoa on oletuksena määritetty suosikeiksi:

  • Hiljainen tila: Poistaa käytännössä kaiken ympäröivän melun
  • Tietoisuustila: Estää matalataajuuksisten äänten, kuten junan jyrinän, kuulumisen läpi, mutta pystyt edelleen havainnoimaan ympäristöäsi
  • Täysi tietoisuus: Kuulet ympäristön äänet paremmin

Voit muokata esiasetettuja taustaäänien poistotasoja Bose Music -sovelluksen asetuksissa Noise Cancellation (Taustaäänien poisto) -kohdassa.

Mies säätämässä taustaäänien poistoa kaksoisnapauttamalla Bose QuietComfort -nappikuulokkeiden vasenta kuuloketta
Mies metrossa valitsemassa taustaäänen poistoasetusta kaksoisnapauttamalla Bose QuietComfort II -kuulokkeiden vasenta nappikuuloketta

PAINA

Ota virtuaaliavustaja käyttöön koskettamalla ja painamalla

Haluatko esittää Sirille nopean kysymyksen? Pääset käyttämään puhelimesi virtuaaliavustajaa Bose-nappikuulokkeilla, mutta ominaisuus on ensin otettava käyttöön. Voit tehdä sen menemällä Bose Music -sovelluksessa Settings (Asetukset) -valikkoon ja siirtymällä Product Control (Tuotteen hallinta) -osioon. Sieltä löydät Voice Assistant Touch Control (Virtuaaliavustajan kosketusohjaus) -liukupainikkeen. Ota ominaisuus käyttöön liu'uttamalla kytkintä oikealle.

Mies silmäilee Bose QuietComfort II -nappikuulokkeiden tietoja Bose Music -sovelluksessa älypuhelimellaan
Mies käyttämässä virtuaaliavustajaa Bose QuietComfort -nappikuulokkeiden oikean nappikuulokkeen kosketusohjauksen avulla

Pääset käyttämään virtuaaliavustajaa liikkeellä ollessasi, kun kosketat oikeanpuoleista kuuloketta ja pidät sormeasi paikallaan, kunnes kuulet äänimerkin. Irrota sitten sormi kuulokkeesta ja anna komento. Oikeanpuoleisen kuulokkeen mikrofoni toimii älypuhelimesi mikrofonin jatkeena, joten voit helposti vaikkapa etsiä tietoa, toistaa podcastia tai soittaa puhelun.

Kun olet oppinut hallitsemaan langattomia nappikuulokkeitasi eleiden avulla, voit säätää mediaa, puheluita ja virtuaaliavustajaa vaivatta, mikä nopeuttaa ja helpottaa arjen rutiinejasi, olit sitten toimistolla, lentokoneessa tai päivittäisellä juoksulenkilläsi.

Tuotteiden saatavuus voi vaihdella maakohtaisesti.

AIHEESEEN LIITTYVÄT TUOTTEET