UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

Uuden vuoden parhaat treenikuulokkeet

Uusi vuosi tuo mukanaan uuden mahdollisuuden sinkauttaa itsesi huippukuntoon – niin henkisesti kuin fyysisesti. Et ole yksin vuoden 2024 terveystavoitteidesi kanssa; tutkimuksen mukaan puolet uuden vuoden lupauksista koskevat liikuntaa ja kuntoilua.

Lupauksia on helppo antaa, ja niiden unohtaminen on sitäkin helpompaa. Tee treenitavoitteistasi totta ja herätä salimatkaasi siivittävä musiikki henkiin parhailla treenikuulokkeilla. Uuden sukupolven urheilukuulokkeet ovat aiempaa kevyemmät ja istuvat entistä napakammin niin korviin kuin korvien päälle. Ne tuottavat hienostuneemman äänen, ja voit myös vaihtaa musiikista puhelimeen yhdellä napautuksella.

Päätitpä tehostaa treeniäsi miten tahansa, tässä on neljä syytä, miksi oikeiden treenikuulokkeiden löytäminen voi viedä salitreenisi aivan uudelle tasolle vuonna 2024.

Ulkona portailla treenaava nainen
Bose QuietComfort Ultra -nappikuulokkeet

Bose QuietComfort Ultra -nappikuulokkeet
Lisätietoja

1. Unohda häiriöt

Treenaaminen ulkona raikkaassa ilmassa voi piristää rutiinia, mutta torvien tuuttaukset, kirskuvat ajopelit ja kovaääniset keskustelut voivat viedä huomion pois kuntoilusta. Bose QuietComfort Ultra -nappikuulokkeet tarjoavat uusinta taustaäänien poistotekniikkaa säädettävillä tasoilla.

Voit luoda itsellesi treenikuplan poistamalla taustaäänet kokonaan tai nauttia musiikista samalla kun pysyt tietoisena ympäristöstäsi säätämällä ympäristön äänet minimiin. Säädä äänenvoimakkuutta ja tasoja vaivattomasti kuulokkeiden yksinkertaisilla kosketusohjaimilla tai määritä äänikomentoja.

2. Miellyttävää meditaatiota

Meditaation edut ovat selkeitä: ahdistus ja stressi vähenevät, verenpaine paranee ja uni syvenee. Ajan ja meditointiin tarvittavan henkisen tilan löytäminen voi kuitenkin olla haastavaa.

Tietoiset syvän hengityksen tekniikat auttavat tehokkaasti saavuttamaan meditatiivisen tilan joko istuessasi paikallasi tai treenatessasi. Bose QuietComfort Ultra -kuulokkeet johdattavat sinut oikeaan tilaan vaimentamalla ulkoiset häiriötekijät ja auttamalla sinua keskittymään hengitykseen ja sydämen sykkeeseen. Meditaatiomusiikin kuunteleminen kuulokkeilla voi tehdä rentoutumisesta huomattavasti sujuvampaa, kun meditoit, urheilet tai hoidat arjen askareita.

Bose QuietComfort Ultra -kuulokkeet

Bose QuietComfort Ultra -kuulokkeet
Lisätietoja

3. Virittäydy flow-tilaan

Oikea soittolista voi antaa lisäpotkua, joka vie treenisi aivan uudelle tasolle. Hauskanpidon ja treenin yhdistäminen voi auttaa poistamaan suorituspaineita ja viedä sinut flow-tilaan, eli "tilaan, jossa ihmiset ovat niin keskittyneitä käsillä olevaan puuhaan, että millään muulla ei tunnu olevan väliä". Näin kirjoittaa psykologi, ”flow-teorian isä” ja Chicagon yliopiston psykologian laitoksen entinen johtaja Mihaly Csikszentmihalyi.

Suosikkikappaleista koottu soittolista voi kuljettaa heti ensimmäisestä sävelestä alkaen kohti flow-tilaa. Musiikin säätimien jatkuva korjailu syö kuitenkin arvokasta treeniaikaa ja häiritsee flow'ta. Räätälöi ääniasetuksesi Bose Music -sovelluksella ja säädä bassoa, diskanttia ja keskitaajuuden äänitasoja mieltymystesi mukaisiksi.

4. Paranna kestävyyttä

Yksittäinen treenikerta on vain osa laajempaa kuntoilutavoitetta, ja kuulokkeet ovat olennaisessa osassa tuon tavoitteen saavuttamisessa. Oikea musiikki voi jopa viedä huomiosi pois uupumuksesta, tylsistymisestä ja hankaluuksista samalla, kun parannat kuntoasi. Tuore tutkimus osoittaa, että energinen musiikki vei juoksijoiden huomion pois väsymyksestä, mikä puolestaan johtaa parempiin tuloksiin ja pidempiin juoksulenkkeihin.

Tuotteiden saatavuus voi vaihdella maakohtaisesti.

AIHEESEEN LIITTYVÄT TUOTTEET

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Näin taustaääniä poistavista nappikuulokkeista on apua koko päiväksi
Bosen langattomien nappikuulokkeiden ohjaaminen pyyhkäisemällä, napauttamalla ja painamalla
Miksi ostaa kunnostettu tuote?