UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

Vie pelipäivän äänielämykset uudelle tasolle

Olet odottanut tätä peliä koko kauden ja laskenut minuutteja siihen, että suosikkijoukkueesi saapuu kentälle kotiyleisön kannustushuutojen saattelemana. Tänään haluat kokea kaiken: jokaisen paitsion, pallon tömähdyksen siepparin räpylään tai tuomarin epäreilun kampitusvihellyksen (ja ehkä jopa epäimartelevat nimet, joilla fanit kutsuvat tuomaria tämän jälkeen).

Mistä siis tiedät, että kotisi äänentoisto on valmis viemään sinut pelin alusta aina sen loppuun saakka? Tässä muutamia vinkkejä urheiluäänentoiston optimointiin sekä tuotesuosituksia, joiden avulla tunnet olevasi paikan päällä stadionilla.

3D-äänimaisema Dolby Atmos® -teknologialla

Olitpa sitten fani, joka asuu tuhansien kilometrien päässä suosikkijoukkueestaan, tai kannattaja, joka ei saanut lippua tämän vuoden pudotuspeleihin, seuraavan pelin katsomo on todennäköisesti kotisohvasi. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö pelipäiväsi voisi olla yhtä jännittävä, ja jopa mukaansatempaavampi, kuin stadionin katsomossa kylmissään hytisevillä kannattajilla.

Bose Smart Soundbar 900

Bose Smart Soundbar 900
Lisätietoja

Bose Smart Soundbar 900 -kaiuttimella voit tuoda Dolby Atmos -teknologian olohuoneeseesi. Dolby Atmos -teknologia suuntaa ääntä moneen suuntaan ja käyttää kohdeperusteista ääntä, joka erottelee yksittäiset äänet, kuten stadionin yllä lentävät lentokoneet tai kansallislaulun sävelet, ja liikuttaa ääniä ympäri huonetta. Kuulet siis yleisön pauhun, selostajan terävät kommentit ja vastapuolen pelaajan taklauksen tavalla, joka ei tuntuisi tätä todellisemmalta, vaikka seisoisit kentän reunalla.

Bose Smart Soundbar 900 -kaiuttimen virtaviivaisesti muotoiltuun koteloon on piilotettu yhdeksän kaiutinta, jotka luovat täysin mukaansatempaavan äänimaailman, joka aiemmin vaati kaiuttimien asentamista kattoon. Tämä vertaansa vailla oleva kokemus ei rajoitu urheilutapahtumiin: Bosen patentoidut teknologiat pystyvät erottelemaan eri äänielementit, kuten keskustelun, taustaäänet ja jopa musiikin, toisistaan ja lähettämään äänet eri puolille huonetta. Ja vaikka lähetys ei käyttäisi Dolby Atmos -teknologiaa, Bosen PhaseGuide-teknologia pystyy silti luomaan mukaansatempaavan kokemuksen.

"… kuulet yleisön pauhun, selostajan terävät kommentit ja vastapuolen pelaajan taklauksen …"

Kalibroi tilaääntä ADAPTiQ-teknologialla

Jos et ole varma, minne Bose-soundbar kannattaa asettaa, ei hätää. Me autamme. Kun olet kaivanut soundbarin pakkauksesta ja määrittänyt sen (ja mahdolliset muut tilaäänikaiuttimet ja bassoyksiköt), voit suorittaa sisäänrakennetun ADAPTiQ-äänenkalibroinnin varmistaaksesi, että saat varmasti kaiken irti uusista kaiuttimistasi.

ADAPTiQ-äänenkalibrointi suorittaa viisi erillistä äänimittausta mukana toimitettavien ADAPTiQ-kuulokkeiden sisäänrakennetun mikrofonin avulla. Sitten se käyttää kerättyjä tietoja ja mukauttaa soundbarin (ja mahdolliset muut kaiuttimet), jotta saat parhaan mahdollisen akustiikan tilaasi. Asentaminen kestää vain kymmenen minuuttia, eikä sinun tarvitse suorittaa ADAPTiQ-äänenkalibrointia uudelleen, ellet siirrä kaiuttimien tai huonekalujen paikkaa.

Yhdistä kannettaviin kaiuttimiin

Bose SoundLink Flex Bluetooth -kaiutin

Bose SoundLink Flex Bluetooth -kaiutin
Lisätietoja

Vaikka katsoisit peliä olohuoneessa, sinun ei tarvitse jäädä paitsi hetkestäkään, kun kipaiset keittiöön täyttämään sipsikulhoa. Bosen SoundLink-kaiuttimia voi sijoittaa ympäri taloa, jotta pysyt kärryillä pelin tapahtumista, vaikka et istuisikaan suosikkituolissasi juuri oikealla hetkellä. Bosen SimpleSync-teknologian ansiosta myös kahden tai useamman Bose-kaiuttimen yhdistäminen on helppoa ja vaivatonta, eikä huoneiden välille jää ärsyttäviä ääniviiveitä.

SoundLink Revolve+ II Bluetooth -kaiutin

SoundLink Revolve+ II Bluetooth -kaiutin
Lisätietoja

Bosen SoundLink-kaiuttimet painavat vain noin puoli kiloa, joten niitä on helppo siirrellä huoneesta toiseen. Myös yhdistettyjen laitteiden välillä vaihtaminen on helppoa. Tämä tarkoittaa, että voit heti pelin päätyttyä laittaa soimaan voittomusiikkia – tai musiikkia, joka saa sinut paremmalle mielelle häviön jälkeen. Kaiuttimessa on jopa sisäänrakennettu mikrofoni puheluita varten siltä varalta, että kaverisi päättää soittaa ja onnitella sinua suosikkijoukkueesi voitosta.

Rauhaa arkeen kuulokkeilla

Bose QuietComfort 45 headphones -kuulokkeet

Bose QuietComfort 45 headphones -kuulokkeet
Lisätietoja

Joskus jopa pienin mahdollinen äänenvoimakkuus voi olla liian äänekäs muiden perheenjäsenten mielestä. Siinä tapauksessa Bosen langattomat Bluetooth-kuulokkeet auttavat sinua uppoutumaan ruudun tapahtumiin ilman, että lapset heräävät – olettaen, etteivät voittotuuletuksesi ole liian kovaäänisiä.

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Bose Noise Cancelling Headphones 700
Lisätietoja

Bosen langattomilla kuulokkeilla voit myös siirtyä kahden yhdistetyn Bluetooth-laitteen välillä saumattomasti, jotta voit seurata peliä samalla, kun vastaat viesteihin tai Twitter-ilmoituksiin reaaliajassa. Voit säätää äänenvoimakkuutta suoraan kuulokkeista, joten jos vauva sattuu heräämään, kuulet sen ennen kuin koko muukin talo herää.

Viisautta se jälkiviisauskin on, ja kun viet urheilun äänet uudelle tasolle laadukkailla äänentoistolaitteilla, saatat huomata, että sama pätee myös tässä tapauksessa. Saatat jopa harkita kausikorttisi myymistä.

AIHEESEEN LIITTYVÄT TUOTTEET

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Ostosvinkit: taustaääniä poistavat kuulokkeet
Ostovinkit: Soundbar-kaiuttimet