90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Bose-käyttöehdot

Muokattu viimeksi: 31.8.2021

Nämä käyttöehdot ("Ehdot") ovat juridisesti sitova käyttäjän ja Bose Products B.V:n ("Bose" tai "me") välinen sopimus. Näitä Ehtoja sovelletaan kaikkiin sellaisiin Bosen verkkosivustoihin ja mobiilisovelluksiin tai muihin vuorovaikutteisiin palveluihin tai verkkopalveluihin, joita tarjotaan Euroopassa ja Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa sekä Itä-, Kaakkois- ja Etelä-Aasian sekä Oseaanian maissa ("APAC") ja joissa on linkki näihin ehtoihin (yhdessä "Palvelut").

Hyväksymällä nämä Ehdot ymmärrät, että käytät Palveluita näiden Ehtojen nojalla. Jos et hyväksy näitä Ehtoja, sinun on lopetettava Palveluiden käyttö. Bose-tuotteiden tai -palveluiden ostamiseen sovelletaan erillisiä myyntiehtoja, jotka ovat luettavissa Palveluiden käytäntösivuilla. Jos käyttämiisi Palveluihin sovelletaan myös erillistä loppukäyttäjän lisenssisopimusta, joka on ristiriidassa näiden Ehtojen kanssa, noudatetaan loppukäyttäjän lisenssiopimusta.

Saatamme päivittää näitä Ehtoja Palveluiden muutosten, käyttäjiemme tarpeiden, liiketoimintatavoitteidemme tai lakien ja säädösten muutosten vuoksi. Ilmoitamme suurista muutoksista kohtuullisella varoitusajalla sovellettavien lakien edellyttämällä tavalla. Lue nämä Ehdot aina, kun käytät Palveluita, jotta ymmärrät, millaisia Ehtoja käyttöön sovelletaan. Näitä Ehtoja on päivitetty viimeksi Ehtojen yläpuolelle merkittynä päivänä.


1. Tietoja bosesta

Olemme Bose Products B.V, Alankomaihin yritysnumerolla 36037901 rekisteröity yhtiö, jonka rekisteröidyn toimipaikan osoite ja samalla kauppaosoite on 1441 RG Purmerend, the Netherlands, Gorslaan 60. Olemme osakeyhtiö. Yhteydenotto-ohjeet ovat yhteydenottosivulla.


2. Kelpoisuus ja laajuus

Palveluiden käyttäjän on oltava ja vahvistettava olevansa täysi-ikäinen (vähintään 18-vuotias tai käyttäjän omalla lainkäyttöalueella täysi-ikäinen tai vähintään 13-vuotias, jos käyttäjällä on käyttöön vanhempiensa suostumus), ja hänen on oltava oikeustoimikelpoinen, jotta hän voi hyväksyä nämä Ehdot. Jos hyväksyt nämä Ehdot jonkin organisaation tai yhteisön puolesta, vakuutat, että sinulla on valtuudet hyväksyä nämä Ehdot kyseisen organisaation tai yhteisön puolesta niitä sitovasti (missä tapauksessa Ehdoissa mainitut viittaukset "sinuun” koskevat tätä virkettä lukuun ottamatta kyseistä organisaatiota tai yhteisöä). Jos Bose on aiemmin kieltänyt sinua käyttämästä Palveluita, sinulla ei ole oikeutta käyttää niitä.


3. Tilin rekisteröinti ja käyttö

3.1 Tilin rekisteröinti ja salassapito. Sinua voidaan vaatia luomaan tili Palveluiden osien käyttöä varten. Tässä tapauksessa valitse rekisteröintiprosessin aikana käyttäjätunnus ja salasana sekä anna muut tarvittavat lisätiedot. Vastaat itse salasanasi salassapidosta ja suojaamisesta. Rekisteröitymällä käyttäjäksi hyväksyt, että vastaat täysin kaikista käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi tehtävistä toiminnoista. Saatamme olettaa, että kaikki tililtäsi vastaanotetut viestit ovat sinun lähettämiäsi.

3.2 Tilin luvaton käyttö. Jos havaitset, että tiliäsi on käytetty luvatta, vastuullasi on ilmoittaa siitä meille. Yhteydenotto-ohjeet ovat yhteydenottosivulla. Hyväksyt sen, että voimme vaatia sinua antamaan tietoja, joita käytetään henkilöllisyytesi vahvistamiseen ja tilisi turvallisuuden varmistamiseen.


4. Omistusoikeutemme

Palvelut omistaa ja niitä ylläpitää Bose, ja ne sisältävät materiaaleja (mukaan lukien ohjelmistot, ulkoasu, tekstit, toimitukselliset aineistot, tiedotteet, valokuvat, kuvitukset, ääni- ja videoleikkeet, kuvamateriaalit ja muut graafiset materiaalit sekä nimet, logot, tavaramerkit ja palvelumerkit), jotka on johdettu kokonaan tai osittain Bosen ja sen kumppanien tarjoamista materiaaleista sekä muista lähteistä ja joita suojaavat immateriaalioikeudet.

Suostut toimimaan kaikkien sovellettavien immateriaaliomaisuutta koskevien lakien mukaisesti. Hyväksyt, että Palvelut ovat kehittäneet, koonneet, valmistelleet, tarkistaneet, valinneet ja järjestäneet Bose ja muut toimijat soveltamalla menetelmiä ja arviointiperiaatteita, joiden kehittämiseen ja soveltamiseen on kulunut merkittävästi aikaa, vaivaa ja rahaa ja jotka ovat siten Bosen ja muiden toimijoiden arvokasta immateriaaliomaisuutta.

Suostut ilmoittamaan välittömästi Boselle, jos tietoosi tulee väitteitä siitä, että Palvelut loukkaavat mitä tahansa immateriaalioikeutta. Mitään Palveluidemme tai niiden sisällön oikeutta tai omistajuutta ei siirretä sinulle ja Bose pidättää kaikki oikeudet lukuun ottamatta niitä, jotka on erikseen myönnetty. Et saa käyttää mitään Bosen merkkejä, logoja, tuote- ja palvelunimiä, malleja, sloganeita tai tavaramerkkejä ilman lupaamme.

Jos tulostat, kopioit tai lataat minkä tahansa Palveluidemme osan näitä Ehtoja rikkovalla tavalla, oikeutesi käyttää Palveluita päättyy välittömästi ja sinun on meidän valintamme mukaan joko palautettava tai tuhottava kaikki tekemiesi materiaalien kopiot.


5. Käyttäjän sisältö ja sen lähettäminen

5.1 Käyttäjän Sisältö ja Julkaisut. Palveluissa voi mahdollisesti lähettää, julkaista, ladata verkkoon tai tuoda muutoin saataville (yhdessä "Julkaista") sisältöä, kuten videoleikkeitä, valokuvia, arvioita, kysymyksiä, kommentteja, julkisia viestejä, ideoita, tuotepalautetta, huomautuksia ja muuta sisältöä (yhdessä "Käyttäjän Sisältö"), joka saattaa olla muiden käyttäjien nähtävissä. Kaikkia meille siirtämiäsi tai millä tahansa tavalla Julkaisemiasi materiaaleja, tietoja tai ideoita käsitellään ei-luottamuksellisina. Julkaisemalla sisältöä missä tahansa Palvelussamme annat meille ei-yksinoikeudellisen luvan käyttää Julkaistua sisältöä millä tahansa tavalla. Hyväksyt sen, ettei Julkaistu sisältö saa olla Kielletyn Toiminnan (määritetään jäljempänä) mukaista, ja suostut korvaamaan meille sovellettavien lakien mukaisesti, jos Kielletty Toimintasi aiheuttaa meille suoraan vahinkoa.

5.2 Käyttäjän Sisällön vakuutukset. Vakuutat ja vastaat siitä, että vastaat itse kaikesta Julkaisemastasi Käyttäjän Sisällöstä. Vakuutat myös, että sinulla on kaikki tarvittavat oikeudet Käyttäjän Sisällön Julkaisemiseen loukkaamatta kolmansien osapuolten oikeuksia. Ymmärrät, ettei Bose hallitse Käyttäjän Sisältöä tai ole siitä vastuussa. Käyttämällä Palveluita saatat kohdata muiden käyttäjien luomaa Käyttäjän Sisältöä, joka on loukkaavaa, sopimatonta, epätarkkaa, harhaanjohtavaa tai muulla tavoin paheksuttavaa. Käyttäjän Sisältö voi lisäksi sisältää kirjoitusvirheitä tai muita tahattomia virheitä tai epätarkkuuksia. Pidätämme oikeuden vastata omalla kustannuksellamme mistä tahansa kiistasta, joka aiheutuu Julkaisemastasi Käyttäjän Sisällöstä ja sinä suostut missä tahansa tilanteessa tekemään meidän kanssamme yhteistyötä minkä tahansa kiistan ratkaisemiseksi tai meitä vastaan esitettyjen vaatimusten puolustamiseksi.

5.3 Käyttäjän Sisällön tarkistaminen. Hyväksyt, että Bose voi oman harkintansa mukaan tarkistaa Käyttäjän Sisällön ennen sen näyttämistä Palvelussa, mutta Bosella ei ole kuitenkaan siihen velvollisuutta. Hyväksyt lisäksi, että Bose pidättää oikeuden (mutta sillä ei ole velvollisuutta) oman harkintansa mukaan hylätä, siirtää, muokata tai poistaa Palveluihin julkaistua Käyttäjän Sisältöä. Bosella on lisäksi oikeus poistaa mikä tahansa Käyttäjän Sisältö, joka rikkoo näitä Ehtoja tai on muulla tavalla Bosen mielestä paheksuttava. Hyväksyt, ettei Bose varmenna, ota nimiinsä tai vahvista Käyttäjän Sisältöä tai anna Käyttäjän Sisällölle hyväksyntää. Hyväksyt myös, että sinun täytyy arvioida ja kantaa kaikki Käyttäjän Sisällön käyttöön tai sen paikkansapitävyyteen, täydellisyyteen tai käyttökelpoisuuteen liittyvät riskit.

5.4 Käyttäjien lähettämä sisältö. Bose on poikkeuksellisen sitoutunut tutkimuksen edistämiseen. Uusien teknologioiden tutkiminen ja käyttöönotto sekä uusia teknologioita sisältävien tuotteiden markkinointistrategioiden kehittäminen voi viedä vuosia. Esimerkiksi Bosen akustista taustaäänien poistoa sekä PhaseGuide- ja QuietPort-tekniikoita tutkittiin ja kehitettiin useiden vuosien ajan ennen niiden integrointia kaupallisiin tuotteisiin ja lanseerausta yleisölle. Haluamme välttää kaikki väärinkäsitykset, joita voi syntyä, jos Bosen tuote tai markkinointistrategia muistuttaa vähänkään Boselle kehitysprosessin aikana lähetettyä ideaa tai jos tuotteen ominaisuus tai toiminto voi vaikuttaa liittyvän meille lähetettyihin asiakkaiden havaintoihin. Siitä syystä emme käy läpi mitään kuluttajien oma-aloitteisesti lähettämiä ideoita ja pyydämme, ettet lähetä meille sellaisia. Jos kuitenkin päätät lähettää ideasi meille, sitä koskevat seuraavat ehdot.

Bose ei tarjoa mitään korvausta (rahana tai tuotteina) käyttäjien Boselle lähettämästä sisällöstä, mukaan lukien rajoituksetta mahdolliset ohjelmistoihin liittyvät ideat. Hyväksyt, että Boselle lähettämäsi tietoja käsitellään ei-luottamuksellisina ja ei-yksinoikeudellisina, eikä Bosella ole mitään velvoitteita tällaisia tietoja kohtaan ja se voi vapaasti monistaa, käyttää, julkaista ja jakaa tietoja ilman rajoituksia mitä tahansa tarkoitusta varten, ellei muuta ole nimenomaisesti sovittu kirjallisesti Bosen kanssa. Bosella on myös oikeus käyttää vapaasti tällaisten tietojen sisältämiä mitä tahansa ideoita, käsitteitä, osaamista tai tekniikoita mihin tahansa tarkoitukseen, mukaan lukien tuotteiden kehittäminen, valmistaminen ja markkinoiminen.


6. Kielletty toiminta

Palveluiden käyttö laittomiin tai muihin kuin näissä Ehdoissa nimenomaisesti sallittuihin tarkoituksiin on ankarasti kielletty. Seuraavanlainen toiminta, näihin rajoittumatta, (yhdessä "Kielletty Toiminta") on kielletty:

 • kielletty Käyttäjän Sisältö: (1) toista henkilöä ahdisteleva, solvaava tai uhkaava tai säädytön sisältö, (2) valheellinen, harhaanjohtava tai paikkansa pitämätön sisältö, (3) toista henkilöä sukupuolen, rodun, luokan, etnisyyden, kansallisen alkuperän, uskonnon, seksuaalisen suuntautumisen, vamman tai muun tekijän perusteella halventava tai syrjivä sisältö, (4) siveetön, loukkaava, ahdisteleva, väkivaltainen, vihaa lietsova, yllyttävä, laiton, haitallinen, rikkomusperusteinen, halveeraava, herjaava tai toisen henkilön yksityisyyttä loukkaava sisältö, (5) seksuaalista tai pornografista materiaalia, väkivaltaa tai laittomuuksia edistävä sisältö, (6) jonkun henkilön juridisia oikeuksia loukkaava sisältö tai sellainen sisältö, jonka materiaali saattaisi olla syynä sovellettavien lakien tai säädösten nojalla tehtäviin siviili- tai rikosoikeudellisiin toimiin tai joka muulla tavalla voi rikkoa näitä Ehtoja, sekä (7) sisältö, joka antaa käsityksen siitä, että se olisi peräisin Boselta tai miltä tahansa muulta taholta tai olisi Bosen tai muun tahon suosittelemaa, jos tämä ei pidä paikkaansa
 • Palveluiden käyttö kaupallisesti, vertailutarkoituksissa tai jotakin tuotetta tai Palvelua koskevien tietojen kokoamiseen
 • Palveluihin sisältyvän tai niistä tai niiden kautta hankitun sisällön tai muun tiedon kopioiminen, lataaminen (muutoin kuin henkilökohtaiseen käyttöön tallentamalla sivu välimuistiin tai muulla näissä Ehdoissa nimenomaisesti sallitulla tavalla), muokkaaminen, jakaminen, siirtäminen, näyttäminen, esittäminen, toisintaminen, lähettäminen, ”peilaaminen", monistaminen, julkaiseminen, uudelleenjulkaiseminen, lataaminen palvelimeen, lisensointi tai tarjoaminen myyntiin, sen valmistustavan selvittäminen tai sen pohjalta johdannaistuotteiden luominen muutoin kuin näissä Ehdoissa sallitulla tavalla tai Boselta etukäteen hankitulla kirjallisella luvalla
 • Palveluiden sisällön tai tietojen automaattinen haravointi, käyttö, valvominen, indeksointi, rajaaminen, linkittäminen tai kopiointi robotin, verkkohakurin, roskapostiohjelman tai hakuohjelman avulla tai muulla tavalla kuin muodostamalla manuaalisesti yhteyden Palveluiden julkisiin osiin selaimen kautta tai käyttämällä Palveluita Bosen hyväksymän sovellusliittymän avulla
 • Palveluiden mahdollisten robotinsulkukäytäntöjen rikkominen tai muiden sellaisten menettelyjen ohittaminen tai kiertäminen, joiden tarkoituksena on estää tai rajoittaa Palveluiden käyttöä
 • sellaisen materiaalin julkaiseminen, jossa puolustetaan laitonta toimintaa tai käsitellään laitonta toimintaa ja aikomusta sellaiseen
 • sellaisen materiaalin julkaiseminen tai tuominen muutoin saataville, jonka sisältämät ohjelmistot, laitteet, ohjeet, tietokonekoodit, tiedostot, ohjelmat ja/tai muu sisältö tai ominaisuus on suunniteltu häiritsemään, tuhoamaan, vahingoittamaan tai rajoittamaan tietokoneohjelmistojen tai -laitteiden tai tietoliikennelaitteiden toimintaa (mukaan lukien rajoituksetta aikapommit, virukset, haittaohjelmistot, ohjelmistolukitukset, madot, itsetuho-ohjelmat, haittalogiikka, troijalaiset, takaportit, käytöstäpoisto-, lukitus- ja mittauslaitteet tai haittakoodi)
 • sellainen sisällön julkaiseminen tai muu toiminta, joka voisi poistaa Palvelut käytöstä, ylikuormittaa niitä tai heikentää niiden toimintaa
 • viestintää haittaavan tai estävän tai käyttäjien keskustelua häiritsevän materiaalin julkaiseminen
 • muiden osapuolten immateriaaliomaisuuden julkaiseminen, hyödyntäminen tai muutoin saataville tuominen ilman lupaa tai Palveluihin sisältyvien tekijänoikeus-, tavaramerkki- tai muiden omistusoikeusilmoituksien poistaminen tai muokkaaminen
 • liikesalaisuuksien tai muiden luottamuksellisten tietojen tai sellaisen materiaalin julkaiseminen, jota sinulla ei ole oikeutta julkaista minkään lain tai sopimukseen perustuvan tai muun suhteen nojalla, mukaan lukien rajoituksetta sisäpiiritiedot, omistusoikeudelliset ja luottamukselliset tiedot, jotka olet saanut työsuhteessa tai salassapitovelvollisuuden piiriin kuuluvien sopimusten yhteydessä
 • yhteytesi johonkin henkilöön tai yhteisöön julkistaminen virheellisesti tai muutoin harhaanjohtavasti tai toiseksi henkilöksi tai yhteisöksi tekeytyminen tavalla, jota ei voida katsoa parodiaksi
 • muiden käyttäjien henkilökohtaisten tai arkaluonteisten tietojen kyseleminen, mukaan lukien rajoituksetta osoitteet, luottokortti- tai rahoitustiedot sekä salasanat
 • roskapostin tai muiden mainosten tai tarjousten, kyselyiden, sisällön tai pyramidihuijausten lähettäminen, kaupallisten yhteisöjen markkinoiminen tai muutoin kaupallisen toiminnan harjoittaminen Palveluissa tai niiden kautta
 • alveluiden tai niiden osien rajaaminen, linkittäminen ulkoisille sivustoille tai muutoin näkyville tuominen
 • näiden Ehtojen, myyntiehtojemme tai minkä tahansa Bosen säännön tai käytännön rikkominen
 • näiden Ehtojen tai tietosuojakäytännön rikkomisessa avustaminen ja/tai
 • muiden osapuolten Palveluiden käytön häiritseminen.

7. Lainsäädännön noudattaminen

Hyväksyt, että Bose voi käyttää, säilyttää ja luovuttaa tietojasi ja/tai Palveluun lähettämääsi tai siihen tarjoamaasi Käyttäjän Sisältöä, jos laki niin edellyttää tai jos Bose vilpittömin mielin uskoo, että käyttö, säilyttäminen tai luovuttaminen on Bosen tietosuojakäytännön mukaisesti sallittua tai kohtuullisessa määrin tarpeen tai soveliasta, jotta Bose voi (1) noudattaa oikeusprosessia tai oikeudellista vaatimusta, (2) panna täytäntöön nämä Ehdot, Bosen tietosuojakäytännön tai muut kanssasi tehdyt sopimukset sekä tutkia niiden mahdollisia rikkomuksia, (3) vastata väitteisiin siitä, että jokin Käyttäjän Sisältö loukkaa kolmansien osapuolten oikeuksia, (4) vastata asiakaspalvelupyyntöihisi ja/tai (5) suojella Bosen, sen edustajien ja tytäryhtiöiden, käyttäjien ja yleisön oikeuksia, omaisuutta tai henkilökohtaista turvallisuutta.

Tähän sisältyy tietojenvaihto muiden yhtiöiden ja organisaatioiden kanssa petoksilta suojautumiseksi, roskapostin/haittaohjelmistojen ehkäisemiseksi ja vastaaviin tarkoituksiin.


8. Tietosuoja

Lisätietoja siitä, kuinka Bose kerää, käyttää ja jakaa kerättyjä tietoja, on Bosen tietosuojakäytännössä.


9. Vastuun rajoitus

Jos emme noudata näitä Ehtoja, olemme vastuussa kärsimästäsi menetyksestä tai vahingosta, joka on ennakoitavissa seuraukseksi Ehtojen rikkomisestamme tai huolimattomuudestamme. Emme kuitenkaan ole vastuussa mistään ennakoimattomista menetyksistä tai vahingoista. Menetys tai vahinko katsotaan ennakoitavaksi, jos se on ilmeinen seuraus rikkomuksestamme. Tarjoamme Palveluita vain koti- ja yksityiskäyttöön. Suostut siihen, ettet käytä Palveluita mihinkään kaupalliseen tai liiketoiminnalliseen tarkoitukseen ja ettemme me ole vastuussa mistään tulojen tai liiketoiminnan menetyksistä tai liiketoiminnan keskeytymisestä tai liiketoimintamahdollisuuden menettämisestä. Emme millään tavalla sulje pois tai rajoita vastuutamme sinua kohtaan tilanteessa, jossa se on lakien vastaista. Tämä koskee vastuuta esimerkiksi kuolemantapauksissa tai henkilökohtaisissa vammoissa, jotka ovat seurausta huolimattomuudestamme tai työntekijöidemme, edustajiemme tai alihankkijoidemme huolimattomuudesta tai petoksesta, petollisesta vääristelystä tai Palveluihin liittyvien juridisten oikeuksiesi rikkomisesta.

Palveluissa tai niiden kautta esitetyt tiedot on annettu tarjolle vain yleisessä tiedotustarkoituksessa. Emme vahvista näiden tietojen täsmällisyyttä, kattavuutta tai hyödyllisyyttä. Luotat näihin tietoihin vain omalla riskilläsi.


10. Virukset

Ymmärrät sen, ettemme voi taata emmekä takaa, ettei internetissä tai Palveluissamme ladattavissa olevissa tiedostoissa ole viruksia tai muuta haitallista koodia. Olet vastuussa siitä, että sinulla on käytössä omien virustorjuntatarpeidesi sekä tietojen tulo- ja lähtöliikenteen tarkkuuden kannalta riittävät toimenpiteet ja varmistuskeinot. Vastuullasi on myös ylläpitää Palveluidemme ulkopuolisia keinoja mahdollisesti kadonneiden tietojen palauttamiseksi.


11. Kolmansien osapuolten linkit ja palvelut

Palvelut voivat sisältää (1) kolmansien osapuolien tarjoamia tietoja ja sisältöä, (2) linkkejä kolmansien osapuolien, kuten hyödykkeiden ja palveluiden myyjien, verkkosivustoille tai resursseihin sekä (3) suoraan sinulle myytäviä kolmansien osapuolten tuotteita ja palveluita. Bose ei vastaa tällaisten ulkopuolisten sivustojen tai resurssien käytettävyydestä eikä (i) mistään sisällöstä, mainoksista, tuotteista tai muista materiaaleista, joita on esillä tai saatavilla kyseisillä sivustoilla tai kyseisissä resursseissa, (ii) mistään kyseisillä sivustoilla tai kyseisissä resursseissa ilmenevistä virheistä tai puutteista tai (iii) tällaisten sivustojen tai resurssien ylläpitäjien tietojenkäsittelykäytännöistä tai muista liiketoimintakäytännöistä. Bose ei ole vastuussa tai korvausvelvollinen sinulle tai millekään muulle kolmannelle osapuolelle mistään yhdistettyjen sivustojen tai resurssien käytöstä tai riippuvuudesta. Vuorovaikutustasi kolmansien osapuolten kanssa hallinnoivat kolmansien osapuolten omat käyttöehdot ja tietosuojakäytännöt sekä muut vastaavat ehdot.


12. Muokkaukset ja käyttö

12.1 Palveluiden muokkaaminen. Bose pidättää oikeuden tehdä Palveluihin (tai niiden osaan) muutoksia tai lopettaa ne väliaikaisesti tai pysyvästi milloin tahansa siitä etukäteen ilmoittamalla tai ilmoittamatta. Bose ei ole vastuussa sinulle tai kolmansille osapuolille Palveluihin tehtävistä muutoksista tai Palveluiden keskeyttämisestä tai lopettamisesta.

12.2 Käyttöoikeus. Voimme täysin omalla päätöksellämme estää sinua käyttämästä Palveluita tai niiden osaa milloin tahansa ilman mitään erityistä syytä siitä etukäteen ilmoittamalla tai ilmoittamatta, kuten esimerkiksi tilanteessa, jossa olet mielestämme rikkonut mitä tahansa näiden Ehtojen osaa. Pidätämme oikeuden poistaa käytöstä minkä tahansa käyttäjänimen, salasanan tai muun tunnisteen, oli se sitten meidän valitsema tai antama tai ei, milloin tahansa täysin omalla päätöksellämme ilman erityistä syytä. Ilmoitamme tällöin kuitenkin sinulle asiasta, jos ilmoituksen antaminen katsotaan kohtuulliseksi.


13. Sovellettava laki

Huomioi, että näihin Ehtoihin ja niiden sisältöön ja muotoon sovelletaan Alankomaiden lakeja. Jos kuitenkin olet missä tahansa Euroopan maassa asuva kuluttaja, sinun tilanteessasi sovelletaan kaikkia maasi lakien mukaan sinulle saatavilla olevia juridisia oikeuksia ja niiden pakollisia säädöksiä. Jos olet missä tahansa APAC-maassa tai Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa asuva kuluttaja, tällaisia oman maasi lakien mukaisia juridisia oikeuksia ja niiden pakollisia säädöksiä saatetaan soveltaa. Mikään näiden Ehtojen osa ei vaikuta oikeuksiisi kuluttajana nauttia oman maasi juridisista oikeuksista tai pakollisista säädöksistä.

Me samoin kuin sinä hyväksymme sen, että Alankomaiden tuomioistuimilla on yksinomainen toimivalta näihin Ehtoihin liittyvissä asioissa. Jos olet minkä tahansa Euroopan maan, APAC-maan tai Yhdistyneiden arabiemiirikuntien asukas, voit ryhtyä oikeustoimiin myös omassa maassasi.


14. Yleiset ehdot

14.1 Oikeuksien luovuttamattomuus. Jos emme vaadi sinulta näiden Ehtojen mukaisia velvoitteitasi tai emme puolusta oikeuksiamme sinua vastaan tai teemme niin viiveellä, se ei tarkoita, että luopuisimme tällaisista oikeuksistamme tai ettei sinun tarvitsisi pitää kiinni velvoitteistasi. Jos luovumme oikeuksistamme sinun tekemääsi sopimusrikkomusta tai velvoitteen laiminlyöntiä koskien, ilmoitamme asiasta kirjallisesti, eikä se tarkoita sitä, ettemmekö pitäisi vastaavista oikeuksistamme kiinni jatkossa. Yhteydenotto-ohjeet ovat yhteydenottosivulla.

14.2 Ehtojen pätevyys. Jokainen näiden Ehtojen kappale on voimassa toisistaan riippumatta. Jos jokin oikeusistuin tai asiaan liittyvät viranomainen katsoo minkä tahansa kappaleen olevan laiton tai toimeenpanokelvoton, muut kappaleet pysyvät voimassa.

14.3 Muuta. Näiden Ehtojen väliotsikot ovat vain lukemisen helpottamiseksi, eikä niillä ole juridista tai sopimusoikeudellista vaikutusta.


15. Kysymykset

Jos sinulla on kysymyksiä näistä Ehdoista, ota meihin yhteyttä. Yhteydenotto-ohjeet ovat yhteydenottosivulla.

Jos etsit säädös- ja vaatimustenmukaisuustietoja, voimme auttaa sinua. Napsauttamalla tätä voit avata nykyisten Bose®-tuotteiden vaatimustenmukaisuusvakuutusta koskevien asiakirjojen luettelon.


16. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Näet täydellisen luettelon Bosen ja sen kumppanien tavaramerkeistä ja tekijänoikeuksista napsauttamalla tätä.

Autoteollisuusosion kuvien tekijänoikeudet kuuluvat PhotosToGo, Inc:lle

Airplay, Apple, Apple-logo, iPad, iPhone, iPod, iPod classic, iPod nano, iPod shuffle, iPod touch, iTunes, Lightning ja Mac ovat Apple Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. App Store on Apple Inc:n palvelumerkki. iPhone-tavaramerkkiä käytetään Aiphone K.K:n lisenssillä.

Amazon, Amazon Music, Kindle, Fire ja niihin liittyvät logot ovat Amazon, Inc:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä.

Android, Google, Google Assistant, Google Play ja Google Play -logo ovat Google Inc:n tavaramerkkejä. Android-robotin kuva (muokkaamaton tai muokattu) esitetään tässä Googlen luoman ja jakaman mallin pohjalta ja sitä käytetään Creative Commons 3.0 Attribution -lisenssin ehtojen mukaisesti.

BlackBerry, BlackBerry compatible ja niihin liittyvät merkit ovat Research in Motion Limitedin (RIM) omaisuutta, jotka on rekisteröity ja/tai joita käytetään Yhdysvalloissa ja muualla. Käytetään lisenssillä. RIM ei ole vastuussa näiden laitteiden myynnistä tai käytöstä eikä niiden turvallisuutta ja sääntömääräisiä standardeja koskevasta vaatimuksenmukaisuudesta.

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä. Bose Corporation käyttää niitä lisenssin nojalla.

Deezer on Blogmusik SAS:n rekisteröity tavaramerkki.

Valmistettu Dolby Laboratoriesin luvalla. Dolby, Dolby Audio ja kaksois-D-symboli ovat Dolby Laboratoriesin tavaramerkkejä.

DTS-patenteista on lisätietoja osoitteessa http://patents.dts.com. Valmistettu DTS, Inc:n lisenssillä. DTS, sen symboli, DTS ja sen symboli yhdessä sekä DTS Digital Surround ovat DTS, Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. ©DTS, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

HDMI, HDMI High-Definition multimedia interface ja HDMI-logo ovat HDMI Licensing LLC:n rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

iHeartRadio on iHeartMedia, Inc:n rekisteröity tavaramerkki.

N-merkki on NFC Forum, Inc:n tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

© 2018 NFL Enterprises LLC. NFL ja NFL-kilpilogo ovat National Football Leaguen rekisteröityjä tavaramerkkejä. Joukkueiden nimet, logot ja peliasut ovat kyseisten joukkueiden rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki muut NFL:ään liittyvät tavaramerkit ovat National Football League -liigan tavaramerkkejä.

Pandora, Pandora-logo ja ulkoinen Pandora-ilmiasu ovat Pandora Media, Inc:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Niitä käytetään luvalla.

Samsung Galaxy on Samsung Electronics Co., LTD:n tavaramerkki.

SiriusXM ja kaikki siihen liittyvät merkit ja logot ovat Sirius XM Radio Inc:n ja sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään.

Spotify on Spotify AB:n rekisteröity tavaramerkki.

Wi‐Fi on Wi‐Fi Alliancen® rekisteröity tavaramerkki. Wi‐Fi CERTIFIED™ -logo on Wi‐Fi Alliancen® sertifiointisymboli.