UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

Open-ear-audioteknologian ymmärtäminen

Nainen avoimet Bose Ultra -nappikuulokkeet korvissaan

Oletko koskaan uppoutunut niin täysin musiikkiisi, että sen keskeyttäminen keskustelua tai ympäristön havainnointia varten on pilannut tunnelman täysin? Jos olet, olet ehkä aina kaivannut open-ear-kuulokkeita. Open-ear-äänentoiston avulla voit olla avoin ympäröivälle maailmalle kuuntelun häiriintymättä.

Tämäntyyppisissä nappikuulokkeissa on aiemmin ollut joitakin puutteita, kuten ei niin loistava äänenlaatu ja kömpelö ja epämukava muotoilu. Uudet avoimet Bose Ultra -nappikuulokkeet edustavat kuitenkin open-ear-teknologian tulevaisuutta, mistä kiitos kuuluu niiden syvälle ja täyteläiselle soundille, äärimmäisen mukavalle muotoilulle, pään seurannalla täydennetylle tilaäänelle ja ennen kaikkea täydelliselle avoimuudelle.

Tässä on kaikki, mitä sinun tulee tietää open-ear-teknologiasta ymmärtääksesi, että Bosen uusissa avoimissa nappikuulokkeissa on väistämättä puettavan teknologian tulevaisuus.

Mitä open-ear-kuulokkeet ovat?

Useimmissa tämän hetken suosituimmissa langattomissa nappikuulokkeissa on in-ear-muotoilu, mikä tarkoittaa, että ne asettuvat melko syvälle korvan sisään ja käyttävät silikonisovitteita korvakanavan sulkemiseen, pitäen musiikin sisällä ja muut äänet ulkona.

Avoimet nappikuulokkeet ovat erilaiset. Kuten niiden nimikin kertoo, open-ear-kuulokkeet eivät asetu korvan sisään eivätkä tuki korvakanavaa. Sen sijaan nämä nappikuulokkeet asettuvat ulommas korvan päälle, yleensä kääriytymällä tai kiinnittymällä korvan reunojen ympärille vakauden takaamiseksi. Tämä tuo käyttöön sekä kuulokkeiden että kaiuttimien parhaat puolet: Voit pysytellä täysin avoimena kaikelle, mitä ympärilläsi tapahtuu, ja nauttia samaan aikaan erinomaisesta äänenlaadusta.

Saatat ihmetellä, miten avoimet nappikuulokkeet oikein pystyvät tuomaan ääntä korviisi, jos ne eivät ole korvakanavassasi. Siihen on olemassa kaksi tapaa: luujohtuminen ja ilmajohtumisteknologia.

  • Luujohtuminen: Usko tai älä, mutta luujohtumista hyödyntävät kuulokkeet oikeasti ohittavat korvakanavan ja tärykalvon kokonaan. Niiden hyödyntämisen sijaan tämä teknologia lähettää äänen värähtelynä suoraan pääsi luihin. Värähtely kulkee luita pitkin sisäkorvaan, missä ”kuulet” ne äänenä. Luujohtumista hyödyntävien kuulokkeiden suurin etu on, että ne eivät tuki korvaa ollenkaan – kuulet kaikki äänet ympärilläsi. Siksi ne ovatkin suosittuja juoksijoiden ja pyöräilijöiden keskuudessa. Luujohtumisen suuri haittapuoli on kuitenkin se, että äänenlaatu usein kärsii, koska syntyvä värähtely ei pysty välittämään musiikin ja muiden äänten hienovaraisia nyansseja. Lisäksi parhaan tehon saavuttamiseksi kaiutinten on oltava tiiviisti päätä vasten, mitä jotkut pitävät epämukavana.
  • Ilmajohtuminen: Ilmajohtuminen on perinteisempi menetelmä äänen välittämiseen. Se tarkoittaa yksinkertaistettuna äänen kulkemista korvien sisään, samalla tavalla kuin kuulemme lähes kaiken! Avoimet Bose Ultra -nappikuulokkeet kietoutuvat korvan ulko-osien ympärille lyhyen matkan päähän korvakanavasta ja käyttävät ilmajohtumista. Näin syntyy laadukkaampi ääni kuin luujohtumista käyttämällä, ja Bosen patentoitu OpenAudio-teknologia tarjoaa vaikuttavan kuuntelukokemuksen.
Nainen avoimet Bose Ultra -nappikuulokkeet korvissaan

Open-ear-kuulokkeiden edut

Jotkut pitävät in-ear-kuulokkeiden tiiviisti istuvasta rakenteesta, joka auttaa sulkemaan pois ulkopuolisia ääniä, mutta se ei välttämättä ole mukava joka tilanteessa. Yksi yleinen in-ear-kuulokkeisiin liittyvä valitettava seikka on, että ne voivat olla epämukavia etenkin silloin, kun niitä pidetään pitkään, kuten työskennellessä tai multitaskatessa kotona. Bose Ultra -nappikuulokkeet on suunniteltu uskomattoman mukaviksi, jotta voit pitää niitä niin kauan kuin haluat.

OpenAudio-teknologian ansiosta huomaat myös paremmin, kun muut puhuvat sinulle niin toimistossa, kahvilassa, kuntosalilla kuin kotosallakin, eikä sinun tarvitse ottaa nappikuulokkeita korvista keskustelua varten. Malliltaan ne ovat niin mukavat, että voit pitää niitä koko päivän.

Parhaat avoimet nappikuulokkeet eivät heikennä äänenlaatuakaan. Kuulet jokaisen sävelen suosikkikappaleestasi ja päivittäin kuuntelemasi podcastin kommentit, mutta pysyt samalla avoimena ympäristön äänille.

Mies avoimet Bose Ultra -nappikuulokkeet korvissaan

Miten Bose OpenAudio eroaa muista

Bosen oma OpenAudio-teknologia uudistaa avoimet nappikuulokkeet ja tarjoaa kaipaamaasi mukavuutta ja äänenlaatua.

OpenAudio on innovatiivinen ilmajohtumismenetelmä, joka tuo korvaasi täyteläistä ja vivahteikasta ääntä minimoiden äänen vuotamisen niin, ettei nuottiakaan jää kuulematta. OpenAudio-teknologian avulla koet koko äänialueen, selkeä dialogi ja syvät bassoäänet mukaan lukien, niin että voit nauttia kaikista musiikkityyleistä – monimutkaisista klassisista sinfonioista bassopitoiseen elektroniseen tanssimusiikkiin – täysin siemauksin. Ja vaikka voit nautiskella ällistyttävän monipuolisista soundeista, ihmiset ympärilläsi eivät kuule mitään.

Se ei myöskään ole ainoa OpenAudion etu. OpenAudio tarjoaa todella vaikuttavan kuuntelukokemuksen, mutta se mahdollistaa myös täydellisen avoimuuden ympäröivälle maailmalle. Musiikin soidessa voit kuulla myös treenikaverisi puheen aamulenkillä tai kollegasi kysymyksen. Tietoisuustaso on jopa parempi kuin tietoisuustila Bose QuietComfort Ultra -nappikuulokkeissa, mikä tekee siitä huippuvalinnan, jos haluat olla aina tietoinen ympäristöstäsi.

Nainen pitelee avoimien Bose Ultra -nappikuulokkeiden latauskoteloa, jonka sisällä ovat myös nappikuulokkeet.

Täysin uudenlaiset nappikuulokkeet koko päivän käyttöön

Koko päivän kestävään mukavuuteen äänenlaadusta tinkimättä Bose tarjoaa mukavien avoimien nappikuulokkeiden tulevaisuuden.

Perinteisen over-ear-muotoilun sijaan näillä kuulokkeilla on houkutteleva fyysinen rakenne, joka kiinnittyy paikalleen korvan ulko-osien ympärille samaan tapaan kuin rustokorvakorut. Värivaihtoehtoja on kaksi, musta ja valkoinen savu, joissa molemmissa on säväyttäviä metallinhohtoisia yksityiskohtia. Sen lisäksi, että tämä rakenne on tyylikäs, se tarjoaa myös ylivoimaista vakautta ja maksimaalista mukavuutta, mikä mahdollistaa kuulokkeiden pitämisen koko päivän ajan väsymättä.

Kaiken lisäksi niillä saa 7,5 tuntia toistoaikaa yhdellä latauksella (4,5 tuntia, kun mukaansatempaava ääni on käytössä), ja niillä on 48 tunnin valmiusaika, jos haluat jättää ne päälle koko päiväksi odottamaan seuraavaa puhelua. Kannettava latauskotelo tarjoaa 19,5 tuntia lisää kuunteluaikaa (12,5 tuntia, jos mukaansatempaava ääni on päällä), ja Bose SimpleSync -teknologia mahdollistaa avoimien nappikuulokkeiden nopean ja helpon liittämisen muihin yhteensopiviin Bose-kaiuttimiin.

Nainen avoimet Bose Ultra -nappikuulokkeet korvissaan

Open-ear-kuulokkeiden tulevaisuus on täällä

Oletpa aina liikenteessä ja tarvitset nappikuulokkeita elämäntapasi ylläpitämiseen tai haluat vain käyttöösi mukavimmat ja innovatiivisimmat avoimet nappikuulokkeet, joita nykyään on saatavilla, avoimet Bose Ultra -nappikuulokkeet uudistavat tapasi nauttia suosikkiäänestäsi. Innovatiivisessa mallissa on mullistavaa sen luonnollinen tietoisuus ja se, että se pitää korvasi avoimina ympäröiville äänille, samalla kun sen äänenlaatu on ylivoimainen kilpailijoiden keskuudessa ja asettaa uuden mittapuun open-ear-kuulokkeille.

AIHEESEEN LIITTYVÄT TUOTTEET

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Avointen Bose Ultra -nappikuulokkeiden edut