UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

Kumppanuudet ja lisensointimahdollisuudet

Kumppanuudet voivat voimauttaa. Lue lisää lisensointimahdollisuuksistamme, nykyisistä kumppaneistamme ja siitä, miten tulla kumppaniksemme.

Liity bändiin

Miksi ryhtyä Bosen kumppaniksi

Tarjoa ensiluokkaisia​​äänikokemuksia asiakkaillesi hyödyntämällä Bosen tunnettua teknologiaa ja brändiä. Bose on omistautunut vuosikymmeniä ääniteknologian ja ääni-innovaatioiden tutkimuksen edistämiseen.

Teknologian lisensointi ja komponenttibrändit

Sound by Bose
Powered by Bose

Perustamme on äänen teknologiainnovaatioissa. Se on osa DNA:tamme, joka ohjaa jokaista tuotetta ja läpimurtoa siitä lähtien, kun tri Amar Bose perusti yrityksen vuonna 1964. Ole osa tulevaisuuden äänen huippuosaamista ensiluokkaiselle äänelle omistettujen patentoitujen komponettiteknologioiden kautta. Sound by Bose on teknologiaamme tukeva brändi, joka on merkki ensiluokkaisesta äänenlaadusta ja suorituskyvystä. Powered by Bose toimii ponnahduslautana laajentamalla toimintaamme kuulo- ja terveysalalla.

Kumppanimme

moto-nappikuulokkeet+ Sound by Bosen kanssa

Motorola julkaisi Sound by Bosen kanssa moto-nappikuulokkeet+, joissa yhteistyö kohtaa innovaation. Bosen insinöörit ovat virittäneet nämä nappikuulokkeet tarjoamaan kuluttajalle luokkansa parhaan äänikokemuksen, mukaan lukien aktiivinen taustaäänien poisto ja säädettävä taajuuskorjain.

Motorolan moto-nappikuulokkeet+ Sound by Bosen kanssa ja niiden latauskotelo

Lexie Hearing Aids Powered by Bosen kanssa

Lexien maailmanluokan räätälöinti ja Bosen erinomainen ääniteknologia yhdistyvät tarjotakseen kohtuuhintaisia ​​kuulokojeita. Ne herättävät luottamusta miljoonissa käyttäjissä, joilla on lievä tai kohtalainen kuulonalenema. Lexie Hearing Aids Powered by Bosen kanssa tarjoavat ensiluokkaista ääntä ja yksilöllisen, kuluttajalle räätälöidyn äänikokemuksen.

Lexie B2 Plus -itsesovittuvat OTC Hearing Aids kotelossaan tuotepakkauksen vieressä

Hyödyt kumppanuudestamme

Johtava teknologia
Hyödynnä huipputeknologiaamme ja aja innovaatiota parantaaksesi nykyistä ja tulevaa markkina-asemaasi.

Brändin arvo
Yhdistä voimasi vahvan brändin kanssa, joka erottuu markkinaläsnäolollaan, innovatiivisuudellaan ja asiakasuskollisuudellaan.

Tuotelaajennus
Luo kattavia ja kilpailukykyisiä tuotestrategioita kestävän kasvun edistämiseksi.

Omistautunut tuki
Omistautunut Bose-tiimi, joka on erikoistunut markkinointi-, suunnittelu- ja lisensointiosaamiseen.

Virtaviivainen prosessi
Saat selkeät brändiohjeet, yhteisiä markkinointiponnisteluja ja tehokkaan varojen hyväksynnän.

Oletko kiinnostunut ryhtymään kumppaniksemme? Kuulostaa hyvältä.

Olitpa yritysjohtaja tai teknologian asiantuntija, tarjoamme laajan valikoiman mahdollisuuksia luoda yhteyksiä ja edistää innovaatioita.