UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

7 huippuäänilahjaa tämän joulun toivelistallesi

Joulun aika on aivan kulman takana, joten on aika alkaa miettiä, mitä aiot lahjoittaa läheisillesi. Samaan aikaan haluat ehkä aloittaa oman lahjatoivelistasi laatimisen. Muutamalla strategisella vinkillä voit helpottaa ystäviesi ja perheesi hektisiä jouluostoksia ja varmistaa, että saat juuri haluamasi lahjat.

Ihmisiä joulujuhlassa

Jos et osaa päättää, mitä toivoisit tänä vuonna, on joitakin huippuluokan äänilahjoja, joita ehkä haluat harkita. Uusin äänentoistoteknologia on täydellistä sekä työ- että viihdekäyttöön ja tarjoaa muun muassa ylivoimaista taustaäänien poistoa, uutta tilaääntä jne. Vietätpä joulua mieluummin kotona tai ulkona läheistesi kanssa, Bosella on lahjoja, jotka tekevät unelmistasi totta.

7 huippuäänilahjaa täksi jouluksi

Etkö osaa päättää, mitä toivoisit tänä jouluna? Jos mietit parhaista äänentoistoon liittyviä joululahjoja kotiisi, seuraavat ovat yleisiä tilanteita, joissa Bosen tuotteet voivat parantaa arkeasi tai tehdä erityisistä tapahtumista vieläkin parempia. Ei vain lahjoja – nämä lahjat ovat ratkaisuja jokapäiväiseen elämääsi.

1. Haluat itsellesi sopivat nappikuulokkeet

Kukapa ei haluaisi nappikuulokkeita, jotka toistavat sinulle räätälöityä ääntä ja on muotoiltu siten, että ne tuntuvat todella hyviltä käytössä?

Taustaääniä poistavat nappikuulokkeemme, Bose QuietComfort Ultra -nappikuulokkeet, tuovat käyttöösi uusimman ja parhaan äänentoiston ja taustaäänien poistoteknologian. Sen lisäksi ne vielä istuvat korviisi uskomattoman mukavasti. Niiden mukana tulee kolme sovitesettiä ja kolme paria vakautusnauhoja, jotta voit yhdistellä niitä korviesi yksilöllisen muodon mukaan – voit siis unohtaa pudonneiden kuulokkeiden etsimisen aamulenkillä. Näihin nappikuulokkeisiin kuuluu myös Bosen mukaansatempaava ääni, joka toimii mistä tahansa lähteestä peräisin olevan sisällön kanssa tarjoten mukaansatempaavamman kuuntelukokemuksen, mihin elämä sinua kuljettaakin.

Nainen keittiössä joulujuhlan jälkeen kuuntelemassa musiikkia Bose QuietComfort Ultra -nappikuulokkeilla
Bose QuietComfort Ultra -nappikuulokkeet

Bose QuietComfort Ultra -nappikuulokkeet
Lisätietoja

2. Jos haluat tuntea olevasi keikalla kotoa lähtemättä

Uusilla Bose QuietComfort Ultra -kuulokkeilla voit nauttia Bosen mukaansatempaavasta äänestä. Tämä tilaääni venyttää rajoja suhteen ottamalla, mitä kuulet päästäsi ja asettamalla sen eteesi. Se kuulostaa niin todelliselta, että kysyt itseltäsi, voisitko melkeinpä ojentaa kätesi ja koskettaa sitä.

Voit myös säätää taustaäänien poistoa ActiveSense-teknologialla, johon sisältyvät hiljainen ja tietoisuustila. Siten voit räätälöidä tarkalleen, kuinka suuren osan maailmasta haluat päästää sisään tai pitää ulkopuolella. Lisäksi kuulokkeiden virta riittää jopa 24 tunniksi yhdellä latauksella, mikä tekee niistä vielä arvokkaamman ja pitkäikäisemmän lahjan.

Henkilö päässään Bose QuietComfort Ultra -kuulokkeet
Bose QuietComfort Ultra -kuulokkeet

Bose QuietComfort Ultra -kuulokkeet
Lisätietoja

3. Jos haluat realistisen elokuvakokemuksen

Voit tehdä leffaillasta paremman ja mukaansatempaavamman soundbar-kaiuttimella, johon sisältyy Dolby Atmos®. Sellainen on esimerkiksi Bose Ultra -älysoundbar. Tämä puheohjauksella toimiva seuraavan sukupolven soundbar saa tuntemaan kuin istuisit elokuvateatterissa Dolby Atmos -tuen, TrueSpace-teknologian ja ylöspäin suunnattujen muuntimien ansiosta. Näillä tekniikan uusimmilla edistysaskeleilla soundbar tuottaa mihin tahansa tilaan avaraa ääntä sekä todentuntuisia tehosteita, joista syntyy täysi 360 asteen äänikokemus. Se käyttää jopa koneoppimista selkeyttääkseen keskusteluja ja varmistaakseen, että kuulet jokaisen kuiskauksen – ilman tekstitystä.

Bose Ultra -älysoundbar
Bose Ultra -älysoundbar

Bose Ultra -älysoundbar
Lisätietoja

4. Jos kutsut usein vieraita

Kun joulu lähestyy nopeasti, valmistaudut ehkä järjestämään erilaisia tapahtumia ystävillesi ja perheellesi, eikä juhla ole mitään ilman juhlavaa musiikkia. Voit luoda taustan seuraavaan kokoontumiseen Bosen kannettavalla älykaiuttimella, joka tarjoaa tehokasta äänentoistoa yllättävän kompaktissa muodossa.

Voit soittaa sillä jouluisia suosikkisäveliäsi Bluetooth- tai Wi-Fi-yhteydellä, ja koska se on langaton, voit siirtää sitä tarpeen mukaan huoneesta toiseen tai vaikka ulos. Lisäksi kaiuttimen akunkesto on jopa 12 tuntia yhdellä latauksella, joten se voittaa kestävyydessä innokkaimmatkin juhlijat.

Ihmisiä juhlissa kuuntelemassa musiikkia Bosen kannettavasta älykaiuttimesta
Bose Portable Smart Speaker

Bose Portable Smart Speaker
Lisätietoja

5. Jos tarvitset musiikkia patikkaretkelle

Joskus haluat nauttia vain luonnon äänistä, mutta erityisen haastavalla reitillä tai viettäessäsi pitkää päivää järvellä saatat ehkä kaivata hieman musiikkia pitämään motivaatiotasi yllä. Vedenpitävä Bluetooth-kaiutin, kuten Bose SoundLink Flex, on täydellinen kumppani kaikille ulkoiluretkillesi, sillä sen valmistuksessa on painotettu kestävyyttä.

Tämän kompaktin Bluetooth-kaiuttimen akunkesto on jopa 12 tuntia, ja sen kotelo on vedenpitävä, pölynpitävä ja elämää kestävä. Ei hätää, vaikka sitä vähän kolisteltaisiin tai se putoaisi veteen – tämä sitkeä kaiutin on tehty kestämään hieman kolhuja. Äänenlaatukaan ei kärsi. SoundLink Flex tuottaa selkeää ääntä ja vahvaa ja syvää bassoa, joka tuo potkua joka ympäristöön.

Bose SoundLink Flex -Bluetooth-kaiutin
Bose SoundLink Flex Bluetooth® Speaker

Bose SoundLink Flex Bluetooth® Speaker
Lisätietoja

Bose-televisiokaiutin
Bose-televisiokaiutin

Bose-televisiokaiutin
Lisätietoja

6. Jos kaipaat tekstitystä dialogia ymmärtääksesi

Uusi TV:si saattaa olla tyylikkäämpi kuin koskaan, mutta sen kaiuttimet saattavat silti olla alitehoiset. Siksi ääni saattaa kuulostaa lattealta ja dialogia saattaa olla lähes mahdotonta kuulla. Jos olet kyllästynyt siihen, että tarvitset tekstitystä lempiohjelmiesi seuraamiseen, muttet halua hankkia kokonaista kotiteatteria, Bose-televisiokaiutin ansaitsee taatusti paikan joulun toivelistallasi.

Se on helppo, yksivaiheinen ratkaisu, jolla saat TV-ohjelmiin paremman äänen. Se mahtuu pienempään tilaan kuin täysikokoinen soundbar. Kaiutin tuottaa tasapainoisen, luonnollisen kuuloisen äänen ja jykevän basson, ja siinä on jopa erillinen dialogitila, joka tekee vokaaleista niin selkeitä, että kuulet joka sanan selvästi.

7. Jos haluat musiikin täyttävän kotisi

Tilavissa kodeissa, joissa on runsaasti avointa tilaa, musiikki saattaa hukkua, jos kaiutin ei ole tarpeeksi tehokas. Täyteläiseen ja selkeään äänentoistoon seinästä seinään tarvitset jotain Bose 500 -älykaiuttimen kaltaista. Siinä on kaksi säädettävää ohjainta, jotka osoittavat eri suuntiin ja auttavat täyttämään tilan vaikuttavalla äänellä. Sen sisäisten virtuaaliavustajien avulla on helppo käynnistää tai katkaista musiikin toisto, vaihtaa podcastia tai kuunnella jopa sää- tai liikennetiedote aamun työmatkan varalle. Lisäksi voit suoratoistaa kaiuttimeen musiikkia eri lähteistä – Apple Music, Pandora, Spotify, tai muista käytettävissä olevista suoratoistopalveluista.

Ihmisiä tanssimassa juhlissa ja Bose 500 -älykaiutin
Bose Smart Speaker 500

Bose Smart Speaker 500
Lisätietoja

Tee joulusta erityinen teknisten huippulahjojen avulla

Teetpä toivelistaa itsellesi tai etsit lahjoja läheisillesi, voit tehdä joulunajasta ikimuistoisen parhailla teknisillä joululahjoilla. Mitä ikinä harrastatkin – musiikin kuuntelua, kuntosalilla treenaamista, juhlien järjestämistä tai uusimpien suosikkileffojen katselua – uusimmat äänentoistotuotteet voivat auttaa parantamaan jokapäiväisiä aktiviteettejasi ja taata loistavaa viihdettä vuosiksi eteenpäin. Tästä lahjasta todella riittää iloa pitkään.

Ihmisiä juhlissa kuuntelemassa musiikkia Bosen kannettavasta älykaiuttimesta
Bose Portable Smart Speaker

Bose Portable Smart Speaker
Lisätietoja

AIHEESEEN LIITTYVÄT TUOTTEET