UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

PARHAAT LANGATTOMAT KAIUTTIMET KAIKENLAISIIN ULKOILMASEIKKAILUIHIN

Boselta löytyy niin ulkoilmaseikkailijoiden kuin katujuhlijoidenkin tarpeisiin sopiva kannettava Bluetooth®-kaiutin.

Hyvällä säällä on mukava nauttia ulkoilmasta. Hampurilaisten tuoksu grillijuhlissa, upeat näkymät vuorenhuipulta ja auringon lämpö kasvoillasi romanttisella piknikillä – kaikki nämä tilanteet ansaitsevat aisteja kutkuttavan taustamusiikin. Bose tarjoaa parhaat kannettavat langattomat kaiuttimet kaikkien ulkoilijoiden tarpeisiin, kokeneista seikkailijoista grillimestareihin.

Bose Portable Smart Speaker ulkona pöydällä

BOSE PORTABLE SMART SPEAKER

Täydellinen kaiutin grillijuhliin

Onko mitään parempaa kuin grillaaminen parhaiden ystävien seurassa? Parhaiden grillijuhlien järjestäjänä sinulla on useita titteleitä: grillimestari, huippukoristelija ja juhlien DJ. Tarvitset kaiuttimen, joka on yhtä monipuolinen kuin sinäkin. Bose Portable Smart Speaker -kaiutin yhdistää tehokkaan ja monipuolisen langattoman kotikaiuttimen, kannettavan Bluetooth®-kaiuttimen ja ääniohjatun kaiuttimen. Täytä takapiha huippuluokan äänentoistolla.

SoundLink Revolve+ -Bluetooth-kaiutin pöydällä

SOUNDLINK REVOLVE+ II BLUETOOTH® -KAIUTIN

Romanttisiin hetkiin

Pakkaa piknik-kori ja viltti mukaasi ja suuntaa rakkaasi kanssa romanttisille treffeille. Ennen kuin astut ulos ovesta, muista ottaa mukaasi Revolve+ II -kaiutin. Langattomassa ulkokaiuttimessa on muhkea 360 asteen ääni, jonka ansiosta voit luoda piknikillesi tunnelmaa kesähiteillä. 17 tunnin akunkesto takaa sen, että musiikki soi koko päivän. Piknikillä tulee helposti sotkettua, mutta ei hätää: Revolve+ II on roiskeenkestävä, minkä ansiosta viinin läikyttäminenkään ei latista tunnelmaa.

SoundLink Micro Bluetooth ‑kaiutin, jota kiinnitetään pyörän ohjaustankoon

SOUNDLINK MICRO BLUETOOTH-KAIUTIN

Pyöräilijän paras ystävä

Jokaisen treenin lopussa koittaa hetki, jolloin jalat tuntuvat lyijyltä, sydän hakkaa ja keuhkot ovat pakahtua. Silloin tarvitaan vähän lisämotivaatiota – vaikka täydellinen soittolista. Pieni ja persoonallinen ulkokaiuttimemme sopii täydellisesti erilaisiin tarpeisiin, maastopyöräilystä tavalliseen matkantekoon. SoundLink Micro -kaiuttimen voi kiinnittää esimerkiksi reppuun tai pyörän ohjaustankoon. Se on kevyt, langaton ja erittäin laadukas. Vesisade ei estä pyöräilyä, eikä sen pitäisi estää musiikin kuunteluakaan. Kannettavan vedenkestävän kaiuttimen silikonikuminen ulkopinta sopii vaativiin olosuhteisiin.

Valkoinen SoundLink Color Bluetooth II -kaiutin pöydällä

SOUNDLINK COLOR BLUETOOTH II -KAIUTIN

Kuuntele musiikkia auringonpaisteessa

Pakkaa rannalle kaikki tarvittava: aurinkorasva, pyyhkeet ja hyvä kirja. Älä unohda SoundLink Color Bluetooth II -kaiutinta, joka kestää hiekkaa ja tarjoaa tilanteeseen sopivan rennon taustamusiikin. Ulkokaiutin painaa vähemmän kuin märkä pyyhe ja sen ladattava litiumioniakku pitää musiikin soimassa jopa 8 tuntia. Roiskeenkestävä ja laadukasta ääntä tuottava SoundLink Color II -kaiutin kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan rannalle.

S1 Pro -järjestelmä ulkojuhlissa pöydällä

S1 PRO -JÄRJESTELMÄ

Katujuhlijoiden suosikki

Muistot kultaavat eri vuodenajat. Kesäjuhlat ennen kuin lapset palaavat kouluun, upeat häät takapihalla ja sukukokoukset, joissa teillä on yhteensopivat neonväriset t-paidat; läheisten kokoontumisista riittää juttua vuosiksi. S1 Pro -järjestelmä on Bosen suurin ja tehokkain akkukäyttöinen Bluetooth®-kaiutin, ja se sopii täydellisesti suuriin ulkojuhliin. Tee selkeitä kuulutuksia mikrofonilla, todista olevasi suvun paras DJ toistamalla musiikkia Bluetooth-yhteydellä tai anna naapuruston bändin soittaa musiikkiaan. Kannettava kaiutin takaa ammattimaisen ja laadukkaan äänentoiston juhlaan kuin juhlaan.

Elämä on arvaamatonta

Juhlissa ja ulkoilmaseikkailuissa saattaa tapahtua yllättäviä käänteitä, kun esimerkiksi sää muuttuu tai kutsumaton vieras ilmestyy paikalle. Bosen kannettavalla langattomalla kaiuttimella varmistat, että tunnelma ei latistu pienistä vastoinkäymisistä huolimatta.