UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori
Nainen Bose QuietComfort Earbuds II -kuulokkeet korvissaan

Paras soundi ja istuvuus yksilöitävillä nappikuulokkeilla

Jokainen korva on erilainen, miksi siis useimmat nappikuulokkeet ovat samanlaisia? Bose QuietComfort® Earbuds II -nappikuulokkeet ratkaisevat tämän ongelman, sillä voit yksilöidä kuulokkeet omien mieltymystesi mukaan. Näissä seuraavan sukupolven langattomissa nappikuulokkeissa on uraauurtava CustomTune™-äänenkalibrointiteknologia, joka mukauttaa äänen korviisi sopivaksi. Lisäksi kuulokkeista on saatavana yhdeksän eri kokovaihtoehtoa, minkä ansiosta löydät parhaan istuvuuden juuri sinun korvillesi. 

Lue, kuinka Bosen uudet QC Earbuds II -nappikuulokkeet ovat personoitavissa.

CustomTune-teknologia

Yksi keskeisistä QuietComfort® Earbuds II -nappikuulokkeiden uudistuksista on Bosen CustomTune-teknologia, joka kalibroi äänen uudella tavalla. Kun asetat napit korviisi, kuulokkeet antavat merkkiäänen. Kuulokkeen sisällä oleva mikrofoni mittaa äänen korvakanavassasi ja säätää äänen korvallesi sopivaksi. CustomTune-teknologia kompensoi myös ihmiskorvan yksilöllisiä eroja, sillä vasen ja oikea korva eivät ole identtisiä muodoltaan, kooltaan tai kunnoltaan. Tuloksena on täydellisen yksilöllinen äänitasapaino.

CustomTune-teknologia ei vain säädä kuulemaasi ääntä, vaan se auttaa myös yksilöimään taustaäänien poiston korviesi muodon mukaan. Tämä pehmentää tarkasti ulkoisia ääniä, joiden vaimentaminen on kaikista vaikeinta.

Fit Kit

Toinen keino, jolla mukavista QC Earbuds II -nappikuulokkeista saadaan entistäkin yksilöllisemmät, on niiden mukana toimitettava Fit Kit -sovitesarja. Bose QuietComfort® Earbuds II -nappikuulokkeiden Fit Kit -sarja sisältää kolme paria silikonisia sovitteita, joista voit valita omaan korvaasi sopivimmat. Lisäksi sarjaan kuuluu kolme paria vakausnauhoja, jotka kiertyvät nappikuulokkeiden ulkoisen osan ympärille parantamaan niiden istuvuutta entisestään. Vakausnauhat on valmistettu pehmeästä silikonista, minkä ansiosta ne ovat mukavat ja pysyvät hyvin paikoillaan koko päivän. Sovitteet istuvat pehmeästi ja tukevasti korvissasi ja niiden kosketuspinta jakautuu tasaisesti korvan alueelle. Vakausnauhat myötäilevät korvien muotoja ja takaavat erinomaisen istuvuuden. Kaikkien korvat ovat yksilöllisiä, joten voit yhdistellä erikokoisia sovitteita ja nauhoja parhaan istuvuuden löytämiseksi.

Mies ulkona Bose QuietComfort Earbuds II -kuulokkeet korvissaan

Fit Kit sisältää kolme paria pehmeitä silikonisovitteita ja kolme paria vakausnauhoja

Jos kävelet vilkkaalla kadulla, Aware-tila kytkee automaattisesti käyttöön ActiveSense-teknologian, joka pehmentää esimerkiksi ohikulkevista ajoneuvoista lähtevät kovat äänet.

Nainen Bose QuietComfort Earbuds II -kuulokkeet korvissaan

Maailman paras taustaäänien poisto

Taustaäänien poistossa on usein kyse yksilöllisistä mieltymyksistä. Bosen teknologia erottuu muista, sillä se antaa käyttäjien säätää taustaäänien poistoa omien mieltymysten ja tilanteen mukaan, siinä missä muut valmistajat tarjoavat vain kaksi vaihtoehtoa: päällä tai poissa päältä. Jos teet töitä hälisevässä kahvilassa, melunvaimennustila poistaa tehokkaasti ympäristön taustaääniä, kuten muiden asiakkaiden puheensorinan ja keittiöstä kuuluvat kolahdukset. Jos kävelet vilkkaalla kadulla, Aware-tila kytkee automaattisesti käyttöön ActiveSense™-teknologian, joka pehmentää esimerkiksi ohikulkevista ajoneuvoista lähtevät kovat äänet tasapainoisempaan voimakkuuteen, jolloin pysyt tietoisena siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu. Jos haluat taustaäänien poistotason olevan jossain näiden kahden vaihtoehdon välimaastossa, voit luoda Bose Music -sovelluksella jopa 10 yksilöllistä taustaäänien poistoasetusta, joiden ansiosta kuulet kaiken haluamasi ja suljet pois sen, mitä et halua kuulla.

Mies kaupungilla Bose QuietComfort Earbuds II -kuulokkeet korvissaan
Älypuhelimien näyttöjä, joissa näkyy Bose QuietComfort Earbuds II -kuulokkeet Bose Music -sovelluksessa

Bose Music -sovellus

Taustaäänien poisto on vain yksi monista Bose Music -sovelluksen tarjoamista vaihtoehdoista oman kuuntelukokemuksen yksilöimiseen ja hienosäätämiseen. Sovelluksella voit myös hallinnoida Bluetooth®-yhteyksiä, yhdistää kuulokkeet suoratoistopalveluihin, säätää kuulokkeiden tunnistusasetusta, asettaa puheluasetuksia, tarkistaa akun varaustason, käyttää virtuaaliavustajaa sekä luoda QC Earbuds -nappikuulokkeiden kosketusohjauksella aktivoitavia omia suosikkiasetuksia. Tärkeässä osassa äänen yksilöinnissä on myös taajuuskorjain, jolla voit säätää bassoa, keskitaajuutta ja diskanttia omien korviesi, kuuntelutilanteen ja äänenlaadun mukaan.

Yksilöllinen kokemus yksilöitävillä nappikuulokkeilla

Mitä paremmin voimme nauttia suosikkimusiikistamme, sitä energisempiä, hyväntuulisempia ja tuottavampia olemme. Yksilöitävät nappikuulokkeet edistävät siten hyvinvointia, ja jokainen Bose QuietComfort Earbuds II -nappikuulokkeiden uusista ominaisuuksista mahdollistaa kaikkien aikojen parhaimman yksilöitävyyden. Nyt voit yksilöidä nappikuulokkeet tavoilla, joista olet aiemmin voinut vain uneksia, ja luoda itsellesi tyylikkään musiikkivälineen, joka auttaa sinua olemaan enemmän oma itsesi.

Bose QuietComfort Earbuds II -nappikuulokkeet väreissä triplamusta ja Soapstone

Tuotteiden saatavuus voi vaihdella maakohtaisesti.

AIHEESEEN LIITTYVÄT TUOTTEET