LÖYDÄ TÄYDELLINEN JOULULAHJA

Löydä huolella valittu, persoonallinen ja unohtumaton lahja – nopeasti!

Joulun pitäisi olla rauhallista ja onnellista aikaa. Monille tämä aika vuodesta kuitenkin aiheuttaa stressiä. Yksi isoimmista stressin aiheuttajista on parhaiden joululahjojen etsiminen läheisille.

Tämä on luultavasti tuttua sinullekin. Etsit täydellistä lahjaa, jotta voit osoittaa, kuinka paljon arvostat sisarustasi, puolisoasi tai lempiserkkuasi. Olet kolunnut kaikki paikalliset liikkeet ja viettänyt tunteja netissä, mutta et vieläkään ole löytänyt etsimääsi. Alat jo epäillä, tiedätkö edes, mitä läheisesi haluavat.

Millainen on täydellinen lahja? Ota huomioon nämä kolme asiaa: onko lahja huolella valittu (siitä huomaa, että valitsit sen rauhassa, etkä ostanut helpointa tai halvinta vaihtoehtoa), persoonallinen (se sopii vastaanottajan kiinnostuksenkohteisiin) ja unohtumaton (se jää vastaanottajan mieleen)?

Kaikkien näiden asioiden huomioon ottaminen voi olla haastavaa.

Tässä joitakin lahjaideoita

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Tekniikasta kiinnostuneille

Lahja sopii heille täydellisesti: Tekniikasta kiinnostuneille edistykselliset ja toimivat laitteet ovat todellista herkkua. Ei riitä, että huipputekninen lahja on hieno – sen on oltava myös toimiva. Siksi Bose Noise Cancelling Headphones 700 on täydellinen valinta. Niissä on paljon uraauurtavia ja käytännöllisiä ominaisuuksia. Kuulokkeissa on esimerkiksi valmiina Google Assistant ja Amazon Alexa, minkä ansiosta niitä voi käyttää puheohjauksella käsiä käyttämättä. Kuulokkeissa on useita taustaäänien poistotasoja ja useita mikrofoneja, jotka takaavat selkeämmät puhelut. Tästä lahjasta tekniikan ystävät varmasti pitävät!

Juhlien järjestäjille

Lahja sopii heille täydellisesti: Kestitsemisestä kiinnostuneet ihmiset haluavat viedä juhlat mukanaan kaikkialle minne menevät. Bose Portable Smart Speaker sopii juhlien järjestämiseen täydellisesti! Se on monipuolinen langaton kaiutin, jonka avulla voit kuunnella musiikkikirjastosi sisältöä Wi-Fi®-yhteydellä kotona ja Bluetooth®-yhteydellä muualla. Kaiutin on kevyt ja helppo ottaa mukaan esimerkiksi rannalle, takapihalle, puistoon ja myöskin tarpeeksi tehokas tuomaan energiaa yllättäviin limbokisoihin. Lisäksi kaiutin on roiskesuojattu ja siinä on jopa 12 tunnin akunkesto, minkä ansiosta se on aina valmis juhlia varten – aivan kuten sen uusi omistajakin.

Bose Portable Smart Speaker
SoundSport Free -langattomat kuulokkeet kimaltavalla alustalla
SoundSport Free ‑langattomat kuulokkeet

Liikkujille

Lahja sopii heille täydellisesti: Kovaan treeniin sopivat kuulokkeet ovat hyvä valinta kaikille liikkujille. SoundSport Free -langattomat kuulokkeet on suunniteltu aktiiviseen liikkumiseen, ja niiden StayHear+ Sport -sovitteet pysyvät tukevasti paikallaan juoksemisen, hyppimisen ja hikoilun aikana. Kuulokkeissa on viiden tunnin akunkesto, joten ne sopivat pitkiin treeneihin. Suojakotelo antaa virtaa kahteen täyteen latauskertaan, eli kuulokkeet voi huoletta ottaa mukaan koko päivän kestävälle vaellukselle tai ultrajuoksulle. Ne hylkivät vettä, joten niitä voi käyttää myös sateisella säällä. Mikään ei enää haittaa läheisesi treeniä!

Bose Frames Rondo -aurinkolasit kimaltavalla alustalla

Muotitietoisille

Lahja sopii heille täydellisesti: Muotitietoisille läheisillesi tyylikkäät lahjat ovat kaikkein mieluisimpia. Osta hänelle perinteisen käsilaukun, huivin tai hatun sijaan mullistavat äänitoiminnolla varustetut Bose Frames -aurinkolasit. Tyylikkäät ja toimivat aurinkolasit (saatavilla kulmikas ja pyöreä malli) näyttävät tavallisilta aurinkolaseilta, mutta niiden sankoihin on piilotettu pienikokoista Bose-tekniikkaa, joka tuottaa vaikuttavan kuuntelukokemuksen vain aurinkolasien käyttäjälle. Lahjan vastaanottaja on varmasti tyytyväinen tyylikkäisiin ja laadukasta äänentoistoa tarjoaviin aurinkolaseihin.

Bose Frames Alto
Bose Soundbar 500

Viihteen suurkuluttajille

Lahjaidea: Bose Soundbar 500

Lahja sopii heille täydellisesti: Populaarikulttuurin suurkuluttaja on aina lauantai-iltaisin kotona katsomassa viimeisintä hittielokuvaa, kuuntelemassa suosikkibändiään älyttömällä äänenvoimakkuudella tai osallistumassa moninpeliin nettiystäviensä kanssa. Digitaalisen viihteen ystävälle laadukas mutta pieneen tilaan mahtuva äänijärjestelmä on paras lahja. Vain viisi senttimetriä korkea Bose Soundbar 500 mahtuu täydellisesti television alle. Se on Bosen kaikkien aikojen ohuin soundbar, ja sen ainutlaatuinen teknologia optimoi äänenvoimakkuuden ja -laadun kaikkiin kodin huoneisiin. Lisäksi sitä voi hallita Bose Music -sovelluksella, jonka avulla käyttäjät pääsevät käsiksi omiin musiikkikirjastoihinsa ja suosimiinsa suoratoistopalveluihin. Täydellinen lahja viihteen suurkuluttajille.

Lahjoja, joista on iloa pitkään

Tarvitsetko vielä lisää lahjaideoita? Tutustu Bosen muihin lahjaoppaisiin. Syvä, selkeä ja todenmukainen ääni on täydellinen lahja kenelle tahansa.

fi