Mitä äidit todella haluavat

Satsaa tähän äitienpäivään ja anna äidille lahjaksi upeaa ääntä.

Yhtenä päivänä vuodessa pysähdymme kiittämään älykkäitä, lahjakkaita ja avuliaita äitejä. He todella ansaitsevat sen.

Äidin työ ei koskaan lopu – siihen kuuluvat muun muassa vaipanvaihdot, pikkuhaavojen hoidot, kukista ja mehiläisistä puhuminen ja aikuistuvien lasten tukeminen. Miten voit kiittää äitiäsi kaikesta siitä, mitä hän on eteesi tehnyt? Marsu tai kesärenkaat eivät välttämättä ole parhaita lahjaideoita.

Olemme koonneet äitienpäiväoppaan, joka auttaa sinua antamaan äidille varmasti mieleisen lahjan: mieleenpainuvan kokemuksen, jota on mukava muistella myöhemmin. Tee kokemuksesta vieläkin ikimuistoisempi antamalla äidillesi myös jokin äitienpäivälahjaoppaassamme mainituista laadukkaista tuotteista.

Lue seuraavat vinkkimme ja ilahduta äitiä.

Lahjat, jotka lämmittävät äidin mieltä

Parhaat lahjat ovat henkilökohtaisia. Voit ostaa lahjan tai tehdä sen itse, mutta hyvä lahja on sellainen, josta äiti voi nauttia vielä pitkään. Äitisi kasvoille leviää hymy varmasti joka kerta, kun hän palaa lahjan pariin.

 • Löydä juuresi: Vapauta luovuutesi ja anna lahjaksi seinää koristava sukupuu, jota voit kaunistaa esimerkiksi seinäkoristeilla, maalauksilla ja piirustuksilla. Tai jäljitä sukujuuresi, selvitä mistä tulet ja kerro äidillesi esivanhemmista, joiden olemassaolosta hän ei tiennyt mitään
 • Säilytä rakkaat muistot: Varmista, että äidin suosikkimuistot säilyvät ikuisesti digitalisoimalla kotivideoita ja kuvia
 • Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa: Tilaa netistä upea, parhaista kuvista koostuva viltti, tyyny, seinäkoriste, muki tai t-paita.
 • Lyhytelokuva: Kokoa yhteen musiikkia, kuvia ja videoklippejä ja tee yhteisistä hetkistä elokuva, jonka äiti haluaa katsoa yhä uudelleen.
Keltainen SoundLink Color Bluetooth II -kaiutin

Luo soittolista koko perheen suosikkikappaleista ja hanki sen toistamiseen täydellisesti sopiva kannettava ja roiskesuojattu SoundLink Color Bluetooth -kaiutin (huomiota herättävän keltaisessa värissä).

Anna äidille rentouttava hemmottelulahja.

Anna äidille lahjaksi hemmottelua, rentoutumista ja huolenpitoa kotona. Äidit tekevät töitä vuorokauden ympäri, silloinkin kun virallinen työaika on jo ohi. Siksi rauha ja oma aika on äidille varmasti mitä mieluisin lahja.

Helli kehoa

Hemmottelu tekee ihmeitä. Auta äitiä virkistäytymään antamalla hänelle lahjaksi luksustason kylpyläpäivä kotona.

 • Valmista äidille tyylikäs Bellini-drinkki ja lisää siihen herkullisia persikoita tai litsejä
 • Tarjoile hienostunutta pikkupurtavaa rentoutumisen ohessa
 • Katso YouTubesta parhaat vinkin mani- ja pedikyyreihin
 • Valmista itse luonnollinen kuorintavoide huulille, kasvoille ja vartalolle

Vinkki: Katso Priyanka Chopran video, jossa hän paljastaa äitinsä parhaat ihonhoitosalaisuudet

Luo tunnelmaa SoundLink Mini II -kaiuttimen erikoisversiolla ja rentouttavalla kylpyläsoittolistalla, ja tee kodistasi rauhan tyyssija.

Musta SoundLink Mini II -kaiuttimen erikoisversio

Ruoki sielua

Äiti pysyy iloisena ja terveenä, kun hän silloin tällöin pystyy pakenemaan omiin maailmoihinsa. Luo täydellinen pakopaikka kotiisi ja anna äidillesi lahjaksi omaa aikaa.

 • Etsi kodista hiljainen nurkka tai tee jostakin huoneesta rauhallinen piilopaikka
 • Tee tilasta mahdollisimman mukava pehmeillä vilteillä, tyynyillä ja pörrösukilla
 • Tarjoilevaahdotettua kahvia, joka on nyt TikTokin ansiosta erittäin suosittua
 • Täytä huone rentouttavilla tuoksuilla, kuten laventelilla ja jasmiinilla
 • Tallenna jonoon koukuttavia televisiosarjoja tai nämä Bosella työskentelevien äitien suosikit: Teräskukat, Aina vierelläsi, Pikku naisia, Bad Moms, Good Wife, Anoppi on pahin

Vinkki: Käytä luovuuttasi, kun valitset sopivaa tilaa. Hyödynnä kotisi vähän käytettyjä alueita, pieniä tiloja, portaiden alapuolta ja huoneiden nurkkia tai valtaa vaikka makuuhuone.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 värissä Soapstone

Unohda muu maailma ja rentoudu. Laadukkaat Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeemme (tyylikkäässä värissä Soapstone) takaavat, että äiti voi vetäytyä omiin maailmoihinsa missä ja milloin tahansa kiireisen arjen keskellä. Tee myös tunteita herättävää musiikkia sisältävä soittolista, niin äiti ilahtuu varmasti.

Tue äidin terveyttä ja hyvinvointia

Jokainen äiti ansaitsee lahjan, joka tekee hänen keholleen hyvää. Anna äidille lahjaksi hyvän mielen kuntoiluhetki, josta hän ilahtuu varmasti. Olipa äitisi aloittelija tai kokenut kuntoilija, jonka lempipuuhiin kuuluvat esimerkiksi jooga, nyrkkeily tai kuntosalilla käyminen, voit antaa hänelle kuntoilua tukevan lahjan.

Langattomat SoundSport Free -kuulokkeet sopivat täydellisesti liikkumiseen, sillä ne pysyvät paikoillaan jopa rankimmissa ja hikoiluttavimmissa treeneissä. Tee äidille energinen treenisoittolista, joka pitää hänen motivaatiotaan yllä.

Oranssit langattomat SoundSport Free -kuulokkeet

Lahjat, joista on iloa pitkään

Anna äidille lahjaksi johonkin hänen suosikkiasiaansa liittyvä kuukausittainen tilaus. Näin muistutat häntä joka kuukausi siitä, kuinka paljon hänestä välität. Tässä muutamia suosikkejamme, jotta pääset alkuun.

 • Cratejoy: bokseja, jotka sopivat kaikille, esimerkiksi muodista, ruoasta, kirjoita, lemmikeistä ja kauneudesta innostuneille
 • GlobeIn: nauti käsityöläisten valmistamista ainutlaatuisista tuotteista eri puolilta maailmaa, ja tee maailmasta samalla hieman parempi paikka
 • Boxwalla: kokoelmia kokemisen arvoisista kauneudenhoitotuotteista, kirjoista, elokuvista ja ruoasta
 • Hello Subscription: parhaat boksitilaukset mistä päin maailmaa tahansa
Bose Frames Rondo

Osta äidille lisäksi upeita lisävarusteita, esimerkiksi klassisen tyylikkäät, äänitoiminnolla varustetut aurinkolasit, joissa on huippuluokan äänentoisto tai langattomat QC35 II -kuulokkeet, joilla äiti voi unohtaa muun maailman ja uppoutua äänikirjoihin, musiikkiin ja elokuviin.

Äiti ei ole koskaan liian vanha oppimaan uutta

Uusi harrastus, kiinnostuksenkohde tai taito – kaikki voivat oppia uutta kodistaan käsin iästä riippumatta. Maailmassa on rajattomasti mahdollisuuksia oppia uutta. Anna äidillesi lahjaksi kokemus, joka virkistää ja ilahduttaa. Kokosimme joitakin vaihtoehtoja itse oppimiseen.

Ääni ja musiikki vaikuttavat mielialaan, ajattelutapaan ja keskittymiseen sekä oppimiseen. Poista häiriötekijät ja helpota keskittymistä taustaääniä poistavilla kuulokkeilla. Oppimista tukevilla soittolistoilla, jotka herättävät ruokahalun tai sopivat opiskeluun, teet äidin uudesta kokemuksesta ikimuistoisen.

Hopeanväriset QuietComfort 35 II ‑langattomat kuulokkeet

Tuotteiden saatavuus voi vaihdella maakohtaisesti.

Tutustu muihin äitienpäivälahjaoppaamme vinkkeihin

fi