Maksuton toimitus, kun tilaat tänään.
 

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

INNOVATIIVISET EDELLÄKÄVIJÄT

Mercedes-AMG Petronas Motorsport -talli ja Bose panostavat täysillä suorituskykyyn ja kehittävät jatkuvasti innovaatioita, jotka auttavat niitä pysymään alansa kärjessä. Katso, miten Lewis Hamilton, Valtteri Bottas ja muu tiimi koettelevat jatkuvasti kilpa-ajon rajoja.

Aina nopeammin, aina paremmin

F1-kilpailujen kärkikahinat vaativat jatkuvaa innovointia. Bosen ja Mercedes-AMG Petronas Motorsportin suunnittelijoita kannustetaan kehittämään jatkuvasti uusia ideoita, sillä menestys riippuu omistautumisesta ja kyvystä ratkoa ongelmia. Kumpikin tiimi panostaa täysillä suorituskykyyn ja on ylpeä jokaisesta kehittelemästään yksityiskohdasta.

Kuskit ja insinöörit luottavat täysin Bosen tuotteiden suorituskykyyn ja innovaatioihin, jotka auttavat heitä keskittymään niin taktiikoiden hiomiseen kuin viime hetken säätöjen tekemiseen. Tutustu tarkemmin tämän F1-huipputiimin jäseniin, jotka koettelevat jatkuvasti lajinsa rajoja.

INSINÖÖRITAIDON ELIITTIÄ
Hopeanuolet

Menestykseen vaaditaan muutakin kuin taitava kuski. Sen takana on tiimi insinöörejä ja suunnittelijoita, jotka pyrkivät jatkuvasti tekemään autoista entistä parempia. He olisivat voineet jäädä lepäämään laakereillaan voitettuaan toisen peräkkäisen mestaruuden vuonna 2015. Sen sijaan he palasivat kuitenkin suunnittelupöydän ääreen ja ideoivat tapoja kehittää jokaista osa-aluetta entisestään. Tämä kunnianhimo ja omistautuminen palkittiin jälleen vuonna 2016, kun talli sai kolmannen peräkkäisen valmistajien mestaruuden.

Tiimi tekee usein 18-tuntisia työpäiviä pajalla, ja silloin he saavat energiaa musiikista. Bose tekee omaa kehitystyötään yhtä suurella intohimolla, joka johtaa innostaviin tuotteisiin. Musiikkia varikolle, kotiin ja tien päälle.

> TUTUSTU LANGATTOMIIN KAIUTTIMIIN

ÄLÄ PELKÄÄ HAASTEITA. TAVOITTELE MENESTYSTÄ.
Lewis Hamilton

"Kolminkertaista maailmanmestaruutta ei saavuteta tuurilla." Lewis Hamilton on jo vähän yli kolmekymppisenä yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä F1-kuskeista. Kaikki sai alkunsa intohimosta – Lewis aloitti kuskin uransa radio-ohjattavilla autoilla 5-vuotiaana, saavutti menestystä kartingissa 13-vuotiaana ja voitti ensimmäisen F1-maailmanmestaruutensa 23-vuotiaana.

Miten hän pystyy voittamaan kerta toisensa jälkeen? Haastamalla hallitsevat standardit. Hän keskittyy huolella pienimpiinkin yksityiskohtiin ja visualisoi etukäteen radan jokaisen kurvin. QC35-kuulokkeet auttavat Lewisia keskittymään rauhassa ajatustyöhön, ja kisapäivään mennessä hän tuntee radan kuin omat taskunsa. Sitten hän tekee historiaa.

KESKITY OLENNAISEEN
QuietComfort 35 ‑kuulokkeet

SUURUUS SYNTYY YKSITYISKOHDISTA
Nico Rosberg

"Tarvitsemme puolitoista sekuntia." Vuoden 2015 mestaruuden täpärästi hävinnyt Nico Rosberg jos kuka tietää, että F1:ssä se saattaa olla ratkaiseva ero voittajan ja häviäjän välillä. Häviöstä sisuuntuneena hän hioi niin tekniset yksityiskohdat kuin oman suorituksensakin huippuunsa ja keskittyi yksinomaan voittoon. Vuonna 2016 hän ottikin tiukassa kamppailussa ensimmäisen kuljettajien maailmanmestaruutensa.

Voitto oli samalla näyttävä päätös Nicon uralle, sillä hän ilmoitti lopettavansa vain vähän voittonsa jälkeen. Tammikuussa 2017 Valtteri Bottas teki sopimuksen Mercedes-AMG Petronas Motorsportin kanssa Nicon seuraajana. Uusi auto, uudet kisainsinöörit ja huipputason tiimikaveri takaavat, että tämän vuoden mestaruuskamppailussa kaikkien katseet kääntyvät Bottakseen.

MOTIVAATIOTA TREENIIN
Langattomat SoundSport-kuulokkeet