Maksuton toimitus, kun tilaat tänään.
 

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

TAVOITTEENA PARAS

Huipulle pääseminen ei ole helppoa, mutta ei ole siellä pysyminenkään. Mercedes-AMG Petronas Motorsport ja Bose ovat omistautuneet innovaatioille. Pyrimme jatkuvasti parempaan pysyäksemme kilpailijoidemme edellä. Katso, miten Lewis Hamilton, Valtteri Bottas ja muu tiimi koettelevat jatkuvasti kilpa-ajon rajoja.

Aina nopeammin, aina paremmin

F1-kilpailujen kärkikahinat vaativat jatkuvaa innovointia. Siksi Bosen ja Mercedes-AMG Petronas Motorsportin suunnittelijoita kannustetaan kehittämään jatkuvasti uusia ideoita Kumpikin tiimi panostaa täysillä suorituskykyyn ja on ylpeä jokaisesta kehittelemästään yksityiskohdasta. Tutustu tarkemmin tämän F1-huipputiimin jäseniin, jotka koettelevat jatkuvasti lajinsa rajoja.

KOE JOKAINEN UPEA YKSITYISKOHTA
Lewis Hamilton

Lewis rakastaa voittamista. Se on johdattanut hänet jo neljään F1-mestaruuteen. Kisojen välillä kotonakaan hän ei halua menettää sitä tunnetta. Siksi hänen viihdekirjastoaan tahdittaa SoundTouch 300 -soundbar-kaiutin. Se tarjoaa sykähdyttäviä elämyksiä äänen pienintäkin yksityiskohtaa myöten.

VIIHTEEN YTIMESSÄ
SoundTouch 300 ‑soundbar-kaiutin

ÄLÄ HELLITÄ KOSKAAN. ÄLÄ PELKÄÄ MITÄÄN.
Valtteri Bottas

Valtteri Bottas liittyi F1-maailman isoihin tekijöihin siirryttyään viime vuonna Mercedes-AMG Petronas Motorsport -tallin kuljettajaksi. Vaikka ensimmäinen kausi oli menestys, Valtteriin kohdistuvat odotukset ja paineet eivät helpota myöskään toisella kaudella. QC35 II -kuulokkeet auttavat häntä keskittymään olennaiseen.

KESKITY OLENNAISEEN
QuietComfort 35 II -kuulokkeet

INSINÖÖRITAIDON ELIITTIÄ
Mercedes-AMG Petronas Motorsport

Kun tiimi työskentelee varikolla kellon ympäri, musiikki antaa heille energiaa ja auttaa keskittymään. Bose tuo samaa intohimoa omiin innovaatioihinsa ja inspiroi maailmanluokan suunnittelijoita kehittämään maailmanluokan autoja.

INSPIRAATION LÄHDE
SoundTouch 10 -langaton kaiutin

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

TUTUSTU TARKEMMIN