Ilmainen toimitus yli €99:n tilauksiin.
 

MERCEDES AMG PETRONAS -F1-TALLI + BOSE

INNOVATIIVISET EDELLÄKÄVIJÄT

MERCEDES AMG PETRONAS ‑F1-talli ja Bose panostavat täysillä suorituskykyyn ja kehittävät jatkuvasti innovaatioita, jotka auttavat niitä pysymään alansa kärjessä. Katso, miten Lewis Hamilton, Nico Rosberg ja muu tiimi koettelevat jatkuvasti kilpa-ajon rajoja.

Aina nopeammin, aina paremmin

F1-kilpailujen kärkikahinat vaativat jatkuvaa innovointia. Bosen ja MERCEDES AMG PETRONASin suunnittelijoita kannustetaan kehittämään jatkuvasti uusia ideoita, sillä menestys riippuu omistautumisesta ja kyvystä ratkoa ongelmia. Kumpikin tiimi panostaa täysillä suorituskykyyn ja on ylpeä jokaisesta kehittelemästään yksityiskohdasta.

Kuskit ja insinöörit luottavat täysin Bosen tuotteiden suorituskykyyn ja innovaatioihin, jotka auttavat heitä keskittymään niin taktiikoiden hiomiseen kuin viime hetken säätöjen tekemiseen. Tutustu tarkemmin tämän F1-huipputiimin jäseniin, jotka koettelevat jatkuvasti lajinsa rajoja.

INSINÖÖRITAIDON ELIITTIÄ

HOPEANUOLET

Menestykseen vaaditaan muutakin kuin taitava kuski. Sen takana on tiimi insinöörejä ja suunnittelijoita, jotka pyrkivät jatkuvasti tekemään autoista entistä parempia. He olisivat voineet jäädä lepäämään laakereillaan kauden 2015 menestyksen jälkeen, mutta sen sijaan he palasivat takaisin suunnittelupöydän ääreen ja ideoivat tapoja kehittää jokaista osa-aluetta entisestään. Tiimi tutki mm. uusia jousitusratkaisuja ja auton turvarakenteen korottamista. Tämä omistautuminen ja intohimo on syvään juurtunut tiimin työkulttuuriin, ja se tuottaa tulosta jälleen tällä kaudella, kun "Hopeanuolet" jatkavat historiallista voittokulkuaan.

Tiimi tekee usein 18-tuntisia työpäiviä pajalla, ja silloin he saavat energiaa musiikista. Bose tekee omaa kehitystyötään yhtä suurella intohimolla, joka johtaa innostaviin tuotteisiin.

Musiikkia varikolle, kotiin ja tien päälle.


> TUTUSTU LANGATTOMIIN KAIUTTIMIIN

ÄLÄ PELKÄÄ HAASTEITA. TAVOITTELE MENESTYSTÄ.

Lewis Hamilton

"Kolminkertaista maailmanmestaruutta ei saavuteta tuurilla." Lewis Hamilton on jo 31-vuotiaana yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä Formula 1 -kuskeista. Kaikki sai alkunsa intohimosta – Lewis aloitti kuskin uransa radio-ohjattavilla autoilla 5-vuotiaana, saavutti menestystä kartingissa 13-vuotiaana ja voitti ensimmäisen F1-maailmanmestaruutensa 23-vuotiaana.

Miten hän sen teki? Haastamalla hallitsevat standardit. Hän keskittyy huolella pienimpiinkin yksityiskohtiin ja visualisoi etukäteen radan jokaisen kurvin. QC35-kuulokkeet auttavat Lewisia keskittymään rauhassa ajatustyöhön, ja kisapäivään mennessä hän tuntee radan kuin omat taskunsa. Sitten hän tekee historiaa.

KESKITY OLENNAISEEN

QuietComfort 35 ‑kuulokkeet

SUURUUS SYNTYY YKSITYISKOHDISTA

Nico Rosberg


"Tarvitsemme puolitoista sekuntia." Se on ero voittajan ja häviäjän välillä Formula 1:ssä. Nico Rosberg tietää, miten suuret panokset pienillä yksityiskohdilla voi olla. Esimerkiksi Singaporen polttavan auringon alla kuskit voivat menettää painoa yli neljä kiloa yhden GP:n aikana. Pärjätäkseen näissä olosuhteissa Nico keskittyy treeniohjelmassaan lihaskuntoon kestävyyden sijaan.

Kovassa treenissä hän tarvitsee kuulokkeita, jotka pysyvät menossa mukana innovatiivisten ominaisuuksiensa ansiosta. Langattomien SoundSport-kuulokkeiden ainutlaatuinen yhdistelmä käyttömukavuutta ja vakautta on kuin tehty tähän tarkoitukseen. Kuulokkeet kestävät myös hikeä ja vettä, joten ne eivät anna periksi rankankaan treenin aikana.

Miten Nico sitten pärjäsi Singaporen GP:ssä? Hän voitti 0,488:lla sekunnilla.

MOTIVAATIOTA TREENIIN

Langattomat SoundSport-kuulokkeet