Maksuton toimitus, kun tilaat tänään.
 

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

TAVOITTEENA PARAS

Huipulle pääseminen ei ole helppoa, mutta ei ole siellä pysyminenkään. Mercedes-AMG Petronas Motorsport ja Bose ovat omistautuneet innovaatioille. Pyrimme jatkuvasti parempaan pysyäksemme kilpailijoidemme edellä. Katso, miten Lewis Hamilton, Valtteri Bottas ja muu tiimi koettelevat jatkuvasti kilpa-ajon rajoja.

Jatkuvaa innovointia.

Neljän perättäisen valmistajien mestaruuden voittaminen ei ole sattumaa. Samaan on pystynyt F1-historiassa Mercedes-AMG Petronas Motorsportin lisäksi vain kolme muuta tiimiä. Pitkäaikaiseen menestykseen vaaditaan huippuluokan insinööritiimi, joka pyrkii jatkuvaan kehitykseen ja joka tekee eroa muihin pienimpienkin yksityiskohtien kautta. Näin tekevät myös Bosen insinöörit kehittäessään huippuluokan kaiuttimia ja kuulokkeita. Tutustu tarkemmin tämän F1-huipputiimin jäseniin, jotka koettelevat jatkuvasti lajinsa rajoja.

ELÄYDY MUSIIKKIIN. SAAVUTA TAVOITTEESI.
Lewis Hamilton

21 osakilpailua 5 mantereella 9 kuukauden aikana. F1-kisoihin matkustaminen käy työstä. Siksi Hamilton pitää aina mukanaan QC35 II -kuulokkeet, joiden erinomainen melunvaimennus auttaa huippukuljettajaa jaksamaan lennoilla Lontoosta aina Melbourneen asti ja takaisin.

QuietComfort 35 II ‑langattomat kuulokkeet

429,95 €

Taustaäänien poisto, langaton, akunkesto jopa 20 tuntia

 • Bluetooth
 • Noise cancelling
 • Battery
 • Voice command

MOTIVAATIOTA KILPARADALLE JA SEN ULKOPUOLELLE.
Valtteri Bottas

Auton hallinta nopeiden mutkien valtavissa g-voimissa vaatii voimaa ja kestävyyttä. Valtteri valmistautuu koitoksiin SoundSport Free -kuulokkeiden avulla. SoundSport Free -kuulokkeet ovat täysin langattomat, joten Valtteri voi keskittyä suoritustensa parantamiseen salilla ja kilparadoilla ilman häiriöitä.

Langattomat SoundSport Free -kuulokkeet

229,95 €

Täysin langattomat, vettä hylkivät, akunkesto 5 tuntia

 • Bluetooth
 • Sweat resistant
 • Battery

KOHTI ERINOMAISIA SUORITUKSIA
Mercedes-AMG Petronas Motorsport

Tiimi valmistautuu kisoihin lukemattomien tuntien ajan. Bosen kaiuttimien ja kuulokkeiden ansiosta tiimi saa energiaa musiikista. Bosen innovaatiot – kuten 360 asteen ääntä tuottava SoundLink Revolve+ Bluetooth® -kaiutin – motivoivat huippuluokan autojen parissa työskenteleviä huippuluokan insinöörejä ja mekaanikkoja.

SoundLink Revolve+ -Bluetooth®-kaiutin

339,95 €

360 asteen ääni, roiskesuojattu, langaton, akunkesto jopa 16 tuntia

 • Bluetooth
 • Battery
 • 360 sound
 • Water proof/Splash resistant

SEURAA MEITÄ

#TeamBose

Seuraa mielenkiintoisimpia hetkiä lähietäisyydeltä hashtagilla #TeamBose. Tarkista uusimmat tapahtumat ja näe, mitä Lewis, Valtteri ja muu Mercedes-AMG Petronas Motorsport -tiimi tekevät ennen kisaa ja sen jälkeen.