Maksuton toimitus, kun tilaat tänään.
 

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

TAVOITTEENA PARAS

Huipulle pääseminen ei ole helppoa, mutta ei ole siellä pysyminenkään. Mercedes-AMG Petronas Motorsport ja Bose ovat omistautuneet innovaatioille. Pyrimme jatkuvasti parempaan pysyäksemme kilpailijoidemme edellä. Katso, miten Lewis Hamilton, Valtteri Bottas ja muu tiimi koettelevat jatkuvasti kilpa-ajon rajoja.

Jatkuvaa innovointia.

Neljän perättäisen valmistajien mestaruuden voittaminen ei ole sattumaa. Samaan on pystynyt F1-historiassa Mercedes-AMG Petronas Motorsportin lisäksi vain kolme muuta tiimiä. Pitkäaikaiseen menestykseen vaaditaan huippuluokan insinööritiimi, joka pyrkii jatkuvaan kehitykseen ja joka tekee eroa muihin pienimpienkin yksityiskohtien kautta. Näin tekevät myös Bosen insinöörit kehittäessään huippuluokan kaiuttimia ja kuulokkeita. Tutustu tarkemmin tämän F1-huipputiimin jäseniin, jotka koettelevat jatkuvasti lajinsa rajoja.

ELÄYDY MUSIIKKIIN. SAAVUTA TAVOITTEESI.
Lewis Hamilton

21 osakilpailua 5 mantereella 9 kuukauden aikana. F1-kisoihin matkustaminen käy työstä. Siksi Hamilton pitää aina mukanaan QC35 II -kuulokkeet, joiden erinomainen melunvaimennus auttaa huippukuljettajaa jaksamaan lennoilla Lontoosta aina Melbourneen asti ja takaisin.

MOTIVAATIOTA KILPARADALLE JA SEN ULKOPUOLELLE.
Valtteri Bottas

Auton hallinta nopeiden mutkien valtavissa g-voimissa vaatii voimaa ja kestävyyttä. Valtteri valmistautuu koitoksiin SoundSport Free -kuulokkeiden avulla. SoundSport Free -kuulokkeet ovat täysin langattomat, joten Valtteri voi keskittyä suoritustensa parantamiseen salilla ja kilparadoilla ilman häiriöitä.

KOHTI ERINOMAISIA SUORITUKSIA
Mercedes-AMG Petronas Motorsport

Tiimi valmistautuu kisoihin lukemattomien tuntien ajan. Bosen kaiuttimien ja kuulokkeiden ansiosta tiimi saa energiaa musiikista. Bosen innovaatiot – kuten 360 asteen ääntä tuottava SoundLink Revolve+ Bluetooth® -kaiutin – motivoivat huippuluokan autojen parissa työskenteleviä huippuluokan insinöörejä ja mekaanikkoja.

ERIKOISTARJOUS

SoundLink Revolve+ -Bluetooth®-kaiutin

339,95 €

  • Bluetooth
  • Battery
  • Water proof/Splash resistant
  • 360 sound 360 asteen ääni

SEURAA MEITÄ

#TeamBose

Seuraa mielenkiintoisimpia hetkiä lähietäisyydeltä hashtagilla #TeamBose. Tarkista uusimmat tapahtumat ja näe, mitä Lewis, Valtteri ja muu Mercedes-AMG Petronas Motorsport -tiimi tekevät ennen kisaa ja sen jälkeen.