Lewis Hamilton istumassa autonsa päällä

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

TAVOITTEENA PARAS

Huipulle pääseminen ei ole helppoa, mutta ei ole siellä pysyminenkään. Mercedes-AMG Petronas Motorsport ja Bose ovat omistautuneet innovaatioille. Pyrimme jatkuvasti parempaan pysyäksemme kilpailijoidemme edellä. Katso, miten Lewis Hamilton, Valtteri Bottas ja muu tiimi koettelevat jatkuvasti kilpa-ajon rajoja.

Jatkuvaa innovointia.

Kuuden peräkkäisen valmistajien mestaruuden voittaminen ei ole sattumaa. Samaan on pystynyt F1-historiassa Mercedes-AMG Petronasin F1-tiimin lisäksi vain yksi tiimi, ja vuonna 2020 Mercedeksellä on jälleen mahdollisuus rikkoa ennätyksiä. Pitkäaikaiseen menestykseen vaaditaan huippuluokan insinööritiimi, joka pyrkii jatkuvaan kehitykseen ja tekee eroa muihin pienimpienkin yksityiskohtien kautta. Näin tekevät myös Bosen insinöörit kehittäessään huippuluokan kaiuttimia ja kuulokkeita. Tutustu tarkemmin tämän F1-huipputiimin jäseniin, jotka koettelevat jatkuvasti lajinsa rajoja.

Tiimin virallinen kumppani. AMG Petronas Motorsportin logo

LEWIS JA UUDET BOSE NOISE CANCELLING HEADPHONES 700 -KUULOKKEET

VIRTUAALIAVUSTAJA, JOKA KUULOSTAA LEWISILTA?

Se on valitettavasti täysin keksitty juttu.

Nämä Mercedes-AMG Petronasin F1-tiimin superfanit luulivat pääsevänsä testaamaan Bose Headphones 700 -kuulokkeiden Lewis Hamilton -virtuaaliavustajaa, mutta tunteet pääsivät valloilleen, kun he pääsivät kasvotusten itsensä Lewis Hamiltonin kanssa.

Lewis Hamilton päässään Bose Noise Cancelling Headphones 700 ‑kuulokkeet

ELÄYDY MUSIIKKIIN. SAAVUTA TAVOITTEESI.
Lewis Hamilton

21 osakilpailua 5 mantereella. 9 kuukauden aikana. F1-kisoihin matkustaminen käy työstä. Siksi Lewisilla on aina mukanaan Bose Bose Headphones 700 -kuulokkeet, joiden huippulaadukas mikrofoni helpottaa yhteydenpitoa perheeseen ja ystäviin ja 11 taustaäänien poistotasoa takaavat huippukuskille mahdollisimman mukavat lennot Lontoosta Singaporeen.

Langattomia SoundSport Free -kuulokkeita käyttävä Valtteri Bottas

MOTIVAATIOTA KILPARADALLE JA SEN ULKOPUOLELLE.
Valtteri Bottas

Auton hallinta nopeiden mutkien valtavissa g-voimissa vaatii voimaa ja kestävyyttä. Valtteri valmistautuu koitoksiin SoundSport Free -kuulokkeiden avulla. SoundSport Free -kuulokkeet ovat täysin langattomat, joten Valtteri voi keskittyä suoritustensa parantamiseen salilla ja kilparadoilla ilman häiriöitä.

Mercedes-AMG Petronas Motorsportin insinöörit ja mekaanikot

KOHTI ERINOMAISIA SUORITUKSIA
Mercedes-AMG Petronas Motorsport

Tiimi valmistautuu kisoihin lukemattomien tuntien ajan. Bosen kaiuttimien ja kuulokkeiden ansiosta tiimi saa energiaa musiikista. Bosen innovatiiviset tuotteet, kuten Portable Smart Speaker -kaiutin, motivoivat huippuinsinöörejä ja -mekaanikkoja antamaan kaikkensa niin tehtaalla kuin varikollakin.

SEURAA MEITÄ

#TeamBose

Seuraa mielenkiintoisimpia hetkiä lähietäisyydeltä hashtagilla #TeamBose. Tarkista uusimmat tapahtumat ja katso, mitä Lewis, Valtteri ja muu Mercedes-AMG Petronas Motorsportin F1-tiimi tekevät ennen kisaa ja sen jälkeen.

fi