Maksuton toimitus, kun tilaat tänään.
 

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

INNOVATIIVISET EDELLÄKÄVIJÄT

Mercedes-AMG Petronas Motorsport ‑talli ja Bose panostavat täysillä suorituskykyyn ja kehittävät jatkuvasti innovaatioita, jotka auttavat niitä pysymään alansa kärjessä. Katso, miten Lewis Hamilton, Valtteri Bottas ja muu tiimi koettelevat jatkuvasti kilpa-ajon rajoja.

Aina nopeammin, aina paremmin

F1-kilpailujen kärkikahinat vaativat jatkuvaa innovointia. Siksi Bosen ja Mercedes-AMG Petronas Motorsportin suunnittelijoita ja insinöörejä kannustetaan kehittämään jatkuvasti uusia ideoita. Kumpikin tiimi panostaa täysillä suorituskykyyn ja on ylpeä jokaisesta kehittelemästään yksityiskohdasta. Tutustu tarkemmin tämän F1-huipputiimin jäseniin, jotka koettelevat jatkuvasti lajinsa rajoja.

KOE JOKAINEN UPEA YKSITYISKOHTA
Lewis Hamilton

Lewis elää täysillä sekä radalla että vapaalla. Hän ei halua tinkiä kokonaisvaltaisista elämyksistä kotonaankaan. Siksi hänen valintansa soundbar-kaiuttimeksi on SoundTouch 300. Se tarjoaa sykähdyttäviä elämyksiä äänen pienintäkin yksityiskohtaa myöten.

VIIHTEEN YTIMESSÄ
SoundTouch 300 ‑soundbar-kaiutin

ÄLÄ HELLITÄ KOSKAAN. ÄLÄ PELKÄÄ MITÄÄN.
Valtteri Bottas

Valtteri Bottas on nyt F1-maailman katolla. Korkean profiilin tallitoverinsa ja menestyksekkään autonsa johdosta hän on huomion keskipisteessä. Silti kovat paineet ja huimat odotukset eivät häiritse Valtteria, sillä QC35-kuulokkeet auttavat keskittymään olennaiseen.

KESKITY OLENNAISEEN
QuietComfort 35 ‑kuulokkeet

INSINÖÖRITAIDON ELIITTIÄ
Hopeanuolet

Kun hopeanuolia huolletaan ja säädetään varikolla kellon ympäri, musiikki antaa tiimille energiaa ja auttaa keskittymään. Bose suhtautuu omiin innovaatioihinsa samalla intohimolla, jolla maailman huippuinsinöörit kehittävät maailman parhaita autoja.

KESKITY OLENNAISEEN
Langattomat kaiuttimet

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

TUTUSTU TARKEMMIN

JAA KOKEMUKSESI

#TeamBose

Täällä kuskit ja fanit kohtaavat. Julkaisemme heidän kisapäiväkuviaan maailman eri radoilta. Kun julkaiset omat F1-kisapäiväkuvasi tunnuksella #TeamBose, niitä saatetaan esitellä täällä!