Ilmainen toimitus yli €99:n tilauksiin.
 

Myyntiehdot

Näissä myyntiehdoissa (”myyntiehdot”) selitetään kaikkien Bose Finlandin, Bose Corporationin ja sen tytäryrityksien ja yhteistyökumppanien (”Bose”) tuotteiden tämän Bose.fi-verkkosivuston (”verkkosivusto”) kautta tehtyjä kaikkia ostoja, tilauksia, vastaanottoja tai toimituksia koskevat oikeutesi ja velvollisuutesi.

Yhteystiedot

Rekisteröity osoitteemme on:
Bose Finland
affilial till Bose A/S
Kornetintie 6B (2.krs)
00380 Helsinki
Puh: +358 (0) 10 778 6900
Faksi: +358 (0) 10 778 6909
sales_support_fi@bose.com
Y-tunnus: 2034449-2.

Voit lähettää meille postia ylläolevaan rekisteröityyn osoitteeseen tai sähköpostia osoitteeseen sales_support_fi@bose.com.

Toimitus

Vakiotoimitus
Pyrimme toimittamaan tilauksesi 5–7 arkipäivän kuluessa.

Jos tilaat useita tuotteita samalla kertaa, sinulta laskutetaan sen yksittäisen tuotteen toimituskulut, jonka toimituskulut ovat suurimmat
.
Maksuttomat toimituskampanjat koskevat vain vakiotoimituksia.

Maksuja sekä toimituskuluja ja -aikoja voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta.

Hinta- ja maksuehdot

Tämän sivuston tilauksissa Bosen hyväksymät maksutavat ovat Visa, MasterCard ja American Express.

Hintaa voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta. Bose ei vastaa kirjoitusvirheistä.

Tyytyväisyystakuu

Siinä tapauksessa, että haluat palauttaa tältä sivustolta ostetun tuotteen 14 päivän kokeilujakson aikana, ota yhteyttä Bosen asiakaspalveluun joko soittamalla numeroon 010 778 6900 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sales_support_fi@bose.com.

Tuote on palautettava alkuperäisessä kunnossa.

Takuu

Tarjoamme kahden vuoden takuun materiaali- tai valmistusvikojen varalta. Jos tuote ei ole hyväksyttävä takuun ehtojen mukaisesti, ota yhteyttä Bosen asiakaspalveluun joko soittamalla numeroon 010 778 6900 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sales_support_fi@bose.com.

Vastuunrajoitus

Nämä rajoitukset eivät korvaa sääntömääräisiä oikeuksiasi. Tältä sivustolta ostettuja tuotteita koskeva Bosen enimmäisvastuu, lukuun ottamatta henkilövammaa tai kuolemantapausta koskevia vaatimuksia, ei ylitä tuotteesta maksamaasi alkuperäistä hintaa. Bose ei ole vastuussa mistään erityisistä, satunnaisista, johdannaisista tai epäsuorista vahingoista.

Muita tietoja

Kehotamme tulostamaan tilauksen talteen mahdollista tulevaa tarvetta varten.

Suomen asiakkaat

Jos käytät sivustoa Suomessa, näihin sivuston yleisehtoihin sovelletaan Suomen lakia ja suomalaisilla tuomioistuimilla on yksinomainen oikeudenkäyttövalta kaikissa riidoissa, jotka johtuvat näistä sivuston yleisehdoista tai koskevat niitä. Kaikki Bosen ja asiakkaan väliset kaupankäynnit, yhteydenotot ja sopimukset suoritetaan tai tehdään suomen kielellä.

Sinulla voi olla muita lain myöntämiä ja verkkosivuston käyttöön liittyviä oikeuksia, joihin nämä myyntiehdot eivät vaikuta.

Arvosteluosio

Bose pidättää oikeuden tarkistaa ja poistaa kirjoituksia, jotka lähetetään arvosteluosioon osoitteessa www.bose.fi. Bose pidättää oikeuden poistaa sisältöä tai olla ottamatta mukaan sisältöä, joka Bosen yksinomaisen harkinnan mukaan arvioidaan sopimattomaksi tai loukkaavaksi, mukaan lukien rajoituksetta seuraavat:

  • kaikenlaiset mainokset, kilpailijoiden mainokset mukaan lukien, tuotemyynti, suostuttelu, itsemainonta ja roskapostitukset
  • virheelliset, epätäsmälliset tai harhaanjohtavat tiedot
  • hyökkäykset henkilöä tai yritystä vastaan, mukaan lukien hyökkäykset Bosea, sen työntekijöitä, tavarantoimittajia, jälleenmyyjiä ja tytäryhtiöitä vastaan
  • asiaankuulumaton sisältö, mukaan lukien harhaanjohtavat aineistot tai aineistot, jotka esittävät Bosen virheellisellä tavalla
  • aineistot, jotka sisältävät uhkauksen tai ovat ahdistelevia tai muuten loukkaavat muiden laillisia oikeuksia, mukaan lukien aineistot, jotka paljastavat muiden käyttäjien yksityisiä tai henkilökohtaisia tietoja
  • sisällöt, joissa on mikä tahansa haittaohjelma, ohjelmisto tai tiedosto, joka voi loukata minkä tahansa osapuolen immateriaalioikeuksia, sisältää loukkaavaa materiaalia tai vahingoittaa muiden käyttäjien katselulaitteita.