Ilmainen toimitus yli €99:n tilauksiin.

Evästekäytäntö

Bose® kunnioittaa yksityisyyttäsi ja arvostaa asiakassuhdettamme.
This Cookie Policy explains:Tässä käytännössä "Bose" tarkoittaa Bose B.V. -yhtiötä, jonka rekisteröity toimipaikka on osoitteessa Gorslaan 60, 1441 RG Purmerend, Alankomaat.
Monien muiden yritysten tavoin meidänkin sivustomme kerää tietoa, joka auttaa meitä parantamaan online-kokemusta.
Bosen® evästeet mahdollistavat sivustomme toiminnan ja auttavat meitä ymmärtämään, mitkä tiedot ja mainokset ovat hyödyllisimpiä kävijöille.
Tämä evästekäytäntö kertoo:

• Mitä evästeet ovat
  • Mitä tietoja keräämme ja miksi
  • Minkä tyyppisiä evästeitä käytämme
  • Kuinka pitkäksi aikaa evästeet tallennetaan laitteeseen
  • Kuinka evästeitä hallitaan
  • Mitä tapahtuu, jos estät kaikki evästeet
  • Muutokset evästekäytäntöön
  • Miten voit ottaa meihin yhteyttä

Mitä evästeet ovat

Eväste on tietoja sisältävä tekstitiedosto, joka ladataan tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen, kun vierailet sivustolla. Evästeet ovat hyödyllisiä, koska niiden avulla sivusto voi tunnistaa käyttäjän laitteen. Evästeet lähetetään sitten takaisin alkuperäiselle verkkosivulle kunkin seuraavan käynnin yhteydessä, tai toiselle sivustolle, joka tunnistaa evästeen. Löydät lisätietoja evästeistä osoitteessa www.allaboutcookies.org.
Kun puhumme evästeistä tässä käytännössä, tarkoitamme myös kaikkia muita vastaavia seurantatyökaluja, kuten verkkojäljittimiä ja lokitiedostoja. Lisätietoja näistä työkaluista on sanastossa.

Mitä tietoja keräämme ja miksi

Evästeillä voimme luoda miellyttävän ja kestävän kokemuksen asiakkaillemme. Evästeet käsittelevät tietoja, jotta voimme paremmin ymmärtää, mitä haluat sivustoltamme.
Esimerkkejä tiedoista, joita keräämme evästeiden avulla ovat:

• kuinka monta käyttäjää vierailee Bosen® verkkosivuilla, kuinka usein sivustolla käydään, sivuston sivut, joilla vieraillaan, sivuston napsautuspolku ja vierailun kokonaiskesto;
  • verkkosivu, jolla käyttäjä oli ennen Bosen® sivustoa;
  • oletko käynyt sivuillamme ennen vai oletko uusi kävijä;
  • katseluasetuksesi (esim. asettelu, mitoitusasetukset, kieli, jne.);
  • ostoksesi ja tilauksesi, sekä
  • käyttäjätunnus, salasana, selaimen tyyppi ja IP-osoite, jotta voimme tunnistaa sinut tulevilla vierailuilla.

Huomaa, että emme kerää nimeäsi tai sähköpostiosoitettasi evästeiden avulla.

Lisäksi evästeet auttavat meitä:

• muokkaamaan vierailuasi: saatamme käyttää vierailutietojasi parantamaan seuraavaa sivustovierailuasi;
  • muokkaamaan mainonta- ja markkinointiviestejä, joita saat sivuston kautta joko meiltä tai kolmansilta osapuolilta. Tähän voi liittyä sinua kiinnostavien sivuston ominaisuuksien tunnistusta, suositteluja Bose®-järjestelmäsi lisälaitteista tai muita hyödyllisiä tietoja, kuten kuinka voit laajentaa äänijärjestelmän muihin huoneisiin. Päämääränä on tarjota sinulle haluamasi tiedot mahdollisimman nopeasti ja helposti, ja
  • tarkastella asiakassuuntauksia: kokoamme tietoa tuhansista asiakaskäynneistä ja analysoimme niitä kokonaisuutena. Tämän kaltaisessa tutkimuksessa keskitytään sivustomme monien vierailijoiden suuntausten määrittämiseen sen sijaan, että analysoimme jokaista yksittäistä asiakasta koskevia tietoja.

Minkä tyyppisiä evästeitä käytämme

Kun käytät sivujamme, seuraavia evästetyyppejä voidaan asettaa laitteeseen:

Ensimmäisen osapuolen evästeet
Nämä ovat Bosen® asettamia evästeitä. Ne ovat ehdottoman välttämättömiä evästeitä, joita tarvitaan sivustolla liikkumiseen ja sen ominaisuuksien käyttämiseen.

• Ehdottoman välttämättömät evästeet – Bosen® asettamat evästeet, jotka helpottavat sivustolla liikkumista ja mahdollistavat tietyt ominaisuudet, kuten kieliasetusten tallennuksen ja tilausten tekemisen verkkosivustossa.
  • Analytiikkaevästeet – Bosen® asettamat evästeet, jotka keräävät tilastollisia (koottuja ja nimettömiä) tietoja verkkosivuston käyttäjistä. Näiden tietojen avulla Bose® parantaa sivuston toiminnallisuutta.

Kolmannen osapuolen evästeet
Paitsi että itse käytämme näitä sovelluksia, tietyt kolmannet osapuolet ja kumppanit voivat asettaa verkkosivustomme käyttäjien tietokoneeseen evästeitä ja käyttää niitä (myös verkkojäljitteiden yhteydessä).

• Ehdottoman välttämättömät evästeet – nämä evästeet mahdollistavat hyödyllisiä palveluita ja toimintoja, kuten online-chat-tuen.
  • Online-käyttäytymiseen perustuvat mainosevästeet – nämä evästeet keräävät tietoa selailutottumuksista sekä tuote- ja palvelumieltymyksistä. Tietojen avulla Bose® ja mainosverkostomme voivat näyttää osuvia mainoksia sopivissa paikoissa kumppanien sivustoilla ja Bosen® verkkosivuilla. Kolmannet osapuolet tai yhteistyökumppanit voivat esimerkiksi hallinnoida Bosen® bannerimainontaohjelmia muilla kuin Bosen® verkkosivuilla.

Kuinka pitkäksi aikaa evästeet tallennetaan laitteeseen

Evästeiden tallennusaika laitteeseen voi vaihdella, mutta se yleensä jakautuu kahteen ryhmään: tilapäinen tai pysyvä.

Tilapäiset evästeet
Käytämme tilapäisiä istuntokohtaisia evästeitä kaikilla suojatuilla sivuillamme istuntotunnuksesi määrittämiseksi ja tallentamiseksi, jotta voit siirtyä keskeytyksettä sivustomme alueiden välillä. Tätä istuntotunnusta käytetään myös sisäisiin raportointitarkoituksiin. Sen avulla ei voida tunnistaa sinua henkilökohtaisesti ja tämän tyyppinen eväste ei jätä mitään löydettäviä tietoja kiintolevyllesi. Suurin osa ensimmäisen osapuolen evästeistämme ovat istuntokohtaisia evästeitä, jotka vanhenevat kun suljet Internet-selaimen.

Pysyvät evästeet
Ensimmäisen osapuolen analytiikkaevästeet ja kolmannen osapuolen evästeet ovat pysyviä evästeitä, koska ne auttavat meitä ymmärtämään vierailumalleja pidemmällä aikavälillä tai tarjoavat tiettyjä lisätoimintoja, jotka liittyvät sivuston mukauttamiseen tai tallennettuun sisältöön. Niiden toiminnosta riippuen ne voidaan tallentaa tietokoneeseen vuorokaudeksi, viikoksi tai useiksi vuosiksi.

Kuinka evästeitä hallitaan

Asetamme evästeitä laitteeseesi vain, jos olet antanut siihen suostumuksesi. Jos et halua vastaanottaa sivustoltamme tiettyjä evästetyyppejä, seuraavalla työkalulla voit kieltäytyä niistä. Huomaa, että meidän täytyy asettaa eväste, jotta voimme muistaa valintojasi, kun seuraavan kerran käyt sivuilla samalla selaimella.
Nykytekniikalla emme voi siirtää asetuksiasi eri selainten ja laitteiden (eli tietokoneen tai älypuhelimen) välillä, joten sinun täytyy muuttaa näitä asetuksia kullekin käyttämällesi selaimelle/laitteelle. Sinun täytyy asettaa nämä asetukset joka kerta, kun käytät uutta selainta tai uutta laitetta.

Ehdottoman välttämättömät evästeet

Bose® asettaa nämä evästeet, jotta voit liikkua sivustossa, käyttää tiettyjä pyydettäviä ominaisuuksia, kuten kieliasetusten tallennusta, tai tehdä tilauksia sivustossa

Analytiikkaevästeet

Bose® asettaa nämä evästeet kerätäkseen tilastotietoja (nimettömiä koostetietoja) sivuston käytöstä. Näiden tietojen avulla Bose® parantaa sivuston toiminnallisuutta.

Kolmannen osapuolen asettamat ehdottoman välttämättömät evästeet

Nämä Bosen® kumppanien tarjoamat evästeet mahdollistavat hyödyllisiä palveluita ja toimintoja, kuten online-chat-tuen.

Online-käyttäytymiseen perustuvat mainosevästeet

Nämä Bosen® tai mainoskumppanien asettamat evästeet keräävät tietoa selailutottumuksista sekä tuote- ja palvelumieltymyksistä. Tietojen avulla Bose® kumppaneineen voi näyttää osuvia mainoksia sopivissa paikoissa kumppanien ja Bosen® sivustoissa.

Lisäksi voit hallita evästeitä selaimellasi. Voit asettaa selaimesi ilmoittamaan sinulle aina, kun vastaanotat evästeen, ja voit päättää, hyväksytkö vai hylkäätkö sen. Eväste ei missään vaiheessa voi lukea mitään tietoja kiintolevyltäsi ja voit poistaa sen koneesta milloin tahansa.

Jos olet huolissasi laitteesi evästeistä, voit hallita laitteellesi tallennettuja evästeitä alla olevilla ohjeilla.

Jos käytössä on Internet Explorer (IE) 9.0+:

Evästeiden poistaminen käytöstä:

• Napsauta Internet-asetukset-luettelovalikkoa ja valitse Työkalut
  • Valitse ylhäältä Tietosuoja-välilehti
  • Siirrä liukusäädintä haluttuun tietosuojatasoon

Olemassa olevien evästeiden poistaminen:

• Napsauta Internet-asetukset-luettelovalikkoa ja valitse Työkalut
  • Napsauta Selaushistorian alla olevaa Yleiset-välilehteä ja napsauta Poista

Jos käytössä on Firefox 2.0+/3.0+/4.0+:

Evästeiden poistaminen käytöstä:

• Valitse valikkopalkista Työkalut
  • Valitse Asetukset
  • Napsauta Tietosuoja-välilehteä
  • Poista valinta Sivustot voivat asettaa evästeitä -valintaruudusta

Olemassa olevien evästeiden poistaminen:

• Valitse valikkopalkista Työkalut
  • Valitse Asetukset
  • Napsauta Tietosuoja-välilehteä
  • Valitse Tyhjennä nyt.
  • Valitse Evästeet.
  • Valitse Tyhjennä yksityisyystiedot nyt.

Jos käytössä on Google Chrome:

Evästeiden poistaminen käytöstä:

• Valitse Työkalut-valikko
  • Valitse Asetukset
  • Napsauta Lisäasetukset
  • Evästeasetukset tulisi olla valittuna. Kun olet valmis, valitse Estä kaikki evästeet

Olemassa olevien evästeiden poistaminen:

• Valitse Työkalut-valikko
  • Valitse Asetukset
  • Napsauta Lisäasetukset
  • Valitse Tietosuoja-osiossa Näytä evästeet.
  • Näyttöön avautuu uusi ikkuna nimeltä Evästeet. Ikkunassa näet kaikki Google Chrome -selaimeen tallennetut evästeet.
  • Voit poistaa kaikki evästeet valitsemalla Poista kaikki.
  • Jos haluat poistaa vain tietyn evästeen, valitse se ja napsauta Poista-painiketta.

Jos selaimesi ei ole lueteltu yllä, tutustu selaimen dokumentaatioon tai online-ohjeeseen.

Mitä tapahtuu, jos estät kaikki evästeet?

Voit edelleen käyttää joitakin sivustojemme osia. Mutta osa hyödyllisistä ominaisuuksista ei toimi, jos poistat evästeet.
Et voi esimerkiksi käyttää online-chat-tukea tai tehdä ostoksia. Et voi myöskään käyttää myyntipistehakua tai jakaa sivuja sosiaaliseen mediaan.

Muutokset käytäntöön

Tätä käytäntöä voidaan uudistaa aika ajoin. Ilmoitamme kaikista muutoksista tässä sivustossa. Tämä käytäntö koskee Bosen® toimintaa, ja sitä sovelletaan verkossa ja muiden kanavien kautta lähettämiisi tietoihin. Tämä käytäntö on mainittu tässä sinun eduksesi, eikä sitä ole tarkoitettu sitovan velvoitteen luontiin. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä.

Miten otat meihin yhteyttä?

Jos sinulla on evästeisiimme liittyviä kysymyksiä tai jos haluat käyttää oikeuttasi nähdä tietojasi ja/tai korjata niitä, voit ottaa meihin yhteyttä. Tietosuojakäytännöstämme löydät lisätietoja siitä, kuinka käsittelemme tietojasi yleisesti ja, erityisesti, kuinka käsittelemme tietoja, joita lataat sivustomme kautta.

SANASTO

Evästeet ovat pieniä määriä tietoja sisältäviä tekstitiedostoja, jotka ladataan tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen, kun vierailet sivustolla. Evästeet lähetetään sitten takaisin alkuperäiselle verkkosivulle kunkin seuraavan käynnin yhteydessä, tai toiselle sivustolle, joka tunnistaa evästeen.

Lokitiedostot ovat web-palvelimen tiedostoja (kuten verkkotunnus tai IP-osoite, URL, HTTP-vastauskoodi, sivusto, josta tulet ja/tai vierailun päivämäärä ja kesto), jotka luodaan automaattisesti, kun Internetin käyttäjä käy sivustolla.

Tietyt sivut sivustossamme sisältävät verkkojäljitteitä (tunnetaan myös Internet-tageina, pikselitunnisteina ja tyhjinä GIF-kuvina). Verkkojäljite on sähköinen tiedosto, joka koostuu yleensä yhden pikselin kokoisesta kuvasta. Verkkojäljite voidaan sijoittaa verkkosivulle tai sähköpostiin. Se välittää tietoja, joihin voi sisältyä Henkilökohtaisia tietoja, kuten verkkojäljitteen sisältämän sivun ladanneen tietokoneen IP-osoite, verkkojäljitteen sisältämän sivun URL-osoite, verkkojäljitteen sisältämän sivun katseluaika, käytetty selain, ja evästeissä oleva kolmannen osapuolen lähettämä tieto.