UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

Bose Music -sovellus

TÄYDELLISTÄ MUSIIKIN HALLINTAA. HELPOSTI.

Bose Music -sovelluksella hallitset helposti uuden Bosen älytuoteperheen kaiuttimia ja soundbareja.

Selaa palveluita -kuvake

SELAA HELPOSTI MUSIIKKIPALVELUITA

Kosketuskuvake

KÄYNNISTÄ SOITTOLISTAT JA ESIASETUKSET YHDELLÄ KOSKETUKSELLA

Selaa palveluita -kuvake

LUO USEITA KÄYTTÄJÄPROFIILEJA

Monihuonekuvake

TOISTA MUSIIKKIA KAIKKIALLA KOTONASI

Bose Music -sovelluskuvake

HELPPO KÄYTTÄÄ. PAKKO KUUNNELLA LISÄÄ.

Nauti lempimusiikistasi nopeammin kuin koskaan. Älypuhelimeen tai tablettiin asennetulla Bose Music -sovelluksella ohjaat helposti musiikin toistoa Bosen älykaiuttimessa ja voit käyttää eri lähteitä vaivattomasti. Voit käyttää suosittuja musiikkipalveluita, kuten Spotifyta® ja Amazon Musicia, tai kuunnella esimerkiksi podcasteja ja musiikkia TuneIn-nettiradiosta. Suuri perhe? Ei hätää. Voit personoida minkä tahansa Bosen älytuotteen käyttökokemuksen, kun tuote on yhdistetty Bose-musiikkisovellukseen.

KAIKKI MUSIIKKI HALLINNASSASI.

Nettiradio, parhaat musiikkipalvelut ja paljon muuta – voit nauttia musiikista ja muusta viihteestä monella tavalla. Bose Music -sovellus kokoaa kaikki suosikkisi yhteen paikkaan. Voit siirtyä Spotifysta podcastiin ja esiasetuksiin saumattomasti vain yhdellä kosketuksella. Sovellusta on helppo käyttää – hankalinta on vain päättää seuraava kappale.

Spotify, Deezer, TuneIn

Musiikkipalvelut voivat vaihdella.

Bose Music -sovellus älypuhelimessa

Oletko valmis?

Haluatko käyttää lempimusiikkipalveluitasi nopeammin? Kaikki suosikit yhdessä paikassa. Aloita lataamalla sovellus.

Bose Music -sovelluksen logo
Spotifyn soittolistoja ja Spotifyn toistonäkymä älypuhelimen näytössä

Etsi musiikkia

Mitä tänään kuunneltaisiin? Valitse musiikkipalvelu valikosta ja hae esimerkiksi suositeltuja soittolistoja ja genrejä. Vain yksi napautus ja olet valmis.

Määritä esiasetuksia

Sovelluksella voit helposti määrittää suosikkisoittolistasi ja -kanavasi esiasetuksiksi ja käyttää niitä vaivattomasti sovelluksella, kaiuttimen painikkeilla tai soundbarin kaukosäätimellä. Esiasetuksen määrittäminen on helppoa: Hae kappale, albumi tai esittäjä. Toista haluamaasi hakutulosta, valitse avoin esiasetuspaikka ja tallenna.

Esiasetukset ja esiasetuksen tallentaminen älypuhelimen näytössä
Monihuoneohjaus älypuhelimien näytössä

Monihuonehallinta

Bose Music -sovelluksella ohjaat useita Bose-älykaiuttimia ja soundbareja mistä tahansa huoneesta. Toista samaa musiikkia koko kodissasi valitsemalla Group speakers (Kaiutinryhmä) tai kuuntele eri musiikkia eri huoneissa.

Useita käyttäjiä

Musiikkimaut ovat henkilökohtaisia. Siksi kätevällä sovelluksella jokainen voi luoda oman käyttäjäprofiilinsa. Käyttäjät voivat kirjautua sovellukseen omilla tiedoillaan ja määrittää omat sisältönsä.

Yksilöidyt käyttäjäprofiilit älypuhelimien näytössä

Voimakas ääni. Kaikkialla kotona.

Bosen älykkäät tuotteet muodostavat koko kodin järjestelmän, joten voit kuunnella musiikkia kaikissa huoneissa. Aloita yhdestä järjestelmästä, lisää kaiuttimia tarvittaessa ja nauti Bosen huippulaadukkaasta äänestä ja tyylikkäästä muotoilusta.

Bose Smart Soundbar 300, Bose Home Speaker 300, Bose Smart Speaker 500 ja Bose Smart Soundbar 700