Valmis toimitettavaksi 1–2 arkipäivässä. 90 päivän riskitön kokeilu ja maksuton vakiotoimitus

TUTUSTU TÄYSIN UUDENLAISIIN KUULOKKEISIIN

Enemmän kuin tuotepäivitys – ratkaiseva käänne kuulokkeiden kehityksessä

Perinteisten kuulokkeiden tärkein tavoite on aina ollut paremman kuunteluelämyksen tuottaminen. Sillä on kuitenkin hintansa: kuulokkeet eristävät sinut kaikesta siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu. Tarjoamme sinulle ratkaisun.

Vuosien kehitystyön jälkeen voimme ylpeinä esitellä Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeet. Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeet ovat älykkäämmät ja suorituskykyisemmät kuin koskaan aiemmin. Ne ovat korvaamaton työkalu, joilla pärjää maailmassa, jossa mobiililaitteiden merkitys kasvaa jatkuvasti.

Lisäksi tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua kaksiin vielä Bosen tuotekehityslaboratoriossa oleviin uusiin kuulokkeisiin. Kuulokkeet tulevat markkinoille vuoden sisällä, ja ne saattavat muuttaa käsityksesi kuulokkeista.

Nyt saatavana

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Jos kuulokkeiden uusi rohkea muotoilu on mielestäsi virkistävä, odotapa, että kuulet, mihin ne pystyvät. Bosen tunnetun laadukkaan äänentoiston lisäksi näissä kuulokkeissa on edistyksellinen taustaäänien poistotoiminto, lyömätön mikrofonijärjestelmä ja intuitiivinen kosketusohjaus. Sen ansiosta kuulet ja tulet kuulluksi aivan uudella tavalla.

Bose Noise Cancelling Headphones – musta
Bose Earbuds 500

Julkaistaan myöhemmin vuonna 2020

Bose Earbuds 500

Äänenlaadustaan, käyttömukavuudestaan ja vakaudestaan tunnettujen SoundSport Free -kuulokkeidemme uudessa pienemmässä ja tyylikkäämmässä versiossa on intuitiivinen kosketusohjaus.

Julkaistaan myöhemmin vuonna 2020

Bose Noise Cancelling Earbuds 700

Ne ovat täysin langattomat in-ear-kuulokkeet, joissa on uskomattoman laadukas taustaäänien poisto. Itse asiassa nämä ainutlaatuiset kuulokkeet on suunniteltu poistamaan taustaääniä lähes yhtä tehokkaasti kuin tehokkaimmat sangalliset kuulokkeemme. Kaikkien muiden kuulokkeidemme tavoin niissä on paljon tärkeitä ominaisuuksia, kuten intuitiivinen kosketusohjaus, virtuaaliavustaja ja kannettava latauskotelo, jonka avulla voi ladata kuulokkeet, kun ne eivät ole käytössä.

Bose Noise Cancelling Earbuds 700 -kuulokkeiden luonnos
Nainen, jolla on päässään mustat Bose Noise Cancelling Headphones 700 ‑kuulokkeet

Uudistettu jokaisella tasolla

Uudet kuulokkeemme tarjoavat paljon muutakin kuin ääntä musiikille, videoille ja puheluille. Niiden avulla voimme kommunikoida, pysyä ajan tasalla, keskittyä intensiivisemmin, nauttia viihteestä ja paljon muuta.

Seuraavaksi tutustumme muutamiin Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeiden kohokohtiin. Uudet täysin langattomat in-ear-kuulokkeet tarjoavat näitä ominaisuuksia ja lisäksi mielenkiintoisia innovaatioita.

Mikrofonikuvake

Haluatko selkeämmät puhelut ja äänikomennot? Ymmärrämme huolesi.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeilla äänesi kuuluu selkeästi puhelujen aikana, koska uusi lyömätön neljän mikrofonin järjestelmä mukautuu erinomaisesti tuuliseen ja meluisaan ympäristöön. Kuinka meluisaan? Voit soittaa työpuhelun vaikka täydestä ruokalasta. Äänesi erottuu taustalla vallitsevasta metelistä niin selkeästi, että toinen osapuoli voisi luulla, että olet toimistossasi.

Säädettävä taustaäänien poisto ‑kuvake

Paremmin toteutettu taustaäänien poisto.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeita ei ole suunniteltu vain poistamaan taustaääniä tehokkaammin – uudistimme myös tavan, jolla ominaisuutta käytetään.

Jos esimerkiksi yrität keskittyä meluisassa kahvilassa, voit poistaa häiritsevät äänet nostamalla taustaäänien poistotasoa. Kun taas haluat kuulla kaiken, mitä ympärilläsi tapahtuu kävellessäsi esimerkiksi ruuhkaisella kadulla, voit laskea taustaäänien poistotasoa. Kuulet ympäristön äänet niin hyvin, että et uskoisi käyttäväsi kuulokkeita lainkaan.

Voit myös valita yhdeksästä muusta tasosta, kun haluat jotakin näiden kahden ääripään väliltä.

Asetukset-kuvake

Suorituskykyä, joka paranee ajan myötä

Kaikki kuulokkeemme on suunniteltu yhteensopiviksi tulevien innovaatioiden kanssa. Aiomme lisätä uusia ominaisuuksia ja entistä parempia äänenhallintaominaisuuksia ohjelmistopäivitysten avulla. Tässä muutamia esimerkkejä ominaisuuksista, joita kehitämme Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeille*. Tarjoamme myös vastaavat päivitykset kaikkiin uusiin tuotteisiin.

Taustaäänien peitto -kuvake

Bosen taustaäänien peitto

Taustaäänien poisto vaimentaa tyhjän tilan huminan tai jopa lentokoneen moottorin. Se ei kuitenkaan vaimenna keskusteluja yhtä tehokkaasti. Siksi Bosen taustaäänien peittotoiminto vaimentaa häiritsevää ääntä ja tuottaa lisäksi rauhoittavaa ääntä, kuten sateen ropinaa tai joen virtausta. Ominaisuus on korvaamaton tilanteissa, joissa on todella tärkeää keskittyä.

Taajuuskorjainkuvake

Bose Selectable EQ -taajuuskorjain

Voit hienosäätää ääntä esimerkiksi lisäämällä bassoa tai vähentämällä symbaalien voimakkuutta, jotta voit nauttia musiikista haluamallasi tavalla.

Lataa vain Bose Music -sovellus ja rekisteröi uudet kuulokkeesi. Ilmoitamme, kun uudet ominaisuudet ovat saatavilla. Voit myös ladata uusimman päivityksen ja nauttia aivan uudenlaisesta äänenhallinnasta.

Kuulokkeet ovat niin kätevät, että niitä voi käyttää koko päivän

Saatat useimpien ihmisten tapaan käyttää kuulokkeita vain tiettyyn aikaan päivästä. Ehkä treenin aikana, junassa, työskennellessäsi pöytäsi ääressä tai lukiessasi kirjaa kahvilassa. Toivottavasti kuitenkin pian huomaat, että nämä uudet kuulokkeet ovat silmälasien tapaan korvaamaton apuväline, jota voit käyttää mukavasti vaikka koko päivän.

Mies, jolla on päässään mustat Bose Noise Cancelling Headphones 700 ‑kuulokkeet

* Muut tuotteeseen liittyvät ominaisuudet ja julkaisupäivät voivat muuttua.