Myymälät Ostoskori
Sankakuulokkeiden, nappikuulokkeiden ja aurinkolasien kuvakkeet

Tutustu uusiin kuulokkeisiimme ja äänentoiston uusiin tuuliin

Julkaisemme uudet täysin langattomat taustaääniä poistavat in-ear-kuulokkeet, Bluetooth®-urheilunappikuulokkeet ja uusia Bose Frames -aurinkolaseja Bose Open Ear Audio™ -teknologiaa hyödyntävään mallistoon. Lisäksi luvassa on vilkaisu Bose-äänentoiston tulevaisuuteen.

Mitä innovointi vaatii?

Kaksikymmentä vuotta sitten Bose julkaisi ensimmäiset kuluttajille suunnatut taustaääniä poistavat QuietComfort®-kuulokkeet vuosien tutkimus- ja kehitystyön jälkeen. Siitä lähtien olemme jatkaneet samalla tutkimuksen, kehityksen ja innovaatioiden reunustamalla tiellä julkaisten uusia kuulokkeita, kehittäen melunvaimennusteknologiaa ja laajentaen toimintaamme uusille äänentoiston alueille – kuten langattomiin nappikuulokkeisiin, joita ei aseteta korvakäytävään. Kaiken aikaa olemme pysyneet uskollisina tohtori Bosen intohimolle ja visiolle – kehitys tutkimuksen ja oivallusten kautta on hitsautunut syvälle toimintamme ytimeen. Tämä sitoutuminen erottaa meidät muista mutta myös asettaa rimamme muita korkeammalle, vaikka siihen kuluukin paljon ylimääräistä aikaa ja vaivaa.

Innolla odotetut, ensimmäiset täysin langattomat taustaääniä poistavat in-ear-kuulokkeemme ovat osoitus siitä, miten pitkälle Bosen insinöörit, suunnittelijat ja tuotepäälliköt ovat valmiita menemään tuotteidemme eteen. Teemme kaikkemme ennakoidaksemme asiakkaidemme tarpeet, toiveet ja huolenaiheet sekä pitämään yllä omia standardejamme, jotka ovat huippukorkealla.

Esittelemme nyt uusimmat innovaatiomme ja paljastamme samalla joitakin ennen julkaisemattomia tietoja ja tarinoita suoraan Boselta.

MITÄ UUTTA

Bose QuietComfort® Earbuds

Jännitys ja odotus on vihdoin ohi – täysin langattomat taustaääniä poistavat in-ear-kuulokkeemme ovat nyt täällä. Julkaisua jouduttiin ehkä odottamaan ennakoitua pidempään, mutta tulos on juuri sitä, mitä asiakkaat ja tuotearvostelijat spekuloivat ja toivoivat. Insinööri- ja suunnittelijatiimimme asettivat riman korkealle, sillä tavoitteena oli pakata Bose Noise Cancelling Headphones 700 -over-ear-kuulokkeidemme huomattava teho täysin langattomiin nappikuulokkeisiin. Emme myöskään tyytyneet vain täyttämään odotuksia, vaan halusimme yllättää, ilahduttaa ja antaa käyttäjille upean kuuntelukokemuksen.

"Uuden tuotteen kehittäminen vaatii tuhansia pieniä päätöksiä, jotka päivittäin muovaavat lopputulosta aina asiakkaan etu edellä." 

– Denise Celuch, tuotepäällikkö

Tehoa ja suorituskykyä pienimmissäkin yksityiskohdissa

Taustaäänien poisto vaatii paljon prosessointitehoa, mikä vaikuttaa akun kokoon ja kuulokkeiden yleiseen suorituskykyyn. Bose QuietComfort® Earbuds -kuulokkeissa on uudenlainen, kaksiytiminen digitaalinen siru melunvaimennuksen käsittelyyn. Se vie noin puolet vähemmän tilaa ja virtaa kuin edellisen sukupolven siru, mutta siinä on neljä kertaa parempi laskentateho. Sen ansiosta pystyimme kehittämään taustaääniä poistavista nappikuulokkeistamme mullistavan tehokkaat: ne esimerkiksi havaitsevat automaattisesti epävakaan asennon – kuten silloin, kun kuuloketta asetetaan korvaan – ja säätävät melunvaimennuksen tasoa sen mukaan. Näitä yksityiskohtia asiakkaat eivät välttämättä koskaan tiedosta, mutta ne ovat erinomainen osoitus siitä, miten paljon jokaiseen osaan ja toimintoon on panostettu. Ne myös kertovat paljon korkeista standardeista, joihin aina pyrimme.

Lainasimme markkinoiden johtavien Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeiden parhaat puolet – kuten 11 taustaäänien poistotasoa nollasta täydelliseen vaimennukseen, erinomaisen puheäänen tunnistuksen puheluissa, kosketusohjaimet kuulokkeissa ja virtaviivaisen tyylikkään ulkoasun – ja otimme lisäksi huomioon asiakkaiden toiveet ja palautteet. Lopuksi paketoimme kaiken kompakteihin, täysin langattomiin nappikuulokkeisiin.

QuietComfort Acoustic Noise Cancelling -kuulokkeet, ensimmäiset taustaääniä poistavat kuulokkeet

YHÄ TUOTERYHMÄNSÄ ETULINJASSA

Bose QuietComfort® Earbuds -kuulokkeiden julkaisu on merkittävä hetki tiellämme taustaäänien poiston maailmassa. Ensimmäisten QuietComfort®-kuulokkeidemme julkaisusta on kulunut tasan 20 vuotta. Uusissa QC Earbuds -kuulokkeissa on Bosen kehittämät laitteisto ja ohjelmisto, mikä tekee niistä kaikkien aikojen tehokkaimmat taustaääniä poistavat in-ear-kuulokkeet. Ne ovat osoitus siitä, miten pitkälle olemme tulleet, mutta myös syy selvittää, miten paljon pidemmälle voimme päästä.

Bose Sport Earbuds

Otimme kaikki asiakkaidemme rakastamat ominaisuudet langattomista SoundSport Free -kuulokkeista – ja korjasimme sen, mistä ei niin pidetty – ja loimme niiden pohjalta langattomat in-ear-urheilukuulokkeet, jotka tuntuvat ja näyttävät hyviltä ja kuulostavat uskomattomilta. Säilytimme käyttäjien kehuman täyteläisen äänenlaadun ja käyttömukavuuden ja kehitimme niitä edelleen uusilla StayHear™ Max -sovitteilla, jotka pitävät kuulokkeet paikoillaan poikkeuksellisen tukevasti ja luotettavasti ja muodostavat korvaan hellävaraisen tiivistyksen, joka takaa ensiluokkaisen äänenlaadun.

Toimivuus, suorituskyky ja muotoilu täydellisessä tasapainossa

Yksi insinöörien ja suunnittelijoiden suurimmista haasteista oli luoda entistä pienemmät ja ohuemmat kuulokkeet. Uudet täysin langattomat urheilukuulokkeet ovat 40 % pienemmät kuin alkuperäiset SoundSport Free -kuulokkeet, ja soikean muotonsa ansiosta ne asettuvat tiiviimmin korviin äänenlaadun kärsimättä.

"Olemme hyvin ankaria itsellemme ja asetamme riman korkealle… on alan yleisiä testejä ja sitten on Bosen omia testejä." 

– Denise Celuch, tuotepäällikkö

Bose erottuu kilpailijoistaan etenkin piiloon jäävien yksityiskohtien huomioimisessa. Tiesimme, että urheilukuulokkeiden suunnittelussa on otettava huomioon käyttäjäkunta – eli hikiset ihmiset. Koska hiki sisältää suolaa, joka syövyttää kuulokkeiden sisäosia, otimme suunnittelussa huomioon sekä käyttömukavuuden että komponenttien suojauksen. Alalla ei tällä hetkellä ole standardeja hienkestävyyden testaukseen, joten Bosen insinöörit kehittivät omat tiukat hikitestinsä. He kehittivät mm. "hikisormitestin", jolla simuloitiin tilannetta, jossa kuulokkeiden säätimiä käytetään hikisillä sormilla, ja tutkivat, mitä tapahtuu, jos eri pituisista hiuksista putoaa hikeä kuulokkeille. Näistä testeistä on hohdokkuus kaukana, mutta ne ovat jälleen yksi osoitus siitä, että olemme valmiita menemään pidemmälle kuin alalla yleensä.

URHEILUKUULOKKEET, JOTKA PYSYVÄT PAIKALLAAN KOVASSAKIN MENOSSA

Bosen ensimmäiset in-ear-kuulokkeet vuodelta 2006 loivat pohjan urheilukuulokkeidemme mallistolle. Johdolliset SoundSport-kuulokkeet olivat liikkuvien asiakkaidemme suosiossa yli vuosikymmenen ajan, kunnes 2016 toimme markkinoille niiden seuraajan, langattomat SoundSport-kuulokkeet. Alle vuoden kuluttua tästä julkaisimme Bose SoundSport Free -kuulokkeet, jotka olivat ensimmäiset täysin langattomat kuulokkeemme. Vaikka jatkoimme kuuloketeknologian kehittämistä, muistimme aina varmistaa, että asiakkaidemme sydämet voittanut luotettava istuvuus oli läsnä kaikissa malleissa – ja vain parani tuote tuotteelta.

SIE2-urheilukuulokkeet

Bose Frames + OpenAudio™-teknologia

FRAMES SOPRANO 

FRAMES TENOR 

FRAMES TEMPO

Vanhenemisessa on puolensa. Sen myötä karttuu kokemusta, viisautta ja varmuutta ylittää rajoja. Tämä kaikki näkyy Bose Frames -aurinkolasien toisessa sukupolvessa – uusimmat äänitoiminnolla varustetut aurinkolasimme ovat upeampia kuin koskaan. Kolme uutta Bose Frames -mallia liittyy tyylikkäiden open-ear-audiolasien valikoimaan: Bose Frames Tempo, urheiluun suunniteltu, suorituskykyinen malli, Bose Frames Soprano, retrohenkinen versio ajattomasta kissansilmämallista, ja Bose Frames Tenor, nykyaikainen mutta klassisen tyylikäs suorakulmainen malli.

Näissä uusissa open-ear-audioaurinkolaseissa kiteytyy valtava määrä kokemusta, joka näkyy lasien kehitysprosessissa, yksityiskohdissa ja herkässä tasapainossa teknologian ja huolellisen muotoilun välillä. Tiimin täytyi ottaa huomioon muoto, funktio ja aurinkolaseilta vaadittavat elementit tinkimättä tuumaakaan uskomattoman todenmukaisesta äänenlaadusta. Tämä edellytti muokkauksia, toistoja ja uusien materiaalien testausta. Tavoitteena oli löytää materiaali, joka näyttäisi ja toimisi yhtä hyvin tai paremmin kuin useimmissa aurinkolaseissa käytetty kiiltävä asetaatti – se nimittäin ajan mittaan muovautuu kasvojen muotoon, mikä ei ole toivottavaa, kun yritetään pitää minikokoisia kaiutinelementtejä tukevasti paikallaan. Toinen haaste oli, miten voisimme laajentaa Bose Frames -valikoimaa hyödyntämällä klassisia siluetteja, joihin lisätään ripaus Bosea. Emme halunneet varsinaisesti muuttaa hyväksi havaittua muotoilua, mutta halusimme tehdä siitä entistä parempaa.

Kuvia Bose Frames -aurinkolaseista
SoundWear Companion ‑kaiutin

RATKAISEVA HETKI ÄÄNENTOISTON HISTORIASSA. MUSIIKINKUUNTELUN TULEVAISUUS.

Inspiraatio voi tulla vaikka mistä, kuten osuvasti nimetty "Projekti nokkamuki" osoittaa. Nokkamukin pohjalta nimittäin syntyi idea kaiuttimesta, jonka ääni ei leviäsi kaikkialle ympäristöön. Projektista sai alkunsa Bose OpenAudio™ -teknologia, jota käytettiin ensin puettavassa Bose SoundWear -kaiuttimessa ja myöhemmin Bose Frames -aurinkolaseissa.

MITÄ NYT

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeet ovat olleet olemassa jo jonkin aikaa, mutta emme silti voi olla kehittelemättä niitä lisää. Ne ovat suosituimmat over-ear-kuulokkeemme, joita on kutsuttu "markkinoiden halutuimmiksi vastameluluureiksi". Nyt niistä on saatavilla myös erityisesti työskentelyyn suunniteltu versio. Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC -mallissa on mukana Bose USB Link Bluetooth -adapteri, joka tarjoaa kätevän, valmiin langattoman yhteyden neuvottelupuheluita ja etäyhteistyötä varten. Voit siis helposti aloittaa työskentelyn missä ja milloin tahansa. Yhdessä ostettuina kuulokkeet ja adapteri ovat Microsoft Teams -sertifioituja ja yhteensopivia myös Google Meetin ja Zoomin kanssa.

Niille, jotka eivät saa tarpeekseen suosittujen kuulokkeidemme virtaviivaisesta muotoilusta, on nyt tarjolla uusi Triple Midnight -versio. Se on tyylikäs vaihtoehto mustille ja hopeisille malleille, ja näyttää ja kuulostaa kerta kaikkiaan upealta. 

MITÄ SEURAAVAKSI

Ääntä elämään

Olemme keskellä äänentoiston evoluutiota. Oli kyse sitten äänen hyödyntämisestä uusilla tavoilla arkipäivän eri osa-alueilla, ylivireän mielen rauhoittamisesta, rentouttavan paikan löytämisestä tai hyvien yöunien saamisesta, luomme jatkuvasti uutta Bosen tunnusomaisen kekseliäisyyden ja nerokkuuden avulla. Kehitämme uusia tapoja yhdistää äänentoisto ja hyvinvointi, ja sitä varten olemme viemässä OpenAudio™-teknologian uudelle tasolle. Kaikkea tätä on luvassa, joten pysy kuulolla ja seuraa uutisiamme äänentoiston maailmasta.

Tuotteiden saatavuus voi vaihdella maakohtaisesti.

AIHEESEEN LIITTYVÄT TUOTTEET

  Olet valinnut vertailuun enimmäismäärän tuotteita (4).   Enimmäismäärä tuotteita (4) valittu   Voit vertailla vain samankaltaisia tuotteita.   Vertaa vain samankaltaisia tuotteita
(0)
Valitse vertailuun 2–4 tuotetta
Aikaa hiljaisuudelle, aikaa äänille.
Ostosvinkit: taustaääniä poistavat kuulokkeet