TOIMITETTAVISSA 1–2 ARKIPÄIVÄN KULUESSA. RISKITÖN KOKEILUJAKSO JA MAKSUTON PERUSTOIMITUS YLI 45 €:N TILAUKSIIN

TUTUSTU BOSEN UUSIIN KUULOKKEISIIN

Enemmän kuin tuotepäivitys – ratkaiseva käänne kuulokkeiden kehityksessä

Perinteisten kuulokkeiden tärkein tavoite on aina ollut paremman kuunteluelämyksen tuottaminen. Sillä on kuitenkin hintansa: kuulokkeet eristävät sinut kaikesta siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu. Tarjoamme sinulle ratkaisun.

NYT SAATAVILLA

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Jos pidät kuulokkeiden uudesta rohkeasta muotoilusta, pidät varmasti myös niiden ominaisuuksista. Bosen tunnetun laadukkaan äänentoiston lisäksi kuulokkeissa on edistyksellinen taustaäänien poistotoiminto, lyömätön mikrofonijärjestelmä ja intuitiivinen kosketusohjaus. Sen ansiosta kuulet ja tulet kuulluksi aivan uudella tavalla.

KAUPOISSA SYYSKUUSSA 2020

Bose Sport Earbuds

Äänenlaadustaan, käyttömukavuudestaan ja vakaudestaan tunnettujen SoundSport Free -kuulokkeidemme pienemmässä ja tyylikkäämmässä versiossa on uusia ominaisuuksia, kuten intuitiivinen kosketusohjaus. Eli kaikki, mitä tarvitset tuomaan virtaa päivääsi.

KAUPOISSA SYYSKUUSSA 2020

Bose QuietComfort® Earbuds

Täysin langattomat in-ear-kuulokkeet, joissa on uskomattoman laadukas taustaäänien poisto. Nämä ainutlaatuiset kuulokkeet on suunniteltu poistamaan taustaääniä lähes yhtä tehokkaasti kuin tehokkaimmat sangalliset kuulokkeemme. Kaikkien muiden uusien kuulokkeidemme tavoin niissä on paljon tärkeitä ominaisuuksia, kuten intuitiivinen kosketusohjaus ja mukana helposti kulkeva latauskotelo, jonka avulla voi ladata kuulokkeet, kun ne eivät ole käytössä.

Nainen, jolla on päässään mustat Bose Noise Cancelling Headphones 700 ‑kuulokkeet

Uudistettu jokaisella tasolla

Uudet kuulokkeemme tarjoavat paljon muutakin kuin ääntä musiikille, videoille ja puheluille. Niiden avulla voimme kommunikoida, pysyä ajan tasalla, keskittyä intensiivisemmin, nauttia viihteestä ja paljon muuta.

Seuraavaksi tutustumme muutamiin Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeiden kohokohtiin. Uudet täysin langattomat in-ear-kuulokkeet tarjoavat näitä ominaisuuksia ja lisäksi mielenkiintoisia innovaatioita.

Mikrofonikuvake

Haluatko selkeämmät puhelut ja äänikomennot? Ymmärrämme huolesi.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeilla äänesi kuuluu selkeästi puhelujen aikana, koska uusi lyömätön neljän mikrofonin järjestelmä mukautuu erinomaisesti tuuliseen ja meluisaan ympäristöön. Kuinka meluisaan? Voit soittaa työpuhelun vaikka täydestä ruokalasta. Äänesi erottuu taustalla vallitsevasta metelistä niin selkeästi, että toinen osapuoli voisi luulla, että olet toimistossasi.

Säädettävä taustaäänien poisto ‑kuvake

Paremmin toteutettu taustaäänien poisto.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeita ei ole suunniteltu vain poistamaan taustaääniä tehokkaammin – uudistimme myös tavan, jolla ominaisuutta käytetään.

Jos esimerkiksi yrität keskittyä meluisassa kahvilassa, voit poistaa häiritsevät äänet nostamalla taustaäänien poistotasoa. Kun taas haluat kuulla kaiken, mitä ympärilläsi tapahtuu kävellessäsi esimerkiksi ruuhkaisella kadulla, voit laskea taustaäänien poistotasoa. Kuulet ympäristön äänet niin hyvin, että et uskoisi käyttäväsi kuulokkeita lainkaan.

Voit myös valita yhdeksästä muusta tasosta, kun haluat jotakin näiden kahden ääripään väliltä.

Kuulokkeet ovat niin kätevät, että niitä voi käyttää koko päivän

Saatat useimpien ihmisten tapaan käyttää kuulokkeita vain tiettyyn aikaan päivästä. Ehkä treenin aikana, junassa, työskennellessäsi pöytäsi ääressä tai lukiessasi kirjaa kahvilassa. Toivottavasti kuitenkin pian huomaat, että nämä uudet kuulokkeet ovat silmälasien tapaan korvaamaton apuväline, jota voit käyttää mukavasti vaikka koko päivän.

Mies, jolla on päässään mustat Bose Noise Cancelling Headphones 700 ‑kuulokkeet