90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin
Mies patikoimassa

Näkemyksemme

Kestävä kehitys heijastaa Bosen ydinarvoja ja tukee pyrkimystämme erinomaisuuteen sekä yhteistä sitoutumistamme rehelliseen ja tinkimättömään liiketoimintaan sekä muiden kunnioittamiseen. Pyrimme tuomaan kestävän kehityksen osaksi jokapäiväistä työtämme koko yrityksemme tasolla siten, että se näkyy ajattelutavassamme ja liiketoiminnassamme.

Bosen kestävän kehityksen ohjelma kattaa liiketoimintamme sosiaalisen, taloudellisen ja ympäristöön liittyvän vastuun. Tavoitteenamme on ottaa käyttöön kestävän kehityksen ja sosiaalisen ympäristön hallinnan johtavat käytännöt ja integroida kestävä kehitys osaksi kaikkea toimintaamme. Tätä tarkoitusta varten olemme luoneet maailmanlaajuisen, usean vuoden ajalle ulottuvan kestävän kehityksen strategian, joka johtaa uusiin tuoteinnovaatioihin ja luo näin lisäarvoa asiakkaillemme. Se myös auttaa työntekijöitämme kehittämään ammattitaitoaan ja auttaa meitä hyödyttämään koko yhteisöä omalla panoksellamme.

Päivitimme vuonna 2021 olennaisuusarviointimme, jotta voimme olla varmoja siitä, että keskitymme oikeisiin asioihin. Arvioinnin tulokset ohjaavat jatkossa strategiamme ja tavoitteidemme laadintaa ja varmistavat, että toimemme tukevat jatkossakin liiketoimintaamme ja vastaavat sidosryhmiemme tarpeita ja arvoja.