Ilmainen toimitus ja palautus
 
Langattomat QuietControl 30 -kuulokkeet pöydällä

Raportit ja resurssit

KESTÄVÄN KEHITYKSEN RAPORTIT

Kestävän kehityksen raporttimme ovat tärkeitä viestintäkanavia, joiden kautta voimme kertoa sidosryhmillemme edistyksestämme, meille tärkeistä asioista ja lupauksistamme. Bose tuottaa kahden vuoden välein täydellisen kestävän kehityksen raportin, joka sisältää Global Reporting Initiativen ohjeiden mukaiset vakioilmoitukset. Välivuosina julkaisemme lyhyen päivityksen keskeisimmistä tilastoista ja tapahtumista.

BOSEN TOIMINTASÄÄNNÖT TAVARANTOIMITTAJILLE

Me Bose Corporationilla (Bose) kiinnitämme huomiota asiakkaidemme mielestä tärkeimpiin yksityiskohtiin. Toimimme rehellisesti, tinkimättömästi ja sisäisten eettisten periaatteidemme mukaisesti. Pyrimme kaikissa toimissamme erinomaisuuteen. Kannustamme innovaatioihin kaikilla osa-alueilla ja autamme asiakkaitamme ja työntekijöitämme saavuttamaan parhaan mahdollisen tuloksen.

Odotamme samaa tavarantoimittajiltamme. Bose on Responsible Business Alliancen (aiemmin Electronics Industry Citizenship Coalition) jäsen ja noudattaa Responsible Business Alliancen (RBA) toimintasääntöjä, joihin kuuluu elektroniikkateollisuuteen ja elektroniikan toimitusketjuun liittyviä sosiaalisia, ympäristöllisiä ja eettisiä toimintatapoja koskevia standardeja. Bose edellyttää tavarantoimittajiltaan RBA:n toimintasääntöjen sekä paikallisten lakien ja säännösten noudattamista.