Valmis toimitettavaksi 2–3 arkipäivässä. 90 päivän riskitön kokeilu ja maksuton vakiotoimitus
Langattomat Bose QuietControl 30 -kuulokkeet pöydällä kameran ja muistikirjan vieressä

Raportit ja resurssit

KESTÄVÄN KEHITYKSEN RAPORTIT

Kestävän kehityksen raporttimme ovat tärkeitä viestintäkanavia, joiden kautta voimme kertoa sidosryhmillemme edistyksestämme, meille tärkeistä asioista ja lupauksistamme. Bose laatii kattavan kestävän kehityksen raportin joka toinen vuosi. Välivuosina julkaisemme lyhyen päivityksen keskeisimmistä tilastoista ja tapahtumista. Kaikkialla organisaatiossa työskentelevät työntekijät osallistuvat raportin laatimiseen jakamalla Bosen kestävän kehityksen eteen tekemänsä työn. Lue kertomuksiamme ja opi lisää kestävästä kehityksestä Bosella.

BOSEN TOIMINTASÄÄNNÖT TAVARANTOIMITTAJILLE

Me Bose Corporationilla kiinnitämme huomiota asiakkaidemme mielestä tärkeimpiin yksityiskohtiin. Toimimme rehellisesti, tinkimättömästi ja sisäisten eettisten periaatteidemme mukaisesti. Pyrimme kaikissa toimissamme erinomaisuuteen. Kannustamme innovaatioihin kaikilla osa-alueilla ja autamme asiakkaitamme ja työntekijöitämme saavuttamaan parhaan mahdollisen tuloksen.

Odotamme samaa tavarantoimittajiltamme. Bose on Responsible Business Alliancen (aiemmin Electronics Industry Citizenship Coalition) jäsen ja noudattaa Responsible Business Alliancen (RBA) toimintasääntöjä, joihin kuuluu elektroniikkateollisuuteen ja elektroniikan toimitusketjuun liittyviä sosiaalisia, ympäristöllisiä ja eettisiä toimintatapoja koskevia standardeja. Bose edellyttää tavarantoimittajiltaan RBA:n toimintasääntöjen sekä paikallisten lakien ja säännösten noudattamista.