UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

Ääni on voimaa.

Bosen toimintaperiaatteet

Bosen toiminnan kantavat periaatteet toimivat aina ohjenuoranamme kaikissa päätöksissä, sekä pienissä että suurissa.

Kasvua-kuvake

Kasvua

jotta yhä useammat asiakkaat pääsisivät hyödyntämään teknologiaamme ja työntekijämme saisivat uusia mahdollisuuksia.

Tiimi-kuvake

Tiimi- ja yhteistyötä

joka sitouttaa nykyisiä työntekijöitä ja houkuttelee uusia.

Ihmiset-kuvake

Taloudellista kannattavuutta

jotta voimme rahoittaa omaa tutkimustyötämme, innovaatiohankkeitamme ja kasvuamme pitkällä aikavälillä.

Edut-kuvake

Innovaatioita ja tekniikoita

joista on asiakkaille todistettavaa hyötyä.

Ydinarvot

Paremman äänen kehittäminen yhdistää meitä Bosella

Nämä ominaisuudet muodostavat Bosen yrityskulttuurin perustan, ja kaikkien työntekijöidemme on toimittava niiden mukaisesti.

Bosen intohimona on asioiden tekeminen paremmin. Hyödynnämme uusien konseptien ja tuotteiden kehittämisessä edistyksellisiä tieteellisiä tutkimuksia ja keksintöjä. Tuotamme asiakkaille ainutlaatuisia, riemastuttavia ja valaisevia elämyksiä. Pyrimme luomaan ympäristön, joka haastaa meidät hyödyntämään koko potentiaaliamme ja osaamistamme.

Toimimme rehellisesti ja tinkimättömästi.

Noudatamme korkeimpia eettisiä liiketoiminnan periaatteita suhteissamme asiakkaisiin, toimittajiin ja toisiimme. Näin saavutamme muiden luottamuksen ja tuen ja vahvistamme Bosen mainetta luotettavana ja kunnioitettavana yhtiönä. Bosen työntekijöiden on oltava avoimia ja rehellisiä kaikissa liiketoimintaan liittyvissä asioissa ja toimittava johdonmukaisesti yhtiön arvojen mukaan.

Pyrimme kaikissa toimissamme erinomaisuuteen.

Erinomaisuus on meille elämäntapa. Se on aina ollut olennainen osa yritystämme, ja se ilmentyy sekä tuotteissa, työntekijöissä, käytännöissä että johtamisessa. Haluamme haastaa itsemme ja toisemme jatkuvasti parempiin suorituksiin.

Kannustamme innovaatioihin kaikilla osa-alueilla.

Tutkimus, innovaatio ja keksinnöt ovat yhtiömme tukiranka. Bosen menestys on syntynyt kyvystä kehittää uusia, mullistavia menetelmiä ja ideoita. Pyrimme tuomaan innovatiivisen ajattelun mukaan kaikkeen, mitä teemme. Luomme ympäristön, joka kannustaa työntekijöitä käyttämään mielikuvitustaan, ylittämään itsensä ja toteuttamaan ideoitaan.

Suhtaudumme intohimoisesti työhömme ja siihen, mitä Bose edustaa.

Innostunut ja intohimoinen suhtautuminen auttaa meitä saavuttamaan menestystä ja uusia innovaatioita. Uskomme, että motivoituneet, keskittyneet ja iloiset ihmiset tartuttavat innostuksen myös muihin. Arvostamme suuresti työntekijöitä, jotka uskovat ideaansa ja lähtevät toteuttamaan sitä, sekä johtajia, jotka inspiroivat meitä saavuttamaan entistä enemmän.

Kohtelemme toisia kunnioittavasti.

Keskinäinen kunnioitus ja luottamus ovat toimivan työsuhteen perusta. Yhteistyö kollegoiden ja työryhmien välillä on elintärkeää menestyksemme kannalta, joten kaikkien työntekijöidemme on kommunikoitava avoimesti, kunnioitettava muiden mielipiteitä ja kohdeltava toisia reilusti ja arvostavasti.

Yhdessä luomme arvoa asiakkaillemme.

Teemme tiivistä yhteistyötä kollegoidemme kanssa, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaille mahdollisimman paljon lisäarvoa. Ajattelemme asioita asiakkaiden näkökulmasta, pyrimme ymmärtämään heidän tarpeensa sekä luomaan laadukkaita ja kestäviä tuotteita ja palveluja, joista on heille iloa yllättävilläkin tavoilla.