90 päivän riskitön kokeilu, kahden vuoden takuu ja maksuton perustoimitus yli 45 €:n tilauksiin

Arvot

Bosen toimintaperiaatteet

Bosen toiminnan kantavat periaatteet toimivat ohjenuoranamme kaikissa päätöksissä.

Innovaatioita ja tekniikoita
joista on asiakkaille todistettavaa hyötyä.

Tiimi- ja yhteistyötä
joka sitouttaa nykyisiä työntekijöitä ja houkuttelee uusia.

Kasvua
jotta yhä useammat asiakkaat pääsisivät hyödyntämään tekniikoitamme ja työntekijämme saisivat uusia mahdollisuuksia.

Taloudellista kannattavuutta
jotta voimme rahoittaa oman tutkimustyömme, innovaatiohankkeemme ja kasvumme pitkällä aikavälillä.

Ydinarvot

Nämä ominaisuudet muodostavat Bosen yrityskulttuurin perustan, ja kaikkien työntekijöidemme on toimittava niiden mukaisesti.

Bosen intohimona on asioiden tekeminen paremmin. Hyödynnämme uusien konseptien ja tuotteiden kehittämisessä edistyksellisiä tieteellisiä tutkimuksia ja keksintöjä. Tuotamme asiakkaille ainutlaatuisia, riemastuttavia ja valaisevia elämyksiä. Pyrimme luomaan ympäristön, joka haastaa meidät hyödyntämään koko potentiaaliamme.

REHELLISYYS

Toimimme rehellisesti ja tinkimättömästi.
Noudatamme nuhteettomia eettisiä periaatteita suhteissamme asiakkaisiin, toimittajiin ja toisiimme. Näin saavutamme muiden luottamuksen ja tuen ja vahvistamme Bosen mainetta luotettavana ja kunnioitettavana yhtiönä. Bosen työntekijöiden on oltava avoimia ja rehellisiä kaikissa yhtiöön liittyvissä asioissa ja toimittava johdonmukaisesti yhtiön arvojen mukaan.

ERINOMAISUUS

Pyrimme kaikissa toimissamme erinomaisuuteen.
Erinomaisuus on meille elämäntapa. Se on aina ollut olennainen osa yritystämme, ja se heijastuu sekä tuotteisiin, työntekijöihin, käytäntöihin että johtamiseen. Haluamme haastaa itsemme ja toisemme jatkuvasti parempiin suorituksiin.

INNOVAATIO

Kannustamme innovaatioihin kaikilla osa-alueilla.
Tutkimus, innovaatio ja keksinnöt ovat yhtiömme tukiranka. Bosen menestys on syntynyt kyvystä kehittää uusia, mullistavia ideoita. Pyrimme tuomaan innovatiivisen ajattelun mukaan kaikkeen, mitä teemme. Luomme ympäristön, joka kannustaa työntekijöitä käyttämään mielikuvitustaan, ylittämään itsensä ja toteuttamaan ideoitaan.

INTOHIMO

Suhtaudumme intohimoisesti työhömme ja siihen, mitä Bose edustaa.
Innostunut ja intohimoinen suhtautuminen auttaa meitä saavuttamaan menestystä ja uusia innovaatioita. Uskomme, että motivoituneet, keskittyneet ja iloiset ihmiset tartuttavat innostuksen myös muihin. Arvostamme suuresti työntekijöitä, jotka uskovat ideaansa ja lähtevät toteuttamaan sitä, sekä esimiehiä, jotka inspiroivat meitä saavuttamaan entistä enemmän.

KUNNIOITUS

Kohtelemme toisia kunnioittavasti.
Keskinäinen kunnioitus ja luottamus ovat toimivan työsuhteen perusta. Yhteistyö kollegoiden ja työryhmien välillä on elintärkeää menestyksemme kannalta, joten kaikkien työntekijöidemme on kommunikoitava avoimesti, kunnioitettava muiden mielipiteitä ja kohdeltava toisia reilusti.

LISÄARVO

Yhdessä luomme lisäarvoa asiakkaille.
Teemme tiivistä yhteistyötä kollegoidemme kanssa, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaille mahdollisimman paljon lisäarvoa. Ajattelemme asioita asiakkaiden näkökulmasta, pyrimme ymmärtämään heidän tarpeensa sekä luomaan laadukkaita ja kestäviä tuotteita ja palveluja, joista on heille iloa yllättävilläkin tavoilla.