UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori
Katumaasturi maastoajossa

Vastuullinen toimitusketju

Rakentava vastuullisuustyö toimitusketjumme parissa on olennainen osa kestävän kehityksen ohjelmaamme. Meidän on varmistettava, että toimittajamme noudattavat arvojamme ja toimintasääntöjämme, mutta asiakkaamme odottavat meidän keskittyvän entistä enemmän myös ympäristövaikutuksiin.

Vaikka siis olemmekin ylpeitä nykyisistä hankkeistamme, pyrimme myös jatkuvasti kehittämään olemassa olevaa ohjelmaamme ja asettamaan uusia kunnianhimoisia tavoitteita.

REHELLISTÄ JA TINKIMÄTÖNTÄ LIIKETOIMINTAA

Bose Corporation on Responsible Business Alliancen (RBA) jäsen ja tukee sen visiota ja tavoitteita. Sisäisten eettisten periaatteidemme lisäksi olemme sitoutuneita noudattamaan Responsible Business Alliancen (RBA) toimintasääntöjä ja toimintatapoja.

BOSEN TOIMINTASÄÄNNÖT TAVARANTOIMITTAJILLE

Me Bose Corporationilla kiinnitämme huomiota asiakkaidemme mielestä tärkeimpiin yksityiskohtiin. Toimimme rehellisesti, tinkimättömästi ja sisäisten eettisten periaatteidemme mukaisesti. Pyrimme kaikissa toimissamme erinomaisuuteen. Kannustamme innovaatioihin kaikilla osa-alueilla ja autamme asiakkaitamme ja työntekijöitämme saavuttamaan parhaan mahdollisen tuloksen.

Odotamme samaa tavarantoimittajiltamme. Bose on Responsible Business Alliancen (RBA) jäsen ja sitoutunut noudattamaan Responsible Business Alliancen toimintasääntöjä, joihin kuuluu elektroniikkateollisuuteen ja elektroniikan toimitusketjuun liittyviä sosiaalisia, ympäristöllisiä ja eettisiä toimintatapoja koskevia standardeja. Bose edellyttää tavarantoimittajiltaan RBA:n toimintasääntöjen sekä paikallisten lakien ja säännösten noudattamista.