Myymälät Ostoskori

USEIN KYSYTTYÄ CHROMECAST BUILT-IN -OMINAISUUDESTA

Mikä on Chromecast built-in™ -teknologia?

Chromecast built-in -teknologialla voit suoratoistaa musiikkia langattomasti puhelimesta, tabletista tai kannettavasta tietokoneesta Bosen älykkäissä kaiuttimissa ja soundbareissa. Sitä on helppo käyttää. Kun käytät suoratoistoa tukevaa musiikin striimauspalvelua, kuten Spotifyta, voit lähettää kuuntelemasi musiikin Bosen älykkääseen kaiuttimeen ja soundbariin Chromecast-kuvakkeesta. Älykaiuttimiin voi lähettää ainoastaan ääntä, ei videosisältöä.

Chromecast built-in -logo

Miksi Bosen älykkäissä kaiuttimissa ja soundbareissa on nyt Chromecast built-in -tuki?

Haluamme tarjota sinulle nopean ja helpon pääsyn musiikki- ja podcast-suosikkeihisi sekä mahdollisimman monta tapaa hallita äänisisältöä. Chromecast built-in on yksi lukuisista tavoista, joilla voit suoratoistaa suosikkimusiikkiasi langattomasti Bosen älykkäillä kaiuttimilla ja soundbareilla. Voit suoratoistaa ääntä Bosen älykkäässä kaiuttimessa tai soundbarissa kotisi langattoman Wi-Fi®-verkon kautta myös muun muassa Bose Music -sovelluksesta, Apple AirPlay 2 -teknologialla tai suoraan musiikin suoratoistopalvelusta, kuten Spotifysta. Voit suoratoistaa musiikkia myös Bluetooth®-yhteyden kautta.

Mitkä sisällöntarjoajat ovat Chromecast built-in -yhteensopivia?

Musiikin suoratoisto Bosen älylaitteilla Chromecast built-in -ominaisuudella onnistuu useista kolmansien osapuolten musiikin suoratoistopalveluista, kuten Spotifysta, Pandorasta®, TuneInistä ja iHeartRadiosta™. Chromecast built-in -teknologia Bosen älykkäissä kaiuttimissa ja soundbareissa avaa sinulle pääsyn entistä useampien sisällöntarjoajien valikoimaan. Näitä ovat musiikin suoratoistopalvelut, kuten YouTube Music Premium sekä muut sisällöntarjoajat, kuten Google Podcastit ja Google Play Kirjat. Päivitämme Chromecastia tukevien sisällöntarjoajien listaa jatkuvasti, jotta voit hallita musiikkiasi entistä tehokkaammin.

Uusimmassa päivityksessämme on Chromecast built-in -tuki, jonka avulla musiikin suoratoisto Bosen älykkäillä kaiuttimilla ja soundbareilla onnistuu sadoista musiikin suoratoistoipalveluista, mukaan lukien Apple Music ja monet muut.

Spotify, Deezer, TuneIn

Mitkä Bosen älykkäät kaiuttimet ja soundbarit sisältävät Chromecast built-in -tuen?

Chromecast-ominaisuus sisältyy kaikkiin Bosen älykkäisiin kaiuttimiin ja soundbareihin. Alla on lueteltu Bosen tuotteet, joilla voi suoratoistaa musiikkia tai podcasteja Chromecast built-inin kautta.

Bosen älykaiuttimet: Home Speaker 300, Home Speaker 450, Smart Speaker 500 (aiemmin Home Speaker 500), Portable Smart Speaker

Bosen älykkäät soundbarit: Smart Soundbar 300, Soundbar 500, Smart Soundbar 600, Smart Soundbar 700 (aiemmin Soundbar 700), Smart Soundbar 900

Onko Chromecast built-in automaattisesti asennettuna Bosen älylaitteille?

Kyllä. Chromecast built-in toimii kaikissa Bosen älykkäissä kaiuttimissa ja soundbareissa. Jos omistat jo Bosen älykkään kaiuttimen tai soundbarin, laitteesi päivittyy kotisi Wi-Fi-verkon kautta automaattisesti tukemaan Chromecast built-in -suoratoistovaihtoehtoa.

Miten aktivoin Chromecast built-inin -ominaisuuden omistamillani Bosen älykkäillä kaiuttimilla ja soundbareilla?

Jos käytät virtuaaliavustajana Google Assistantia, Chromecast built-in tulee automaattisesti käyttöön Bosen älykaiuttimessasi tai soundbarissasi, koska olet hyväksynyt Googlen palveluehdot. Jos käytät virtuaaliavustajana Amazon Alexaa tai et käytä virtuaaliavustajaa Bose-älylaitteesi ohjaamiseen, voit ottaa Chromecast built-inin käyttöön seuraavasti:

1. Avaa Bose Music -sovellus mobiililaitteella.

2. Siirry laitteen asetuksiin napauttamalla älylaitteesi kuvaa.

3. Napauta Settings (Asetukset) -kuvaketta oikeasta yläkulmasta.

4. Napauta kohtaa Chromecast built-in.

5. Napauta Chromecast-painike ON-asentoon.

6. Napauta seuraavassa näkymässä Accept and Continue (Hyväksy ja jatka), jos hyväksyt Googlen käyttöehdot.

Jos haluat ottaa käyttöön suoratoiston puheohjauksen (Voice Casting) äänisisällöllesi, tee vielä näin:

7. Napauta seuraavassa näkymässä Set It Up (Määritä asetukset) ja aloita Voice Casting -toiminnon käyttöönotto.

8. Viimeistele Voice Casting -toiminnon käyttöönotto Google Assistant -sovelluksessa.

Miten aloitan Chromecast built-in -ominaisuuden käyttämisen?

Kun Chromecast built-in on aktivoitu Bose-älykaiuttimessasi tai -soundbarissasi, voit aloittaa musiikin tai podcastien suoratoiston seuraavasti:

1. Avaa mieleisesi suoratoistoa tukeva musiikin striimauspalvelu (esimerkiksi Spotify tai YouTube Music Premium) tai sisällöntarjoaja (esimerkiksi Google Podcastit tai Google Play Kirjat).

2. Napauta sisällöntarjoajan sovelluksessa Chromecast-kuvaketta.

3. Valitse Bose-älylaite, jonka kautta haluaisit suoratoistaa äänisisältöäsi.

4. Aloita toisto, niin musiikki tai podcastit kuuluvat Bose-älykaiuttimestasi tai -soundbaristasi.

1: YouTube Music -logo, 2: Chromecast built-in -logo, 3: Bose Smart Speaker 500 ja 4: toistopainike

Miten Chromecast built-in ja AirPlay 2 eroavat toisistaan?

Chromecast built-in ja Apple AirPlay 2 ovat suoratoistoteknologioita, joiden avulla voit striimata ääntä puhelimesta, tabletista tai kannettavasta tietokoneesta älykaiuttimeen tai soundbariin. Chromecast built-inissä ja AirPlay 2:ssa on kaksi merkittävää eroa. Ensinnäkin Chromecast built-in on saatavilla sekä iOS- että Android-mobiilikäyttäjille. AirPlay 2 ei ole saatavilla Android-laitteille. Lisäksi suoratoistaessasi musiikkia puhelimeltasi Bose-älylaitteeseen Chromecast built-inin kautta musiikki toistetaan pilvestä eikä puhelimeltasi. Tämä tarkoittaa sitä, ettei musiikin suoratoisto puhelimelta keskeydy, vaikka saisit puhelun. Voit jopa sammuttaa puhelimen keskeyttämättä musiikin toistoa. AirPlay 2 toistaa musiikkia puhelimeltasi, joten suoratoisto jatkuu ainoastaan, jos puhelimesi on yhteydessä Wi-Fi-verkkoosi.

Voinko ohjata musiikkia puheella Chromecast built-iniä käyttäessäni?

Jos käytät virtuaaliavustajana Google Assistantia, suoratoiston ja musiikin ohjaus (esimerkiksi kappaleen valinta, äänenvoimakkuuden säätö, toiston keskeytys) onnistuu puheella myös Chromecast built-inin kanssa. Jos käytät virtuaaliavustajana Amazon Alexaa, voit yhä ohjata musiikkia puheella Chromecast built-inin kautta, mutta et voit pyytää Alexaa suoratoistamaan YouTube-soittolistaa.

Toimii Ok Google -merkinnän kanssa

Voinko suoratoistaa musiikkia ryhmitetyissä Bose-älykaiuttimissa ja -soundbareissa?

Kyllä. Bose Music -sovelluksessa voit yhdistää useita Bosen älykaiuttimia ja -soundbareja ryhmäksi. Kun älykaiuttimet on ryhmitetty, voit aloittaa musiikin suoratoiston haluamastasi palvelusta. Jos sinulla on Google-laitteita, voit ryhmittää ne yhteen Bosen älykkäiden kaiuttimien ja soundbarien kanssa Google Home -sovelluksella.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Ostovinkit: älykaiuttimet

Ostovinkit: Soundbar-kaiuttimet

AIHEESEEN LIITTYVÄT TUOTTEET