UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

USEIN KYSYTTYÄ CHROMECAST BUILT-IN -OMINAISUUDESTA

Mikä on Chromecast built-in™ -teknologia?

Chromecast built-in -teknologialla voit suoratoistaa musiikkia langattomasti puhelimesta, tabletista tai kannettavasta tietokoneesta Bose-älykaiuttimella tai -älysoundbarilla. Sitä on helppo käyttää. Kun käytät suoratoistoa tukevaa musiikin striimauspalvelua, kuten Spotifyta, voit lähettää kuuntelemasi musiikin Bosen älykaiuttimeen tai -soundbariin Chromecast-kuvakkeesta. Älykaiuttimiin voi lähettää ainoastaan ääntä, ei videosisältöä.

Chromecast built-in -logo

Miksi Bosen älykaiuttimissa ja -soundbareissa on nyt Chromecast built-in -tuki?

Haluamme tarjota sinulle nopean ja helpon pääsyn musiikki- ja podcast-suosikkeihisi sekä mahdollisimman monta tapaa hallita äänisisältöä. Chromecast built-in on yksi lukuisista tavoista, joilla voit suoratoistaa suosikkimusiikkiasi langattomasti Bosen älykaiuttimilla ja -soundbareilla. Voit suoratoistaa ääntä Bosen älykaiuttimella tai -soundbarilla kotisi langattoman Wi-Fi®-verkon kautta myös muun muassa Bose Music -sovelluksesta, Apple AirPlay 2 -teknologialla tai suoraan musiikin suoratoistopalvelusta, kuten Spotifysta. Voit suoratoistaa musiikkia myös Bluetooth®-yhteyden kautta.

Mitkä sisällöntarjoajat ovat Chromecast built-in -yhteensopivia?

Musiikin suoratoisto Bosen älylaitteilla Chromecast built-in -ominaisuudella onnistuu useista kolmansien osapuolten musiikin suoratoistopalveluista, kuten Spotifysta, Pandorasta®, TuneInistä ja iHeartRadiosta™. Chromecast built-in -teknologia Bosen älykaiuttimissa ja -soundbareissa avaa sinulle pääsyn entistä useampien sisällöntarjoajien valikoimaan. Näitä ovat musiikin suoratoistopalvelut, kuten YouTube Music Premium sekä muut sisällöntarjoajat, kuten Google Podcastit ja Google Play Kirjat. Päivitämme Chromecastia tukevien sisällöntarjoajien listaa jatkuvasti, jotta voit hallita musiikkiasi entistä tehokkaammin.

Uusimmassa päivityksessämme on Chromecast built-in -tuki, jonka avulla musiikin suoratoisto Bosen älykaiuttimilla ja -soundbareilla onnistuu sadoista musiikin suoratoistopalveluista, mukaan lukien Apple Music ja monet muut.

Spotify, Deezer, TuneIn

Mitkä Bosen älykaiuttimet ja -soundbarit sisältävät Chromecast built-in -tuen?

Chromecast-ominaisuus sisältyy kaikkiin Bosen älykaiuttimiin ja -soundbareihin. Alla on lueteltu Bosen tuotteet, joilla voi suoratoistaa musiikkia tai podcasteja Chromecast built-inin kautta.

Bosen älykaiuttimet: Bose 300 -kotikaiutin, Bose 450 -kotikaiutin, Bose 500 -älykaiutin (aiemmin Bose 500 -kotikaiutin), kannettava älykaiutin

Bose-älysoundbarit: Bose 300 -älysoundbar, Bose 500 -soundbar, Bose 600 -älysoundbar, Bose 700 -älysoundbar (aiemmin Bose 700 -soundbar), Bose 900 -älysoundbar

Onko Chromecast built-in automaattisesti asennettuna Bosen älylaitteille?

Kyllä. Chromecast built-in toimii kaikissa Bosen älykaiuttimissa ja -soundbareissa. Jos omistat jo Bosen älykaiuttimen tai -soundbarin, laitteesi päivittyy kotisi Wi-Fi-verkon kautta automaattisesti tukemaan Chromecast built-in -suoratoistovaihtoehtoa.

Miten aktivoin Chromecast built-in -ominaisuuden omistamillani Bosen älykaiuttimilla ja -soundbareilla?

Jos käytät virtuaaliavustajana Google Assistantia, Chromecast built-in tulee automaattisesti käyttöön Bosen älykaiuttimessasi tai soundbarissasi, koska olet hyväksynyt Googlen palveluehdot. Jos käytät virtuaaliavustajana Amazon Alexaa tai et käytä virtuaaliavustajaa Bose-älylaitteesi ohjaamiseen, voit ottaa Chromecast built-inin käyttöön seuraavasti:

1. Avaa Bose Music -sovellus mobiililaitteella.

2. Siirry laitteen asetuksiin napauttamalla älylaitteesi kuvaa.

3. Napauta Settings (Asetukset) -kuvaketta oikeasta yläkulmasta.

4. Napauta kohtaa Chromecast built-in.

5. Napauta Chromecast-painike ON-asentoon.

6. Napauta seuraavassa näkymässä kohtaa Accept and Continue (Hyväksy ja jatka), jos hyväksyt Googlen käyttöehdot.

Jos haluat ottaa käyttöön suoratoiston puheohjauksen (Voice Casting) äänisisällöllesi, tee vielä näin:

7. Napauta seuraavassa näkymässä kohtaa Set It Up (Määritä asetukset) ja aloita Voice Casting -toiminnon käyttöönotto.

8. Viimeistele Voice Casting -toiminnon käyttöönotto Google Assistant -sovelluksessa.

Miten aloitan Chromecast built-in -ominaisuuden käyttämisen?

Kun Chromecast built-in on aktivoitu Bose-älykaiuttimessasi tai -soundbarissasi, voit aloittaa musiikin tai podcastien suoratoiston seuraavasti:

1. Avaa mieleisesi suoratoistoa tukeva musiikin striimauspalvelu (esimerkiksi Spotify tai YouTube Music Premium) tai sisällöntarjoaja (esimerkiksi Google Podcastit tai Google Play Kirjat).

2. Napauta sisällöntarjoajan sovelluksessa Chromecast-kuvaketta.

3. Valitse Bose-älylaite, jonka kautta haluaisit suoratoistaa äänisisältöäsi.

4. Aloita toisto, niin musiikki tai podcastit kuuluvat Bose-älykaiuttimestasi tai -soundbaristasi.

1: YouTube Music -logo, 2: Chromecast built-in -logo, 3: Bose 500 -älykaiutin ja 4: toistopainike

Miten Chromecast built-in ja AirPlay 2 eroavat toisistaan?

Chromecast built-in ja Apple AirPlay 2 ovat suoratoistoteknologioita, joiden avulla voit striimata ääntä puhelimesta, tabletista tai kannettavasta tietokoneesta älykaiuttimeen tai soundbariin. Chromecast built-inissä ja AirPlay 2:ssa on kaksi merkittävää eroa. Ensinnäkin Chromecast built-in on saatavilla sekä iOS- että Android-mobiilikäyttäjille. AirPlay 2 ei ole saatavilla Android-laitteille. Lisäksi suoratoistaessasi musiikkia puhelimeltasi Bose-älylaitteeseen Chromecast built-inin kautta musiikki toistetaan pilvestä eikä puhelimeltasi. Tämä tarkoittaa sitä, ettei musiikin suoratoisto puhelimelta keskeydy, vaikka saisit puhelun. Voit jopa sammuttaa puhelimen keskeyttämättä musiikin toistoa. AirPlay 2 toistaa musiikkia puhelimeltasi, joten suoratoisto jatkuu ainoastaan, jos puhelimesi on yhteydessä Wi-Fi-verkkoosi.

Voinko ohjata musiikkia puheella Chromecast built-iniä käyttäessäni?

Jos käytät virtuaaliavustajana Google Assistantia, suoratoiston ja musiikin ohjaus (esimerkiksi kappaleen valinta, äänenvoimakkuuden säätö, toiston keskeytys) onnistuu puheella myös Chromecast built-inin kanssa. Jos käytät virtuaaliavustajana Amazon Alexaa, voit yhä ohjata musiikkia puheella Chromecast built-inin kautta, mutta et voit pyytää Alexaa suoratoistamaan YouTube-soittolistaa.

Toimii Ok Google -merkinnän kanssa

Voinko käyttää Chromecastia äänisisällön lähettämiseen Bosen älykaiuttimien ja soundbarien ryhmiin?

Kyllä. Voit lähettää äänisisältöä Bosen älykaiuttimien tai -soundbarien ryhmääsi Bose Music -sovelluksen kautta tai itse tuotteiden avulla. Aloita luomalla ryhmä Bose Music -sovelluksessa ja lähettämällä sisältöä tähän ryhmään tai painamalla ja pitämällä pohjassa yhteyttä muodostavan laitteen toimintopainiketta muodostaaksesi niistä ryhmän, joka suoratoistaa lähetettävää sisältöä. Muodosta ryhmä pohjakerroksen tai koko talon kaiuttimista, ja juhla voi alkaa.

 

AIHEESEEN LIITTYVIÄ ARTIKKELEITA

Ostovinkit: älykaiuttimet

Ostovinkit: Soundbar-kaiuttimet

AIHEESEEN LIITTYVÄT TUOTTEET