UUUSIA TUOTTEITA SAAPUNUT! TUTUSTU.
Myymälät Ostoskori

Ohjelmia ja alennuksia

Kumppaniohjelmat

Ihmisiä seurustelemassa

Kumppanimme auttavat meitä tarjoamaan asiakkaillemme upeita kokemuksia joka päivä. Meillä on tällä hetkellä muutamia ohjelmia, joiden avulla voimme kiittää kumppaneitamme heidän antamastaan avusta.

Lisätietoja

Alennuksia opettajille ja kouluttajille

Opettaja luokkahuoneessa

Nauti Bose-äänestä kotona, toimistolla ja koulussa – tarjoamme yhdysvaltalaisille opettajille ja kouluttajille alennusta tuotteistamme.

Jos sinulla on kysyttävää hinnoista tai muusta tai haluat tehdä tilauksen, soita myyntitiimillemme numeroon 1 800 353 4207.

Valtuutetut jälleenmyyjät

Bose-jälleenmyyjä auttamassa asiakasta viihdejärjestelmän kanssa

Bosen kumppaneikseen valitsemat yritykset ovat sitoutuneet tuomaan Bose-elämyksen asiakkaiden ulottuville.

Haluatko valtuutetuksi Bose-jälleenmyyjäksi? Hienoa. Seuraavista kappaleista löydät tarvitsemasi tiedot.*

Yhdysvaltalaiset jälleenmyyjät

Jos olet Yhdysvalloissa toimiva jälleenmyyjä ja olet kiinnostunut Bose-tuotteiden myynnistä, lähetä sähköpostia osoitteeseen New_Distribution_Request@bose.com.

Muut jälleenmyyjät

Tietoja valtuutettujen Bose-jälleenmyyjien toiminnasta muualla kuin Yhdysvalloissa saat kansainvälisiltä sivuiltamme – valitse oma alueesi pudotusvalikosta.

Ammattimainen ääni (Yhdysvallat/kansainvälinen)

Jos toimitat äänijärjestelmiä yrityksille, jälleenmyyjille, kirkkoihin ja vastaaviin ympäristöihin, tutustu Bosen ammattituotteisiin.

* Tiedusteluita käsitellään ja ne arvioidaan asianmukaisten kriteerien pohjalta. Vaatimukset täyttäviä yrityksiä pyydetään jatkamaan hakuprosessia. Tiedustelulomakkeen täyttäminen tai yhteyden ottaminen ei tee yrityksestä valtuutettua jälleenmyyjää.