Bose Sleepbuds™ II

Myynnissä 2020–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)
Akku
Sovellus
ääni
Bluetooth®
Virta
Virhekoodit
Asennus
Ohjaus
Kello ja herätys

Jos laite on kytketty verkkovirtaan latausta varten, mutta akun varaustaso ei nouse tai laite ei osoita, että akku latautuu:

Jos akun lataustaso tyhjenee odotettua nopeammin, kokeile seuraavaa:

Liittyvä virheilmoitus: "Ei voi. Ongelma täällä päässä. Yritä uudelleen."
Jos Unisilmut osoittavat, että ne ovat yhteydessä Sleep ap pbut yo uare not aulpload and chang esounds on sinun Sleepit, kokeile seuraavia:

Sleep-sovelluksella voit muuttaa ääntä peittävän äänen, jota nupit voivat toistaa. Alkuperäiselle räntänappuralle on tarjolla 21 ääntä ja Sleepit II:lle on tarjolla yli 50 ääntä Jos et löydä lisää ääniä Sleep-sovelluksesta, kokeile seuraavia toimia:

Jos avaat Bose Sleep -sovelluksen mobiililaitteessa, mutta se ei löydä unikuulokkettasi, kokeile seuraavia toimia:

Ääni puuttuu vasemmasta tai oikeasta korvasta, kun kuuntelet laitetta. Kokeile seuraavia toimia:

Sleep-sovelluksella voit muuttaa ääntä peittävän äänen, jota nupit voivat toistaa. Alkuperäiselle räntänappuralle on tarjolla 21 ääntä ja Sleepit II:lle on tarjolla yli 50 ääntä Jos et löydä lisää ääniä Sleep-sovelluksesta, kokeile seuraavia toimia:

Jos laite näyttää olevan asennettu oikein, mutta se ei tuota ääntä, kokeile seuraavia toimia:

Jos Bose Sleep -sovelluksessa on ääntä, joka peittää äänet, mutta kuulet äänen mobiililaitteen kaiuttimesta Sleep-kuulokkeiden sijaan, ota huomioon seuraavat seikat:

Jos laitteen äänenvoimakkuus on heikko tai hiljaisempi kuin normaali, kokeile seuraavia toimia:

Jos Bose-kaiuttimen tai kuulokkeiden yhdistäminen Bluetooth-laitteeseen, kuten älypuhelimeen, tablet-laitteeseen, kannettavaan tietokoneeseen tai televisioon ei onnistu, kokeile seuraavia asioita.

Jos Bluetooth-yhteys on järjestelmän ja liitetyn laitteen välillä (esim. Kannettava tietokone, älypuhelin tai Bose-sovellus) on katkonainen tai se katoaa odottamatta. Kokeile seuraavia toimia:

Jos laite näyttää saavan virtaa, mutta ei käynnisty odotetulla tavalla:

Jos 1., 3. Ja 5. LED-valo palavat latauskotelossa ja palaa valkoisena, kotelossa on virhe. Voit ratkaista ongelman seuraavasti:

Jos et voi käynnistää tai päivittää Bose-tuotetta tai -sovellusta, kokeile seuraavia toimia:

Jos et voi lisätä tai vähentää laitteen äänenvoimakkuutta tai äänenvoimakkuus muuttuu odottamattomasti tai piikit ovat kuulon tasolla, kokeile seuraavia toimia:

Laitteessa on hälytys, joka voidaan määrittää hälyttämään tiettyyn aikaan. Jos et saa herätystä ajoissa, kokeile seuraavia toimia: