Bose Sleepbuds™ II

Myynnissä 2020–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Uniäänet kuuluvat puhelimessa Sleepit-nuppien sijaan

Jos Bose Sleep -sovelluksessa on ääntä, joka peittää äänet, mutta kuulet äänen mobiililaitteen kaiuttimesta Sleep-kuulokkeiden sijaan, ota huomioon seuraavat seikat:

Kun selaat äänikirjastoa Sleep-sovelluksessa, äänet toistetaan mobiililaitteen kaiuttimesta.

Kun näet äänikirjaston napauttamalla Lepotila-sovelluksen Grid-kuvaketta, äänen alapuolella olevaa Play-painiketta voit esikatsella sitä mobiililaitteen kaiuttimessa. Jos haluat kuulla sen nuppeltasi, varmista, että se on siirretty nuppeleillesi. Jos laitteessa on -kuvake, voit tarkastella omia ääniä napauttamalla Syke -kuvaketta. Nämä ovat sillä hetkellä Sleepensilmuihin ladattuja ääniä, joita voit kuunnella ja kuunnella Sleepensilmulla. Lisätietoja on ohjeaiheessa Lepotila-sovelluksen äänten esikatseleminen, lisääminen ja poistaminen.