Bose Sleepbuds™ II

Myynnissä 2020–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Hälytys ei toimi

Laitteessa on hälytys, joka voidaan määrittää hälyttämään tiettyyn aikaan. Jos et saa herätystä ajoissa, kokeile seuraavia toimia:

Varmista, että Sleep-sovellus on yhteydessä Sleep-sovellukseen, kunnes hälytys kuuluu.

Bose Sleep -sovellus ilmoittaa, milloin haluat antaa kaikki sovelluksessa asetetut hälytykset. Pidä Bluetooth käytössä mobiililaitteessa, jotta nupit pysyvät yhteydessä. Varmista myös, että et pakota sulkemaan Sleep-sovellusta, joka irrottaa sen Sleep-nupista. Niin kauan kuin sovellus on käynnissä laitteen taustalla, se jatkaa viestintää Sleeppsilmujen kanssa. Jos sovellus katkaisee yhteyden, äänentoisto jatkuu Sleepsilmuissa, mutta hälytykset eivät kuulu.

Tarkista, että molemmat nupit on ladattu riittävästi.

Tarkista Sleep-sovelluksessa jäljellä olevan akun varaustaso. Jos toinen tai molemmat eivät ole riittävän latautuneet, aseta ne latauskoteloon, kunnes akun lataustaso nousee. Jotta voit nukkua yösi koko yön, sinun on parasta karua nukkumaan, jotta voit varmistaa, että nukut kaikki yöt ja että hälytysäänet kuuluvat, jos ne on määritetty.

Nollaa tuote.

Vaikka laite käynnistetään uudelleen älypuhelimessa, se on ehkä nollattava tarvittaessa pienten ongelmien korjaamiseksi. Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.

Poista hälytys ja lisää se uudelleen.

Poista hälytys Bose-sovelluksessa ja lisää hälytys uudelleen. Lisätietoja on kohdassa hälytyksen asettaminen.

Tuote saattaa tarvita huoltoa.

Jos ongelma ei ratkea näiden ohjeiden avulla, tuote saattaa tarvita huoltoa. Lisätietoja tuotteen huollosta on alla olevassa linkissä. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.